• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.

Allahım sağlıkla kucağina almayı nasip etsin inşallah.çok çok sevindim sen yazınca.kendim yaşamış gibi mutlu oldum.her kışın bir baharı varmış.sana hep bahar olur inşallah.

Esbel cim bu sana 3. Yazism banada bakbakem dye,kz hala sana iki yetermi diyon yoksa
SLM CANIM naptın ........bişey sorcam sence biz 12.13.gunumu çatladık yani 14.15.günler denemiştim demekki erken oluyor zaten adet sürem 26 günde bir tahminen 12.gece çatlıyor gibime geliyor buay dr gidecem kaçıncı gun gitsem diyorum çünkü tek bir sefer gidebilirim malum bebiş var kimse yok

SLM CANIM naptın ........bişey sorcam sence biz 12.13.gunumu çatladık yani 14.15.günler denemiştim demekki erken oluyor zaten adet sürem 26 günde bir tahminen 12.gece çatlıyor gibime geliyor buay dr gidecem kaçıncı gun gitsem diyorum çünkü tek bir sefer gidebilirim malum bebiş var kimse yok
Sen naslsn valla ben hala kararsizm.dedigin gibi galiba benim 12. Aksam catliyo,kzlarmda 11-12 ye baglayan gece iliski olmustu,bunda 12. Gun oyleden sonra asiri islaklik olmustu,ve 14. Gun sabahi iliski olduna gore yumdan 30 saatten fazla gecmis oluyo ve yumlar 24 saat yasiyomusya,bende 26-27 gunde bir oluyorum hani oyleden sonra yada sabah olmasina gore degisiyor,bide merak ettigim spermler 5 gun kalabiliyomusya bu y ler kac gun yada saat yasiyo bilgin varmi?senin suan bir calisman varmi diet falan?bide ben nedense bu ayb4 gun once adet oldumya e bu yum gunumdede gerileme falan olurmuki?

Sen naslsn valla ben hala kararsizm.dedigin gibi galiba benim 12. Aksam catliyo,kzlarmda 11-12 ye baglayan gece iliski olmustu,bunda 12. Gun oyleden sonra asiri islaklik olmustu,ve 14. Gun sabahi iliski olduna gore yumdan 30 saatten fazla gecmis oluyo ve yumlar 24 saat yasiyomusya,bende 26-27 gunde bir oluyorum hani oyleden sonra yada sabah olmasina gore degisiyor,bide merak ettigim spermler 5 gun kalabiliyomusya bu y ler kac gun yada saat yasiyo bilgin varmi?senin suan bir calisman varmi diet falan?bide ben nedense bu ayb4 gun once adet oldumya e bu yum gunumdede gerileme falan olurmuki?
Y LER 1 gün yaşıyor hatta daha kısa sanırım ...bence çok etkilemez stresden erken oldun...valla ben hiç bir şey yapmadım ne diet ne başka bişey...sadece elimde fitil var yapsammı diyorum adetim yeni bitti yapanlar vardı bu sitede....yapsam zararı olurmuki.....ya sen kızlarına yum.günü tek ilişkilemi kaldın yani ozaman bizim çaba boşa çıktı.......öncesinde hiç ilişki olmadımı

Y LER 1 gün yaşıyor hatta daha kısa sanırım ...bence çok etkilemez stresden erken oldun...valla ben hiç bir şey yapmadım ne diet ne başka bişey...sadece elimde fitil var yapsammı diyorum adetim yeni bitti yapanlar vardı bu sitede....yapsam zararı olurmuki.....ya sen kızlarına yum.günü tek ilişkilemi kaldın yani ozaman bizim çaba boşa çıktı.......öncesinde hiç ilişki olmadımı
Canm ben ozaman akinti filan bilmiyodumki sadece yum gunu iliski olmali diye biliyodum onuda yumurtlama hesaplayan sitelerden hesaplayip aha bu gun yum gunum diye tek iliskiyle kaldim,yum gunu oyle sitelerden hesaplanmamalymis herkesinki ayni olmutyomus,adet bitiminde yumurtlayanda var ortasinda yumlayanda,megerse akinti ve sanciyla atesle belli oluyomus,iste bunlari ben hamile kaldktan sonra ogrendim canim,bide erkegin sperm sayisi ve hiziylada alakaliymis,eh hamileyken cogu zamanm bilg. basinda gecti gectide gec kalmistim iste,yani ben yaklask 1 gun once olmus bizim iliski

Canım kızın cinde tutuyor.Bakmam biraz gec oldu ama:)
sana zahmet banada bakarmısın eşim 22.11.1978 ben 04.10.1078.....büyükte sat.05.01.2005....küçükte 08.08.2008 bunlar son adet tarihlerim...şimdide bebek istiyoruz bu ay ve bendan sonraki aylar ne oluyor...bilgisyarın başında bekliyorum canım...

Canım senin rus ve cin tutuyor.yas 31. Ocak -subat-mart-nisan erkek.rusta erkekte suan.hadi hayirlisi kızın var senin sanırım.

Evet kızım var canım.31 yaş mı oluyor benim.yıl değişince 32 olmuyor sanırım.sen daha iyi bilirsin hesabı.sağol.nisana kaldım zaten.hayırlısı

A
sana zahmet banada bakarmısın eşim 22.11.1978 ben 04.10.1078.....büyükte sat.05.01.2005....küçükte 08.08.2008 bunlar son adet tarihlerim...şimdide bebek istiyoruz bu ay ve bendan sonraki aylar ne oluyor...bilgisyarın başında bekliyorum canım...
Canım kusura bakma hesaplaması baya ugrastırıyor.beklettim sanırm.senin cocuklar rusta ve cinde erkek gosteriyor.erkekmi cocukların.

Canım profiline baktım kızın varmıs.sende her ikisi tutmuyor.bol dua edelim canım rabbim gonlumuzdekini verir insallah.TAkvim birinde tutmuyosa digerde guvenirligo olmuyor.

Zmr3 canim aynı ay ve yıl dogumdasiz.3 kızında rusta tutuyor.yas 32. Ocak-nisan-haziran-agostos-ekim erkek.insallah bizimde gonlumuze gore olur.Mayistan sonra 33 yasa bakiliyor.
Memnun oldum cnm çinde tutmuyormu sat a göremi hesaplanıyor bnm sat 25 ekim erkekmi yani yoksa hamile kaldığın aymı hesaplanıyor

Esbel banada bakarmısın ben 11.01.1990 eşim 10.09.1984 kızımın 21.04.2014 canım bide Nisan ayı için ne diyo

Back