- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.821
aslında d r.da negatif duyunca üzüldün ama alıştırdımda ama nette araştırdı eşim erkenmiş dedi haftayı p.tesiyi bekleyeyim diyorum....Ort 6.10 günde bebek yerleşiyo kiminde 6 gün yeterli kiminde 10 gün bence umudunu yitirme bekle biraz daha
Bencede bekle oğlumda tam bat günü 2.çizgiyi görmüştüm benaslında d r.da negatif duyunca üzüldün ama alıştırdımda ama nette araştırdı eşim erkenmiş dedi haftayı p.tesiyi bekleyeyim diyorum....
cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Kızimda ne zaman catladi bilmiyoruz canim geç de olabilir.son 12saat olayını bilmiyordum açıkçası buradan öğrendim bilsem eve gelince hemen yapardım esimle.Hayirlisi artik bakalım tuttmu acaba daha hamilemiyum bilmiyorumCanm benim anlamadigim yumurtan 24. saatte catlams,34. saatte kz olmus,simdi iki saat fark var ,catladiginda erkek olmuyomuydu da ilkin kz oldu?peki su arkadaslarin bahsettigi 0+12 olayina ne diyosun,son 12 saatte kz olma ihtimali artiyomusya,.bide zonox un dedigi gibi kadn ne yaparsa yapsin erkegin spermindeki y lere bagli galiba,bak omrum yum takibi ovulasyon testi falan kullandi.yum catladignda iliski oldu,ovu testinde siliklesince iliski oldu diyo, ben anlamadm bu isten
Gjnjm bacim kalp doktorumla gorustum,tekrar hamileligin cok riskli olacagini soyluyor,ama nefis iste,bir oglum olmasini cok istiyorum,gecen gun esim annesine bizim oglumuz olmazsa kzlarimi yigenlerime veririm onlarda bizim sayilir diyor.Artik umidi yok galibaXspres sağol canım teşekkür ederim. Ben yöntemleiste,binancımı kaybedeli bir yıl oldu. Eskiden annelerimiz yöntemmi denemişler acaba? Yöntemde sadece nasibinde olanda tutuyor yine
Canım benim belki mevlam seni denedi sabrini isyan edip etmedini karnındaki inşallah erkektir öyle olmasını herkes ten çok isterim dualarimiz seninlecooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Bacm ins.istedigin olur,Rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu versin ins.persembe gunumu kesinlesecek?sen hangi yontemleri denemistin,ovulasyon testi falan denemismiydin?omrumu ogrenince ovu testidemi ise yaramiyo dye dusunmeye basladm bacm,sende denemismiydin,iliski sikligin neydi yum zamani,of bide diyet olayi,benim ondan kizim oluyo galiba cunki ben kalp den dolayi tuzlu yiyemiyom,potasyumda diuritik ilaclardan dolayi vucuttan atiliyomus, e bilmiyom neolcak benim halimcooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Cok pozitif bir insansin,seninde bu konusmalarin olmasa tikanip kalcaz herhalde bacim,Allah razi olsunSabır bacım ben yöntemlere hiç inanmıyorum bacımgeçen yıl diet yaptım üç çeşit ovulasyon testi kullandım doktor takibi yaptım ona rağmen hAmile kaldım düşük yaptım ama o bebek kızdı. Rabbim bana iyi bir ders verdi ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi ve öylede oldu. Eğer nasibimizde bir erkek evlat varsa yöntemde o şekil işe yarıyor. Yöntem deneyerek istediğine kavuşanlar yöntemle oldu diyor yöntem denedikleri halde istedikleri olmayanlarda ozaman nasip diyor. O yüzden benden sana tavsiye hiç ama hiç kafaya takma. Eğer nasibinde kız olsun erkek olsun yeniden bir çocuk varsa her şekilde gelecek seni bulacaktır
Kz seni tanimadan cok sevdim ya,Allah herseyi guzel gonlune gore versin,senin gibi insanlara cok ihtiyacm var,bide gorev yaptigm ilcede hic muhabbet edece insan bile yok,annemlerde esim tarafida hatta esimde ayri sehirlerde,insan birazda yanlizliktan bunalima giriyo galiba,karamsarliga dusuyo,dertlesecek birilerini ariyo bulamayncada icine atip senaryolar kuruyo,eske buralara yakn olsaydn yakani hic brakmazdmSabır evet kuranı kerimde bile var cinsiyetin kadın ile hiç alakası yok. Birde erkek neye yatkınsa o oluyor. Birde yazmıştım bizim komşu Amca vardı 4 evlilik yapmıştı bu dört hanımdan 23 kızı olmuştu hiç erkek yok. Bu 23 tane kızda bunlar hiçmi çat anına denk gelmemiştir. Bak mesela benim iki defa kıbrısa gittim oradaki embriyoları ve cinsiyetinden emin olduğum düşük ve yaşayan çocuklarımı sayarsak bizimde 13 tane kız bebeğimiz olmuş sadece 1 erkek bebek olmuş. Bu gösteriyorki benim eşim kıza yatkın. Buna rağmen tevekkül ettim nasibimde ne varsa ona razı geldim Rabbim dilerse yüz kız spermden bir tane erkekle bile döller yumu. Ondan diyorum çok ster yapm. Madem bu konuda nasibimizin önüne geçemiyoruz boşuna hayatı kendimize zindan etmeyelim. Bu bebek konusunu okadarkkalbimizde zikr edeceğimize Allahı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz
Haklisin canım allah gönlümüze gore versinArkadaşlar beni yanlış anlamayın sizin yaptıklarınızı hepsini yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeceğim birtane Sperm gitmiyor ki Milyonlarca Sperm gidiyor hangisinin yumurtayı dolleyecegine mevlam izin veriyor bir hadisde okumuştum gebelik 40 günlük olunca bir melek yanına gider onun kızmı erkekmi olduğunu söyler kaderini alnina yazarmis onun için kendinizi baştan yere uzmeyin hersey nasip kısmet yaptığınız şeyler sadece gönlünüzü rahatlatır gerisi mevlam ın takdiri herkesin gönlünde ki nin nasibin de olmasi dileğiyle iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?