Süper Anneler - 2011

Canm cevabn icin tesekkurler ,ates olcme topiginde yumurtlayacagn gun yukselir dyo,catlayacagi gunu nasl bilcez ozamandami yukseliyo?bide bacm esimin yarinki narkozlu operasyonunun y lere etjisi ne olur nezamana kadar surer?beklemelimiyim bir kac?
canım aynı şey değilmi yumurtluycan gün ve çatlıycan gün yükselir işte keşke ogün sabah 6 da geri yattığımda ölçseydim bi kaç saat sonra ne durumda ateş anlardım ama ertesi gün sabah tekrar ölçmüştüm düşmüştü çok bilgim yok diyorum ya bu konuda bence narkoz alması performansı etkiler ilaçlarında etkiledği söylenıyor zaten hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşım...

kızlar kımse cevap vermemiş bana.bılen varsa soyleyebılırmı lutfen yaaa

kızlar bhcg sonucum 0,00 napalım bu kadar yumurtlamaya yakın yapmama rağmen olmadı ya galiba bu sirkeli su öldürüyor spermleri bu ay kullanmıcam ben çok üzgünüm 6. aya gircem hani ilk 6 ay yüksek gebe kalmak diolar ya bende tutcakmı görcez

Kzlar esimin yarinki operasyonu yani kullanilan ilaclar y leri oldururmu
bence 1 ay bekle zaten sperm kaliteli olmayabilirde ya geçen bi ark geldi onun gelinleri kocası ameliyat geçirmiş dr yasak yapmayın demiş bunlar o evdeyken yapmışlar veee kızları olmuş tesadüfmü bilmem hemde tüp bebek arifesindeyken yani çocukları olmuyorken

ne okuyosunuz kızlar banada söyleyın
Sekine duası
5907. sayfada anlatmıştım canım, biraz zaman sıkıntım var.

Cnm bnm kaçıncı haftada erkeğe benzettiler kaçıncı haftada gitsem belli olur çatlıcam ya
12. haftada yüzde 60 oranla benzetti. 13 haftanı doldurursan daha iyi olur. Başka bir topikte 50-60 kişi 2li test yaptırmak için gittiğinde hemen öğrendi cinsiyetini, 5-6 kişide yanılma oldu, erkek denilen kız, kız denilen erkek çıktı. Dr. ultrasonu iyi ise, hemen anlayabiliyor. 4B ulrason kısmını 20-22. haftada açıyorlar. Bebek büyüdüğü için daha net gösteriyor.

[QUOTEkızımai, post: 38900343, member: 245277"]kızlar kımse cevap vermemiş bana.bılen varsa soyleyebılırmı lutfen yaaa[/QUOTE]
Canım kızımada test ettim yanlıs cıkıyor.cocuklarınte test et birinde yanlıs cıkıyosa digerinde yanlıs olabiliyor.

hayırlısı olsun dememkki öldürüyor deneme ozaman bir daha sirkeli suyu onun yerine bol yogurt ye bal tüket içebiliyorsan sirkeli su iç

Yaa arkadaslar soyle bi dusunuyorumda..annelerimiz, kayınvalidelerimiz yumurtlama zamanimi hesaplamislar. Kayınvalidem bi erkek bi kız sirayla dort cocuk yapmis.sirkeli veya karbonatmı kullandı. Aklım almıyo

Bu ay öyle denicem 6.ay olcak artık olmuo die sıkılmaya başladım

Canım sen kız dusunuyorsun sanırım.benim kızım yumurtlamadan 3 gun once tek iliskiyle oldu.sonra cin takvime baktim kızı gosteriyor.bence pes etme. Cine denk getir ve 3 gun once olsun. Fazla bilgi kafa karıstiriyor.

merhaba arkadaşlar ,

benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.

çok kötü bir psikolojideyim şuan.
Erkek bebek isterken sanırım artık hiç başka evlat sahibi olmayacağım.
hiç büyükte konuşmadım rabbimden hep hayırlısını istedim.
halende hayırlısı istiyor tevekkül ediyorum.

şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.
Benim için dua edin yaşım 35 , ailemde erken menopoz öyküsü var.

Rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı 2.evlat.

Arkadaslar benimde bir kızım var. Benimde fsh yuksek. kızıma bitkisel kurlerle hamile kaldım. Simdi yumurta tembeligi ve catlama sorunum var. Ocakta yumurta gelisimi ve kolay catlaması icin infolic diye bir ilac kullanıyorum.Bu aynı zaman folikasit. Bu ay 11.de akıntı oldu.Ertesi gun akıntı azaldı ve gece atesim yukseldi (ansızın atesbasması ve yanaklarım ateslendi) o gece deneme yaptık. Ertesi gun misafir kabul ettim. Misafirim k.dogum dr idi. Bu durumu anlattım kendisine. O anda yumurtlama oldugunu ve zamanlama cok isabetli oldugunu soyledi.Sonucu cok merak ediyorum.Bu arada yumurtam solda.

Erkekbebek canım hic uzulme.bendede fsh 21 cikmistı. Cok uzuldüm cok agladım( rabbim dileyince oluyor.tup bebek dahi olmuyordu. Ailemin hepsi saglıkcı.seferber oldular. Ben hic ilac kullanmadım.polen+ bal+ arısutu ile hayıt suyu ictim sabah aksam. 2 ay sonra hamile oldugumun mujdesini aldm. Fsh stresle ilgili oldugunu dusunuyorum.Bol spor yap kilon varsa acil zayıflamaya bak. Simdi bende ikinci cocogu dusunuyorum.cocugum kucuk olmasına ragmen fsh yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…