- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.901
oğullarına ilişkin nasıldı.sık ilişki mi ? yada yum.takibi filan yapmışmıydın?
Cemredeniz hani derlerya korkunun ecele faydası yok. Korkunun doğacak olanada faydası yok. Çok istiyorsun duandan asla vaz geçme. Belkide nasibinde vardır bilemeyiz. Benimde üç Kızım var canım üçüncü kızdan sonra kıbrısa gidelim işimizi garantiye alalım dedik. Ama buna bile cesaret edebilmem 9 yılımı aldı. İki defa gittik canım. Hani normal olarakta tüp bebekte bir çok sorun çıkarya bu yöntem çok daha zor bir yöntem ve istediğimiz cinsiyette bebek sadece 1 tane oldu oda tutunamadı ozaman anladımki nasibimizde varsa zaten her şekilde olacak boşu boşuna okadar strese girdim bedenim dünya kadar ilaç aldı. Birşey nasip olmadımı olmuyor. Yada dedim belkide nasibimizde bir tane daha kız bebek vardır ondan olmadı. Ama ne yazıkki hayat varsayımlarla geçmiyordu. Sonrasıda iki defa yum takibi yaptım hamile kaldım ikiside düşük oldu sondakini hatta genetiğe bile yolladık cinsiyeti kız çıktı işte ozaman anladımki asıl bana Allah okadar çok ders verdiki. Herşeyden vaz geçtim bir daha kızda olacaksa baş göz üstüne en azından evimizde bebek olur kızlarım çok istiyordu o niyetle temel attık. Şimdi 14 haftalık oldu memleketteyim dönüşte dr gidicem bakalım Rabbim bize neyi nasip etmiş. Ama en üzüldüğüm nokta bunları keşke okadar acı çekmeden önce anlasaydım. Ama yaşanacaklarda yaşanacakmış. O yüzden sanada tavsiyem boşuna yıpratma kendini.
canım 3 kez derken günde 3 kez mi 3 gün üst üste mi bide ovu testimi kullandın 2 gün önce olduğunu biliyorsun.kız için aynı taktiği uyguluyorumda bilelim :)Ilk Oğluma adetimin Bittiği günün ertesi gunu kaldım. Yum mum bilmiyordum
Ikinciye kız diye ovu ye iki gun kalaya kdr 3 kez ilişki ile kaldım.
Onda da derin ilişki olmuştu.
sağlıklı sıhhatli olsunda önce o sonra erkek bebiş için duaya devam :)kızlar nasılsınız bugun doktora gittim elim deyip bir yazamadım doktora iki kızım var demedim hiç birsey demedim hani söylerken etkilenmesin diye neyse cocuğunuz cok aşağıda dedi görmeye calıştı göremedim dedi kıza benzettim diye hiç bir cümle kullanmadı ama birdahaki ay dedi sabır artık ne yapayım
çatladım ayrıntılı usg çektirmedinmi..kızlar nasılsınız bugun doktora gittim elim deyip bir yazamadım doktora iki kızım var demedim hiç birsey demedim hani söylerken etkilenmesin diye neyse cocuğunuz cok aşağıda dedi görmeye calıştı göremedim dedi kıza benzettim diye hiç bir cümle kullanmadı ama birdahaki ay dedi sabır artık ne yapayım
Arkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??
canım 3 kez derken günde 3 kez mi 3 gün üst üste mi bide ovu testimi kullandın 2 gün önce olduğunu biliyorsun.kız için aynı taktiği uyguluyorumda bilelim :)
Arkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??
Canim. Sen naptın varmı. Bişeyler ben beklemedeyimArkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??
İnşallah gonlundekine kavuşursun bende yeni deniyenlerdenim daha tutmadı...Arkadaşlar merhaba. Ben forumu sürekli takip ediyorum ama birkaç kere yazdım sadece. Bu aralar tatildeyim diye ilk sayfadan okumaya başladım. İlk 500 de ne yazikki herşeyi yapıp tutturamayanlar çoğunlukta. Ama ümidi kesmemek lazım tabi. Bende martta deneme yapmayı düşünüyorum. Memlekete dönünce diyete başlycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?