Süper Anneler - 2011

:) bencede erkek gijnij eşim sana hep erkek olacak diyordu bakalım tutacakmı

Yazdıklarına çok üzüldüm.inşallah sonuç değişir yüzün güler hayırlısıyla.ama sonuç ne olursa olsun sen dimdik dur,Yaradana sığın.o kendini bilmez insanlar bizi bize düşman ediyor,kendimizi yetersiz ve suçlu hissettiriyor.bu çocuğu sen tek başına yapmadınki.erkek olursa erkek adamın oğlu olur.kız olursa kadın hep kız doğuruyor oluyor.inanki ben kendimi uzun süredir yetersiz eksik hissediyordum.yani hissettiriliyorum.insanlar ne zaman bu kadar kötü oldu innamıyorum.ama uzun uzun düşününce dik durmaya karar verdim.ben dik durayımki kızlarımda dik dursun.hiç kimsenin eşimin bile ne düşündüğü ne dediği önemli değil.
Canımsın kendine akıl sağlığına dikkat et.çocuklarımızın Allahtan sonra annelerine ihtiyaçları var.
Rabbim bu imtihandan seni hayırlısıyla mutlu çıkarsın inşallah.dualarım seninle.

riseboz inan okurken sonunu merak ettiğim roman gbi okudum....inan burdaki herkes çok sevindi...buyüzden burdayız destek için dua için...dilrerim ben ve tüm erkek isyetyen anneler ve hamileler sağlık sıhhatle alırız kucağımıza....benim bu ay olamdı inşallah diğer ay...herkes gibi umutla sabırla bazen umut bazen umutsuzlukla bekliyoruz....rabbim salih bir erkek evlat yapsın bebeğini

Canım benim çok doğru söylüyorsun ama ben okadar çok yoruldumki bu hayatta bu yaşımda okadar zor şeyler yaşadımki gücüm kalmadı hayırlı bir erkek evladım olsun istedim oda olmadı allah kızlarımı hayırlı insanlarla karşılaştırsın inş

Çok zor bir durum canım.yaşayan bilir diyorsun şimdi.ama hakkımızda hayırlı olanı biz bilemeyizki.Hz.hızır a.s ile Hz.Musa a.s kıssası var,biliyorsundur.Bir peygamberin bile şaşırdığı kötü dediği olayların altında ne hayırlar gizliymiş meğer.
İnsanların ne düşündüğünü boşver.bizim elimizde mi haşa bunu yapmak.Şura suresinde açıkça bildiriyor Rabbim.dilediğime veririm diyor hakedene ya da çalışana değil.
Herşey imtihan bizim için.kız evlatlara iyi davranmayı büyük sevaplardandır diye müjdelemiş Peygamberimiz a.s.v.
Onlar bize emanetler.kendini yetersiz hissetme nolur.güçlü ol.inşallah sonuç dilediğin gibi olur.

rabbim sana şifa versin şifa meleklerini göndersin canım...epeyden beridir olmayınca meraklandım...biz salı günü deneme yaptık rabbimden diledik merakla bekliyorum canım...

rabbim sana şifa versin şifa meleklerini göndersin canım...epeyden beridir olmayınca meraklandım...biz salı günü deneme yaptık rabbimden diledik merakla bekliyorum canım...

Çok sevindim.Allahım hayırla tamamına erdirsin canım inşallah.bu hafta belli olur o zaman.müjdeli haberlerini bekliyorum.bence hamile olmak bir kadının kendini en özel hissettiği dönem.kendimden önce sizlere dua ediyorum Mevlam kabul eyler inşallah.

Sağ ol kuzum.Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.

İnşaAllah dilediği gibi olur omrum21'in.
Böyle durumlarda peygamberimiz aklıma gelir. Kanun ve nizamın olmadığı, kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü bir zamanda, erkek çocuk güç demek, kanun demek, ne kadar çoksa o kadar güçlü aile, kimse kızına karısına laf atmıyor demek. Hem soylu, hem güzel hem de zengin olan Hz Hatice annemizin ilk evliliğinden (eşi vefat etmiş) kızı da olmuş oğlu, sonra oğlu hastalanmış, yaşamamış, ikinci evliliğinde de eşi ticaret kervanıyla şehir dışındayken yıllarca gelmemiş. İkinci eşin öldüğünden emin olunduğu için talipleri bol. Mekke'nin bütün ileri gelenleri özellikle zengin ve çok oğlu olanlar evlenmek istiyorlar soylu Hatice ile. O ise kırk yaşında iken yetim ve yoksul olan peygamberimizi seçiyor. Bir çok kişi Hz. Muhammed'e düşman, nasıl biz dururken O'nu seçer diye. İlk çocukları Kasım olur hatta peygamberimiz ebu'l Kasım olarak anılır. Kasım küçükken vefat eder. Sonra herkesin bildiği 4 kızları olur. Hangi sırada tam bilmiyorum İbrahim ismini verdikleri bir oğulları daha olur. Ama İbrahim daha meme emerken vefat eder. Hz. Hatice annemiz ağlarken, peygamberimiz de Onun cennette olduğunu dilerse durumunu göstermesi için Rabbine dua edeceğini söyler. Hz. Hatice annemiz cennette olduğunu bildiğini, gösterilmesine gerek olmadığını, sadece sütünün daha geldiğini, keşke sütten kesilinceye kadar yaşasaydı der. Rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasın. Peygamberimizin oğlunun öldüğünü duyan hatta akrabalarından da olan müşrikler düğün dernek yapmış, Muhammedin soyu kurudu diye eğlenceler düzenlemiş. Öyle kötü zamanlarda öyle büyük bir imtihan. Evet Rabbim dilediğine veriyor erkek ve kız evlat ve dilediği anda alıyor emanetini..

Bence bu spermlerin varış mesafesini hesaplamak imkansız ve her bünyeye görede değişiyor sanırım. O yüzden saatlere çok takıkmamak lazım. Sadece çat yada çata yakın yapılırsa erkek bebek olma ihtimali yüksek olur. Birde bir dosya buldum bu konu ile buradakilerle atıcam ama haftaya pazar eve dönüyorum pc burada yok ozaman atıcam

Riseboz ne güzel yazmışsın.o cahiliye devri 1400 yıl önceydi.ama çoğu insan hala o devirde yaşıyor. Allahımın bize verdiğine çok şükür.Allahım herkesi muradına kavuştursun inşallah.

yanlıs degılse ıkısıde tutuyor benım cocukların

ne menopozu canım neden oyle bısey dedıkı

sen erkek bebek ıstıyosun ama sık ilişkiyle benım kızım oldu mesela.yanı tek ilişki denemeyecekmısın sen canım.bu arada yaşını sormayı unutttum yaş kaç senın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…