- 24 Aralık 2012
- 606
- 234
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.461
canım aynı şey değilmi yumurtluycan gün ve çatlıycan gün yükselir işte keşke ogün sabah 6 da geri yattığımda ölçseydim bi kaç saat sonra ne durumda ateş anlardım ama ertesi gün sabah tekrar ölçmüştüm düşmüştü çok bilgim yok diyorum ya bu konuda bence narkoz alması performansı etkiler ilaçlarında etkiledği söylenıyor zaten hayırlısı olsun hakkınızda arkadaşım...Canm cevabn icin tesekkurler ,ates olcme topiginde yumurtlayacagn gun yukselir dyo,catlayacagi gunu nasl bilcez ozamandami yukseliyo?bide bacm esimin yarinki narkozlu operasyonunun y lere etjisi ne olur nezamana kadar surer?beklemelimiyim bir kac?
Sağol cnm bi sorıyım onuCnm bence 13.haftada 4 boyutlu ultrasonda belli olur. Ben öyle biliyorum. Ama 4 boyutluyu her talep edene yapiyorlarmi o konuda bilgim yok.
kızlar kımse cevap vermemiş bana.bılen varsa soyleyebılırmı lutfen yaaaAnnenin doğum tarihi: 23.09.1976
Annenin yaşı: 38 Babanın doğum tarihi: 16.10.1973
Babanın yaşı: 41
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
ben şöyle düşündüm ara dönemlerde ne olcağı belli değil yani %50 %50 diğerleri kız erkek belli zaten çok fikrim yok ama ben böyle yorumlardımkızlar kımse cevap vermemiş bana.bılen varsa soyleyebılırmı lutfen yaaa
bence 1 ay bekle zaten sperm kaliteli olmayabilirde ya geçen bi ark geldi onun gelinleri kocası ameliyat geçirmiş dr yasak yapmayın demiş bunlar o evdeyken yapmışlar veee kızları olmuş tesadüfmü bilmem hemde tüp bebek arifesindeyken yani çocukları olmuyorkenKzlar esimin yarinki operasyonu yani kullanilan ilaclar y leri oldururmu
ya ayrıca nerden baktıysan sana rica etsem bana bakarmısın benim doğum tarihim 18,07,1981 eşimin 05,04,1965 kız istiyorum ama bakabilirsen bakamazsan sorun değil merak ettimdekızlar kımse cevap vermemiş bana.bılen varsa soyleyebılırmı lutfen yaaa
Sekine duasıne okuyosunuz kızlar banada söyleyın
5907. sayfada anlatmıştım canım, biraz zaman sıkıntım var.hayırlı ugurlu olsun canım.sen neler yaptıgını yazdınmı burada.ben denk gelmedım sanırım.testmı kullandın yumurtlama ıcın yoksa doktorlamı takıp ettınız.neler yaptın ne yedın ne içtin.:)
12. haftada yüzde 60 oranla benzetti. 13 haftanı doldurursan daha iyi olur. Başka bir topikte 50-60 kişi 2li test yaptırmak için gittiğinde hemen öğrendi cinsiyetini, 5-6 kişide yanılma oldu, erkek denilen kız, kız denilen erkek çıktı. Dr. ultrasonu iyi ise, hemen anlayabiliyor. 4B ulrason kısmını 20-22. haftada açıyorlar. Bebek büyüdüğü için daha net gösteriyor.Cnm bnm kaçıncı haftada erkeğe benzettiler kaçıncı haftada gitsem belli olur çatlıcam ya
kızlar bhcg sonucum 0,00 napalım bu kadar yumurtlamaya yakın yapmama rağmen olmadı ya galiba bu sirkeli su öldürüyor spermleri bu ay kullanmıcam ben çok üzgünüm 6. aya gircem hani ilk 6 ay yüksek gebe kalmak diolar ya bende tutcakmı görcez
Bu ay öyle denicem 6.ay olcak artık olmuo die sıkılmaya başladımhayırlısı olsun dememkki öldürüyor deneme ozaman bir daha sirkeli suyu onun yerine bol yogurt ye bal tüket içebiliyorsan sirkeli su iç
:))) cnm ben zmr3 adımı değiştirdim
Bu ay öyle denicem 6.ay olcak artık olmuo die sıkılmaya başladım
Canm ismini nasl degistirdin benim esim gecenlerde burdan yazdklarimi okudu tabletimi alp,neden yaziyosun dedi,benim kullandgm ismi biliyo arada grip okur dye degistireyim dedim:))) cnm ben zmr3 adımı değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?