Süper Anneler - 2011

Lenarin canım nerelerdesin doğumun yaklaşmış Oleyyy... Topiğin sen muridisin, zamanında beni çok aydınlatmıştın... Merak ettim de canım senin neyin vardı, Bebişinin cinsiyeti nedir tatlım...
Hanzade sen nerelerdedin asıl? Fırtına gibi gelip sonra kayboldun. Oglum olacak canım. Çok az kaldı dogumaa, çok korkuyorum. Normal dogum yaptırıyorlar burada. Gece rüyalarıma falan hiriyor, kızımda çok zor olmuştu

canım o sirkeli duş yapan arkadaşın bu sitedemi yumurtlamaya kaç gün kala son ilişki olmuş ve sirke oranını sorarmışısın rica etsem o son ilşkide sirkeli suyla vajinal duş yapmışmı ben çok kafein et madensuyu tüketiyorum malesef korkuyorum oglum olur diye istemsiz tüketiyorum bunları

İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey.. benim eşim etten nefret eder ve tam bir süt ve süt ürünleri hastasıdır. 1 oturuşta 1 kalıp peynir yer ve her gece süt içer, her yemekte yoğurt yer. çok sıkı beslenmez. kuruyemiş bol tüketir. ama bizim oğlumuz oldu şimdi 2. düşünüyorum ve kızım olursa güzel olur hani... eğer bu beslenme ile yine oğlum olursa bu tezi çürütürüm

28 gün de 1 adet oluyorum.. 12. gün 2 kez ilişk oldu. sizce bebeğin cinsiyeti ne olur burada yapılan hesaplara göre. ovulasyon testi ortada kızlar

Eklentiler

• 12 ocak.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 129
POİ nerdesin ne yaptın denemeleri bu arada kızılcıkta kız bebek için önemliymiş ben kızılcık kurusu aldım faydalarına bakarken asidik yaptıgını okudum bilgin olusn burdan bir arkadaşta kullanıp kızı olmuştu

Burdayım ben daha beklemedeyim 18.gün çatlıyo bnm daha 10.gündeyim bende bakiim şu kızılcığa o zmn bu ay 2 gün önce bırakcam ama sirkeli duş yapmıcam 6 ay oldu sirkeli duşla olmuo galiba bnm

canım belki psikolojik ama benimde 3.gün olmasına rağmen sağ kasığımda kasılma,sanki bişeyler oluyor gibi ama bunlar bizim beklentimizden olabilir ama kızkardeşim yeni doğum yaptı erkek,o da bendeki belirtileri yaşamış ve geçen sene yeni hamileyken belirtilerden bahsedince ben olmaz öyle ilk aydan diyordum oda yok abla batıyor diyordu şimdi anlıyorum olabilir mi olabilir...rabbim istediğimize kavuştursun inş.

inşallah hamileyizdir canım.
Ben kızımda hiç bu tip belirtiler yaşamadım . hatta hamileliğin hiçbir belirtisi olmadı.
Kızımıda çok istemiştim beklemiştim 26 ay kadar...
ama şimdi inanılmaz kasık batmalarım var , vede 3-4 gündür çok yoğun kremsi akıntım.
Akıntı hamilelikle ilgili olabilir mi bilmiyorum.acaba diyorum yumurtam geç mi çatladı.
ama perşemde doktora gittiğimde yumurtan büyümüş heran çatlayabilir demişti.
evde ovu testi yapmıştım t çizgisi c den daha koyuydu
cuma günüde deneme yapmıştık.sonra çizgim silikleşmişti yani bayağı silikti.

hakkımızda hayırlısı bakalım , inşallah kavuşuruz gönlümüzde evlatlara.

Canımsın ben aynı yerdeyim, diyetle başladım 2 ay hatasız diyet ve yapabileceğim bütün taktikleri yaptım ve ilk denemem tuttu, sonra da bebek 2 aylık düşünce moralim sıfır birdaha okadar şeyi göze alamadım. Topiğe girdimmi hevesleniyorum diye epey bir zaman girmedim ama bazı arkadaşları zaman zaman takip ettim seni kaçırmışım tatlım,,, inan çok sevindim canım yaptıklarını taktiklerini geçmişte yazmışsan alıp kobyayalayıp benim özelime atarmısın senin fikirlerine herzaman güvenmişim... mayıs haziran düşünüyorum diyete başlamaya karar verdik eşimle de,bakalım, hiç korkma balım ben 3 ünede normal doğurdum en kolayı 2.bebeğimdi... Sen zaten zorunu atlatmışsın bu düşündüğün en kolayı çünkü mükafatı inanılmaz büyük paşana kavuşmaya çok az kaldı,,, rabbim kolaylık versin...

QUOTE="gijnij, post: 39118683, member: 544369"]Riseboz canım bebeğin 11,12,13 haftalık foto varsa atsana nuba bakalım[/QUOTE]
Sabah doktora gittim, kesinleşti artık çok şükür Rabbim'e, maviş maviş kıyafet almaya başlayabilirim. Dileyene, isteyene, çaba gösterene, sabırla bekleyene ya Hayyu ve ya Kayyum bir an önce nasip etsin hayırlısıyla muratlarını.
Siteden değil canım, kız kardeşimin iş arkadaşıydı. Suyu aktardan aldı. Yengemde suyu aktardan yaptırmıştı. Tabi aktar iyi para aldığı için karışımın ne olduğunu söylemiyor. Bu arkadaş rüyasında görüyor ve cebinde de para olduğu söyleniyor. Zaten kızkardeşimden de aktarın adını öğrenmişti. Gittiğinde aktarın annesi varmış, bazı otlar alırken "teyze kız çocuk için su yapılıyormuş sirkeli su mu sen biliyormusun deyince, kadında anlatmış, evet kızım diye. Arkadaşa bilgiyi verdiği için çok para isteyememişler. Farklı bir şey mi diye bende gitmiştim. Tabi aktar erkek olduğu için herşeyi soramıyor insan. Bir buçuk litre suya karbonatlı su hazırlamıştı bana da. Yumurtlama zamanına yakın her ilişkide kullanılmalı dedi. Zaten bu sitede bayağı anlatılmıştı su ve oranı. Zeyno ve bir kaç arkadaş vardı canım onların geçmişini okuyup, özel mesaj at istersen.
Kız! oğlun artık askere gidecek, daha sen düşünüp duruyorsun. Canım biraz da boğazından kıs bir kaç ay ne olacak. maden suyu yerine sirkeli su iç. Kahveyi bol sütlü iç, etli yemeğin etini oğlunun tabağına yığ, o büyüsün, sonra hamile aklınca bol bol yer, acısını çıkartırsın.
Arkadaşın dediği gibi kadının alkalı yada asidik olması önemli.
28 gün de 1 adet oluyorum.. 12. gün 2 kez ilişk oldu. sizce bebeğin cinsiyeti ne olur burada yapılan hesaplara göre. ovulasyon testi ortada kızlar
İnşaAllah pembiş yanaklı sağlıklı sıhhatli kızın olur. Henüz hiç bir yöntem yüzde yüz (hatta doksan , seksen diyebileceğimiz bile) kanıtlanmadı. En etkili yöntem DUA.

Ayy riseboz cnm bnm sabah sabah okadar çok sevindimki anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnm tam olarak kaç hafta kaç günlüksün

Riseboz canım çok sevindim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı bizlerinde başına inşallah.

Ömrüm canım darısı seninde başına inşallah. Rabbim senide güldürsün. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah

Ayy riseboz cnm bnm sabah sabah okadar çok sevindimki anlatamam allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş cnm tam olarak kaç hafta kaç günlüksün
19 hafta bitecek neredeyse. Senin 13 haftan dolmuş. Ultrasonu iyiyse büyük oranda bellidir. Merakla bekliyoruz.
Rabbim yüzünü güldürsün. Göz aydınlığı olacak bir erkek evlat olsun.

Riseboz canım çok sevindim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah. Darısı bizlerinde başına inşallah.
Sağolasın.
İkinize de Malikül Mülk sağlıklı sıhhatli bir erkek evlat nasip etsin inşaAllah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adete yakın adet belirtileri gibi ağrılarım olmuştu. Sanki içimde inşaat çalışması vardı. Hep sağ tarafta hissetmiştim batmaları. Hayırlısı inşallah sizlerde hamilesinizdir.

hamilemisin inşallah kızın olur ama eşi,nin süt ürünleri tüketmesiyle alakalı degil dsenin tüketmenle alakalı

canım ben de asidik beslenrim. et yemem hatta nefret ederm. süt ve süt ürünleri tüketirim. zaten ailemde bu işle meşgul. yani mecbur tüketiyorum belki ben istisnayımdır. hoş oğlum olmasına çok sevindim. eşim çok istiyordu oğlan çocuğu. şimdi kız erkek farketmez diyor. allah herkesin gönlüne göre versin

kızlar bana cevap yok mu
Allah bilir canım. Şu olur bu olur kesin diyen olamaz ki. O kadar yöntemi yerli yerinde deneyip istediğine kavuşamayan da oldu. Artık nasibimde neyse o olsun dediği anda muratlarına kavuşan da oldu. Sabırla gebelikten sonra en az 3-4 ay beklemen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…