Süper Anneler - 2011

Allah bağişlasın darısı bize inşallah sen özel bişey yaptın mı oğlunda
yok canım özel birşey yapmadım kazayla oldu oglum ama ben kahveyi çok içerim herzaman birde benm adetimin bittigi gün olmuştu ondan sonra olmamıştı 1 hafta ilişki olmamışltı malum adettim :) okadar sizde kız için bana tiyo erin azıcık

Canım benimde bi kızım var bir yaşında ben sık ilişkiyle oldu diyorum üst üste oldu yani benimde eşim erkek istiyordu ama kızımız oldu çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin

çok su içmeden yapıyorsun dimi testi 4 saat sıvı alınmıyacak en fazla bir bardak su içebilirsin ozaman net çıkar sanki 12 günde hafşften çizgiler aynı gibi
yok canım su içip yapmıyorum içsemde bekliyorum akıntı 12.günde yoktu çok geçen ay büyük ihtimal 16.gün çatladı ben d.kontrolü bıraktım yeni bıraktım 2 ay oldu onunmu etkisi var adetlerim düzensiz adete 1 hafta kala bu ay lekemde geldi geri kesildi sonra günümü tekrar bekledim olmadı 2 gün geçti normal adet oldum...

canım sen eşine takviye vermişmiydin sende aldınmı bişeyler kaç çocuk vardı soru çok oldu kusura bakma:)
eşimede kendimede hiç bişey yapmadım...bi kızım var 8 yaşında bu ikinci olacak.
2.5 yıl uğraş didin her yolu denedim artık erkek olmasından geçtim yeterki çocuğum olsun dedim..
dr hep yum takibi yaptırdım..ama dr bile artık ara ver dedi..
bende iyice sona geldim..dr bile bana bakmadı eşim hiç destek olmadı...kızım bana yeter dedi..son çare olarak internetten lapogıik yum testi spariş verdim 15. gün başladım kullanmaya..adetlerim 35 arayla olurdu.
koyu çizgiden başladım silikleşene kadar gün aşırı ilişki oldu..ve hamile kalmışım.
ama çok zor günler geçtirdim..iyice umudumun bittiği anda ALLAHIMIN bi mucizesi ..
hepinizede RABBİM nasip etsin..

kızlar hala pozitifi görmedim bugün 14.gün ama reglim 2 3 gün gecikmişti .bu ay eğer pozitifi görseydim deneme olacaktı ama hala yok bir şey akıntıda kesildi kupkuruyum sizin yorumunuz nedir sonuçlar bunlar ...
12.günde olmuş bence çift.13.günde de belirgin.keşke 13 ve 14 te deneme yapsaydın hazal.28 günde bir oluyorsan yum.günün olabilirdi.neyse hayırlısı artık.
bazılarının hormon düzeyi çok çıkmıyor herhalde.çok kişi yazmış t çok koyu olmadı diye.
diğer ay gülen yüzlüden de alırsan daha kesin olur.ben öyle yapacağım inşallah.
fitil kullandım geçen ay ama bu ay yine akıntım var.sen fitil araştırıyordun.buldun mu kullandın mı?

Canım dun aksam test yaptim silikti ve kararimi verip deneme yaptim sabah yine test yaptim oldukca silikti umarim zamanlamam dogrudur. Bundan sonrası rabbimin bilecegi iş insallah tutmustur canim

kızlar hala pozitifi görmedim bugün 14.gün ama reglim 2 3 gün gecikmişti .bu ay eğer pozitifi görseydim deneme olacaktı ama hala yok bir şey akıntıda kesildi kupkuruyum sizin yorumunuz nedir sonuçlar bunlar ...
Canim seninkide ayni benimki gibi olmus 12. Gun koyulasmis 12 ve 13 deneme yapsaydin keske 12. Gun olmus bana gore canim

kızlar dün akşam test yaptım oldukça silikti bende ilişkiye karar verdim sabah yine test yaptım silik çizgi vardı umarım zamanlamam doğrudur bilemiyorum artık.

Canım dun aksam test yaptim silikti ve kararimi verip deneme yaptim sabah yine test yaptim oldukca silikti umarim zamanlamam dogrudur. Bundan sonrası rabbimin bilecegi iş insallah tutmustur canim

Bugün de deneme yap bacım.y lerin şansını arttır inşallah.tutturanların çoğu yum günlerinde 2-3 deneme yapmışlar.bol bol dua et.hacet namazı kıl denemeden önce.inşallah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin Mevlam

Kızlar çin takvimi ile ilgili kendimde yeni farkettiğim bişeyi paylaşayım.2 yıl önce kızıma hesapsız hamile kalmştım. ama sonradan baktığımda yaşımda,yaşıma 1 eklediğimde hatta 2 eklediğimde hep erkek görünüyordu. bu yüzden çin takvimine hiç inanmıyodum hatta her sorana da söylüyordum. ama az önce otomatik hesaplamaya baktım, kız göründü şaşırdm. meğerse hamile kaldğm ay SAT ım değil, bir sonraki aymış.o da kızmış. sanırım bu benim cahilliğim.

Sat değil hamile kaldıgın ayı dikkate alıyormuşsun evet.ben de hesaplıyorum ama 2015 girince hesaplar karıştı:) ağustos doğumluyum ama ocakta yaşımı doldurmuyorum ekleyecek miyim bilemiyorum.

öylemi diyosun kuzum ya eşimde tek olsun falan dedi adamında dengesi şaştı artık birazdan bi test daha yapim bakim foto atim

kızlar dün akşam test yaptım oldukça silikti bende ilişkiye karar verdim sabah yine test yaptım silik çizgi vardı umarım zamanlamam doğrudur bilemiyorum artık.
heyo heyo
yaşasın ne güzel işte bence tam zamanı...hiç merak etme elinden gelenin en iyisi bence zamanlama da süper..
çizgi silinirse daha deneme yapma bence ..

bu çin takvimi kadar tutmayan bi yöntem daha duymadım..yada dediğin gibi benmi hesaplıyamıyom..

off canım sıkkın bata 5 gün var ve adet ağrım başladı oysa bu ay sağ kasığımda ağrılarım vardı gerçi 5 aydır var ama olsun ayın 1i gece ilişki olmuştu 2si pozitif gördüm 3ü silinmişti ya bu sirkeli su spermleri öldürüyo galiva 5 aydır yapıyorum bi türlü tutmuo gebelik testi yaptım bugün negatif gerçi yumurta çatlamasından 9 gün geçti daha ama dayanamadım işte mutsuzum galiba adet olcam

canım övülasyon testin varsa ondan yapsana 5 gün önceden pozitif oluyomuş hamileysen

canım sen hangi ovü testini kullanmıştın. bu laboquık tam pik yapmıyor gibi geldi bana t çizgisi tam koyulaşmıyor c kadar
galenikkullandım ben çok iyi memnun kaldım ben

alkali olmak için canım

Foreverhayat canım sen oğlanı buldun darısı bize inşallah bişey soracam peki sen mi eşin mi önce orgazm oldu biraz anlatırmısın
ben olmuştum ama buna çok takılma alkali olunca sart degil orgazm olman karbonatlı hafif bir duş vajinal yapılacak anında alkali yapıyor zaten ...........karbonatlı su bile içebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…