• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım sen kız dusunuyorsun sanırım.benim kızım yumurtlamadan 3 gun once tek iliskiyle oldu.sonra cin takvime baktim kızı gosteriyor.bence pes etme. Cine denk getir ve 3 gun once olsun. Fazla bilgi kafa karıstiriyor.
bu ay öyle denicem inşallah olur sirkeli su da yapmıcam hayırlısı artık çok sağol

merhaba arkadaşlar ,

benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.

çok kötü bir psikolojideyim şuan.
Erkek bebek isterken sanırım artık hiç başka evlat sahibi olmayacağım.
hiç büyükte konuşmadım rabbimden hep hayırlısını istedim.
halende hayırlısı istiyor tevekkül ediyorum.

şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.
Benim için dua edin yaşım 35 , ailemde erken menopoz öyküsü var.

Rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı 2.evlat.
geçmiş olsun canım üzülme belkide kimyasal gebelik geçirdin benim de tam tersi östrojen 20 nin altı dr çok düşük dedi bende kız istiyorum olmuyor senin gibi düşünmeye başladım kız isterken hiç olmayackmı diye lütfen iyi düşünelim iyi olsun

@erkekbebek geçmiş olsun cnm..
bence dış gebelik falan oldun..hiç kafana takma..bence bu ay kendini başka şeylerle uğraştır..çocuk olayını
arkaya at..stres en büyük sebep..
fsh yüksek olunca vücud kendini hamile sanarmış ve yum durdururmuş..
ALLAH açil şifalar versin..gecen sene bu zamanlar bende senin gibi dr. dr. geziyodum dış gebeliği atlatmak için
artık tamam dedim başka çocuğum olmayacak.yaş 34 olduğu içinde iyice umudum bitti..
bak bu sene oğluma battanye örüyom..sadece sabır et ve kafandan çıkarmak için başka uğraşlara bak..
kursa falan git..tatile çık ne bileyim şu anki durumun değiştir..

Arkadaslar benimde bir kızım var. Benimde fsh yuksek. kızıma bitkisel kurlerle hamile kaldım. Simdi yumurta tembeligi ve catlama sorunum var. Ocakta yumurta gelisimi ve kolay catlaması icin infolic diye bir ilac kullanıyorum.Bu aynı zaman folikasit. Bu ay 11.de akıntı oldu.Ertesi gun akıntı azaldı ve gece atesim yukseldi (ansızın atesbasması ve yanaklarım ateslendi) o gece deneme yaptık. Ertesi gun misafir kabul ettim. Misafirim k.dogum dr idi. Bu durumu anlattım kendisine. O anda yumurtlama oldugunu ve zamanlama cok isabetli oldugunu soyledi.Sonucu cok merak ediyorum.Bu arada yumurtam solda.

canım kadın dogumcu tanıdıgın varmış peki erkek bebek için neler yapılmalı diye sordunmu rica etsem kız bebek içinde hangi yntemler var sorabi,lirmisin sirkeli vajinal duşlu öneriyormu bu arada infolic erken yumurtlamaya sebep oluyormuş gaşliba bende kullanacam ama korkuyorum sende erken yumurtlamamı oldu

merhaba arkadaşlar ,

benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.

şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.

Çok geçmiş olsun.hemen umutsuzluğa kapılma.tedaviyle geciktirebiliyorlar o dönemi.inşallah öyle değildir.

Canm ismini nasl degistirdin benim esim gecenlerde burdan yazdklarimi okudu tabletimi alp,neden yaziyosun dedi,benim kullandgm ismi biliyo arada grip okur dye degistireyim dedim
Valla bende biri beni tanır diye değiştirdim:) hesabına gir cnm aşağıya doğru in orda kullanıcı ismi değiştir yazıyor ordan değiştir

bende pko var sendedemi pko vardı senden ricam kadın dogumcu tanıdıgına sorarmısın kız bebek için yumurtlamadan kaç gün önce enson ilişki olmalı birde ilişkiden önce sirkeli vajinal duş yapmayı düşünüyorum birde tam hamile kaldıgım ay mantar olursam bu bebegi etkilermi çok soru sordum biliyorum :) ama işte merak kısacası kız bebek için neler yapılmalı söyleyebilirmisin

Erkekbebek canım hic uzulme.bendede fsh 21 cikmistı. Cok uzuldüm cok agladım:KK43:( rabbim dileyince oluyor.tup bebek dahi olmuyordu. Ailemin hepsi saglıkcı.seferber oldular. Ben hic ilac kullanmadım.polen+ bal+ arısutu ile hayıt suyu ictim sabah aksam. 2 ay sonra hamile oldugumun mujdesini aldm. Fsh stresle ilgili oldugunu dusunuyorum.Bol spor yap kilon varsa acil zayıflamaya bak. Simdi bende ikinci cocogu dusunuyorum.cocugum kucuk olmasına ragmen fsh yuzunden.

bende pko var sendedemi pko vardı senden ricam kadın dogumcu tanıdıgına sorarmısın kız bebek için yumurtlamadan kaç gün önce enson ilişki olmalı birde ilişkiden önce sirkeli vajinal duş yapmayı düşünüyorum birde tam hamile kaldıgım ay mantar olursam bu bebegi etkilermi çok soru sordum biliyorum :) ama işte merak kısacası kız bebek için neler yapılmalı söyleyebilirmisin

merhaba arkadaşlar ,

Çook geçmiş olsun cnm benim annemde 37 yaşında menapoza girdi yıllarca ilaçla devam etti adeti iyi olursun inş rabbim hayırlı bir oğul nasip etsin tez zamanda inş üzme kendimi allah dermansız dert vermesin gerisi geçiyor

Kızlar merhaba. Yazmasamda burayı takipteyim.Benimde bir kızım.var. Bende bir erkek evladımın olmasını çok istiyorum.Yengem 12 haftalık hamile oglusuna.Sordum çin takvimine denk getirdigini, sagdan yumurtladıgını ve ovu.sonrası muhtemelen kaldgnı soyledi.buarada çin hesaplarken yasa ekleme falan yok.direk bulundugu yas hesapliyo.kendisinin birde kızı vardı.
bu bildigimiz çin takvimimi ben 22,11,84 yani 30 yaşındayım banada bakabilirmisin hangi ay kız bebek

selam canım ben doktoruma sormuştum yumurtlamaya 3 gün kala son ilişki demişti

canım kadın dogumcu tanıdıgın varmış peki erkek bebek için neler yapılmalı diye sordunmu rica etsem kız bebek içinde hangi yntemler var sorabi,lirmisin sirkeli vajinal duşlu öneriyormu bu arada infolic erken yumurtlamaya sebep oluyormuş gaşliba bende kullanacam ama korkuyorum sende erken yumurtlamamı oldu

Ewt canım aynen oyle.erken yumurtlama oldu.persembe olmasını beklerken p.tesi yumurtlama oldu.Bu ilac 2013 te cikmıs. Esimle tartısmıstık bidaha birliktelik olmamıstı o donem. Cok iyi hatirlıyorum
. Aynı sekilde yengemde de kızında pazar gunu deneme olmus carsamba gunu yumusu catlamıs.Pazar gunku spermlerle hamile kaldı kızına.

bu bildigimiz çin takvimimi ben 22,11,84 yani 30 yaşındayım banada bakabilirmisin hangi ay kız bebek
bende pkofshr sendedemi pko vardı senden ricam kadın dogumcu tanıdıgına sorarmısın kız bebek için yumurtlamadan kaç gün önce enson ilişki olmalı birde ilişkiden önce sirkeli vajinal duş yapmayı düşünüyorum birde tam hamile kaldıgım ay mantar olursam bu bebegi etkilermi çok soru sordum biliyorum :) ama işte merak kısacası kız bebek
için neler yapılmalı söyleyebilirmisin

Erkek icin sormustum cin takvimi uygula ve ov.yakın iliski demisti.Bendede piko vardı.sogan kuru denemistim. Bitkisel kurler uyguladm.Cat ignesi oldum tutmamıstı.bir ay sonrsı kendiliginden hamile kalmıstım.Bende fsh yuksek.Buda yumurtanın gelisimini bakskılıyor.ewt cinde yas30 art- mayıs kız.ama sen bence ilk cocuguna bak cin tutuyormu.ilkinde tutmazsa

Erkek icin sormustum cin takvimi uygula ve ov.yakın iliski demisti.Bendede piko vardı.sogan kuru denemistim. Bitkisel kurler uyguladm.Cat ignesi oldum tutmamıstı.bir ay sonrsı kendiliginden hamile kalmıstım.Bende fsh yuksek.Buda yumurtanın gelisimini bakskılıyor.ewt cinde yas30 art- mayıs kız.ama sen bence ilk cocuguna bak cin tutuyormu.ilkinde tutmazsa

evet ilk çocukta çin takvimi tutuyor ama ben bu ay düşünüyotrdum tüh :) sogan kürünü bende denemeyi düşünüyorumn

Ewt canım aynen oyle.erken yumurtlama oldu.persembe olmasını beklerken p.tesi yumurtlama oldu.Bu ilac 2013 te cikmıs. Esimle tartısmıstık bidaha birliktelik olmamıstı o donem. Cok iyi hatirlıyorum
. Aynı sekilde yengemde de kızında pazar gunu deneme olmus carsamba gunu yumusu catlamıs.Pazar gunku spermlerle hamile kaldı kızına.

bende infolic düşünüyorum pkolulara veriliyotrmuş benm 13 gün çatlıyor yum dahada erkene çeker galiba pekisenin hangşi gün çatlıyordu normalde

bende infolic düşünüyorum pkolulara veriliyotrmuş benm 13 gün çatlıyor yum dahada erkene çeker galiba pekisenin hangşi gün çatlıyordu normalde

Canim benim 15.gun catlıyor.infolici ilk bu ay kullanmaya basladım. Bu ay 12 gun catladı.Bu ilac aynı zamanda adeti duzenliyomus.

Back