Süper Anneler - 2011

Canim kızının son regl hatirliyomusun.rusta esinle yaslarınız kesisiyor.yas 30.ocak- subat erkek. Mart kız
Banada bakabilirmisiniz? Ben 16.06.87 esim 15.01.82 kizim 16.03.2013 kizimda en son 10.06.2012 Adet olmustum. Bende Bu ay deneme yapmak istiyorum

Seneresena canım kaç defa sana mesaj yazdım ama gelmedi birtürlü. Dün gittim dr 11 haftalık olduk cinsiyetle ilgili hiçbirşey demedi. Durumiyi dedi. Sen nnasılsın? Doğuma ne kadar kaldı?

Hazal guzelm baktim.yas 31. Ocak- subat- mart- nisan erkek.arka arkaya olması guzel.insallh gonlune gore olur.
teşekkür ederim canım bende senin gibi bakıyorum otomatik doğru çıkmıyor çünkü hatta gebelik orgda da böyle direk tabloya bakılıyor ve benim iki kızımda tutuyor yaş eklemeden yoksa tutmuyor

Mrb bu benim ilk mesajım bir oğlum var Allah bağışlasın 5 Yaşında şimdi 2. Bebeği düşünüyoruz 10 haftalık hamileyim Dr bana soldan yumurtlamışsın erkek olur dedi ama bi fikri olan benimle aynı durumda olan var mı

Canım ben kızımda soldan yumurtlamıştım ve hep solumda duruyordu bence seninkide kız olabilir sen erkek mi istiyosun

Merhabalar kızlar uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. bebeğim 15 haftalık oldu ikili testi yaptırdık allaha şükür sonucumuz çok iyi çıktı. ikili testteki doktor erkeğe benzetti. bugun tekrar kendi doktoruma gittim ve doktorum bebeğimin cinsiyetinin %100 ERKEK olduğunu söyledi. Hatta pipisinin fotoğrafını bile verdi. Ben hala şoktayım hala inanamıyorum burada erkek bebek yöntemlerini konuşurken bigünn buraya bebeğim erkek yazacağım günlerin geldiğine inanamıyorum kızlar allahım dileyen isteyen bi bekleyiş içinde dua eden herkese nasip etsin inşallah. Zamanım olduğunda neler yaptığımı buraya yazacağım. sizler nasılsınız arkadaşlar deneme yapan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum. hamile olan arkadaşlarım inşallah herşey gönlünüzce olsun.

gözün aydın darısı bize bende erkek bebek istiyorum neler yaptın en kısa zamanda anlatmanı bekliyorum..

Defnem çok coooooook sevindim insan bu haberi bekliyordum senden öğrendiğin an nasıldı rüyada gibi ayakların yerden kesiliyor sanki dimi bacım Allah ısteyen herkese nasip etsin Sağlıcakla kucağına alman dileğiyle hayırlı olsun canım

Of be güzel haber inan kendimdeki kadar sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucana alırsın inşallah darısı gijnij basına güzel haber verme Sırası onda ve Butun ısteyen arkadaşların basına Allah'a emanet olun

canım arkadaşım coooookkkk sevindim inan hep bakıyordum birseyler yazmışmı diye sonucun böyle güzel sonuclanmasına cooooookkk sevindim RABBİM kucağınada almayı nasip etsin öpüyorum paşayıda senide

Cnm cok mutlu oldum rabbim tamamina erdirsin isallah senin bir kizin vardi demi bide dusuk felan olmusmuydu hic

Seneresena canım kaç defa sana mesaj yazdım ama gelmedi birtürlü. Dün gittim dr 11 haftalık olduk cinsiyetle ilgili hiçbirşey demedi. Durumiyi dedi. Sen nnasılsın? Doğuma ne kadar kaldı?
Gijnij yeni gordum msji
İsallah rabbim sagliklica gonlunun muradini kucagina almayi nasip etsin cnm yazami denk geliyor dogum
Biz 30 haftayi bitirdik sukur ikimizde iyiyiz sadece benim kan degerim cok dusmus yukselmiyor mart basi dogum bekliyoruz dualarinizi eksik etmeyin

canım arkadaşım coooookkkk sevindim inan hep bakıyordum birseyler yazmışmı diye sonucun böyle güzel sonuclanmasına cooooookkk sevindim RABBİM kucağınada almayı nasip etsin öpüyorum paşayıda senide
Canım Rabbim sana da öyle bir habersiz bir anda paşa göndersin ki Dünyalar senin olsun hayırlı hamilelikler hayırlı Doğumlar

defne çokkk sevindim kesinlikle oglun olacagını biliyor5dum okadar ki emindim senden süper çok mutlu oldum sag salim kucagına al ogluşunu inşallah bende kızıma kavuşurum dua et benm için

canım çok sevindim ve çok etkilendim okurken tüylerim diken diken oldu,Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah,darısıda bizlere inşallah...

Defnem canım ne kadar sevindim inan anlatamam. Rabbim hayırlı ilekucağınada aldırsın inşallah. Zaten şunu anladım tevekkül eden dilediğine kavuşuyor gerisi boş

amin bacım hadi bakalım sıra sende ne zaman gideceksin sendende güzel haberler alalım inşallah. benim hikayemi biliyorsun bacımm tevekkül ettim çok gönülden istedim rabbim geri çevirmedi bin şükür.

gözün aydın darısı bize bende erkek bebek istiyorum neler yaptın en kısa zamanda anlatmanı bekliyorum..

teşekkür ederim canım darısı sizlere isteyen herkese inşallah.

foreverim gerçekten rüyada gibiyim hala inanamıyorum sanki bir kalk sabah oldu diyecek gibi geliyor doktorada tekrar tekrar sordum artık değişmez kesin erkek dedi. allah allah nasıl yani demişim ki bir baktım doktor elime pipi fotoğrafı bile geldi ben hala inanamıyorum artık nasıl şartladıysam kendimi :) allah razı olsun canım inşallah bende senin gibi kucağıma alabilirim evladımı.

aminnn canım darısı gijnijjimin başına ve isteyen herkesin başına allaha emanet ol bacım.

yazamıyorum canım allahın zoruna gitmesin ama çok zor bi hamilelik geçiriyorum yaşımdan mıdır nedir kızımdaki gibi değilim çok teşekkür ederim çatladım bacım sen bana çok destek oldun hakkını helal et.

Cnm cok mutlu oldum rabbim tamamina erdirsin isallah senin bir kizin vardi demi bide dusuk felan olmusmuydu hic

amin canım. evet bir tane ,, kızımdan sonra iki düşük oldu en son gebeliğim 4 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu

defne çokkk sevindim kesinlikle oglun olacagını biliyor5dum okadar ki emindim senden süper çok mutlu oldum sag salim kucagına al ogluşunu inşallah bende kızıma kavuşurum dua et benm için

inşallah canım allah sana pembe yanaklı bi prenses nasip etsin hepinize dua edicem birbirimize dua edelim yer gök dua allah kabul etsin inşallah

canım çok sevindim ve çok etkilendim okurken tüylerim diken diken oldu,Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah,darısıda bizlere inşallah...

amin canım darısı başınıza inşallah hepinize doğumumda loğusalığımda dua etmek istiyorum rabbim o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…