- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.801
Evet ağrımdan şüphelendim test yaptım normalde bu ağrı 17.gün gece olurdu bu ay 14.gün gece oldu tüm planlarım suya düştü bü umut 11.gün gece tek ilişkim var ya tutarsa hesabı yani ☺erken çatladı ozaman öylemi
ayni benim gibi olmussun cnm duydugumda sok olmustum kac gun ustumden atamadim benim kucuk kizim 9 yasinda kac senedir rahatim herkes bidaha olsun deyince heveslendik gaza geldik keske iki taneyle kalsaydim diye cok dusundum halada aklima gelir bazen yeterdi diyorum onlari iyi yetistirip kendime vakit ayirsaydim hayatimi yasasaydim ama is isten gecti artik bugun kontrolum vardi kalp atislarini dinledik esimde bende duygulandik icimiz kipir kipir oldu inan artik her doktora gidisimde onu ozleyerek gidiyorum saglikli olsunda cinsiyet aklima gelmiyor biz ailecek bebek ozlemisiz dort gozle bekliyoruz sende zamanla at kafandan kotu dusunceleri rabbim bize bunu uygun girmus saglikli olsunlar yarin ucude buyudumu allaaaah bize en buyuk arkadas destekker isallah :)İnanki cnm şuan acayip bi pişmanlık yaşıyorum üç çocuk neyime yetmiyordu hiç aklımda yokken birdenbire ni heves geldi eşim istemiyordu oda ikna oldu hep baskı bidaha deneyin olur olur al sana küçük kızım seneye okula başlıcak rahat edecektim tekrar bi bebek telaşı offff
Canm benim anlamadigim yumurtan 24. saatte catlams,34. saatte kz olmus,simdi iki saat fark var ,catladiginda erkek olmuyomuydu da ilkin kz oldu?peki su arkadaslarin bahsettigi 0+12 olayina ne diyosun,son 12 saatte kz olma ihtimali artiyomusya,.bide zonox un dedigi gibi kadn ne yaparsa yapsin erkegin spermindeki y lere bagli galiba,bak omrum yum takibi ovulasyon testi falan kullandi.yum catladignda iliski oldu,ovu testinde siliklesince iliski oldu diyo, ben anlamadm bu istenBende bi oğlumuz olsun diye uğraşıyorum ilk çocuğum iğne den 34 saat sonra oldu kız.simdi36.saat yaptık hayırlısı artik
Hamilelik nasl geciyo ,tatil nasl gidiyo gjnjm?Canm sende ovu testi kullanmsmydin?seninde 9 kasmdi galiba dimi?yum gununu nasl belirledin,catladigi saati?Riseboz canım ben temmuz annelerindeyim onlar yarım bardaktan biraz fazla idrara bir yemek kaşığından fazla karbonat koy eğer köpürürse erkek köpük olmazsa kız yapan bir kaç kişide tuttu. Senin miden kötü olmazsa yapabilirmisin? Senin cinsiyet belliya
Bana büyük desteksiniz sağolun hepiniz inş biran önce atlatırım nezaman alışırım bilmiyorum eşim kızıyor düşünme dua et sağlıklı olsun diyor ama biliyorumki erkek olsa havalara uçardı evet çok istedik olmadı kısmet üçüncüye daha kolay alışmıştım bunda çoookk umutluydum neler yaptık neler bildiğim öğrendiğim herşeyi yaptım kısmetimizde yok demekki napalım hayırlısıayni benim gibi olmussun cnm duydugumda sok olmustum kac gun ustumden atamadim benim kucuk kizim 9 yasinda kac senedir rahatim herkes bidaha olsun deyince heveslendik gaza geldik keske iki taneyle kalsaydim diye cok dusundum halada aklima gelir bazen yeterdi diyorum onlari iyi yetistirip kendime vakit ayirsaydim hayatimi yasasaydim ama is isten gecti artik bugun kontrolum vardi kalp atislarini dinledik esimde bende duygulandik icimiz kipir kipir oldu inan artik her doktora gidisimde onu ozleyerek gidiyorum saglikli olsunda cinsiyet aklima gelmiyor biz ailecek bebek ozlemisiz dort gozle bekliyoruz sende zamanla at kafandan kotu dusunceleri rabbim bize bunu uygun girmus saglikli olsunlar yarin ucude buyudumu allaaaah bize en buyuk arkadas destekker isallah :)
İnan hala aaa bu dami kiz laflarini duyuyorum ama hic umrumda deil gururla soyluyorum bir kizimdaha olacak diye cok dua ettim hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eyle diye gonlumuz razi bekliyoruz :) icini rahat tut ferah tut arkadasim cok istedik olmadi hayirlisi buymus...
canım bende haber vereyim diye girmiştim ki senin sorunu gördüm teşekkürler canım hatırlanmak güzel...canım bugün beta hcg baktırdım ama negatif çıktı bugün ilişkinin 6.günüydü...doğru olabilirmi sence eşim nette araştırdı erkenmiş diyor ama ne bileyim olsaydı birazda olsa hormonlarda artış olurdu diye düşünüyorum benim umudum yok...sen testi kaçıncı günü yani ilişkinin kaçıncı günü yapmıştın canım...bu arada kendi dr.ma gitmedim başka dr.gittim günümün geçmediğini söylemedim sadece 6 gün geçti dedim o adet anladı....ayyyy canımAsosyalci test yaptın mı canım?hamilelik var mı???
canım bende haber vereyim diye girmiştim ki senin sorunu gördüm teşekkürler canım hatırlanmak güzel...canım bugün beta hcg baktırdım ama negatif çıktı bugün ilişkinin 6.günüydü...doğru olabilirmi sence eşim nette araştırdı erkenmiş diyor ama ne bileyim olsaydı birazda olsa hormonlarda artış olurdu diye düşünüyorum benim umudum yok...sen testi kaçıncı günü yani ilişkinin kaçıncı günü yapmıştın canım...bu arada kendi dr.ma gitmedim başka dr.gittim günümün geçmediğini söylemedim sadece 6 gün geçti dedim o adet anladı....ayyyy canım
Canımmm saat 12 yi geçti doğum günün kutlu olsun ☺Sabır canım tatil çok yoğun geçiyor. Pazar günü dönücez inşallah. Ben gün aşırı deneme yaptığım için çat günü'nün bir önemi yoktu adetim biter bitmez gün aşırı yaptık. Ateş ölçtüm bide ateşe göre 17. Gün çatladı. Ama ben bir gün öncesi ve bir gün sonrası ilişki oldu bizde yani çat günü olmadı
Benim kuzenimin eşine son dakikaya kadar hep kız dediler ama benim içime erkek doğdu hep erkek dedim hangi dr a gittilerse kız dedi yatağı bile pembe alındı hatta şu kenarı çıkıp büyüyensen ☺ilerdede kullansınmış bir dğdu erkek şok oldular şimdi 13 yaşında ☺cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin gönlümdekini ve gönlümüzdekini hayırlı olarak versin inşaALLAH bir süpriz olur dua edin Rabbim büyük sen nasılsınBenim kuzenimin eşine son dakikaya kadar hep kız dediler ama benim içime erkek doğdu hep erkek dedim hangi dr a gittilerse kız dedi yatağı bile pembe alındı hatta şu kenarı çıkıp büyüyensen ☺ilerdede kullansınmış bir dğdu erkek şok oldular şimdi 13 yaşında ☺
canım olur mu olur bekle ve duaya devam et canım rabbim gönlüne göre versin...cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Bu ay yine ayarlayamadım 11.gün gece 3 te ilişki oldu dün yani 14.gün gece yum çatladı berbat ağrım oldu ben 17.gün gece çatlıcağını düşündüğüm için tam çalışma yapamadım çok umutlu değilim 6 aydır 17.gece ağrım olur çatlardı nasip bu ayda değilmiş bi umut 72 saat önceki ilişki belli mi olur ☺RABBİM herşeyin hayırlısını nasip etsin gönlümdekini ve gönlümüzdekini hayırlı olarak versin inşaALLAH bir süpriz olur dua edin Rabbim büyük sen nasılsın
Ort 6.10 günde bebek yerleşiyo kiminde 6 gün yeterli kiminde 10 gün bence umudunu yitirme bekle biraz dahakızlar benim kanda negatif ama bugün ilişki nin 6.günüydü sizinki ne zaman belli oldu?erken mi bekleyeyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?