- 31 Aralık 2014
- 152
- 97
- 18
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.061
canım doğruluk payı yok bence yaa zaten hemen idrarda göstermez hormonların yükselmesi ve değişmesiyle olur gerek yok buna zaten bi kaç haftada belli ederkizlar merhabalar...
biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz...
yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim;
-oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi isimizi gorebilir...
idrarimizi icine dokuyoruz tam doldurmuyoruz kapagi tabiki...
sonra icine taze olmak sartiyla iki yada uc damla limon sıkıyoruz...
ve kaynatiyoruz arkadaslar sacma gelebilir igrenc olabilir ben mutfakta yapmadim piknik tupunu kullandim balkonda ama gercek yani cikiyo hakikaten bussuru para vermeye gerek yok neyse kaynatirken bakiyoruz kopuruyorsa hamilesinizdir :) yalniz kopukler deterjan kopugu gibi olcakbeyaz hemen kaybolmayan kopuklerden...
BUNU KK DA EVDE YAPILAN GEBELİK TESTI DİYE ARARKEN BULDUM. BUNU HAMILE BIR ARKADAS YAPSIN BAKALIM DOĞRU MU? BEN YAPTIM KőPűRMEDI.
Ca
canım doğruluk payı yok bence yaa zaten hemen idrarda göstermez hormonların yükselmesi ve değişmesiyle olur gerek yok buna zaten bi kaç haftada belli eder
herkese ii akşamlar buaralar çok yoğunum fazla giremiyorum naotınız kızlar hamişler olacaklar haberler varmı balkayım:)
canım benim çok merak ettim eşin ne iş yapıyor....Aynen öyle canım sorun eşlerimizde gerçi benim eşimde biraz sorunlu kıskanç tek başıma asla dışarı salmaz işe bile çoğu zaman o götürür ve alır otobüs minibüs izin vermez zaten işim yakın yürüyorum.ama seviyorum napiim sevip evlendim salaklık birazda bende
günaydın :)
dün evde tekrar ovu tetsi ve gebelik testi yaptım.
bir gün önce yum testimte silik çizgi bile yoktu dün çizgi var.gebelik testimde de çok ama çok silik bir çizgi var.
sizce bu ne demek şimdi ?
iyice kafam karıştı bir günde böyle fark olabilir mi ?
gebelik testine iyice bakınca anlaşılıyor silik çizgi.
böyle durumda hamile olan varmı acaba ?
üstteki bhcg
alttaki ovü testi
Eki Görüntüle 1366049 Eki Görüntüle 1366050
Bence hamilesin.gözün aydın.fotolarda net çıkmamış , buradakinden biraz daha belirgin elimdekiler.
Bence hamilesin.gözün aydın.
Kızım bayağı nasipliydi. Kısmet bakalım.inanki herşey okadar kolay olurki anlayamassın bile..
çocuk nasibiyle gelir derler ya aynen öyle
Bence bi kan testi yaptır kesin sonuç iki saatte çıkıyorfotolarda net çıkmamış , buradakinden biraz daha belirgin elimdekiler.
İnşaallah hamilesindir. Biraz daha koyulaşması lazım testlerin. Akşam ve yarın tekrar yap bakalım.günaydın :)
bir gün önce yum testimte silik çizgi bile yoktu dün çizgi var.gebelik testimde de çok ama çok silik bir çizgi var.
üstteki bhcg
alttaki ovü testi
Amin.Riseboz canım defneden haberim yok en son 10 haftalıkken gelmişti şimdi 12 olmuştur Rabbim gönlüne göre versin onunda bizlerinde
Bence bi kan testi yaptır kesin sonuç iki saatte çıkıyor
İnşaallah hamilesindir. Biraz daha koyulaşması lazım testlerin. Akşam ve yarın tekrar yap bakalım.
alttaki gebelil testi olsa kesin hamilesin derim ama ilkinde hiç çizgi yokgünaydın :)
üstteki bhcg
alttaki ovü testi
alttaki gebelil testi olsa kesin hamilesin derim ama ilkinde hiç çizgi yok
Herkese günaydın ay inşallah hamilesindir testte çizgi çıkmış gibi görünüyor bence hamilesin hade hayırlısıyok alttaki ovü.
üsttekinde aslında çok ço ksilik bir cizgi var ama fotoda hiç belli olmamış.
bende bilmiyoıum , hamile olmayı çok istiyorum.
ama günüm 4 gün geçti , testte silikte olsada çizgi olunca acaba mı diye hayallere girdim.
halende olmadım , bütün regl belirtilerim var ama gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?