Süper Anneler - 2011

esbel .!.:
Kubram canım kusura b

Kubram canım kusura bakma benimde sekiz aylık bebegim var beklettim.baktım rusta cinde tutuyor.yas 34. Ocak-subat-mayis-temmuz erkek.temmuzdan sonra 35 bakmalısın.
Tesekkur ederim,rus ve cinde ikiside kzmi gorunuyo,kzlarm tutuyo yani dimi

Kubram canım kusura b

Kubram canım kusura bakma benimde sekiz aylık bebegim var beklettim.baktım rusta cinde tutuyor.yas 34. Ocak-subat-mayis-temmuz erkek.temmuzdan sonra 35 bakmalısın.
Arkadaşım sana zzahmet babada bakarmisin ben16.08.1983 eşim 05.12.1982 26.09.2006 ilk çocuğum.25.02.2012 ikinci çocuğum.cinsiyetler ini bilerek yazmadım bakalım takvimde ne cik cak

Arkadaşım sana zzahmet babada bakarmisin ben16.08.1983 eşim 05.12.1982 26.09.2006 ilk çocuğum.25.02.2012 ikinci çocuğum.cinsiyetler ini bilerek yazmadım bakalım takvimde ne cik cak
Canım son regl verebilirmisin.zamanım olmuyor son kez bakayım cok ugrastırıcı.yanlıs olmasn diye tek tek dökümanlıyorum.

Canım profiline baktım kızın varmıs.sende her ikisi tutmuyor.bol dua edelim canım rabbim gonlumuzdekini verir insallah.TAkvim birinde tutmuyosa digerde guvenirligo olmuyor.
canım teşekkürler,bende de bir takvim var sen hamile kaldığın yaşı ve ayı söyle bende sana bakayım...

Dualarn icin cok tesekkur ederim bacm,ins seninde istedigin olur,Rabbim yar ve yardmcimiz olsun

Arkadaş %100 tuttuğunu iddia ettiği bu hesaplama yolladı yumurtlama gunuyle alakalı eklemeyi becerebilirsem ekliycem inşallah hepimize,e fayda olur

Yuzsuzluk yapıp bende isteyeyimmi 16.08.1983 dogumtarihim ilk cocugumda SAT im 25 aralık 2005 ikincide 25 mayis 2011 benim içinde bakarmisin
olurmu hiç öyle canım ,ben burdaki çoğu arkadaşa baktığım için arkadaşa bakmadığımdan ona söyledim...ama tatlım hamiş kaldığın ayı yazarsan iyi olur...

Yok canım öyle birşey değil ama ekleyemedim biturluu face yada whatsap kullaniyosan atayim siteye ekleyemedim.yada tarif et eklemeyi buraya ekliyim beceremedim

Yok canım öyle birşey değil ama ekleyemedim biturluu face yada whatsap kullaniyosan atayim siteye ekleyemedim.yada tarif et eklemeyi buraya ekliyim beceremedim
Esbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
Esbwl hakkini helal et ugrastiriyorum ama son adet tarihlerimi hatırlıyorum inşallah olur
canim sana baktım suan rusta erkekte. Yas:31 o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…