Ben Varım tatlım gece kuşuyuz,,, şimdi sen uyumuşsundur... O kadar korkdun canım, ama sevindim adet olmuşsun, daha planlı programlı yaparsın, en azından kendini hazır hissedersin teslim olursun allaha... Seni geçen senelerden hatırlıyorum cinsiyetini öğrendiğinde ki tepkilerini onlarıda çok doğal samimi yaşamışdın şimdiki gibi canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 3 kız anasıyım, 4.yü cesaret edemiyorum birtürlü, bu topiğe girdimmi hevesleniyorum, kapayıncada gerçeklerle yüzyüze geliyorum... Geçen dr gittim benim dr.um 50 yaşlarında bana 5 senedir diyeti var, vereyim sana yap bak görürsün oğlun olcak der durur çok kişide denemiş 4.den sonra 5.den sonra çoğusunun oğlu olmuş. Gecen sene 3 ay diyete girdik eşimle harfiyen yaptık tek ilişkiyle hamile kaldım ve sonu kimyasal düşük... Ve ben hamile kaldım diye diyetide bozduk... Bir dahada o strese giremedik neyse sağlığım için gittim gene ısrar etti bana diyete başla diye... Karar veremiyorum offfffffff... bendeki uzayan akıntılar aylardır yok oldu bu nun sebebini bilen varmı, gelen akıntıda aşırı derecede sarımtırak su gibi öylesine rahatsız ediyorkibeni altımı ıslatıyormuşum gibi geliyor iç ve dış kıyafetimi anında değişmem gerekiyor, bacılarım böyle bir şey duydunuzmu, dr benden 21.günü gel progesteron tahlili yapalım dedi ve yaptım sonucunu daha göstermedim smer testi sonucunun çıkması nı bekliyorum, progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa yaptırıyorum, yaptıran varsa sonucum hakkında yorum yapabilirmi... Allaha emanet olun...