- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.481
bende elazığa yakınım ya gitsemmi acaba
Canımsın 41 gün suya okuduğun âyetleri süre zarfında adet olduysan bırakıp 7 gün sonra devammı ettin.... Geçmiştekiyazışmalardan hatırladığım karıyla erkek bebeğe niyetlendiğibde astli içeceakler tüketilmesi yasak olduğunu biliyoruz biri ne en az asitli içecekler sakın tüketme kola vs gibi soda gbi oda dikkat etmişti geçmişte çok da kızları vardı ve sonrasında oğlu olmuştu,,, bu olay benim hep aklıma takılmış tır...Hep soda içememişimdir... Eşimde vermedim... Canım senin çocuk sayın ve gebeliğinin cinsiyeti belli oldumu sevgilerimle
evet canım dr söyledi zate mantıkta öyle sayı çoğaldıkça hız düşer. seninle birlikte ortak tandığımız biri var adını şimdi burada vermeyeyim hamile kalamıyırdu birtülrü eşine sper testi yapmış 213 milyon sperm çıkmış ama hız 5 olduğu için hamile kalamıyrmuş. doktor okadar takviye kullanmışkı sayı artmış hız düşmüş ondan hamile kalamıyorsun demiş.
ben takvimleri yöntemleri çöpe atalı çok olduç inan seni okadar iyi anlıyrumki ne desem boş bundan sonra RABİM gönlüüne razı eylesin inşallah. inaşallah çevrendeki herkesinde ağzı bağlanır tek kelime edemezler.
canım aslında kireçli su alkalı olur demekki szin sular çok kireçli :) tv de hiç görmedinmi çamaşır makinası kalgon reklamlarında suyun ph ölçüyor ve renk en yüksek çıkıyor ozaman sizin sular çok kreçli diyor. birde eskilerdende bu konu konuşulmuştu bilmem nerenin suyu çok kireçli genelde bebekleri erkek oluyor diye eski sayfaları okursan görürsün
sevgili anneler bir kaç uyarı olsun diye yazıyorum alkali besinlerle ilgili;
salatalık, ıspanak, maydanoz, brokoli, lahana, turp, çörek otu, nane yüksek alkali gruptan. kuru ve taze soğan, marul, muz, zeytinyağı, keten tohumu yağı orta alkali gruptan.
amaaaaa kahve, hamurişleri, şekerli herşey, doğal meyve suları, mandıra ürünleri, maden suyu, mayalı herşey yüksek asidik gruptan bunlar kesinlikle tüketilmemeli.
bunları internette eğer asit&alkali yiyecekler listesi olarak yazarsanız karşınıza çıkar. mutlaka ve mutlaka bu tabloyu inceleyin daha detaylı okuyabilirsiniz.
üstelik cips sigara alkol gazlı içecekler rafine tuz paket meyve suları işlenmiş gıdalar asla tüketilmemeli diye belirtiliyor. bunu şundan dolayı yazdım bazen birbirimize önerilerde bulunuyoruz ya arada hatalı bilgiler olabiliyor
aradaki hataları ayıklamak için. yazan annelerin tabiki de emeklerine ellerine sağlık.
bir de alkali su içelim diye karbonatlı su yapıyoruz ya. midede problemlere neden olur diye de riskli buluyoruz. bunun için de eczanelerde ortalama 50 tl olan alkali su damlaları var. bardağına 2 damla döküyosun ve su alkali oluyor. buna da bakın derim. varsa imkanınız lezzetsiz karbonattan iyidir dostlar....
benim ilk mesajım burada. ama bu forumu okuya okuya yaşlandım vallahi. benim 2 yaşında minnoşum var bir de oğluşum olsun isterim. ama seneye çalışmalar olacak. şimdilik altyapı çalışmaları yapıyorum. hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. dualarım sizinle:))
ya ph yüksek olunca sular kireçsiz yumuşak olmuyormuydu kore de suların ph sı yüksek olduğu için erkek çocukda hayli artma varmış bizim sular tatlı su diye geçiyor burda musluklara tatlı su bağlandı deniyor...ay elazıgın suları çok kireçli hepte erkek çocuk oldu arkadaşlarımın ve benm :)
Sen kız istiyosun değilmi eşin sodayı çok mu sever oğullarının dönemlerindede çokmu soda kola tüketirdi.. Canımcım,,,,eşin ömrümün cinsiyet tahminine kızmı demişti sanki öyle bişi anımsıyorum. Buda doğru çıkarsa pes yani... Bravo ona.bende tam tersi sodanın kolanın werkek bebek diyetinde oldugunu düşünürdüm hamurlu yiyeceklerde sırf bu yüzden eşimle 2 gündür yanaşmıyorum sodayı çok içti diye
Canım bende hep bu bilgiyi çok merak etmişimdir bendede gebelik oluşursa sorup öğrenmeyi düşünüyordum..kızlar burda hani yazının altında çıkan bebeğin gelişimi ile ilgili bilgilere nerden ulaşılıyor benim yazımın altında olmsını nasıl yaparim...
Sayı arttıkça hız düşüyordur bencede. Ama sonuçta hız yüzde ile belirtiliyor, sayı ne kadar artarsa yÜzde oranı da okadar artmzmı? Yanlış mı düşünüyprum?evet canım dr söyledi zate mantıkta öyle sayı çoğaldıkça hız düşer. seninle birlikte ortak tandığımız biri var adını şimdi burada vermeyeyim hamile kalamıyırdu birtülrü eşine sper testi yapmış 213 milyon sperm çıkmış ama hız 5 olduğu için hamile kalamıyrmuş. doktor okadar takviye kullanmışkı sayı artmış hız düşmüş ondan hamile kalamıyorsun demiş.
ben takvimleri yöntemleri çöpe atalı çok olduç inan seni okadar iyi anlıyrumki ne desem boş bundan sonra RABİM gönlüüne razı eylesin inşallah. inaşallah çevrendeki herkesinde ağzı bağlanır tek kelime edemezler.
canım aslında kireçli su alkalı olur demekki szin sular çok kireçli :) tv de hiç görmedinmi çamaşır makinası kalgon reklamlarında suyun ph ölçüyor ve renk en yüksek çıkıyor ozaman sizin sular çok kreçli diyor. birde eskilerdende bu konu konuşulmuştu bilmem nerenin suyu çok kireçli genelde bebekleri erkek oluyor diye eski sayfaları okursan görürsün
hayırlı ugurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
Tebrik ederim bebişini. İnşaAllah gönlündekine sağlıklı sıhhatli kavuşursun.kızlar burda hani yazının altında çıkan bebeğin gelişimi ile ilgili bilgilere nerden ulaşılıyor benim yazımın altında olmsını nasıl yaparim...
Geç olsun güç olmasın. Vakti zamanı gelince dilediğin gibi olur inşallah.Rizeboz canim esim turkiyeden dön Ondan sonra deneyelim diyor,Acikcasi bunyemin zayifligindan ötürü bende sorumlulugu yuklenemiyorum
Sen nasilsin canim,pasamiz nasil
Isimde Karar verdinmi?
Dogum yaklasiyor,hatirliklar basladimi?
Öpüyorum seni ve yegenlerimi...
Ben de merak ediyorum, Rabbim gönlüne göre versin çatladım'ın. Badem de hiç yazmıyor artık. Bebişlerde de annelerde iyi olsun da geri kalan teferruat, üzüntüler sıkıntılar unutuluyor.Catladim canim dr ne dedi
Paylas bizimlede cok merak ediyorum
O kadar genç yaşında cesaretin takdire şayan. İnşaAllah gönlündekine sağlıklı sıhhatli kavuşursun. Ve dört kuzuna da iyi gelecek sağlamana vesile olursun. Benim annem, neredeyse tek başına, ev hanımlığına ve okumamış olmasına rağmen yedi tane evladı meslek sahibi yaptı. Ama ne sıkıntılarla büyüttü Allah biliyor.Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
Ne diyeceğimi bilemiyorum, sağlıklı sıhhatli olsun da canım, hakkında böyle hayırlı imiş. Senden çok eşinin intihanı olduğunu düşünüyorum. Bizde yedi kardeşten, dördü kızız. Doğumumda sıkıntımda hep yanımdalar, Rabbim eksikliklerini vermesin. Kız evlatlar daha hayırlı, eşimin ailesi de annemde öyle der, yine de millete karşı insan erkek evlatta istiyor. Çok şükür eşinde sende sağlıklısınız. Erkekte yaş sıkıntı olmuyor, yetmiş yaşında bile evlat sahibi olsa kimse yadırgamıyor, çünkü bütün yük kadının üzerinde. Senin yaşında genç daha, ilerde fikrin değişirse yine olur. Yapılan dualar asla boşa gitmez. Ahirette de karşılığını alırız inşallah.Hepinize teşekkür ederim sağolun hanzade benimde üç kızım var tabiki kızlarımı çok seviyorum ama bulunduğum ortamı bilsen bide çok çok umutluydum dualara çok inanmıştım dumura uğradım nebilim kötüyüm napıyım elimde değil
teşekkürler canım,iki kızım var canım, 6 haftalık hamileyim salih bir erkek evlat diliyorum canım,bu aralar yoğunum fazla giremiyorum daha önce çok yazışırdım...ama buralardayım..Canım bende hep bu bilgiyi çok merak etmişimdir bendede gebelik oluşursa sorup öğrenmeyi düşünüyordum..
canım gözün aydın rabbim sağlıklı sihatli huzurlu kucağınıza almayı nasip etsin İnşallahhhhhhhhhh ...senin çocuk durum ları nasıldı paşamız mı gelmesi ni mi istiyor sun yoksa prenses mi ...
Tebrik ederim bebişini. İnşaAllah gönlündekine sağlıklı sıhhatli kavuşursun.
Profil sayfandan, kişisel bilgilerini tıkla. Ortalarda bir yerde hamilelik takvimi var, bebeğin muhtemel doğum tarihini gün-ay-yıl şeklinde yazarsan oluşur.
teşekkürler canım inşallah rabbim diler emreder salih bir erkek evladı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?