- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.881
İstediğin cinsiyette 1 Tane oldu derken nasıl anlamadım gijnij. Cinsiyeti nasıl sonradan mi öğreniliyor . Y kromozom u secilip dollendirilmiyor mu en başında . en de düşünmüyor değilim kibrisi o yüzden merak ettimCemredeniz hani derlerya korkunun ecele faydası yok. Korkunun doğacak olanada faydası yok. Çok istiyorsun duandan asla vaz geçme. Belkide nasibinde vardır bilemeyiz. Benimde üç Kızım var canım üçüncü kızdan sonra kıbrısa gidelim işimizi garantiye alalım dedik. Ama buna bile cesaret edebilmem 9 yılımı aldı. İki defa gittik canım. Hani normal olarakta tüp bebekte bir çok sorun çıkarya bu yöntem çok daha zor bir yöntem ve istediğimiz cinsiyette bebek sadece 1 tane oldu oda tutunamadı ozaman anladımki nasibimizde varsa zaten her şekilde olacak boşu boşuna okadar strese girdim bedenim dünya kadar ilaç aldı. Birşey nasip olmadımı olmuyor. Yada dedim belkide nasibimizde bir tane daha kız bebek vardır ondan olmadı. Ama ne yazıkki hayat varsayımlarla geçmiyordu. Sonrasıda iki defa yum takibi yaptım hamile kaldım ikiside düşük oldu sondakini hatta genetiğe bile yolladık cinsiyeti kız çıktı işte ozaman anladımki asıl bana Allah okadar çok ders verdiki. Herşeyden vaz geçtim bir daha kızda olacaksa baş göz üstüne en azından evimizde bebek olur kızlarım çok istiyordu o niyetle temel attık. Şimdi 14 haftalık oldu memleketteyim dönüşte dr gidicem bakalım Rabbim bize neyi nasip etmiş. Ama en üzüldüğüm nokta bunları keşke okadar acı çekmeden önce anlasaydım. Ama yaşanacaklarda yaşanacakmış. O yüzden sanada tavsiyem boşuna yıpratma kendini.
Bu gün okuyabildim canım. Yaptım karbonat testini, en ufak bir köpürme olmadı. Cinsiyetle alakalı olmadığını düşünüyorum.Riseboz canım ben temmuz annelerindeyim onlar yarım bardaktan biraz fazla idrara bir yemek kaşığından fazla karbonat koy eğer köpürürse erkek köpük olmazsa kız yapan bir kaç kişide tuttu. Senin miden kötü olmazsa yapabilirmisin? Senin cinsiyet belliya
Belki de hamilelerde köpürmüyor, hamile olmayanlarda köpürüyordur. beta-hcg, lh... bir sürü hormon artıyor gebelikte.kızlar bişey dicem az önce karbonat testini yaptım köpürmedi benimki öylece kaldısonra merak ettim yeğenime yaptım 15 yaşında kız onunki kabardı bira gibi taştı komşum da bendeydi eğlencesine bide ben yapıcam dedi 45 yaşında kadın :)) onunki de köpürdü taştı sanırım asılsız bişey bu yenilen içilen şeylerle alakalı olduğunu düşünüyorum ne diyosunuz
Ayy, inşaAllah erkektir canım ya.cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Katiliyorum canimArkadaşlar ben de arada okuyorum bu konuda yazılanları. Hatta bu ay ilk denememizi yaptık biz ve eşimin erkek bebek istediğini bildiğim için ovulasyon günü ilişki olmasına özen gösterdimAma çokta kafa yormamak gerek bu konulara kısmette ne varsa o olur çünkü. Bir de şöyle düşünün eğer bu işler ovulasyon günü, beslenme biçimi, asidiklik baziklik vs. ile olsaydı çift yumurta ikizleri daima aynı cinsiyet olurlardı Aynı ilişkide aynı bünyede döllenme oluyor ama cinsiyetleri farklı sonuçta
Aminnn hepimiz adınaTurkuazbebek çift yumurta ikizi olanlar aynı saat çatlamaz yumurta bazen biri diğerinden birgün sonra bile çatlayabilir. Ama genel olarak dediklerinde çok haklısın nasip herşey. Yaptıklarımızı sadece abartmadan ve bizden birşeyler kaybetmeden yapmak lazım. İnşallah sende gönlündekine kavuşursun
Nasilsin bacim,senin zaman az kaldi dimi?pazar gunumu donuyodun?doktora nezaman gideceksin canm?ins istedigin gibi olur.Allaha emanet olXspres alakası yok mesele benim adetim yumurta çatladıktan 12 gün sonra geliyor herkeste 14 gün olacak diye birşey yok. Yumurta çatlama ve adetin olması arasındaki ddöneme lutel faz denir nette bakarsan daha detaylı bilgi görürsün
Görümcem oğluna hamileyken çok bulantı sıkıntısı yaşamış. Kafam klozetten çıkmadı diyordu. Şimdi kızı olacak ama daha az bulantısı var. Bnece ilgisi yok yani. Allah gölüne göre versinKızlar merhaba bisey dicem mide bulantilarim basladi kizimda da boyleydi ama bu daha beter ikinci kizmi geliyor acaba mide bulantisinin cinsiyetle alakasi varmi bilemiyorum deneyimli anneler gijnij kizlarinda nasildi canim hepsi aynimiydi farkli miydi :) herkese soruyorum dunden beri annem iyice delirdin diyo:)
TESK. Cevabın için adete 1 hafta kaldı bi geçsin bakalım eğer tekrarlarsa gidicem doktora. Yumurtlama zamanında da olabilir mi acaba kahverengi akintiPoi canım
İkinci defa yum oluyor olabilir birde her kahverengi kanamayı yerleşme kanamsıdır diyemeyiz. Başka sebebide olabilir. Bir dr muane olabilirsen çok iyi olur
Benim 2 kızimda da farklıydı hamileligim. ilkinde bulantım çok az oldu. Ama 2. çok çektim hatta bi daha asla çocuk istemem demiştim. Bence alakası yok cinsiyetLe.Kızlar merhaba bisey dicem mide bulantilarim basladi kizimda da boyleydi ama bu daha beter ikinci kizmi geliyor acaba mide bulantisinin cinsiyetle alakasi varmi bilemiyorum deneyimli anneler gijnij kizlarinda nasildi canim hepsi aynimiydi farkli miydi :) herkese soruyorum dunden beri annem iyice delirdin diyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?