- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.281
Ne bileyim herkesi kendi ailem gibi zannediyorum herhalde. Tabi çeşit çeşit insan var, anne ve kayınvalide konusunda hassasım biraz. Çocuk yetiştirmek hiç kolay değil ve ben hiç kimsenin de yüzde yüz kötü olacağına inanmıyorum. En kötü insanın bile bir merhamet damarı ve çeşitli iyiliklerinin olabileceğini düşünüyorum. Senin yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin.Canm risebozum,ilk iki tavsiyen guzel ama kaynvaldeme gelince,esime sikayet eden ben degilm esim yokken hcsesini ckarmayan kv oglu geldimi dizinin dibine oturur okumaya baslar ogluna bu bir,kv surekli cocuga bakmaya gelmiyo benm zaten ucretli gelip giden yardmcim var,kv sadece kısı gecirmek icin 3-4 ay gelir gider bu iki,ustelik on yillk evliyim,bana yasattklarini ben bilirim,bir cöp dahi vermeyip siz sevdiniz siz evlendiniz paran var pulun var al esyani kur evini diyipte ksin rahat etmek icin guya cocuga bakacakmis,cocuklarla ilgilenecekmis,benm kurdugum eve gelip dahada en ufak sseyde ogluna yetistirmesine katlanmakta mumkun degil buda üç,Rabbim biliyor bacm,ben onu Rabbime haval ettim,kimin kime ne yaptigini Rabbim biliyor,okadar yaptklarina ragmen daha emekli olmak icin iki uc yl once benim maasimi kullandi,hatta kalp hastasi oldumu bile bile ucuncuyu dogurayimda oglan olsun dye bana muska yaptirtmismis,,ben sadece sabrettim,sabrediyorum,esim ve cocuklarim icinde sabretmek zorundaym,daha neler neler ama buranin konusunu degistrmeyeyim,bacm,buranin amaci baska,ama herseye ragmen birde oglum olsun isterim ama kendim ve kzlarim icin,beni anlamasada esim icin,
Kadınlar özellikle yakınlarının sözlerini çok takıyor ve aslında kendimiz çok istiyoruz erkek evladı. Biz dünyadan gidince koruyup kollasın kız kardeşlerini istiyoruz, milletin ağzı kapansın, her meyvenin tadına bakayım, her renge küs kalmayalım istiyoruz. Bir arkadaşa bebek görmeye gitmiştik bir oğlu vardı bir çok üniversite mezunu arkadaş keşke ikinci kız olsaymış demiş, bir ben abi kardeş destek olurlar, maddi manevi rahat olur deyince kadının morali kendine gelmişti. Yani millet aile her şeyi söyler, söylüyoruz da.. Çok takmamak lazım.Ha ucretli yardimcim var ama nekadrda olsa butun sorumluluk bende oluyo bacm,yardimcim sabah geliyo cocuklarla ilgileniyo,e buyuk kzmda daha kucuk,odevine ev isine pek ilgilenemiyo,nekadarda yapsa ince isleri bana kaliyo,kv demde kucuk kzi seviyomus oynatiyomus,ilgileniyomus falan iste,simdi dusunuyomda ben aslnda kalp hastasi oldugum icin ikinci yi bile ne zorluklarla dogurdum,ucuncu erkek olsun dye esim ve ailesi icinmi bukadar takntili oldum acaba,ben nekadar istiyorum dye izmir arkadasin dedigi gibi bir kere degil binkere dusunup karar vermeliyim,sonucta iki cocukla hasta halimde esimden uzakta yalnz basina hemde aksama kadar calisarak mucadele etmeye calisiyorum,ucuncuye nekadar hazirim ona karar vermeliyim,of ice gerildim ya kz izmir bende vazgecmeye basladim yavas yavas yaaa
Beni hep unutuyon haa. Haziran annesi olacağım. Senin gibi bir çiçeğim var bir de böcüğüm olacak nasipse. Sizin topik daha hareketli, arada neler alınıyor, ne indirimde kim ne yakalamış bakıyorum.nekadar çok yazmışsın kızz..
sendemi mayıs annesi olacaksın..topikte göremedim seni..cinsiyeti nedir bebişinin
Rabbim senin de yüzünü güldürsün, nasılsın? Yaşın bayağı gençmiş daha maşaAllah.Cnm kendi doğum tarihimizmi öyleyse 19-05-1982. Sat:25-10-2014
Cnm bilgileri eksik istemişim. Hamile kalınacak ay, senin doğum saatin ve adetin kaç gün sürdüğü de lazımmışCnm kendi doğum tarihimizmi öyleyse 19-05-1982. Sat:25-10-2014
Ne bileyim herkesi kendi ailem gibi zannediyorum herhalde. Tabi çeşit çeşit insan var, anne ve kayınvalide konusunda hassasım biraz. Çocuk yetiştirmek hiç kolay değil ve ben hiç kimsenin de yüzde yüz kötü olacağına inanmıyorum. En kötü insanın bile bir merhamet damarı ve çeşitli iyiliklerinin olabileceğini düşünüyorum. Senin yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin.
Kız kardeşimde kayınvalidesinden çok şikâyetçiydi, üç evli oğlu annesine çok ama çok aşırı düşkündü. Gelinler kayınvalideyi sevmiyordu bir türlü. Kadın yeni ev aldı ve yeni eşyalar daha içine yeni geçmişti ki, aniden kalp kriziyle vefat etti. Kadın gidince gelinlerin düşündüğü olmadı, bir tanesi 20 yıl ve iki çocuktan sonra boşandı, kız kardeşim halen aynı şikayetleri söyleyip duruyor, kocası hiç değişmedi. Kocasının ilgisizliği annesi değilmiş, onu anlayıp ona göre strateji geliştirdi. Her şeye kendi koşturuyor üç çocukla. Kendi istediği için de ceremesine bir şekilde katlanıyor.
Amiiinnn inş ama bu son bidaha çocukmu çokzor eşimde istemez zaten belki bi mucize olur diye hala umudum var ama aslında psikolojim çok kötü nekadar iyi görünmeye çalışsamda olmuyor yaş gençte eşim benden 11yaş büyük bidaha çocuk istemez bende cesaret edemem zaten hayırlısı napalımRabbim senin de yüzünü güldürsün, nasılsın? Yaşın bayağı gençmiş daha maşaAllah.
Valla doğum saatimi bilmiyorum ama gece doğmuşum salla bişey adetim altı gün sürdü buna göre kasımda hamile kaldımCnm bilgileri eksik istemişim. Hamile kalınacak ay, senin doğum saatin ve adetin kaç gün sürdüğü de lazımmış
Arkadaşlar, yorumcu diye bir site var. Oraya bir aylığına üye oldum. Cinsiyet tahmini için kullanacam. Bana d. Tarihi ve sat ınızı yazın. Kontrol edelim,
28 29 gün de 1 oluyorum ben.6 şubat satTopla. Siklus u soruyor. İki adet arası süre. Bi türlü soramadım tam olarak
Mesela benimki 25 gün sürüyor. Sat 10 şubat. Şubatta yumurtlama günü ve ertesi kız görünüyor.
Şubat kız görünüyor. Mart'ta yum. günü ve sonrası erkek. Becerebilirsem fotosuna göndereyim.28 29 gün de 1 oluyorum ben.6 şubat sat
Kaç günde bir adet olduğunda lazım canım.Bacim banada bak bakim 25 gunde adet oluyom,6 gun suruyo,3.7.1980 dogum saati 10 mus,mart nisan mays haziran bunlar ne bakabilirsen hayrlisi
teşekkür ederim canımŞubat kız görünüyor. Mart'ta yum. günü ve sonrası erkek. Becerebilirsem fotosuna göndereyim.
Sat 25 ekim 28 gün siklusTopla. Siklus u soruyor. İki adet arası süre. Bi türlü soramadım tam olarak
Mesela benimki 25 gün sürüyor. Sat 10 şubat. Şubatta yumurtlama günü ve ertesi kız görünüyor.
Kendi doğum saatini silmeyi unutmuşum. Bir buçuk saat farkediyor. Yenisini yollayayım. Ama adet döngüsü önemli, bir gün herşeyi değiştiriyor. Tutuyormu bilmiyoruz tabi.bizimki merak işteteşekkür ederim canımama benim doğum saatimi yanlış mı yazdın 22:00 idi. 23:37 yazıyor
Foto gönderiyorumSat 25 ekim 28 gün siklus
25 gun dye yazmistim canm,6 gun suruyo oda,tskKaç günde bir adet olduğunda lazım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?