Süper Anneler - 2011

selam canlar nasılsınız.. özledim sizleri mide bulantılarım çok fena yatıyorum dün akşam serum taktılar hiç birşey yiyemiyorum dualarınızı bekliyorum

Canımsın 41 gün suya okuduğun âyetleri süre zarfında adet olduysan bırakıp 7 gün sonra devammı ettin.... Geçmiştekiyazışmalardan hatırladığım karıyla erkek bebeğe niyetlendiğibde astli içeceakler tüketilmesi yasak olduğunu biliyoruz biri ne en az asitli içecekler sakın tüketme kola vs gibi soda gbi oda dikkat etmişti geçmişte çok da kızları vardı ve sonrasında oğlu olmuştu,,, bu olay benim hep aklıma takılmış tır...Hep soda içememişimdir... Eşimde vermedim... Canım senin çocuk sayın ve gebeliğinin cinsiyeti belli oldumu sevgilerimle

Alkali yapan damladan arkadaşim almış ama pek faydası yok diyor.ph ını ölçtü mü bilmiyorum.geçenlerde diyet yaptım.her öğün bol limonlu yeşil salata yedim.yeşil çay ve 3 litre su içtim.sürekli akıntım olurdu eskiden ama çok şukür şimdi yok.demekki gercekten beslenmeyle alakalı.biraz dikkat edince oluyor inşallah.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.

Alkali sudan bendede var, ph ını ölçtüm suyun, 9,5 gibi. Ama aynıyı gösteriyormu bilmmiyorum.bnm ph sürekli değişiyor.

Canm ya en alkali su zemzem onun ph si 14 mus,zemzem icsek olmazmi?mekkedeki medinedeki insanlar hic hasta olmazmis,belki mubarek topraklarda yasadklarindan,belki zemzem suyundan,bide kabenin oldugu yer nötür bölgeymis bununda etkisi varmis

Canm goa.senin meslegin nedir?bir kizinmi var arkadasim?ph yi turnusol kagidiylami ölcuyosun?nerden aldin?ben bulamadimda

Benimde cocuk yapacagmdan degilde henuz,can sıkntısından arastrip duruyorum heralde,bide sizleri merak ediyorum,sizlerle sevinip uzuluyorum dua ediyorum,hepinizden Allah razi olsun,ins,herkes gönlundekine kavusurda mutlu olur

gijnij merhaba,
bu bilgiyi nereden ogrendın? dr mu dedi?
bende cunku eşim için takviye alacağımoyuzden sasırdım acıkcası :S

sanırım ölçmek her zaman en garantisini, bu yüzden ph için turnusol kağıtlarını elimizin altından eksik etmemek gerekir bana açıkçası pratik geldi damlalar halinde tabi araştırmak lazım....

daha şu bilgisayara alışamadım. sabır34 ben de senin gibi meraktan forumu takip ediyorum. 2. çocuğu çok istiyorum ancak öncesinde oturması gereken taşlar var. bazen boş ver doğru sev çocuğunu diyorum sonra olmaz deyip mazeretleri sıralıyorum tek tek. şimdilik kardeşim yeni hamile onun bebişiyle avutuyorum kendimi. onuda ben doğuracağı sanki ondan heyecanlıyım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…