- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.734
- 448
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.361
Çok. Sağol ellerine saglikEvet cnm görmemişim.
sabir canım bence kendını sakin bırak.Valla bacm
Ben vaz gecmeye basladm galiba,gjnjn dedigi yontem montem arastirma falan derken cok takintili oldum,ice sinirlerim bozulmaya basladi,bide erkekler kymet bilmiyo,sen nekadar kendini parcalarsan parcala ayni,degermi diye dusunmeye basladm artk,kzlarimi,isimi ihmal ettim bu taknti yuzunden,sagligimi hice saypta sirf erkek adamin oglu olur desinler diye kzlarimida ihmal edip arastrmalar yapiyorm,ama kymet bilirlermi,hayrrrrr,burdan anladiniz gibi benim adamla kavga ettik,hemde kaynvalde yuzunde,ondan sayiyorum,hahahaha
Kızlar, uzayan akıntı her zaman yumurtlama belirtisimidr? Benim uzayan akıntım var ama testte negatif çıktı, neden olabilir
Asosyalci doktora gidecektin canım ne olduu?
Pardon öğlen 11 de doğmuşum
hayır. Normalde bugün yumurtlama Olmalı.ama akıntı dışında belirti yok. Test de negatif.ağrında var mi canım
Asosyalci canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin bir denemede tuttu galiba maşallah .sen fitil falan kullandın değilmi tedavide oldun önceden bildiğim kadarıyla...canım gittim,çok şükür kese oluşmuş...inşallah haftaya tekrar gidecem kalp atışı için....bu aralar çok yoğunum annem umreye gitti bugün bu nedenle yoğundum tabi bide okul........izmir öğretmenim sen ne yaptın rahatsızlığın da iyileşme var mı.?
canım kaçıncı gün ben uzayan akıntıyı senin gibi test pozitif olmadan bir gün önce görmüştüm bekle pozitifi bugün yarın görürsün...hayır. Normalde bugün yumurtlama Olmalı.ama akıntı dışında belirti yok. Test de negatif.
çok teşekkürler canım inşallah salih erkek evatlar nasip etsin hepimize...Çok sevindim canım.Allahım saglıkla kucagina almayı nasip etsin pasanı.
Bende iyileşme var cok şükür ilaclar yariyor.diger hafta kontrole gidecegim bakalim.sizleri gördukçe ben de hevesleniyorum.ama diğer yıl tayinciyiz kısmetse.geç kaldim bu yıl için:)hayırlısı.
çok teşekkürler canım.....cümlemizin gönlündeki güzellikleri hayırla nasip etsin...Asosyalci canım çok sevindim. Rabbim tamamına erdirsin gönlündekini nasip etsin inşallah
canım çok sağol evet bihayli sıkıntılı bir süreç geçirdim spiral kürtajı daha sonra rahim duvarı kalınlaşmıştı rahim kazındı....ilaç tedavisi gördüm...çok şükür Rabbim nasip etti... dr. yapacaksan bu yıl yap seneye bırakma dedi tedavi oldum...sağlıklı salih erkek evlatları versin....Asosyalci canım hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin bir denemede tuttu galiba maşallah .sen fitil falan kullandın değilmi tedavide oldun önceden bildiğim kadarıyla...
canım lekelenmede olsa o gün birinci gün sayılır bende bunu araştırdım ve lekelenmenin olduğu günü 1.gün saydım...Kızlar size bir şey sorucam benim düzenim tamamen değişti 1 yıldır doğum kontrol içiyorum reglide ilk gün akıntı karışık kahverengi lekeler görüyorum ozaman reglinin ilk günümü sayacam yani 1.günmü yoksa kırmızıları görüncemi 1.gün diycem lütfen yardım edin aydınlatın beni çünkü yum takibinde önemli biliyosunuz...
Bugün 11. Gün. Benim siklus 25. Yani bugün yumurtlama olmalı. Hafif sancımda var ama test hala negatif.canım kaçıncı gün ben uzayan akıntıyı senin gibi test pozitif olmadan bir gün önce görmüştüm bekle pozitifi bugün yarın görürsün...
Canım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahcanım lekelenmede olsa o gün birinci gün sayılır bende bunu araştırdım ve lekelenmenin olduğu günü 1.gün saydım...
Asosyalcı hayırlı olsun canım Allah gönlündekini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına nasip etsin darısı bize inşallah canımcanım gittim,çok şükür kese oluşmuş...inşallah haftaya tekrar gidecem kalp atışı için....bu aralar çok yoğunum annem umreye gitti bugün bu nedenle yoğundum tabi bide okul........izmir öğretmenim sen ne yaptın rahatsızlığın da iyileşme var mı.?
inşallah canım...çok teşekkürler...Asosyalcı hayırlı olsun canım Allah gönlündekini sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına nasip etsin darısı bize inşallah canım
çok teşekkürler canım...Canım Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?