Süper Anneler - 2011

Seneresena canım sende hayırlısı ile kucağına alırsın yavrunu inşallah. Ben cuma memleketeggidiyorum annemler umreden geldi 15 tatili erkenden gidip orada geçireceğiz inşallah. Benim artık dönüşte ozaman 15 haftalık olacak oradada dr gitmeyi düşünmüyorum ne olursa olsun evimde öğrenmek istiyorum. Rabbim hepimizin ağzını defnem gibi tatlandırsın inşallah

bacım nasılsın arada bir bakıyorum sizlere bebiş nasıl

Yani sağlık lü olsun hayırlı evlat olsun ama gönlümden bir kızım olsun çok geçiyor Rabbim hayırlısını versin ben ambulans ta çalışıyorum şimdi vakadan geldik hastam çok ağır imtihanlar geçirmiş 30 Yaşında sakat kalmış eşini kanserden kaybetmiş şimdiki hali içler acısı yani kısacası Allah yaşam boyu bizlere ve zürriyetimize daima hayırlı olanı versin

Bacım hayırlı uğurlu olsun.Okurken gözlerim doldu..Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin...sen ve senin gibileri duymak bizlere o kadar iyi geliyor ki ,bir yerde umut oluyorsunuz.Önümüz kış özellikle ayaklarını sıcak tut patik giy.Darısı başıma:)

Çatladım bacımi̇yim şükür bizde bir sorun yok elhamdülillah. Sen nasılsın neden gelimiyorsun artık. Alıştınmı bebeğine? Ben uzun zamandır Rabbim bana ne nasip edeceksen gönlüme razı eyle diye dua ediyorum.

Defnem canım neler çektiğini çok iyi biliyorum. Yeri geldi kızdım hatta sana. Bak ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. Sen şimdi geçmişi bırak önüne bak paşana neler alacaksın onları düşün. Tadını çıkar

Gözünaydın cnm. Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Sırada sonucu bekleyen (gijnij, Zmr3..) arkadaşlara da ve deneme yapacak olana arkadaşlara da gönlündeki muratlarına kavuşma nasip olsun.

gözün aydın cnm..inşallah kesin sonucuda alırsın ..
yöntem falan denedinmi..
Sağ olun. Öncesinde çok şey denedim de hamile kaldığım gün hiç bir şey yapmamış oldum. Nasip. Geçmiş sayfalarda bahsettim kızlar. Daha müsait zamanda bahsederim.

Deneme yapacak ve sonucu bekleyen arkadaşlara SEKİNE duasını tavsiye ediyorum. 19 harften oluşan 19 ayet, 19 defa okunuyor. Birde yakınlarınızın duasını da alın kızlar. Cenab- Hak rast getirsin.
Bana işlerimin kolaylığı ve zihin açıklığı için dua edin annişler.

canım senın cınsıyet daha bellı olmadımı hayırlı olsun tekrar

Mrb canm,sende adet olmussun,denemeye devammi?ben cok kararsizm ya,yas geciyo bide gjnjn dedigi gibi heveslenmisken herseye ragmen 3. ye zorlasammi kendimi diyom
CANIM VALLA benim mecbur 1 kızım var ona kardeş şart olursa erkek olsun diuyoruz allah nasip ederse bu ay deneyecem bence 3 çocukda çokkk güzel olur

evet canım bende deneyecem kaç gün okunması lazım biliyomusun

ya harika bi haber bu çok sevindim çok şükür topiğimiz dualarla uğur buluyor kızlar inşallah

canım tebrik ederim darısı isteyenlerin başına

Banada bakabilirmisiniz? Ben 16.06.87 esim 15.01.82 kizim 16.03.2013 kizimda en son 10.06.2012 Adet olmustum. Bende Bu ay deneme yapmak istiyorum
Eylem canım baktım kızın rus ve cinde tutuyor.yas 27 0cak- subat kız.mart nisan erkek. İnsallah gonlune gore olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…