Süper Anneler - 2011

Slm arkadaşlar benimde 3 kızım var. Bende bir oğlum olmasını çok istiyorum. Adetim 2 gün gecikti. Zehirli guatrim var. Acaba hamile miyim yoksa triodten dolayı mı gecikti..?
Benimde bir kızım var canım bir oğlumuz olsun istiyoruz biz de 4.ayın tedavide klomen ve ovitrelle kullandım olmadı bu ay ilk kez femara diye bi ilaç verdi o da cevap vermedi hatta beklediğimizden yavaş gelişiyor yumurtalar yarin gidicem Dr bakalım ne dicek ben bi de cin takvimi ve biyoritimi takip ediyorum cinsiyet için bu ay kiz diyo ama o kadar yol aldık tedavi de Dr ada bisey diyemedim

Rabbim gönlüne göre verir inşallah canim...

Bilmiyorum ki yarın test yapıcam. Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı bir erkek çocuğu nasip eder bana ve tüm isteyenlere.
Nrine canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah... benimde 3 kızım var .bende mayıs ,haziran gibi dusunuyorum .sen hiç birşey yapmadınmı canım .maddi manevi ....kaç yaşında sın ...

Nrine canım Rabbim gönlünüze göre versin inşallah... benimde 3 kızım var .bende mayıs ,haziran gibi dusunuyorum .sen hiç birşey yapmadınmı canım .maddi manevi ....kaç yaşında sın ...

Slm cnm.Ben 24 yaşındayım. Inan hiç birşey yapmıyorum. Bakalım. Hayirlisi olur inşallah.

Evet ben varım yaptırdım hemde çok defa neyi merak ediyorsun goahead
eşim takviye almayı kabul etmedi.önce test yapalım dedi. yaptık. sperm sayısı 112milyon çıktı.morfoloji 12, hızlı ileri hareketli %10, yavaş ileri hareketli %42, yerinde hareketli %23, hareketsiz %25 çıktı. bu sonuçlar nasıl?

Canım sizin sayı ve kalite yani morfoloji çok güzel ama hızda sorun var eğer ilaç alırsa sayı dahada yükselecek ve hız dahada düşecek. Çünkü miktar çok oldukça hız yavaşlar. Ama şunu söyleyeyim ben ve iki arkadaşım daha var eşlerimizin hız yavaştı üçümüzünde oğlu oldu biri hiç takviye kullanmadı biride bir ay kullandı ilaç hemen hamile kaldı birtek biz uzun süre kullandık oda deneme yapamadığımız için. O yüzden takviye kullanmadanda oğlun olabilir bunu kafana takma

Canlarm arkadaslarimdan biri zayiflamak icin elma sirkeli su icmis,potasyumu yuksekmis elma sirkeli suyun,bende zayflamak icin icmeyi dusunuyorum,bu diyet kz bebek diyetindemiydi,sirkeli su icmek?bilgisi olan varmı?oyleyse denemeyeyim

Canlarm arkadaslarimdan biri zayiflamak icin elma sirkeli su icmis,potasyumu yuksekmis elma sirkeli suyun,bende zayflamak icin icmeyi dusunuyorum,bu diyet kz bebek diyetindemiydi,sirkeli su icmek?bilgisi olan varmı?oyleyse denemeyeyim
bildiğim kadarıyla sirke kız bebek içindi..asidik olmak için kullanılıyodu..erkek bebek için karbonatlı su alkali olmak için..zayıflamak için sende alkali diyeti falan yap..

Can
m Tahlili urologdami yaptirdinz?dr banada demisti esin tahlil yaptrsin garanti olur demisti,nasl yapiliyo,ordami bosaliyo,bunu dr da nasil basaracak:)) of ya vazgeciyom diyom,burayi acinca hevesleniyorum diyo ya arkadaslar bende ayni oyle oluyorum galiba,bide esim cok istiyo,uc cocuk cok degil olacaksa olsun diyo,bakalm 3-5 ay sonra belki diyorum,ama arastrmalardanda kendimi alamiyorum nedense:(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…