- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.401
Tesekkur ederim,rus ve cinde ikiside kzmi gorunuyo,kzlarm tutuyo yani dimiesbel .!.:Kubram canım kusura b
Kubram canım kusura bakma benimde sekiz aylık bebegim var beklettim.baktım rusta cinde tutuyor.yas 34. Ocak-subat-mayis-temmuz erkek.temmuzdan sonra 35 bakmalısın.
Arkadaşım sana zzahmet babada bakarmisin ben16.08.1983 eşim 05.12.1982 26.09.2006 ilk çocuğum.25.02.2012 ikinci çocuğum.cinsiyetler ini bilerek yazmadım bakalım takvimde ne cik cakKubram canım kusura b
Kubram canım kusura bakma benimde sekiz aylık bebegim var beklettim.baktım rusta cinde tutuyor.yas 34. Ocak-subat-mayis-temmuz erkek.temmuzdan sonra 35 bakmalısın.
Ewt canım tutuyor.suan rusta erkekte.insallah hayırlı haberini alırz.Tesekkur ederim,rus ve cinde ikiside kzmi gorunuyo,kzlarm tutuyo yani dimi
Canım son regl verebilirmisin.zamanım olmuyor son kez bakayım cok ugrastırıcı.yanlıs olmasn diye tek tek dökümanlıyorum.Arkadaşım sana zzahmet babada bakarmisin ben16.08.1983 eşim 05.12.1982 26.09.2006 ilk çocuğum.25.02.2012 ikinci çocuğum.cinsiyetler ini bilerek yazmadım bakalım takvimde ne cik cak
Canım sana yazmamısmıyım.cin tutuyor kızında.rus tutmuyor.subat ve nisan erkek.Esbel banada bakarmısın ben 11.01.1990 eşim 10.09.1984 kızımın 21.04.2014 canım bide Nisan ayı için ne diyo
İlk cocugumda 25 aralık 2005 adetin ilk günü ikincide 25 mayis 2011 adetin ilkgunuCanım son regl verebilirmisin.zamanım olmuyor son kez bakayım cok ugrastırıcı.yanlıs olmasn diye tek tek dökümanlıyorum.
canım teşekkürler,bende de bir takvim var sen hamile kaldığın yaşı ve ayı söyle bende sana bakayım...Canım profiline baktım kızın varmıs.sende her ikisi tutmuyor.bol dua edelim canım rabbim gonlumuzdekini verir insallah.TAkvim birinde tutmuyosa digerde guvenirligo olmuyor.
Dualarn icin cok tesekkur ederim bacm,ins seninde istedigin olur,Rabbim yar ve yardmcimiz olsunBen Varım tatlım gece kuşuyuz,,, şimdi sen uyumuşsundur... O kadar korkdun canım, ama sevindim adet olmuşsun, daha planlı programlı yaparsın, en azından kendini hazır hissedersin teslim olursun allaha... Seni geçen senelerden hatırlıyorum cinsiyetini öğrendiğinde ki tepkilerini onlarıda çok doğal samimi yaşamışdın şimdiki gibi canım seni öyle iyi anlıyorumki bende 3 kız anasıyım, 4.yü cesaret edemiyorum birtürlü, bu topiğe girdimmi hevesleniyorum, kapayıncada gerçeklerle yüzyüze geliyorum... Geçen dr gittim benim dr.um 50 yaşlarında bana 5 senedir diyeti var, vereyim sana yap bak görürsün oğlun olcak der durur çok kişide denemiş 4.den sonra 5.den sonra çoğusunun oğlu olmuş. Gecen sene 3 ay diyete girdik eşimle harfiyen yaptık tek ilişkiyle hamile kaldım ve sonu kimyasal düşük... Ve ben hamile kaldım diye diyetide bozduk... Bir dahada o strese giremedik neyse sağlığım için gittim gene ısrar etti bana diyete başla diye... Karar veremiyorum offfffffff... bendeki uzayan akıntılar aylardır yok oldu bu nun sebebini bilen varmı, gelen akıntıda aşırı derecede sarımtırak su gibi öylesine rahatsız ediyorkibeni altımı ıslatıyormuşum gibi geliyor iç ve dış kıyafetimi anında değişmem gerekiyor, bacılarım böyle bir şey duydunuzmu, dr benden 21.günü gel progesteron tahlili yapalım dedi ve yaptım sonucunu daha göstermedim smer testi sonucunun çıkması nı bekliyorum, progesteron testi hakkında hiçbir bilgim yok ilk defa yaptırıyorum, yaptıran varsa sonucum hakkında yorum yapabilirmi... Allaha emanet olun...
Yuzsuzluk yapıp bende isteyeyimmi 16.08.1983 dogumtarihim ilk cocugumda SAT im 25 aralık 2005 ikincide 25 mayis 2011 benim içinde bakarmisincanım teşekkürler,bende de bir takvim var sen hamile kaldığın yaşı ve ayı söyle bende sana bakayım...
olurmu hiç öyle canım ,ben burdaki çoğu arkadaşa baktığım için arkadaşa bakmadığımdan ona söyledim...ama tatlım hamiş kaldığın ayı yazarsan iyi olur...Yuzsuzluk yapıp bende isteyeyimmi 16.08.1983 dogumtarihim ilk cocugumda SAT im 25 aralık 2005 ikincide 25 mayis 2011 benim içinde bakarmisin
Sağol canım ocak ilk bebegimde haziran ikincisindeolurmu hiç öyle canım ,ben burdaki çoğu arkadaşa baktığım için arkadaşa bakmadığımdan ona söyledim...ama tatlım hamiş kaldığın ayı yazarsan iyi olur...
canım 22 yaşı aralık ayı kız,28 yaş mayıs ayı kız eğerki 27 yaşında olsanda kız canım...Yuzsuzluk yapıp bende isteyeyimmi 16.08.1983 dogumtarihim ilk cocugumda SAT im 25 aralık 2005 ikincide 25 mayis 2011 benim içinde bakarmisin
nasıl bişey merak ettim,eklemeden bakabilecek bişeyse bu ay için bakarmısın...Arkadaş %100 tuttuğunu iddia ettiği bu hesaplama yolladı yumurtlama gunuyle alakalı eklemeyi becerebilirsem ekliycem inşallah hepimize,e fayda olur
canım 22 yaşı aralık ayı kız,28 yaş mayıs ayı kız eğerki 27 yaşında olsanda kız canım...
Ayy cok sevinirim:) 31 yas.sat:18.9.2013 simdiden teşekkurler.canım teşekkürler,bende de bir takvim var sen hamile kaldığın yaşı ve ayı söyle bende sana bakayım...
Yok canım öyle birşey değil ama ekleyemedim biturluu face yada whatsap kullaniyosan atayim siteye ekleyemedim.yada tarif et eklemeyi buraya ekliyim beceremedim
Esbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
canim sana baktım suan rusta erkekte. Yas:31 oEsbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
Esbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
Yani anlamadım canım iki Çocuğumun da cinsiyeti tutuyomu takvimlerdecanim sana baktım suan rusta erkekte. Yas:31 o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?