Süper Anneler - 2011

denemye başlamadım cnm başladıgımda kullanacam
Önce kullanki denemeye başladığında ne zmn yumurtladığını bil erkek bebek için sonra kullansan sorun değil çünkü pozitiften sonra silikleşince tek ilişki oluo ama kız için önce bırakman lazım o yüzden yum gününü tam tespit etmelisin

cnm yaz ayından beri kullanıyorum 13 gün çatlıyordu şimdi erkekn çatluıyor dr takibine gidecem gelecek ay

21. Y.y da boyle insanlar kaldi mi yaaa. Okurken sinir oldum tepem atti. Sen de sorun yok ki hayatim. Kocan verecek sana y spermlerini. Onda olmazsa sen de doguramazsin. Ahhh gel bir de bunlari o cahillrre anlat degil mi.. allah kolaylik versin. Cok uzuldum

Ya hayatım benim şansızlığım diyorum artık doğduğumdan beri yakamı bırakmamış evlenincede bırakmadı kv min kızlarının önce oğulları oluyor amcalarının kızlarıyla evlenen oğullarınında önce erkek çocukları oldu banamı denk geldi bu şanssızlık anlamadım dolayısıyla anlamıyorlar doğuştan bahtı karalıyım

Canm ya,bu kadar karamsar olma,belkide sen kzlarn sayesinde onlarn hepsinden daha sansli olacaksn,isyan etme neolur,Rabbim daha farkli cezalandrmasn,sükür de canm,nasip de,biliyorum kolay degil,ben ikinci kzda ble cok agladm,cok uzuldm,sana birsey demeye de hakkm yok ama ynede isyan etme neolur

Valla bana gore erkekte bitiyor. Bazi erkeklerin y spermleri az oluyor bazilarininda fazla. Biz 3 erkek 1 kiziz diger amcalarimin 4 er kizi var yengem 5. Yapacakti amcam yeterrr drdi. Oglan istemiyorum kizlarimdan memnunum dedi:) amcamin hanimi amcami bir ara dr. A gorurmus. Irlandada yasiyorlar.dr bir test yapmis ve adamda nadir y spermi oldugu tanisi koymus. X LER le doluymus spermi. Yani anlayacagin bu yontemlerin hepsi kesinligi olmayan seyler.. ama insanlari bu yontemleri kullanmaya itenlerde sorun zaten..

Doğru. Karakterli bir erkek hanımına, kızına sahip çıkarsa kimse laf edemez, laf ettirmez. Allah korkusu versin eşlerimize. Yoksa adamın gözü dışarı kayacaksa oğlu olsa da kayar sadece kızı olsa da.

Slm kızlar birşey sorcam ilişkim 11 gün gece 3 te oldu az önce ovu testim pozitif çok sağ kasık ağrım var normalde 17.gün pozitif görüp 18.gün çatlardı amacım 15.gün ilişkiydi kız bebek için 6 aydır uğraşıyorum sizce tutma ihtimali varmı sabaha çatlar yum bence

Kizzzzz kizzz 3 gun once iliski %80 KIZDIR

Benimde iğneyle 36.saatte oldu yalniz öğlen yani 24.saatte gittim doktorun çatlamış dedi yinede 36 .saati bekledim ilk çocuğum kız ikinci oğlan olsun diye boyle yaptım umarım çatlayan yumurtayı kacirmamisimdir

Mümkün değil canım o anda ulaşıyor dedi doktorum daha 10 gün oldu sorali

Bende bi oğlumuz olsun diye uğraşıyorum ilk çocuğum iğne den 34 saat sonra oldu kız.simdi36.saat yaptık hayırlısı artik

Seni cok iyi anlayanlardan biriside benim inan oyle umitliydimki kesin gozuyle bakiyordum asermem mide bulantilarim kizlarimdan cok farkliydi kizlarimda cok kilo almistim bunda doguma az kaldi kilo almadim bebegin gelisimi onden gidiyor kemik yapisi iri agrilarim degisik hersey farkli ama doktor kiz dedi once bisey hissetmedim sonra sok oldum ama cabuk atlattim sende hic takilma dusunme tevekkul et rabbim boyle istediyse vardir bir hayir saglikli hayirli evlatlarimiz olur isallah

Yok isyan etmiyorum gerçekten kızlarımı çok seviyorum bu baskılar olmasa inanki asla 4. Çocuğu düşünmezdim nasip işte olmayınca olmuyor

İnanki cnm şuan acayip bi pişmanlık yaşıyorum üç çocuk neyime yetmiyordu hiç aklımda yokken birdenbire ni heves geldi eşim istemiyordu oda ikna oldu hep baskı bidaha deneyin olur olur al sana küçük kızım seneye okula başlıcak rahat edecektim tekrar bi bebek telaşı offff

Bunun
Karnindakinin %100 kiz oldugu kesin mi? Renkli detayliyla bakildi mi

canım sen kac haftalık oldun nasılsın bulantın falan varmı

erken çatladı ozaman öylemi

Dorti 14+1 haftalık olduk bugün. Başlarda çok bulantım vardı ama şimdi daha rahatım. Sadece ara ara bulantı oluyor oda normal sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…