Süper Anneler - 2011

İstediğin cinsiyette 1 Tane oldu derken nasıl anlamadım gijnij. Cinsiyeti nasıl sonradan mi öğreniliyor . Y kromozom u secilip dollendirilmiyor mu en başında . en de düşünmüyor değilim kibrisi o yüzden merak ettim

Bu gün okuyabildim canım. Yaptım karbonat testini, en ufak bir köpürme olmadı. Cinsiyetle alakalı olmadığını düşünüyorum.
Belki de hamilelerde köpürmüyor, hamile olmayanlarda köpürüyordur. beta-hcg, lh... bir sürü hormon artıyor gebelikte.

Ayy, inşaAllah erkektir canım ya.

Kızlar iyi akşamlar bayağıdır yazamadım misafirim var.benim bu ay yumurtam çok kuçuktu yani olmadı....bıgun bat gunum ama adet olmadım sizce hamile olabilirmiyim

Arkadaşlar ben de arada okuyorum bu konuda yazılanları. Hatta bu ay ilk denememizi yaptık biz ve eşimin erkek bebek istediğini bildiğim için ovulasyon günü ilişki olmasına özen gösterdim Ama çokta kafa yormamak gerek bu konulara kısmette ne varsa o olur çünkü. Bir de şöyle düşünün eğer bu işler ovulasyon günü, beslenme biçimi, asidiklik baziklik vs. ile olsaydı çift yumurta ikizleri daima aynı cinsiyet olurlardı Aynı ilişkide aynı bünyede döllenme oluyor ama cinsiyetleri farklı sonuçta

Hayal kadından toplanan yumurtalar rast gele spermlerle döllendiriliyor sonra bu yumurtalar embriyo oluyor üç gün sonra hücrelere bölünüyor. Bu bölünen hücrelerden bir tane alınıyor ve dnası yapılıyor 13 tane kromozoma bakılıyor bunlardan biri cinsiyet diğerleri ise olası hastalıklar. Dna ya göre sağlıklı ve istediğin cinsiyetteki embriyo 5. Gün transfer ediliyor. Bizim embriyolardan sadece 1 tane sağlıklı erkek çıktı diğerleri ya kız yada down sendromlu yada özürlü çıktılar. Pgd yöntemi diye bakarsan çıkar nette karşına. Bu pgd yöntemi türkiyedede var genelde genetik hastalığı olan ailelere yapılıyor. Ama türkiyede cinsiyet yasak olduğu için onlar sadece sağlık yönünden bakıyorlar.

Turkuazbebek çift yumurta ikizi olanlar aynı saat çatlamaz yumurta bazen biri diğerinden birgün sonra bile çatlayabilir. Ama genel olarak dediklerinde çok haklısın nasip herşey. Yaptıklarımızı sadece abartmadan ve bizden birşeyler kaybetmeden yapmak lazım. İnşallah sende gönlündekine kavuşursun

Katiliyorum canim

Aminnn hepimiz adına

Xspres alakası yok mesele benim adetim yumurta çatladıktan 12 gün sonra geliyor herkeste 14 gün olacak diye birşey yok. Yumurta çatlama ve adetin olması arasındaki ddöneme lutel faz denir nette bakarsan daha detaylı bilgi görürsün

Nasilsin bacim,senin zaman az kaldi dimi?pazar gunumu donuyodun?doktora nezaman gideceksin canm?ins istedigin gibi olur.Allaha emanet ol

Bacm bazi yerlerde erkek cocuk icin diyet konusunda protein agrlikli beslenilecek anne 3-4 kilo alacak falan deniliyo ama benim kz kardesim hamile kalmadan once 3 ay zayflamak icin diyet yapti,ot cop falan,yaklasik 10 kilo verdi,kiloluyum zayiflayp oyle hamile kalicam diyodu ve bu diyet sirasinda bilmeden hamile kalms oglu oyle oldu,hersey bos be gulum dusununce,kadinda onemlide burda orneklerini gordugumuz gibi kadn ne yaparsa yapsin erkegin sperminde y yksa olmuyo iste,eger y coksa her seferinde x yerine yler ulasiyo galiba,bide benim kz kardesim ve esi aliskanlik yapmislar hergun en az bir kere turk kahvesi keyif kahvesi diye yapar karsilikli icerler,ayrica esi cocukluktan gelen alskanlik zeytin yagi disinda yag tuketmez eved sokmaz,bunlarda yleri arttiriyoya

arkadaşlar bi sorum olucak.bu ay adet bitiminin ertesi gün başladım ov. Testine. 2. Çizgi 9. Gün koyulaştı ama piki yakalayamadIm. Sonra çizgi tamamen silindi. 14. Gün kahverengi akintim oldu 3 gün devam etti. dünden beri uzayan akinti var. Şimdi oV. Testi yaptım. 2. Çizgi yine çıktı. Bu arada ilişkilerimizde de KorunDuk. Araştırdım kahverengi akinti gebeliğin ilk belirtilerinden olabilirmiş. Bugün Ov. Testinde 2. Çizginin çıkması da korkuttu beni. Sizce bana neler oluyor.2. Kez yumurtluyor olabilir miyim. Öyleyse bu kahverengi akinti ne

Sabır canım evet pazar günü dönüyorum pazartesi randevu alıcam bakalım Dr hangi gün müsait olacak ona göre gidicem artık. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Poi canım
İkinci defa yum oluyor olabilir birde her kahverengi kanamayı yerleşme kanamsıdır diyemeyiz. Başka sebebide olabilir. Bir dr muane olabilirsen çok iyi olur

Kızlar merhaba bisey dicem mide bulantilarim basladi kizimda da boyleydi ama bu daha beter ikinci kizmi geliyor acaba mide bulantisinin cinsiyetle alakasi varmi bilemiyorum deneyimli anneler gijnij kizlarinda nasildi canim hepsi aynimiydi farkli miydi :) herkese soruyorum dunden beri annem iyice delirdin diyo:)

Görümcem oğluna hamileyken çok bulantı sıkıntısı yaşamış. Kafam klozetten çıkmadı diyordu. Şimdi kızı olacak ama daha az bulantısı var. Bnece ilgisi yok yani. Allah gölüne göre versin

Poi canım
İkinci defa yum oluyor olabilir birde her kahverengi kanamayı yerleşme kanamsıdır diyemeyiz. Başka sebebide olabilir. Bir dr muane olabilirsen çok iyi olur
TESK. Cevabın için adete 1 hafta kaldı bi geçsin bakalım eğer tekrarlarsa gidicem doktora. Yumurtlama zamanında da olabilir mi acaba kahverengi akinti

Benim 2 kızimda da farklıydı hamileligim. ilkinde bulantım çok az oldu. Ama 2. çok çektim hatta bi daha asla çocuk istemem demiştim. Bence alakası yok cinsiyetLe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…