- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.734
- 448
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.421
Biyolojik takvime gore 2015 eşim ve benim için erkek senesi bende mart ve sonrası dusunuyorum hayırlısı insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biyolojik takvim nasl hesaplaniyo canmBiyolojik takvime gore 2015 eşim ve benim için erkek senesi bende mart ve sonrası dusunuyorum hayırlısı insallah
Ewt canım 22 yasinda ilk cocugun kız rus sende iken cinde tutuyor.ikinci cocugun 27 yasinda iken rusta kesisiyor.cinde kız. Su anda rusta kesisme yok.erkekte.2016 ya kadar.insallah guzel haberini alırız.Yani anlamadım canım iki Çocuğumun da cinsiyeti tutuyomu takvimlerde
İnşallah çok sağol eline saglikEwt canım 22 yasinda ilk cocugun kız rus sende iken cinde tutuyor.ikinci cocugun 27 yasinda iken rusta kesisiyor.cinde kız. Su anda rusta kesisme yok.erkekte.2016 ya kadar.insallah guzel haberini alırız.
Gogleye yaz otomatik hesapl aayici var canım oradan bakabilirsin.Biyolojik takvim nasl hesaplaniyo canm
Defnem canım ne kadar sevindim inan anlatamam. Rabbim hayırlı ilekucağınada aldırsın inşallah. Zaten şunu anladım tevekkül eden dilediğine kavuşuyor gerisi boş
Canım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.canım senın cınsıyet daha bellı olmadımı hayırlı olsun tekrar
3 veya 7 gün diyen de var ama 19 gün okunursa iyi olur. Çeşitli sitelerde nasıl okunduğunu söylüyor. Cenab-ı Hak kabul etsin.evet canım bende deneyecem kaç gün okunması lazım biliyomusun
turk kahvesımı canım neskafemıkızlar dün facebookta bir bebek sitesine sordum kahveyi ve maden suyunu çok tüketen ammeler hamşilelik öncesi tüketim diyede belirttim bebeklerinizim cinsiyeti nedir dedir herkes oglum oldu oglum olacak yazmış sadedce 2 kişi kızım olacak demiş ben 2 fi,ncan kahve içerim 2 soda içerim bir oglum var bu ay deneme yapacaktım kafam karıştı sşizde kahve ve madensuyunu çok tüketin bence ben aç karnına direwk kahve içerim afederisiniz idrarımı yaparken kahve kokar![]()
ne okuyosunuz kızlar banada söyleyınCanım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.
3 veya 7 gün diyen de var ama 19 gün okunursa iyi olur. Çeşitli sitelerde nasıl okunduğunu söylüyor. Cenab-ı Hak kabul etsin.
hayırlı ugurlu olsun canım.sen neler yaptıgını yazdınmı burada.ben denk gelmedım sanırım.testmı kullandın yumurtlama ıcın yoksa doktorlamı takıp ettınız.neler yaptın ne yedın ne içtin.:)Canım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.
3 veya 7 gün diyen de var ama 19 gün okunursa iyi olur. Çeşitli sitelerde nasıl okunduğunu söylüyor. Cenab-ı Hak kabul etsin.
Cnm bnm kaçıncı haftada erkeğe benzettiler kaçıncı haftada gitsem belli olur çatlıcam yaCanım yüzde yüz kesin denmedi, bir oğlum olacak inşaAllah. Rabbim dileyen, isteyen, emek verene nasip etsin.
Canım bence ovulasyon testi al işini garantiye al olmazsa en azından denedim düzgün dersin.pozitiften sonra silikleşince dene akıntıya takılma bak benimkini anlatayım bu ay 11.gün uzayan şeffaf bol akıntı başladı 17.gün dahil her gün oldu hiç değişmeden ovu testim 17.gün pozitif oldu ama 18.gün yumurtam çatladı geçen ay uzayan akıntı 3 gün sürmüştü hele ondan önceki aylarsa sadece 1 günArkadaslar benim durumumu cogunuz biliyorsunuz,3. Konusunda hala teretdutteym ama gjnjmin dedigi gibi burayi acincada hep bir umut kapliyo icimi,acaba tekrar denesem bide oglum olurmu dye,benm esim baska sehirde gorev yaptigi icin yum gunum genelde denk gelmiyor,gecen ayki durumumuda biliyosunuz,26-27 gunde adet oluyodum tahmini 12 nci gece yumladm 14. gun sabahi iliski olmstu hamile kalmadigim gibi 424. gun adet olmustm hatrlarsanz,bu gun 10. gunum oylen uzayan bol aknti vardi,dun ve busabah saat 8 de atesim 36,2 idi ama oylen akinti oldu ya az once atesimi olctum 35.6 idi tekrar tekrar olctum,benim uzayan akntidan bir gun sonra sulu aknti geliyo,acaba bukez erken adet oldum diyemi 11. gun yumurtlicam, bu birinci sirum bilenler yorumlasin lutfen