Süper Anneler - 2011

Kk da ateş topiği yaz çıkıyor zaten sayfanın başında sana nasıl tablo yapacağını vs hepsini anlatıyor oradan bulursun.

Sabır canım Rabbim gönlüne göre versin her yönden inşallah.
Allah tamamına. Erdirsin kucağına almak nasip olsun inşallah.2 yildir takipteyim arada yazıyorum ama hatirlamazsin.günlerdir senin cinsiyeti merakimdan bakıp cikiyodum.evicapin mg lari var esin kaç mglik kullandı bide fıtığın adına bakacaktin sana zahmet yazar misin onufa

Canım çok sevindim. Oğluşunu sağlıcakla kucağına almanı diliyorum. Belki hatırlarsın beni. İlk bebeğimi 38 haftalıkken kaybetmiştim karnımda. Oğlum hala kalbimde, sızlatır yüreğimi. Sonra sağlıklı bir kız çocuğum oldu. Oğlumun acısını biraz hafifletmek için Kıbrıs'ta tüp bebek yaptırmıştım. 1 erkek embriyo oluştu fakat tutunamamıştı. Çok çok pişman olmuştum. Dualarla hiç yöntem denemediğim bir ay oğluma hamile kaldım. Kızım 5, oğlum ise 2 yaşına girecek baharda. Bunları anlatıyorum çünkü yöntem bahane. Ne zaman yöntemleri aklımızdan çıkarırsak Allah o zaman gönlümüzdekini veriyor. Allah inşallah herkesin gönlüne göre verir.

Kk da ateş topiği yaz çıkıyor zaten sayfanın başında sana nasıl tablo yapacağını vs hepsini anlatıyor oradan bulursun.
Canım valla cok sevındım ınan

Rabbım sağlıklıca kucagına almak nasıp etsın

Hayırlı evlat olsun ınsallah

Ben olsam söylemem kayınvalıdeme doğuncaya kadar

Söylesemde kız derım gercek yuzunu bır kez daha görürüsün

Canımsın duygularımı tarif edemiyorum, böyle bir sevinç böyle bir mutluluk olamaz... Gözün aydın, rabbim Tamam'ına erdirsin sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin...çok kez dualar etmiştim sana senide kendim gibi hissetmiştim... İnan mutluluktan ağlıyorum... Bilirsin biz bu topiğe beraber girdik sayılır ben geçen sene kasımda sende aralık diye hatırlıyorum. Hatta cevap gelmeyince alınmıştın azcık sitem tapmıştın birdaha girmeyeceğim yazmıştın ben çok üzülmüştüm. Sonra çok şeyler yaşadık bir film gibi hepsi önümden geçti... Benim için özeldin çünkü ikimizde 3 kız analarıydık... Senin bu güzel haberin beni çok heyecanlandırdı sanki bu duyguyu ben yaşıyormuşum gibi... Rabbim banada nasip eder İnşanlah bende çok heveslendim ...allahım nazarlardan korusun Seni ve yavrunu ...

herkesin farklı oluyor benim 1 gün pozitif oluor ertesi gün silinmeye başlıyor diğer gün baya silik gergin olma bekle bakalım hadi hayırlısı

canım seni çok iyi hatırlıyorum çok sağol RABBİM sanada nasip etsin inşallah evicap 400 mg olacak fitilin adıda neo penotran forte bunu kesinlikle adetli kullanılmıyor ve kullanırken deneme olmuyor

biliyormusun sen beni nerden tanıdın bilmiyorum ama ben senin sayfanı okumuştum hatta devamını yazmamışsın kıbrısa gittinde sadece en son orada iken yazmıştın sonrası yok çok merak etmiştim. biliyorsundur bende iki defa gittim iki seferde biizmde tek embriyo oluştu oda tutunamadı. ama ben oraya gittiğim halde bile hep RABBİM kendi dergahından ver diye dua ediyordum. inan şuan oradan olmadı diye okadar mutluyumki düşünüyorum zaten bizim nasibimizde varmış ama biz nasibimizi çok zorlamışız. RABBİM seninkinide bağışlasın inşallah çok sevindim senin adına bende hayırlısı ile kucağıma alırım inşallah.

Bu takviyeler baya pahaliymis gnjjjcim off ya
canım maça tablet biz 45 tl ye aldık şuanda 51 tl olmuş bir arkadaşa sipariş verdim kapıda ödeme olduğu için o bir kutu üç ay gidiyor pahalı olan proxsed plus 130 tl şuan kutusu ve sadece 15 gün gidiyor. evicap çok pahalı değil sanırım öyle hatırlıyorum
gıjnıj cnm anladım ona yazdıgı cok ıncesın sagolasın .fıtılın adını beklıyorum ama:) ay kayınvalden felan ne yaptı duyunca :)
canım fitilin adı neo penotran forte canım. aslında eşimle karar vermiştik kaynanaya söylemicez diye ama kızlar dahah biz yoldayken aradı onalrda çok merak ediyordu büyük kızıma söyledim teli kapattıktan snra kv eve gelmiş demekki kızım ona söylemiş okadar ağlamışki benim kızın ayaklarına kapanmış biz döndük baktım ağlamatan gözleri şişmiş hatta daha yolda aradı doğrumu diye bana sordu eve geldik herkesi aramış müjde vermiş ben eşime eşimde bana baktı annesi gittiten sonra eşim dedi doktor bir yanılsın annem seni öldürecek diye. valla kısaca kaynanam yıllardır olan hasretini bir çocuk gibi yaşadı oysa biz eşimle sakindik hatta kızlar yanlış anlar üzülür diye sevinemedik bile. ne diyeyim RABBİM herkesin gönlüne göre versin inaşallah
sağol canım çok teşekkür ederim RABBİM sanada en güzelinden bir kız nasip etsin inşallah. valla açıkçası bizde eşimle söyleme taraftarı değildik ama evdeki hesap çarşıya uymadı. nasip ne diyelim

hanzade canım benim çok sağol burada yeri geldik küstük yeri geldik kızdık ama hiçbirbirimizi bırakmadık inşallah bundan sonrada bırakmıycaz. inşallah dilerim RABBİM sanada nasip etsin. biliyorum senin durumun biraz farklı ama unutma kalpleri çeviren yalnızca ALLAHTIR ne olursa olsun asla duadan vazgeçme herne için olursa olsun. bende inan burada bulunan tüm arkadaşlara dua ediyorum. hatta çok eskiden buraya üye olmayı bilmiyordum sadece okuyordum birbirine dua edenler vardı hep derdim keşke banada etseler diye sonra üye oldum ve buradayım. benim gibi olanlar vardır diye onlara bile dua ediyorum. arada gel özletme kendini

sorma kocamın tahminleri tutuyor ah ah sevinsemmi üzlsemmi bilemiyorum bende tutsun isteömiyorum ama görümceminde tutuyor şimdi cinsiyetini bildigim arkadaşların isinmlerini söyledim oda tutturdu bunların 2sinin hisleri çok kuvvetli görümcem sanada erkek dedi

E bacm gundev1,5-2 m buyurmusya,gun degl saat mi oluyo ozaman,tek iliskimi oldu,ertesi gun falan olmadimi,kz su ates olayinida ogrenmeliyiz,ben gjnijn sa
canım sağsol da aynı ateş dereceleri yazılmış farklı bir durum yok . sen ateş topiğini incelersen orada daha detaylı anlamış canım
Canm senin ates tablonu inceledimde yukardan aşağı olan kırmizi noktali cizgiler yum catladigini gosteriyo dimi,e ona gore senin yum catladiginda atesin 36 ya dusmus ve iki gun sonra yukselmis,e buna gore yum catlarken ates dusuyoda iki gun sonrami yukseliyoki bacm

Cnm ya zahmet olmazsa benimkinide bi sorarmısın

sabır bana şu ateş ölçme güvenilir gelmiyor ya o ay grip falan olunursa ben derim en garanti bence ovu testi

Gjnjm bide ates olcme topigini okuyayim dedimde,canm ates size yum dan 3 gun sonrasini verir diyor,e nasil anlicaz bunu ozaman bacm ya,sendede iki gun sonra atesin yukselmis ya, e bide ovu testimi kullansakki

sabır bana şu ateş ölçme güvenilir gelmiyor ya o ay grip falan olunursa ben derim en garanti bence ovu testi
Valla bacm bende anlamadimki zaten,ates topiginde ates size yum catladiktan 3 gun sonrasini verir diyo zaten,e yum catladini nasil bilcez ozaman,ates yum catladiktan 3 gun sonrasimi yukseliyomus yani

Valla bacm bende anlamadimki zaten,ates topiginde ates size yum catladiktan 3 gun sonrasini verir diyo zaten,e yum catladini nasil bilcez ozaman,ates yum catladiktan 3 gun sonrasimi yukseliyomus yani
walla ben 50 tane ovu testi aldım 36,5 tl geçen ay 17.gün pozitif ti bu ay 14.gün erkek bebek için pozitiften sonra ilk silik olduğunda yapıyorlar tabi ben kız için erken bırakıyorum olmuyo geçen ay en son 11.gün ilşki oldu 14.gün gece çatladı zaten ağrımdanda anlıyorum ovu testine de gerek yok aslında yine tutmadı ateş yanıltır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…