• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar ya ben yoksa şimdimi yumurtluycam akıntım çoğaldı yine hafif agrımda oluyor ama akıntı daha fazla bugün 19.gün 14.günde bilenler vardır yum 20 mm idi testte pozitifdi denemede yapmıştık 15.gün sabahı dahada deneme yapmadık sizce böyle bir şey olurmu?? bugun akşam başladı belirti pazardan bu yana yoktu yoksa adetmi olucam ???
hafif pembelik mi oluyor kahve pembe gibiyse bebek rahme yer ederken oluyormuş bende oldu denemeden 5.6gün sonra falan hatta erkek olabilir dediler bana genelde erkek bebekler yaparmış inşallah hamilesindir

hafif pembelik mi oluyor kahve pembe gibiyse bebek rahme yer ederken oluyormuş bende oldu denemeden 5.6gün sonra falan hatta erkek olabilir dediler bana genelde erkek bebekler yaparmış inşallah hamilesindir
Foreverhayat sana bişey soracam canım sen neler yaptın eşine takviye olarak ne verdin karbonatlı duş yaptın mı fitîl vs kullandın kaç defa deneme oldu bide sen mi eşin mi orgazm oldu ay uzun oldu bana ayrıntılı olarak özelden yazarsan çok mu çok sevînirim şimdiden teşekkür ederim ailenle huzurlu mutlu yaşayın

yok canım pembe akıntım ama akıntı var orada bir ıslaklık hissediyorum agrımda oluyor bugün 20.gün reglinin dr a gittim konuştum baktı yum görünmüyor çatlamış sönmüş diyor pazar yada pazartesi çatlayan yumda bu zamana kalmaz dedi geriden gelen yumda yoktuki zaten tekrar oluşmuş olsa hemen çatlarmı 14.gün tek yum vardı progestrerona bakacak öğleden sonra sonuç çıkacak tekrar deneme yap diyor doktor ama ben güvenip yapamam ne belli yum olduğu başka bir şey belkide gebe olduğunda hemen çıkmaz diyor testlerde durum bu siz ne diyosunuz kızlar?? ha birde pkolularda yum geç çatlıyor fakat yinede bugüne yada düne kalmazdı dr da öyle düşünüyor...

cnm kız bbekl isteyen hamile arkadaşın neler yapıyor bende kızım olsun istiyorum
canım o da hamile henüz cinsiyeti belli değil. vajina florası düzenleyici fitillerden kullandı yumurtlamaya 3 gün kalaya kadar adet sonrası sık ilişkiyle hamile kaldı sirkeli duş yaptı kızılcık suyu içti hep. birde calsiyum tableti içti günde 1 defa bildiklerim bunlar canım.

Cemredeniz evet canım hamileym 3 Kızım var buda dördüncü. Bugün itibari ile 15+5 olduk. Benim gibi herkeste cinsiyeti merak ediyor. Enkısa zzamanda gidince öğrenince yazıcam inşallah
Gijnij bugünde mi gitmedîn ya hem senin o tahlilleri çoktan yapman lazım

canım o da hamile henüz cinsiyeti belli değil. vajina florası düzenleyici fitillerden kullandı yumurtlamaya 3 gün kalaya kadar adet sonrası sık ilişkiyle hamile kaldı sirkeli duş yaptı kızılcık suyu içti hep. birde calsiyum tableti içti günde 1 defa bildiklerim bunlar canım.

kaç haftalık o fitilin ismi nedir acaba kaçgün kullandı o fitili

Kızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine
Canım benim çok sevindim senin sevincini tahmin bile edemiyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar yoldayım ama size yazamadan edemedim netimde pek iyi değil. Doktordan çıktım şimdi Allah nasip ederse oğlumuz olacak. Hepinizden Allah razı olsun çok dua ettiniz bana bende size ediyorum edicemde inşallah. En kısa zamanda yazıcam size yine

Çok sevindim canımm.Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok şeyler yaşadın ama hep tevekkül ettin.hep böyle müjdeli haberler alırsın inşallah.

Canım gözün aydın Allah kucagina almayı nasip etsin bu kadar bekledigine degdi çok sevindim darısı bizlerin basina :)

gözün aydın cnm..ALLAH tamamına erdirsin ..:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Bende bu ay da yok batı bekliyorum ağustostan beri uğraşıyorum olmuyo artık bıktım hesaplardan canım çok sıkkın sevgililer günü hediyesi olcaktı bu ay olmadı :(

Back