Süper Anneler - 2011

Rizeboz canim esim turkiyeden dön Ondan sonra deneyelim diyor,Acikcasi bunyemin zayifligindan ötürü bende sorumlulugu yuklenemiyorum

Sen nasilsin canim,pasamiz nasil
Isimde Karar verdinmi?
Dogum yaklasiyor,hatirliklar basladimi?
Öpüyorum seni ve yegenlerimi...

bende tam tersi sodanın kolanın werkek bebek diyetinde oldugunu düşünürdüm hamurlu yiyeceklerde sırf bu yüzden eşimle 2 gündür yanaşmıyorum sodayı çok içti diye

ay elazıgın suları çok kireçli hepte erkek çocuk oldu arkadaşlarımın ve benm :)

ben bu bilgilerin tam tersi oldugunu biliyorum kız ve erkek bilgileri karışmış gibi soda ve kahve erkek bebek için burda kız deniliyor bilen arkadaşlar yazarmısınız

ay elazıgın suları çok kireçli hepte erkek çocuk oldu arkadaşlarımın ve benm :)
ya ph yüksek olunca sular kireçsiz yumuşak olmuyormuydu kore de suların ph sı yüksek olduğu için erkek çocukda hayli artma varmış bizim sular tatlı su diye geçiyor burda musluklara tatlı su bağlandı deniyor...

kızlar burda hani yazının altında çıkan bebeğin gelişimi ile ilgili bilgilere nerden ulaşılıyor benim yazımın altında olmsını nasıl yaparim...

bende tam tersi sodanın kolanın werkek bebek diyetinde oldugunu düşünürdüm hamurlu yiyeceklerde sırf bu yüzden eşimle 2 gündür yanaşmıyorum sodayı çok içti diye
Sen kız istiyosun değilmi eşin sodayı çok mu sever oğullarının dönemlerindede çokmu soda kola tüketirdi.. Canımcım,,,,eşin ömrümün cinsiyet tahminine kızmı demişti sanki öyle bişi anımsıyorum. Buda doğru çıkarsa pes yani... Bravo ona.

kızlar burda hani yazının altında çıkan bebeğin gelişimi ile ilgili bilgilere nerden ulaşılıyor benim yazımın altında olmsını nasıl yaparim...
Canım bende hep bu bilgiyi çok merak etmişimdir bendede gebelik oluşursa sorup öğrenmeyi düşünüyordum..
canım gözün aydın rabbim sağlıklı sihatli huzurlu kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahhhhhhhhhh ...senin çocuk durum ları nasıldı paşamız mı gelmesi ni mi istiyor sun yoksa prenses mi ...

Sayı arttıkça hız düşüyordur bencede. Ama sonuçta hız yüzde ile belirtiliyor, sayı ne kadar artarsa yÜzde oranı da okadar artmzmı? Yanlış mı düşünüyprum?

Tebrik ederim bebişini. İnşaAllah gönlündekine sağlıklı sıhhatli kavuşursun.
Profil sayfandan, kişisel bilgilerini tıkla. Ortalarda bir yerde hamilelik takvimi var, bebeğin muhtemel doğum tarihini gün-ay-yıl şeklinde yazarsan oluşur.
Geç olsun güç olmasın. Vakti zamanı gelince dilediğin gibi olur inşallah.
İsmimiz daha önceden belliydi, Ahmet Muhsin olacak kısmet olursa.
İndirime girdikçe büyük parçaları almaya başladım, sanki ilk çocukmuş gibi hevesliyim. İyice araştırarak uygun fiyatlı olarak internetten alışveriş yapıyorum genelde. Bebekler nasibiyle geliyor zaten. Ben de seni kuzularını öpüyorum.
Catladim canim dr ne dedi
Paylas bizimlede cok merak ediyorum
Ben de merak ediyorum, Rabbim gönlüne göre versin çatladım'ın. Badem de hiç yazmıyor artık. Bebişlerde de annelerde iyi olsun da geri kalan teferruat, üzüntüler sıkıntılar unutuluyor.

Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
O kadar genç yaşında cesaretin takdire şayan. İnşaAllah gönlündekine sağlıklı sıhhatli kavuşursun. Ve dört kuzuna da iyi gelecek sağlamana vesile olursun. Benim annem, neredeyse tek başına, ev hanımlığına ve okumamış olmasına rağmen yedi tane evladı meslek sahibi yaptı. Ama ne sıkıntılarla büyüttü Allah biliyor.

Ne diyeceğimi bilemiyorum, sağlıklı sıhhatli olsun da canım, hakkında böyle hayırlı imiş. Senden çok eşinin intihanı olduğunu düşünüyorum. Bizde yedi kardeşten, dördü kızız. Doğumumda sıkıntımda hep yanımdalar, Rabbim eksikliklerini vermesin. Kız evlatlar daha hayırlı, eşimin ailesi de annemde öyle der, yine de millete karşı insan erkek evlatta istiyor. Çok şükür eşinde sende sağlıklısınız. Erkekte yaş sıkıntı olmuyor, yetmiş yaşında bile evlat sahibi olsa kimse yadırgamıyor, çünkü bütün yük kadının üzerinde. Senin yaşında genç daha, ilerde fikrin değişirse yine olur. Yapılan dualar asla boşa gitmez. Ahirette de karşılığını alırız inşallah.

teşekkürler canım,iki kızım var canım, 6 haftalık hamileyim salih bir erkek evlat diliyorum canım,bu aralar yoğunum fazla giremiyorum daha önce çok yazışırdım...ama buralardayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…