- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.141
Mrm01 Rabbim sanada kız versini sedaya yazmıştım ama sanırım onun mesajı çıkmamıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 8 aydır deniyosun artık sende normal haline bırak sen elinden geleni yaptın hayırlısı olsun hakkında...benim test silnmişti deneme yapmadan önce ama c ile t aynı anda silindi çok ilginç ama akşam 9 da ve 12 de yaptığımda ikiside aydı koyuluktaydı koyuydu bariz ,aynı koyuluktada sabah silinmeye başladı ikiside sence silnmişmi oluyor ...Ya siz erkek için uğraşıyosunuz ya erkek için yum çatladıjtan sonra ilişki deniyo silinmesi demek yum çatlamış lh düşmeye başlamış demek yani 24 saat yum yaşadığına göre hızlı olan y ler xlerden önce gidip ilk dölleyebilir demek işte ondan ama ben artık sık ilişkiye kız için inanmamaya başladım benim oğlum sık ilişkiyle oldu bak gijnij 2günde 1 yaptı oğlu olcak etrafımdakiler haftada bir anca yaptık dio kızları var bu ayda denicem olmazsa takip falan etmicem 8.ay olcak bu ay Allah a bırakcam gün falan bakmıcam bu ay son
Canim ya okadar sevindim ki anlatam kendim ki kadar oh be dedim şükür dedim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağa almayi nasip etsin gozun aydın seninde eşinin de ne kadar belli etmeselerde çok istediklerini biliyorum benim eşim şimdilerde söylüyor erkek çocuğu muhabbet i açılınca ordan kalkıyor dum diye şimdi bende anlatıyorum oğlum şöyle bi yaramaz diye eşinin de böyle mutlu olacağı muhabbet ler etmesi dileğiyle tekrar gozun aydın hepimizin oh be verene şükürKızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
Canım benim ben senin neler hissettiğini içinde ne fırtına lar koptuğunu biliyorum doya doya Sevin Allah tamamına erdirsin çoook mutlu oldum buna yürekten inanSon1kez bacım Allah razı olsun biz birazda kızlar yAnlış anlamasın diye sevinci içimizde yaşıyoruz. Eşim diyo oğlum demekte güzelmiş gerçekten. Birazda hala şoktayız hamile kaldığımda hissetmiştim erkek olacağını çünkü çok sakindim çok tevekkül ettim duamı bile Rabbim verdiğine razı eyle diye etmeye başladım. Birde sanırım kucağa almadanda emin olamıycaz.
peki gijnij dr takibinde iken kaç mm de çatladı yumun birde en son siklus süren ne kadardı çünkü 17.gün çatladı diyosun ???Kızlar ateş tablomda bu pm yazan yerler ilişki günleri kırmızı kesik kesik olan yerde 17. Gün çat gününü gösteriyor
Resmi varsa atsana sadece t silinmeli c niye silindiki bak sana benim geçen aykini atıom 17.gün pozitif 18.gün çatladıevet canım 8 aydır deniyosun artık sende normal haline bırak sen elinden geleni yaptın hayırlısı olsun hakkında...benim test silnmişti deneme yapmadan önce ama c ile t aynı anda silindi çok ilginç ama akşam 9 da ve 12 de yaptığımda ikiside aydı koyuluktaydı koyuydu bariz ,aynı koyuluktada sabah silinmeye başladı ikiside sence silnmişmi oluyor ...
Mrm01 Rabbim sanada kız versini sedaya yazmıştım ama sanırım onun mesajı çıkmamıştı
peki ateşin ov günümü yükseldi yoksa yükselerek devammı etti...Hazal doktor takibi yAptığımda 23 ml de yum çatlatıyordu ozaman 28 günde bir adet oluyordum yumurtam 16. Gün çağrılıyordu ama kürtajdan sonra 30 günde bir oldu ama şuda var ben deneme yapmadan önceki ayda ateş ölçtümtüm hAni deneme yapacaktık ama bende kist çıkınca yapmadık ama yum günümü bulmak için devam ettim ölçmeye ozaman 19. Gün çatladı ama deneme yAptığım ay 17. Gün oldu. Bence yumurta gününü tam tespit etmek için ateş çok daha mantıklı
Resmi varsa atsana sadece t silinmeli c niye silindiki bak sana benim geçen aykini atıom 17.gün pozitif 18.gün çatladıEki Görüntüle 1417197
Ekledim canim bi bak ...Resmi varsa atsana sadece t silinmeli c niye silindiki bak sana benim geçen aykini atıom 17.gün pozitif 18.gün çatladıEki Görüntüle 1417197
İkili olan gayet net pozitif tekli olan test bozuk bence keşke tekrarlasaydın c silinmemeliydi o referans çizgi anlamadım kiikili olan gece on ikiydi 14.gun