Süper Anneler - 2011

Ca
canım doğruluk payı yok bence yaa zaten hemen idrarda göstermez hormonların yükselmesi ve değişmesiyle olur gerek yok buna zaten bi kaç haftada belli eder

Ca

canım doğruluk payı yok bence yaa zaten hemen idrarda göstermez hormonların yükselmesi ve değişmesiyle olur gerek yok buna zaten bi kaç haftada belli eder

Merak ettim sadece deneyen arkadaş doğru diyodu. Bende dayanamadım kalkıp yaptım

herkese ii akşamlar buaralar çok yoğunum fazla giremiyorum naotınız kızlar hamişler olacaklar haberler varmı balkayım:)

canım benim çok merak ettim eşin ne iş yapıyor....

günaydın :)
dün evde tekrar ovu tetsi ve gebelik testi yaptım.
bir gün önce yum testimte silik çizgi bile yoktu dün çizgi var.gebelik testimde de çok ama çok silik bir çizgi var.
sizce bu ne demek şimdi ?
iyice kafam karıştı bir günde böyle fark olabilir mi ?
gebelik testine iyice bakınca anlaşılıyor silik çizgi.
böyle durumda hamile olan varmı acaba ?
üstteki bhcg
alttaki ovü testi

Adetine kaç gün var.

İnşaallah hamilesindir. Biraz daha koyulaşması lazım testlerin. Akşam ve yarın tekrar yap bakalım.

İnşaallah hamilesindir. Biraz daha koyulaşması lazım testlerin. Akşam ve yarın tekrar yap bakalım.

inşallah canım ,

akşam tekrar yaparım.
bu gebelik testlerini yaparken de 4 saat sıvı alımı almamak mı gerekiyor.
ben çok su içen birisiyim.
dün ovu testinide gebelik testinide öyle yaptım yani 4 saat sıvı alımıma dikkat etmeden.plansız yaptım acaba etkilermi sonuçları ?

alttaki gebelil testi olsa kesin hamilesin derim ama ilkinde hiç çizgi yok

alttaki gebelil testi olsa kesin hamilesin derim ama ilkinde hiç çizgi yok

yok alttaki ovü.
üsttekinde aslında çok ço ksilik bir cizgi var ama fotoda hiç belli olmamış.
bende bilmiyoıum , hamile olmayı çok istiyorum.
ama günüm 4 gün geçti , testte silikte olsada çizgi olunca acaba mı diye hayallere girdim.

halende olmadım , bütün regl belirtilerim var ama gelmiyor :)

Herkese günaydın ay inşallah hamilesindir testte çizgi çıkmış gibi görünüyor bence hamilesin hade hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…