- 27 Ağustos 2013
- 506
- 45
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.721
Hanzade sen nerelerdedin asıl? Fırtına gibi gelip sonra kayboldun. Oglum olacak canım. Çok az kaldı dogumaa, çok korkuyorum. Normal dogum yaptırıyorlar burada. Gece rüyalarıma falan hiriyor, kızımda çok zor olmuştuLenarin canım nerelerdesin doğumun yaklaşmış Oleyyy... Topiğin sen muridisin, zamanında beni çok aydınlatmıştın... Merak ettim de canım senin neyin vardı, Bebişinin cinsiyeti nedir tatlım...
İnşaAllah hamilesindir canım ve gönlündeki erkek evlat nasip olur.
Eşlerin sakin ve oluruna bırakması daha iyi. Yoksa O da istese kadının stresi sıkıntısı daha da artar. Benim eşimde benim abarttığımı ve kızından memnun olduğunu, hayırsız erkek evlat olacağına kızı tercih ettiğini söylüyor ama içten içe istediğini ve olursa sevineceğini (ve sevindiğini) biliyorum. Kızımda da böyle diyordu, 13. haftada doktora cinsiyeti sorduğumda anneler hisseder , ne hissediyorsun demişti doktor. Ben de hissetmiyorum ama kızım olmasını istiyorum demiştim. Doktor kıza benziyor deyince ben sevinçle eşimin yüzüne baktım, adam şok olmuştu, böyle kımıldamadan durdu bir kaç dk , hiç dile getirmedi ama ben içten içe erkek istediğini düşünmüştüm. Şimdi de benim abarttığımı söyleyince bende oğlum olduğunda babasının suratına çiş yaptıracağımı söylüyorum.
Gebelik olmazda bir sonraki deneme yapacak olursan yada şu sıralar düşünenler ilk sayfalarda anlatmışlardı deaylı beslenmelerine dikkat etsinler.
Mesela iki güne bir et yemeği, et yemeği olmadığında protein ağırlıklı bakliyat yemekleri yapsın. Limonlu maden suları eşi ve kendisi içsin. Muz,.. işte başka diğer ağırlıklı proteinlerden yesin. Ben süt ürünlerinden yoğurt ve ayrandan vazgeçemedim ama süt ve peynir uzun süre yememiştim.
Vaj.duş olayının vesile olcağına çok inanıyordum ama bende ve bir çok kişide gebeliği zorlaştırdığını gördüm. Ya sabırla denenecek ya da Zeyno gibi 4 denemenin 2sinde duş yapılmalı. Yengemde vaj. duş vesilesiyle erkek evlat sahibi oldu ama O o kadar çok Yasin süresi okumuş ki gebeliğinde, sonra yeğenimin adını Yasin koydular.
Yine bir arkadaş da sirkeli vaj.duşla iki erkekden sonra kız evlar sahibi oldu ama O da çok Kur'an okuyup, dua eden biriydi.
Kısmetinde varsa nasip oluyor, bunlar vesile ve dua yerine geçiyor.
Anaaamm benimde iyice çenem düştü. Hadi herkesi öptüm.
İnşaAllah hamilesindir canım ve gönlündeki erkek evlat nasip olur.
Eşlerin sakin ve oluruna bırakması daha iyi. Yoksa O da istese kadının stresi sıkıntısı daha da artar. Benim eşimde benim abarttığımı ve kızından memnun olduğunu, hayırsız erkek evlat olacağına kızı tercih ettiğini söylüyor ama içten içe istediğini ve olursa sevineceğini (ve sevindiğini) biliyorum. Kızımda da böyle diyordu, 13. haftada doktora cinsiyeti sorduğumda anneler hisseder , ne hissediyorsun demişti doktor. Ben de hissetmiyorum ama kızım olmasını istiyorum demiştim. Doktor kıza benziyor deyince ben sevinçle eşimin yüzüne baktım, adam şok olmuştu, böyle kımıldamadan durdu bir kaç dk , hiç dile getirmedi ama ben içten içe erkek istediğini düşünmüştüm. Şimdi de benim abarttığımı söyleyince bende oğlum olduğunda babasının suratına çiş yaptıracağımı söylüyorum.
Gebelik olmazda bir sonraki deneme yapacak olursan yada şu sıralar düşünenler ilk sayfalarda anlatmışlardı deaylı beslenmelerine dikkat etsinler.
Mesela iki güne bir et yemeği, et yemeği olmadığında protein ağırlıklı bakliyat yemekleri yapsın. Limonlu maden suları eşi ve kendisi içsin. Muz,.. işte başka diğer ağırlıklı proteinlerden yesin. Ben süt ürünlerinden yoğurt ve ayrandan vazgeçemedim ama süt ve peynir uzun süre yememiştim.
Vaj.duş olayının vesile olcağına çok inanıyordum ama bende ve bir çok kişide gebeliği zorlaştırdığını gördüm. Ya sabırla denenecek ya da Zeyno gibi 4 denemenin 2sinde duş yapılmalı. Yengemde vaj. duş vesilesiyle erkek evlat sahibi oldu ama O o kadar çok Yasin süresi okumuş ki gebeliğinde, sonra yeğenimin adını Yasin koydular.
Yine bir arkadaş da sirkeli vaj.duşla iki erkekden sonra kız evlar sahibi oldu ama O da çok Kur'an okuyup, dua eden biriydi.
Kısmetinde varsa nasip oluyor, bunlar vesile ve dua yerine geçiyor.
Anaaamm benimde iyice çenem düştü. Hadi herkesi öptüm.
28 gün de 1 adet oluyorum.. 12. gün 2 kez ilişk oldu. sizce bebeğin cinsiyeti ne olur burada yapılan hesaplara göre. ovulasyon testi ortada kızlar
Burdayım ben daha beklemedeyim 18.gün çatlıyo bnm daha 10.gündeyim bende bakiim şu kızılcığa o zmn bu ay 2 gün önce bırakcam ama sirkeli duş yapmıcam 6 ay oldu sirkeli duşla olmuo galiba bnmPOİ nerdesin ne yaptın denemeleri bu arada kızılcıkta kız bebek için önemliymiş ben kızılcık kurusu aldım faydalarına bakarken asidik yaptıgını okudum bilgin olusn burdan bir arkadaşta kullanıp kızı olmuştu
canım belki psikolojik ama benimde 3.gün olmasına rağmen sağ kasığımda kasılma,sanki bişeyler oluyor gibi ama bunlar bizim beklentimizden olabilir ama kızkardeşim yeni doğum yaptı erkek,o da bendeki belirtileri yaşamış ve geçen sene yeni hamileyken belirtilerden bahsedince ben olmaz öyle ilk aydan diyordum oda yok abla batıyor diyordu şimdi anlıyorum olabilir mi olabilir...rabbim istediğimize kavuştursun inş.günaydın canım .
hayırlısı..tabi gelecek reglimin 3.günü tekrar yaptırmam lazım tahlilleri.tahlil değerlerim yüksekti biliyorsun.
hayırlısıyla yaptırayımda normal çıksın.teşekkür ederim.
reglimin diyorum ama inşallah olmam.
bu sabah sağ kasığımdaki çekilmeler ile uyandım.kasığım batıyor.ilişkinin üzerinden gecen 6.gün bugün biliyorum hiç bir teki belirti olmaz ama bizdeki umut işte....
Çünkü önümdeki süreç beni korkutuyor cidden.
Allah'ım hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
canım belki psikolojik ama benimde 3.gün olmasına rağmen sağ kasığımda kasılma,sanki bişeyler oluyor gibi ama bunlar bizim beklentimizden olabilir ama kızkardeşim yeni doğum yaptı erkek,o da bendeki belirtileri yaşamış ve geçen sene yeni hamileyken belirtilerden bahsedince ben olmaz öyle ilk aydan diyordum oda yok abla batıyor diyordu şimdi anlıyorum olabilir mi olabilir...rabbim istediğimize kavuştursun inş.
Canımsın ben aynı yerdeyim, diyetle başladım 2 ay hatasız diyet ve yapabileceğim bütün taktikleri yaptım ve ilk denemem tuttu, sonra da bebek 2 aylık düşünce moralim sıfır birdaha okadar şeyi göze alamadım. Topiğe girdimmi hevesleniyorum diye epey bir zaman girmedim ama bazı arkadaşları zaman zaman takip ettim seni kaçırmışım tatlım,,, inan çok sevindim canım yaptıklarını taktiklerini geçmişte yazmışsan alıp kobyayalayıp benim özelime atarmısın senin fikirlerine herzaman güvenmişim... mayıs haziran düşünüyorum diyete başlamaya karar verdik eşimle de,bakalım, hiç korkma balım ben 3 ünede normal doğurdum en kolayı 2.bebeğimdi... Sen zaten zorunu atlatmışsın bu düşündüğün en kolayı çünkü mükafatı inanılmaz büyük paşana kavuşmaya çok az kaldı,,, rabbim kolaylık versin...Hanzade sen nerelerdedin asıl? Fırtına gibi gelip sonra kayboldun. Oglum olacak canım. Çok az kaldı dogumaa, çok korkuyorum. Normal dogum yaptırıyorlar burada. Gece rüyalarıma falan hiriyor, kızımda çok zor olmuştu
Siteden değil canım, kız kardeşimin iş arkadaşıydı. Suyu aktardan aldı. Yengemde suyu aktardan yaptırmıştı. Tabi aktar iyi para aldığı için karışımın ne olduğunu söylemiyor. Bu arkadaş rüyasında görüyor ve cebinde de para olduğu söyleniyor. Zaten kızkardeşimden de aktarın adını öğrenmişti. Gittiğinde aktarın annesi varmış, bazı otlar alırken "teyze kız çocuk için su yapılıyormuş sirkeli su mu sen biliyormusun deyince, kadında anlatmış, evet kızım diye. Arkadaşa bilgiyi verdiği için çok para isteyememişler. Farklı bir şey mi diye bende gitmiştim. Tabi aktar erkek olduğu için herşeyi soramıyor insan. Bir buçuk litre suya karbonatlı su hazırlamıştı bana da. Yumurtlama zamanına yakın her ilişkide kullanılmalı dedi. Zaten bu sitede bayağı anlatılmıştı su ve oranı. Zeyno ve bir kaç arkadaş vardı canım onların geçmişini okuyup, özel mesaj at istersen.canım o sirkeli duş yapan arkadaşın bu sitedemi yumurtlamaya kaç gün kala son ilişki olmuş ve sirke oranını sorarmışısın rica etsem o son ilşkide sirkeli suyla vajinal duş yapmışmı ben çok kafein et madensuyu tüketiyorum malesef korkuyorum oglum olur diye istemsiz tüketiyorum bunları
Arkadaşın dediği gibi kadının alkalı yada asidik olması önemli.İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey..benim eşim etten nefret eder ve tam bir süt ve süt ürünleri hastasıdır. 1 oturuşta 1 kalıp peynir yer ve her gece süt içer, her yemekte yoğurt yer. çok sıkı beslenmez. kuruyemiş bol tüketir. ama bizim oğlumuz oldu şimdi 2. düşünüyorum ve kızım olursa güzel olur hani... eğer bu beslenme ile yine oğlum olursa bu tezi çürütürüm
İnşaAllah pembiş yanaklı sağlıklı sıhhatli kızın olur. Henüz hiç bir yöntem yüzde yüz (hatta doksan , seksen diyebileceğimiz bile) kanıtlanmadı. En etkili yöntem DUA.28 gün de 1 adet oluyorum.. 12. gün 2 kez ilişk oldu. sizce bebeğin cinsiyeti ne olur burada yapılan hesaplara göre. ovulasyon testi ortada kızlar
19 hafta bitecek neredeyse. Senin 13 haftan dolmuş. Ultrasonu iyiyse büyük oranda bellidir. Merakla bekliyoruz.Ayy riseboz cnm bnm sabah sabah okadar çok sevindimki anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnm tam olarak kaç hafta kaç günlüksün
Sağolasın.Riseboz canım çok sevindim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Adete yakın adet belirtileri gibi ağrılarım olmuştu. Sanki içimde inşaat çalışması vardı. Hep sağ tarafta hissetmiştim batmaları. Hayırlısı inşallah sizlerde hamilesinizdir.inşallah hamileyizdir canım.
Ben kızımda hiç bu tip belirtiler yaşamadım . hatta hamileliğin hiçbir belirtisi olmadı.
Kızımıda çok istemiştim beklemiştim 26 ay kadar...
ama şimdi inanılmaz kasık batmalarım var , vede 3-4 gündür çok yoğun kremsi akıntım.
Akıntı hamilelikle ilgili olabilir mi bilmiyorum.acaba diyorum yumurtam geç mi çatladı.
ama perşemde doktora gittiğimde yumurtan büyümüş heran çatlayabilir demişti.
evde ovu testi yapmıştım t çizgisi c den daha koyuydu
cuma günüde deneme yapmıştık.sonra çizgim silikleşmişti yani bayağı silikti.
hakkımızda hayırlısı bakalım , inşallah kavuşuruz gönlümüzde evlatlara.
kızlar bana cevap yok mu28 gün de 1 adet oluyorum.. 12. gün 2 kez ilişk oldu. sizce bebeğin cinsiyeti ne olur burada yapılan hesaplara göre. ovulasyon testi ortada kızlar
hamilemisin inşallah kızın olur ama eşi,nin süt ürünleri tüketmesiyle alakalı degil dsenin tüketmenle alakalı
Allah bilir canım. Şu olur bu olur kesin diyen olamaz ki. O kadar yöntemi yerli yerinde deneyip istediğine kavuşamayan da oldu. Artık nasibimde neyse o olsun dediği anda muratlarına kavuşan da oldu. Sabırla gebelikten sonra en az 3-4 ay beklemen lazım.kızlar bana cevap yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?