Süper Anneler - 2011

Kızlar çoğunuz biliyor iki defa kıbrıs iki defada yumurta takibi yAptım ama olmadı. Yumurta takibinde ilki kimyasal gebelik oldu ikinciside 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum nisan ayında. Gençliğe yolladık bebeği kız çıktı oysa tam çat anında yAptım çünkü doktora gittim aynı gün üç defa muane oldum doktor çatlamış şimdi dedi koştum eve yapılacak herşeyle yaptık ama nasip yine kız olunca benim tüm inancım kayboldu bu yöntem işine. Sonra önce düştükleri araştırmam lazım dedim bana yapılan tüm tahliller temiz çıktı sadece kan pıhtılalması çıktığı için olabilir denildi. Tabi o arada eşimi de kontrole soktum eşimin hem sperm kalitesi hemde sayısı düşük çıktı üroloji doktorunun bize dediği kalitesiz olduğu için düşükler oluyor eşime üç tane ilaç verdi. Biri proxsed plus birde evicap verdi bunları sabah akşam aldı birde maca kapsül diye bir ilaç verdi yalnız bunu eczaneden almayın dedi netten sipariş ver dedi nettekiler katkısoz oluyor dedi maca bitkisinden üretilen bir ilaç bunuda öğlen bir tane içti. Birde ben zeytinyağına iki tAne kuru incir koyuyordum birini ben birini eşim yiyordu sonra yine kalan zeytinyağına iki tAne daha atıp sonraki sabah aç karna tüketiyorduk birde eşime uyumadan önce bir büyük kaşık keçiboynuzu özünden veriyordum onun haricinde hiç diet yapmadık karbonatı su filanda içmedim herşeyden yedik. Eşim bunları 5 ay kullandı. Eylül ayında deneme yapacaktık ama kısmet işte yazmıştım önceden size bende bartholin kisti çıktı Dr gittim bana antibiyotik verdi ayakta ufak operasyon ile aldı kisti. Neyse sonraki ay adet olmama 5 gün kala kist çıktı ilaç vs kullandım diye rahim temizlensin diye fitil kullandım hergün 1 tane kullandım fitilin adı aklıma gelmiyor bakıcam yazıcam onuda sonra adet oldum temizlendim o gün ilişkiye başladık o arada ateşte ölçtüm tablo yaptı bana bir arkadaş tabloyuda atıcam. Gün aşırı deneme yaptık çok uğraşmama rağmen orgazm olmadım aşırı derecede isteksizlik vardı eşim çok istekliydi derin ilişkiler oldu. Yumurtam 17. Gün çatladı yumdan birgün önce ve birgün sonra ilişki olmuş yum günü ilişki olmadı. Yaptıklarım bunlar. Tablomu atıncada ilişki günlerimi göreceksiniz zaten

Hamile kalmama 41 gün kala tAbiki tahmini olarAk 41 hurmaya hergün yusuf suresi muhammed suresi ve ibrahim süresi okudum o hurmaları hergün yarısını ben yarısını eşim yedi. Hamile kaldıktan sonrada yusuf süresini 41 gün daha okudum. Üç hafta üst üste cuma günü sela ve ezan arasında ik rekat hacet namazı kıldım ve bir tesbihe 99 tane ayetel kürsü okudum ve bu tesbihi yüksek bir yere astım. Dua kabul olunca birtane daha ayetel kürsü okuyup onu asılı yerden indirdim. Ben bunu üç cuma üst üste yaptım üç ayrı tesbih yüksek yere astım. Hamile kaldıktan sonrada artık tüm dualarımı Rabbim bana ne nasip edeceksen gönlüme razı eyle diye dua ettim. Aklıma gelenler bunlar ekstradan olursa yine yazıcam. Sormak istediklerinizi sorun mutlaka. Olurda görmem unuturum filan yine yazın mutlaka

evet canım 8 aydır deniyosun artık sende normal haline bırak sen elinden geleni yaptın hayırlısı olsun hakkında...benim test silnmişti deneme yapmadan önce ama c ile t aynı anda silindi çok ilginç ama akşam 9 da ve 12 de yaptığımda ikiside aydı koyuluktaydı koyuydu bariz ,aynı koyuluktada sabah silinmeye başladı ikiside sence silnmişmi oluyor ...

Canim ya okadar sevindim ki anlatam kendim ki kadar oh be dedim şükür dedim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağa almayi nasip etsin gozun aydın seninde eşinin de ne kadar belli etmeselerde çok istediklerini biliyorum benim eşim şimdilerde söylüyor erkek çocuğu muhabbet i açılınca ordan kalkıyor dum diye şimdi bende anlatıyorum oğlum şöyle bi yaramaz diye eşinin de böyle mutlu olacağı muhabbet ler etmesi dileğiyle tekrar gozun aydın hepimizin oh be verene şükür

Son1kez bacım Allah razı olsun biz birazda kızlar yAnlış anlamasın diye sevinci içimizde yaşıyoruz. Eşim diyo oğlum demekte güzelmiş gerçekten. Birazda hala şoktayız hamile kaldığımda hissetmiştim erkek olacağını çünkü çok sakindim çok tevekkül ettim duamı bile Rabbim verdiğine razı eyle diye etmeye başladım. Birde sanırım kucağa almadanda emin olamıycaz.

Canım benim ben senin neler hissettiğini içinde ne fırtına lar koptuğunu biliyorum doya doya Sevin Allah tamamına erdirsin çoook mutlu oldum buna yürekten inan

Kızlar ateş tablomda bu pm yazan yerler ilişki günleri kırmızı kesik kesik olan yerde 17. Gün çat gününü gösteriyor

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-22-18-43-45.png
    336,5 KB · Görüntüleme: 166
Son1kez bacım hepinizin samimiyetine inanıyorum. Zaten hepimiz aynı yolun yolcusuyuz inşallah Rabbim diğer arkadaşlarada nasip eder. Duasan asla vazgeçmemek lazım. Çok sağol bacım iyiki varsın çok çok sağol

Gijini bacim bir müddet değirşimi diye korkarsin hiç kendini kasma ben doktor söylediğinde bile inanmamistim doktora iyi bakin benim hep kız oluyor emin misiniz erkek olduğuna demiştim doktor da tekrar tekrar bakmış ti hatta 3ayri doktora göster mistik şimdi oğlum bir yaşında seninde oğluyun yaramazlık larını gormen dileğiyle bugün ben çok mutluyum sayende tekrar tekrar gözümüz aydın olsun mutlu pazarlar

Son1kez bacım bende hep diyordum benden erkek olmaz diye inan şimdi bile hayAl gibi geliyor hiç hayal kuramoyırım bile. Ama unutmamak lazım Rabbim dilerse nasip ederse oluyormuş o yüzden duadan ve tevekkülü bırakmamak lazım

Hazal doktor takibi yAptığımda 23 ml de yum çatlatıyordu ozaman 28 günde bir adet oluyordum yumurtam 16. Gün çağrılıyordu ama kürtajdan sonra 30 günde bir oldu ama şuda var ben deneme yapmadan önceki ayda ateş ölçtümtüm hAni deneme yapacaktık ama bende kist çıkınca yapmadık ama yum günümü bulmak için devam ettim ölçmeye ozaman 19. Gün çatladı ama deneme yAptığım ay 17. Gün oldu. Bence yumurta gününü tam tespit etmek için ateş çok daha mantıklı

Resmi varsa atsana sadece t silinmeli c niye silindiki bak sana benim geçen aykini atıom 17.gün pozitif 18.gün çatladı

Mrm01 Rabbim sanada kız versini sedaya yazmıştım ama sanırım onun mesajı çıkmamıştı

Amin canim insallah birgun bende kavusurum gonlumden gecen hayirli bir kiz evlada kiz bebek icin ates olcerek hamile kalmisti gelincik arkadasimiz acaba ne zaman deneme yapmak lazim atesin en yuksek oldugu zaman diye bliyorum cunki xx spermler sicak ortami seviyor diye kalmis aklimda senin bir fikrin varmi.

peki ateşin ov günümü yükseldi yoksa yükselerek devammı etti...

ikili olan gece on ikiydi 14.gun

Eklentiler

• 20150207_235616.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 152
  • 20150208_194201.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 136
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…