• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Annenin doğum tarihi: 23.09.1976
Annenin yaşı: 38
Babanın doğum tarihi: 16.10.1973
Babanın yaşı: 41

ara.png
23.09.2012 ile 16.10.2013 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
erkek.png
16.10.2013 ile 23.09.2015 arası erkek dönemidir.
ara.png
23.09.2015 ile 16.10.2017 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.
kiz.png
16.10.2017 ile 23.09.2018 arası kız dönemidir.
ara.png
23.09.2018 ile 23.09.2021 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.
kiz.png
23.09.2021 ile 16.10.2021 arası kız dönemdir.
ara.png
16.10.2021 ile 23.09.2024 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için kız, baba için erkek dönemidir.

kızlar ben bu takvımden hıcbırsey anlamadım anlayan varsa bana erkek aylarımı yazabılrmı lutfeeen.hiçbirsey anlamadım

Defnem canım ne kadar sevindim inan anlatamam. Rabbim hayırlı ilekucağınada aldırsın inşallah. Zaten şunu anladım tevekkül eden dilediğine kavuşuyor gerisi boş

cnm biliyorsun eşimin hisleri kuvvetli seni sordum erkek dedi inşallah hissetmiştir hattta ben defneyi bile sordum onada erkek dedi çıktı hamile kalanları soruyorum çaktırmadan ismini söylüyorum ne hissediyorsun diyorum biliyor yanılacakmı diye merak ediyorum daha yanılmadı inşallah sendede yanılmayacak

kızlar dün facebookta bir bebek sitesine sordum kahveyi ve maden suyunu çok tüketen ammeler hamşilelik öncesi tüketim diyede belirttim bebeklerinizim cinsiyeti nedir dedir herkes oglum oldu oglum olacak yazmış sadedce 2 kişi kızım olacak demiş ben 2 fi,ncan kahve içerim 2 soda içerim bir oglum var bu ay deneme yapacaktım kafam karıştı sşizde kahve ve madensuyunu çok tüketin bence ben aç karnına direwk kahve içerim afederisiniz idrarımı yaparken kahve kokar :(

canım senın cınsıyet daha bellı olmadımı hayırlı olsun tekrar
Canım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.
evet canım bende deneyecem kaç gün okunması lazım biliyomusun
3 veya 7 gün diyen de var ama 19 gün okunursa iyi olur. Çeşitli sitelerde nasıl okunduğunu söylüyor. Cenab-ı Hak kabul etsin.

Kızlar İstanbullu tecrübeli anneler varsa Eminönü de uygun bebek kıyafet ve eşya alışverişi için nereleri tavsiye edersiniz? Geçen sene havuzluhan ve onun yanındaki çeşitli pasajları gezme imkanım olmuştu. Havuzluhan pasajı 5-6 katlı olan sadece bebek ve çocuk eşyaları satan bir yerdi. Bir de Mahmut paşa da çeşitli dükkanlar vardı galiba. Bu ve yakın semtte başka bilinen yerler var mı?

kızlar dün facebookta bir bebek sitesine sordum kahveyi ve maden suyunu çok tüketen ammeler hamşilelik öncesi tüketim diyede belirttim bebeklerinizim cinsiyeti nedir dedir herkes oglum oldu oglum olacak yazmış sadedce 2 kişi kızım olacak demiş ben 2 fi,ncan kahve içerim 2 soda içerim bir oglum var bu ay deneme yapacaktım kafam karıştı sşizde kahve ve madensuyunu çok tüketin bence ben aç karnına direwk kahve içerim afederisiniz idrarımı yaparken kahve kokar :KK43:
turk kahvesımı canım neskafemı

Canım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.
3 veya 7 gün diyen de var ama 19 gün okunursa iyi olur. Çeşitli sitelerde nasıl okunduğunu söylüyor. Cenab-ı Hak kabul etsin.
ne okuyosunuz kızlar banada söyleyın

hayırlı ugurlu olsun canım.sen neler yaptıgını yazdınmı burada.ben denk gelmedım sanırım.testmı kullandın yumurtlama ıcın yoksa doktorlamı takıp ettınız.neler yaptın ne yedın ne içtin.:)

Cnm bnm kaçıncı haftada erkeğe benzettiler kaçıncı haftada gitsem belli olur çatlıcam ya

Arkadaslar benim durumumu cogunuz biliyorsunuz,3. Konusunda hala teretdutteym ama gjnjmin dedigi gibi burayi acincada hep bir umut kapliyo icimi,acaba tekrar denesem bide oglum olurmu dye,benm esim baska sehirde gorev yaptigi icin yum gunum genelde denk gelmiyor,gecen ayki durumumuda biliyosunuz,26-27 gunde adet oluyodum tahmini 12 nci gece yumladm 14. gun sabahi iliski olmstu hamile kalmadigim gibi 424. gun adet olmustm hatrlarsanz,bu gun 10. gunum oylen uzayan bol aknti vardi,dun ve busabah saat 8 de atesim 36,2 idi ama oylen akinti oldu ya az once atesimi olctum 35.6 idi tekrar tekrar olctum,benim uzayan akntidan bir gun sonra sulu aknti geliyo,acaba bukez erken adet oldum diyemi 11. gun yumurtlicam, bu birinci sirum bilenler yorumlasin lutfen

Ve suanda sag kasigimda batma ve sancim var,gecen ayda sag tarafm agriyodu kzlar yoksa ben hep sagdanmi yumurtluyom:-)

Bacilarim en onemli sorum: esim yarin narkozlu yada uyusturuculu bi operasyon gecirecek ve rapor alip gelecek yani yum gunumde:-) sevinmelimiyim yoksa uzulmelimiyim?sizce bu operasyon y leri oldururmü?hani erkegin en az iki ay ilac kullanmamasi gerekiyomus ya degerli y lere birsey olmasin diye,hadi bu aksamida bana ayirinda bi yorum yapin:-) optum hepinizi,gjnjm nerdesin imdaaaat

Arkadaslar benim durumumu cogunuz biliyorsunuz,3. Konusunda hala teretdutteym ama gjnjmin dedigi gibi burayi acincada hep bir umut kapliyo icimi,acaba tekrar denesem bide oglum olurmu dye,benm esim baska sehirde gorev yaptigi icin yum gunum genelde denk gelmiyor,gecen ayki durumumuda biliyosunuz,26-27 gunde adet oluyodum tahmini 12 nci gece yumladm 14. gun sabahi iliski olmstu hamile kalmadigim gibi 424. gun adet olmustm hatrlarsanz,bu gun 10. gunum oylen uzayan bol aknti vardi,dun ve busabah saat 8 de atesim 36,2 idi ama oylen akinti oldu ya az once atesimi olctum 35.6 idi tekrar tekrar olctum,benim uzayan akntidan bir gun sonra sulu aknti geliyo,acaba bukez erken adet oldum diyemi 11. gun yumurtlicam, bu birinci sirum bilenler yorumlasin lutfen
Canım bence ovulasyon testi al işini garantiye al olmazsa en azından denedim düzgün dersin.pozitiften sonra silikleşince dene akıntıya takılma bak benimkini anlatayım bu ay 11.gün uzayan şeffaf bol akıntı başladı 17.gün dahil her gün oldu hiç değişmeden ovu testim 17.gün pozitif oldu ama 18.gün yumurtam çatladı geçen ay uzayan akıntı 3 gün sürmüştü hele ondan önceki aylarsa sadece 1 gün

Back