- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.361
saol canım duan için RABBİMDE sana evlatlarının acısını göstermesinCanım Rabbim sana da öyle bir habersiz bir anda paşa göndersin ki Dünyalar senin olsun hayırlı hamilelikler hayırlı Doğumlar
bacım nasılsın arada bir bakıyorum sizlere bebiş nasılSeneresena canım sende hayırlısı ile kucağına alırsın yavrunu inşallah. Ben cuma memleketeggidiyorum annemler umreden geldi 15 tatili erkenden gidip orada geçireceğiz inşallah. Benim artık dönüşte ozaman 15 haftalık olacak oradada dr gitmeyi düşünmüyorum ne olursa olsun evimde öğrenmek istiyorum. Rabbim hepimizin ağzını defnem gibi tatlandırsın inşallah
Bacım hayırlı uğurlu olsun.Okurken gözlerim dolduMerhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.
Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.
Hayırlı olsun. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin. Sırada sonucu bekleyen (gijnij, Zmr3..) arkadaşlara da ve deneme yapacak olana arkadaşlara da gönlündeki muratlarına kavuşma nasip olsun.Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.
gözün aydın cnm..inşallah kesin sonucuda alırsın ..
yöntem falan denedinmi..
Sağ olun. Öncesinde çok şey denedim de hamile kaldığım gün hiç bir şey yapmamış oldum. Nasip. Geçmiş sayfalarda bahsettim kızlar. Daha müsait zamanda bahsederim.Aslında 16.haftada kesin soylerler geç kalmışlar gibi......Allah gönlüne göre versin riseboz denwdiğin şeyler varmı..ya bazen diyorum ki hiç gun takip etme rastgele
Yap sonra yok yok ya tutarsa işte böyle gelgitler...çok zorrdayım kararsızım bocalıyorum ve korkuyorum
canım senın cınsıyet daha bellı olmadımı hayırlı olsun tekrarDeneme yapacak ve sonucu bekleyen arkadaşlara SEKİNE duasını tavsiye ediyorum. 19 harften oluşan 19 ayet, 19 defa okunuyor. Birde yakınlarınızın duasını da alın kızlar. Cenab- Hak rast getirsin.
Bana işlerimin kolaylığı ve zihin açıklığı için dua edin annişler.
CANIM VALLA benim mecbur 1 kızım var ona kardeş şart olursa erkek olsun diuyoruz allah nasip ederse bu ay deneyecem bence 3 çocukda çokkk güzel olurMrb canm,sende adet olmussun,denemeye devammi?ben cok kararsizm ya,yas geciyo bide gjnjn dedigi gibi heveslenmisken herseye ragmen 3. ye zorlasammi kendimi diyom
evet canım bende deneyecem kaç gün okunması lazım biliyomusunDeneme yapacak ve sonucu bekleyen arkadaşlara SEKİNE duasını tavsiye ediyorum. 19 harften oluşan 19 ayet, 19 defa okunuyor. Birde yakınlarınızın duasını da alın kızlar. Cenab- Hak rast getirsin.
Bana işlerimin kolaylığı ve zihin açıklığı için dua edin annişler.
ya harika bi haber bu çok sevindim çok şükür topiğimiz dualarla uğur buluyor kızlar inşallahMerhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.
Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.
Canım kızın cinde tutuyor.Bakmam biraz gec oldu ama:)Saol cnm. 18 agstos son regl. Eline sağlık
Eylem canım baktım kızın rus ve cinde tutuyor.yas 27 0cak- subat kız.mart nisan erkek. İnsallah gonlune gore olur.Banada bakabilirmisiniz? Ben 16.06.87 esim 15.01.82 kizim 16.03.2013 kizimda en son 10.06.2012 Adet olmustum. Bende Bu ay deneme yapmak istiyorum
Zmr3 canim aynı ay ve yıl dogumdasiz.3 kızında rusta tutuyor.yas 32. Ocak-nisan-haziran-agostos-ekim erkek.insallah bizimde gonlumuze gore olur.Mayistan sonra 33 yasa bakiliyor.Canım dısardayım aksam eve gecince hesaplayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?