• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım sağsol da aynı ateş dereceleri yazılmış farklı bir durum yok . sen ateş topiğini incelersen orada daha detaylı anlamış canım
inceledim canım orayı biraz karışık bugünde orda sordum hatta ateş tablomu yazıp sadece biri cevap verdi 14.gün olmuş muhtemelen diyor 14.gün sabah ölçtüğümü baza alırsak dr da ogün henüz çatlamamış demişti ya gece çatladı yada 15. günün sabahı çatladı ...

Sabır aslına bakarsan zaten gün Aşırı denemeyi ben kafama takmıştım onun için ateşin zaten pek önemi kalmıyor. Yum çatladıntan sonra ateş yükseliyor üç gün sonra yum gününü gösteriyor onlarda zaten gün aşırı denedikleri için çat günü onlar için pek önemli değil. İstersen testte kullanabilirsin ben açıkçası pek önemsemedim çat gününü. Birde ben ateşi asıl hamilelik olup olmadığını anlamak için ölçtüm. Çünkü yumdan sonra ateş düşmez yüksel kalırsa hamile olduğun anlamına geliyor. Birde ben test vs bıkmıştım psikolojimi bozuyor diye istemedim.

Poi canım kaç aydır uğraşıyorsun birde eşine baktırsan? Bak benimde üç çocuğum olmasına rağmen eşimin sayı kalite düşmüştü

Hazal evet karışık biraz bak o sayfa'nın kurucusu cute var ona mesaj at yardımcı oluyor mutlaka. İsmi biraz daha uzun ilk sayfada bilgileri ekleyen kişi bakarsan görürsün o çok deneyimli ona özelden mesaj at

Poi canım kaç aydır uğraşıyorsun birde eşine baktırsan? Bak benimde üç çocuğum olmasına rağmen eşimin sayı kalite düşmüştü
Ağustostan beri uğraşıyorum.eşim kabul etmez olmazsa olmasın fiyo 1 tane yeter diyo.brnim ostrojen düşüktü çok onun için adette adaçayı içiyorum yükselsin diye adama keçiboynuzu özü var evde günde 1 kaşık ye diyom yapmıyo 35 e kadar yolum var temmuzda 34 bitiyo 1 yılım var anlıcağın Allah büyük

Kızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
inanmıyourm hayırlı olsun. çok sevindim senin adınaa:KK49::KK49:

Hazal evet karışık biraz bak o sayfa'nın kurucusu cute var ona mesaj at yardımcı oluyor mutlaka. İsmi biraz daha uzun ilk sayfada bilgileri ekleyen kişi bakarsan görürsün o çok deneyimli ona özelden mesaj at
yorum yapan cuteheattı gijnij şimdi baktım o 14.gün çatlamış diyor şimdi yum çatladıktan öncemi ateş yükseliyor çatladıktan sonramı yada yerinde devammı ediyor yada derece derece yükseliyormu...?? sence yum ne zman çatladı senin ogünkü yorumun benim için önemli oldu çatlamamış dedin sabah olsun demiştin bende öyle yaptım hemen hemen ...

sorma kocamın tahminleri tutuyor ah ah sevinsemmi üzlsemmi bilemiyorum bende tutsun isteömiyorum ama görümceminde tutuyor şimdi cinsiyetini bildigim arkadaşların isinmlerini söyledim oda tutturdu bunların 2sinin hisleri çok kuvvetli görümcem sanada erkek dedi :KK70:
beni de sorar mısın :) neyim olacak diye:KK15:

Canım maça kapsülü ve keciboynuzu özünü internette hangi siteden aldığını yazar misin istersen ozelden at mutlaka alicam proxsedi 5 ay mi kullandı esin.Biray kullandiririm denemeden önce fazlası beni zorlar maalesef.bide evicapi sac bakimi için kullanmistim delerek.esin hapgibi yuttu dimi

Canım maça kapsülü ve keciboynuzu özünü internette hangi siteden aldığını yazar misin istersen ozelden at mutlaka alicam proxsedi 5 ay mi kullandı esin.Biray kullandiririm denemeden önce fazlası beni zorlar maalesef.bide evicapi sac bakimi için kullanmistim delerek.esin hapgibi yuttu dimi
Ben keçiboynuzunu oğlum için eczaneden almıştım pekmez gibi kavanozda

Merhaba herkese. Bende konuyu uzaktan uzaktan takip edenlerdenim;) İlk bebeğim olacak ve eşimin bana söylemesede erkek bebeği biraz daha fazla istediğini biliyorum. Burada yazanları biraz okudum. Öyle aman aman uygulamadım ama bol bol et yedik ve son 1 aydır peyniri yoğurdu azalttım. Başka hiçbirşey yapmadım. Ovulasyonumda yakın. Test eklesem yorum yaparmısınız. Sİzce ne zaman ilişki olmalı. Bir de bu ay soldan yumurtluyorum. Yumurtlama tarafı etkili diyenlerde var ama ben yinede denemek istiyorum. Nasipta kız varsa kız olur zaten çokta önemli değil

Eklentiler

• 20150216_213219.jpg
    20150216_213219.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 84
Gijnij güzel haberini aldık ve çoook sevindik..Allah sağlıklı ve hayırlı bir bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah..eee nasılsın neler hissediyorsun mükemmel bir duygu değilmi rüya gibi ..Allah ısteyen herkese bu duyguyu tattırsın ..okadar sevindimki test hayırli olsun

Merhaba herkese. Bende konuyu uzaktan uzaktan takip edenlerdenim:KK66: İlk bebeğim olacak ve eşimin bana söylemesede erkek bebeği biraz daha fazla istediğini biliyorum. Burada yazanları biraz okudum. Öyle aman aman uygulamadım ama bol bol et yedik ve son 1 aydır peyniri yoğurdu azalttım. Başka hiçbirşey yapmadım. Ovulasyonumda yakın. Test eklesem yorum yaparmısınız. Sİzce ne zaman ilişki olmalı. Bir de bu ay soldan yumurtluyorum. Yumurtlama tarafı etkili diyenlerde var ama ben yinede denemek istiyorum. Nasipta kız varsa kız olur zaten çokta önemli değil
daha var gibi görünüyor kaçıncı gün

walla ben 50 tane ovu testi aldım 36,5 tl geçen ay 17.gün pozitif ti bu ay 14.gün erkek bebek için pozitiften sonra ilk silik olduğunda yapıyorlar tabi ben kız için erken bırakıyorum olmuyo geçen ay en son 11.gün ilşki oldu 14.gün gece çatladı zaten ağrımdanda anlıyorum ovu testine de gerek yok aslında yine tutmadı ateş yanıltır bence
Ne marka aldın canım kapıda ödeme varmıydı..

walla ben 50 tane ovu testi aldım 36,5 tl geçen ay 17.gün pozitif ti bu ay 14.gün erkek bebek için pozitiften sonra ilk silik olduğunda yapıyorlar tabi ben kız için erken bırakıyorum olmuyo geçen ay en son 11.gün ilşki oldu 14.gün gece çatladı zaten ağrımdanda anlıyorum ovu testine de gerek yok aslında yine tutmadı ateş yanıltır bence
Bacm ağri oldugu zamanmi catliyo?bnim pazar gunu oyleden sonra sag kasigm cok agridi hatta bacagmi bile oynatamadm,biraz surdu ozaman,p.tesi sabh sunen aknti geldi,oylenden sonra ikide dr gittim yum yok catlams ddi,aksam beştede sulu bol islaklik oldu,simdi pazar gunumu catlamş oluyo?erkek cocuk icin ağrinin oldugu günmü iliski olmali peki?yorumlarmisin?tşk

Sabır aslına bakarsan zaten gün Aşırı denemeyi ben kafama takmıştım onun için ateşin zateates önemi kalmıyor. Yum çatladıntan sonra ateş yükseliyor üç gün sonra yum gününü gösteriyor onlarda zaten gün aşırı denedikleri için çat günü onlar için pek önemli değil. İstersen testte kullanabilirsin ben açıkçası pek önemsemedim çat gününü. Birde ben ateşi asıl hamilelik olup olmadığını anlamak için ölçtüm. Çünkü yumdan sonra ateş düşmez yüksel kalırsa hamile olduğun anlamına geliyor. Birde ben test vs bıkmıştım psikolojimi bozuyor diye istemedim.
Anladigim kadaryla atesin yukseldiyse 3 gun önce yum çatladimi demek oluyo ozaman bacm?oyleyse ates olcerek hamile kalmak isteyen birisi ates yukselmeden deneme yapmali,ates yukseldiginde yaparsa yumu kacrmis oluyo dimi.dogru anlamşmiyim

Back