• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Can
Kızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
m Şimdi ögrendim,Rabbim hayrli ugurlu olsun,anali babali buyutsun ins.isteyen herkese nasip etsin

Bi de çok geç saat yapma doğru çıkmaz akşam 5 yada 6 gayet iyi 10dan sonra doğru sonuç vermiyomuş
o 19.30 yaptığım test gibi hatırlarsan 15.gün sabah yapmıştık 8.30 deneme ondan 2 saat sonra tekrar yaptım yine aynı 2 çizgide silikdi testte zaten olan oldu şimdi beklemedeyim ama sanki regli olacakmışım gibi gerginim.birde 14.gün akşam 21.00 de yine yapmışım test ondada pozitif hemen silinmiyor değilmi kaç saatte silinmesini bekliycez...

Gjnijim Rabbim saglikla kucagna almayida nasip etsin,az oncekini okur okumaz hemen yazdm heyecandan,simdi detayli okudumda bak sende esine tahlil yaptrmissin,hani herseyi denedim ynede olmadi diyoruz ya,aslinda hersey yinede erkegin sperminden geciyo,dr sordum erkek bebek icinde bana ilk dedigi esin once sperm tahlili yaptrsin sayisi ve hareketliligne baktrin sendede hormonlarnda problemde yok oyle yum zamanina bakalm demisti,hani bir arkadasta yazmsti,yengesinin 4 kizi varmis yurt disindada hangi ulke oldunu hatrlamyrum,esini dr gortmus,sperm tahlilinde adamin y leri cok cok az cikmis ya,kadndan cok erkeginki onemli iste,bide sk iliski sperm kalitesini arttiriyomus dye okumustum,sende hem takviye hemde son ay sk iliski olmus,tabi oncelikle nasip ksmet dua,cok mutlu oldum gercekten bacm,dua ile kal

Seda amin inşallah Rabbim sanada gönlündekini nasip etsin. Ben ateş topiğini çok inceledim kızı ve oğlu olanların tablolarını inceledim kızı olan çok az zaten ve bende ozaman şu kanıya vardım hatta başta yazmışlar vucud sıcaklığı tam yükselmeden ilişki olmalıki spermler ölmesin diye y lerde sıcağı sevmiyor demekki ondan dolayı erkek çoğunlukta. Kız içinde dediğin gibi ateş yükseldiği gibi yapmak mantıklı olabilir. Kız olanlarda şu dikkatimi çekmişti mesela yum günü ve sonrası ve bir gün sonrası üç gün üst üste yapan vardı istersen incele sende ateş topiğini

Canim bildigm kadaryla t ve c ayni koyulukta olduktan 30-36 saat sonra siliniyomus,tabi kullanan tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir

Canm hosgeldin,atesle ilgili yazdklarini okudumda senin dedigne gore yum catlamadan iliski olmali ozaman,hani ovu testinde siliklesince olsun dyolarya e ozaman catlaynca silikllesiyo ya,burda bikac arkadas ikiside ayni koyuluktaykenden 20-24 saat sonra iliskiden erkek olmustu,e ates olcerken tam tukselmeden olsun dyosun bunu nasil anlicaz,yani atesin hangi saatte tam yukselecegini?bunu biraz anlatrmisin

Canim bildigm kadaryla t ve c ayni koyulukta olduktan 30-36 saat sonra siliniyomus,tabi kullanan tecrubeli arkadaslar daha iyi bilir
galiba bu cevap banaydı sabır :) benim çok silik değildi sancım vardı akıntıma göre deneme yaptım ben testin tam silinmesini beklemdim dr da 20 m diyince 1 gün önce oldu gerisi Allaha kalmış...

Sabır canım öncelikle çok teşekkür ederim Rabbim inşallah sanada buradaki tüm arkadaşlarada gönlündekini nasip etsin. Benim eşimde hız sorunuda vardı kaliteside çok kötüydü ve sayıda azdı. Şimdi birde bizim önceden üç tane sağlıklı çocuğumuz olduğu için doktorlar açıkçası pek önemsemedi ama ben yinede ilaçları kullanmakistedim sadece kalite için ben her deneme yAptığımda hamile kaldım ama düşük oluyordu işte kalitesiz olunca rahim kabul etmiyordu. Zaten mantık olarak düşündüğümüzde İş zaten erkekte bitiyor. Kadının pek fazla rolü yok. Burada ne yapıyordu herkes eşine takviye kullanıyordu diet yapıyordu tam çat günü tek ilişki yapılıyordu tutanda vardı tutmayanda. Birde aklımda varken benim gibi eşinin spermlerde sorun olupta hızında özellikle ama kız bebek isteyip sık ilişki yapan arkadaşın oğlu oldu ve zaten kız için hızın yavaş olmadı daha iyi deyip hiç takviyede kullanmadı. Bir başkası daha vardı onunda eşi aynı sorun vardı oda üçay ttakviye kullandı ve oğlu oldu. Aslında bakarsan iş yine takviyedede bitmiyor herşey takdir. Nasip. Tevekkül.

Sabır evet bi kaç yerde okuduğum kadarıyla 24 ssat deniyor çift çizgiden sonra senin dediğin gibi başka topiklerde pozitifi görünce deniyorlar oğlu olanda çok bende bu ateşi olayını tam anlmıyorum ama ateşim 14.gün 36.2 iken 15.gün 36.4 tü

Sabır ben pek ateşi bilmiyorum inan sadece iki ay ölçtüm tabloyuda sağolsun bir Arkadaş bana yaptı. Ama orada okumuştum yazmışlardı ateş ölçerek öncesinde çat zamanını bilebiliyorsun diye bunun için birkaç ay ateş ölçüp kendini iyi tanıman lazım diye. Mesela ben tablomu mesaj olarak attım bana hangi gün çat olacak söylüyorlardı. Orayı incele arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar

z,y
galiba bu cevap banaydı sabır :) benim çok silik değildi sancım vardı akıntıma göre deneme yaptım ben testin tam silinmesini beklemdim dr da 20 m diyince 1 gün önce oldu gerisi Allaha kalmış...[/QUOT
İyi iste bak gjnjde yumdan bir gun once ve sonrasi dyo,yum gunu demiyo

Hazal ben tabloma baktığım zaman çat günü değil sonraki gün yükselmiş. Sende incelersen anlarsın. Zaten ateş topiğinde yazmışlardı ateş yükseldikten sonra ilişkinin pek önemi olmuyor diye. Birde tabloda çat olduktan iki gün sonra sana çat gününü gösteriyor o yüzden bende sonraki seferde deneme oldu. Baktım tablo çat gününü gösterdi kestim ilişkiyi. Birde adet gününe kadar ölç ateşin yüksek kalırsa hamile demektir. Çünkü adetten bir iki gün önce ateş düşermiş

Sabır ben pek ateşi bilmiyorum inan sadece iki ay ölçtüm tabloyuda sağolsun bir Arkadaş bana yaptı. Ama orada okumuştum yazmışlardı ateş ölçerek öncesinde çat zamanını bilebiliyorsun diye bunun için birkaç ay ateş ölçüp kendini iyi tanıman lazım diye. Mesela ben tablomu mesaj olarak attım bana hangi gün çat olacak söylüyorlardı. Orayı incele arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar
nerde canım bende atayım mesaj bu ay olmasa ...

Sabır ben pek ateşi bilmiyorum inan sadece iki ay ölçtüm tabloyuda sağolsun bir Arkadaş bana yaptı. Ama orada okumuştum yazmışke ateş ölçerek öncesinde çat zamanını bilebiliyorsun diye bunun için birkaç ay ateş ölçüp kendini iyi tanıman lazım diye. Mesela ben tablomu mesaj olarak attım bana hangi gün çat olacak söylüyorlardı. Orayı incele arkadaşlar çok yardımcı oluyorlar
Gjnjm sagol bacm bakalm artk ates olayinada,sana ozelden anlatmstm ya,esim eger hamilelik gbi bir durum olursa,calstigi yere tasncaz,2-3 yil ucretsiz izin alcam,sonrasi artk nasip,iki kzm olunca e erkek istiyo nefis,bende aceleye getrmim dyom ama ksmet

Hazalcm gunde 1,5
sabır yum bir gün önce 20m idi 11.30 gittğimde dr a sonra ertesi gün sabah 8.30 deneme oldu
1,5-2 m buyudugne gore yum,sende 21 m iken olmus ozaman kesin hamilesindr baska sorun yoksa tabi,e yumdan bir gun oncemi oluyo ozaman iste,hayrlisi bacm,senin birkac gune belli olur ozaman,bir hafta olmus

Hazal ben tabloma baktığım zaman çat günü değil sonraki gün yükselmiş. Sende incelersen anlarsın. Zaten ateş topiğinde yazmışlardı ateş yükseldikten sonra ilişkinin pek önemi olmuyor diye. Birde tabloda çat olduktan iki gün sonra sana çat gününü gösteriyor o yüzden bende sonraki seferde deneme oldu. Baktım tablo çat gününü gösterdi kestim ilişkiyi. Birde adet gününe kadar ölç ateşin yüksek kalırsa hamile demektir. Çünkü adetten bir iki gün önce ateş düşermiş
benim şimdi bakıyorumda ateş tabloma hiç anlmayorum gijnij 11.gün 36.5 birde 15.gün 36.4 17.gün 36.5 18.gün 36.5 20.gün 36.7 arada ölçmedğim oldu gide gide yükseliyor..

Son düzenleme:
Hazalcm gunde 1,5

1,5-2 m buyudugne gore yum,sende 21 m iken olmus ozaman kesin hamilesindr baska sorun yoksa tabi,e yumdan bir gun oncemi oluyo ozaman iste,hayrlisi bacm,senin birkac gune belli olur ozaman,bir hafta olmus
yumdan bir gün önceyemi denk geldi diyosun sen?? benim aklıma gelende o gece sabaha karşı 22m ye geldi çatladı diyorum ben çünkü belirtiler yavaş yavaş kayboldu birde ben bir gün önce 13.gündü galiba dr gitmeden uzayan akıntıyı gördüm resmen uzadı...

Back