Süper Anneler - 2011

Gjnj nasilsin?benim ruyalar bosa gitti bacm,ustelik 3-4 gunde once adet oldm,hic sasmazdi gı nasl olduki bacm

Ahh o araştırmada bana sormamışlar demekki ☺

Canım benim ya.sana sorarlar mı?kaynanayla oturmaya teşvik için yapıyorlardır bu anketi:)
Benim kayınvalidem iyidir çok şükür.hiçccc karışmaz.4 gelini var hangisine karışsın.erkek torun sevdasında.tümmm çocuklarının oğlu oldu.bir tek biz de yok.o da her görüşmede tel.de var mı hazırlık diye sorar.umreye gitti kabeyi görünce ne dua ettin diye sormuşlar.bir tek eşime verdi cevabı.bizim oğlumuz olmasıymış.sağolsun.dua ediyor allahım kabul etsin inşallah.ama böyle söyleyerek etkiliyor eşimi.hayırlısı.
Onlar istiyor diye değil bu sene ben istediğim için deneme yapmak istiyorum hayırlısıyla.Yüce Mevlam kavuştursun muradımıza inşallah.

kızlar en yakın arkadaşımda benm gibi kız bebek istiyor onun 2 oğlu var hani sık ilişkiyle kız olur diyorlar ya arkadaş onu çürütttü arkadaşım evlendiginnden beri çok afedersiniz hergün ilişki yaşarlar bunu kendi söylüyor eşi hergün birlikte olmak istermiş peki sık ilşkiyse pnun kızı olması lazımdı bu drurumda

Canım benim ya.sana sorarlar mı?kaynanayla oturmaya teşvik için yapıyorlardır bu anketi:)
Benim kayınvalidem iyidir çok şükür.hiçccc karışmaz.4 gelini var hangisine karışsın.erkek torun sevdasında.tümmm çocuklarının oğlu oldu.bir tek biz de yok.o da her görüşmede tel.de var mı hazırlık diye sorar.umreye gitti kabeyi görünce ne dua ettin diye sormuşlar.bir tek eşime verdi cevabı.bizim oğlumuz olmasıymış.sağolsun.dua ediyor allahım kabul etsin inşallah.ama böyle söyleyerek etkiliyor eşimi.hayırlısı.
Onlar istiyor diye değil bu sene ben istediğim için deneme yapmak istiyorum hayırlısıyla.Yüce Mevlam kavuştursun muradımıza inşallah.
Amin canım.zaten hepsi bir değil bir kişinin böyle olması herkes böyle olur anlamına gelmez ama isterdim iyi olmak onunla.kayınpederimle ayrı onla aram iyi bilio denemelerimizi hatta rüyadında bi kadın gelmiş benim hamile olduğumu oğlumun olcağını söylemiş bana diyo uğraşma noşuna kız die rüya gördüm dio ama biliom o da kız istio kızı yok ben onun kızıyım ☺

kızlar en yakın arkadaşımda benm gibi kız bebek istiyor onun 2 oğlu var hani sık ilişkiyle kız olur diyorlar ya arkadaş onu çürütttü arkadaşım evlendiginnden beri çok afedersiniz hergün ilişki yaşarlar bunu kendi söylüyor eşi hergün birlikte olmak istermiş peki sık ilşkiyse pnun kızı olması lazımdı bu drurumda
Kardeşiminde sadece 2 günlük ilişkiyle kıza hamile bi ebe arkadaşım var walla haftada bir anca yaptık dedi kızı var öyle sık spermler kaliteli olmaz dedi ne biliim

Çok dua et cnm bnm duaya çok inanıyorum böyle şeyler ilerde keşke deneseydim dememek için yapılabilir ama açıkcası çok inanmıyorum
bende Rabbime ve dualarıma sığındım zaten canım her kapıyı açan olmuycaksa olduranda mevlamın gücü ve dua birbirimizede edelim duamızı eksik etemeyelim benim dularımdasınız :)

Tek bişi söylücem siz anlayın artık diğer çektiklerimi oğlum 4 yaşındayken kpss kazandım bu arada üniv mezunu hemşireyim dedim anne işe başlıyorum bana dedi ki o süt çocuğunu ellere bırakcaksın inşallah yanlış iğne yaparsın hapislerde çürürsünde oğlum kendine başkasını bulur o da çocuğuna bakar.artık pes.psikolojim bozuldu işe başladım uzun süre iğne yapamadım belki bedduası kabul olur die geri söylediklerini ve yaptıkarını siz düşünün artık ben artık düşünmek istemiyorum
Yaralarını deştim galiba. İlginç bir kayınvalideymiş.:KK35: Ama dobra dobra yüzüne konuşuyor, takdir de ettim teyzemi. Yaptığın bir şey yoksa bedduanın tutmayacağını bilmen lazım. Kız, gör sen de neler ettin bu teyzeye?:p
Aslında aranızı eşin yapamamış, eşine büyük iş düşüyor. Laf taşımamalı, her iki tarafa da laf ettirmemeliydi. Bizde de iki gelin var. Annem en son onlara Allah'ta size sizin gibi davranan gelinler nasip etsin demiş. İkisinden de çıt çıkmamış. Artık dua mı bedduamı bilemem tabi.
Benim kayınvalide iyidir de, kaynanayı aratmayan bir görümcem var. Allah'tan bir tane:KK49:, tüm aileye yetiyor falla. Eşim tek kızya çok şımardı diyor.

:))) valla güldürdün beni allahta seni güldürsün sabah bende eşime çocuklara söyledim kahvaltı masasında herkes dedim bundan sonra kendi işini kendi görsün herşeyi hazır beklemeyin yoruluyorum ya büyük kızım akşam yemeği beğenmedi yemedi yatana kadar açım açım dedi bende başka bişey hazırlamadım oda kalkıp almadı aynı babası ayağına bekliyo baktı olmadı enson kalktı bişey yedi demekki yapabiliyomuş
Hamilenin elinden su bile istenmezmiş. Azıcıkta onlar çalışsın, kendine yetebilsin.

Amin canım.zaten hepsi bir değil bir kişinin böyle olması herkes böyle olur anlamına gelmez ama isterdim iyi olmak onunla.kayınpederimle ayrı onla aram iyi bilio denemelerimizi hatta rüyadında bi kadın gelmiş benim hamile olduğumu oğlumun olcağını söylemiş bana diyo uğraşma noşuna kız die rüya gördüm dio ama biliom o da kız istio kızı yok ben onun kızıyım ☺
Her rüya çıkacak diye bir şey mi var. Rüyaya değil rüyayı yorumlayana bakmak lazım. Rabbimin dilediği olur. Allah'u Teala dilerse kısır bir kadından çocuk sahibi eder, babasız çocuk da dünyaya gelir. Kız evlat dendiğinde Hz. Meryem aklıma gelir:
"İmran'ın hanımı Hanna, kısır bir kadın olup, hiç çocuğu olmamış idi. Bir gün bir ağacın gölgesinde otururken yavrusunu doyurmaya çalışan bir kuş gördüğünde bu olay içindeki çocuk sahibi olma duygusunu alevlendirdi (İbnül-Esir, el-Kâmil fi't-Tarih, Beyrut 1979, I, 298). Kendisine bir çocuk ihsan etmesi için Allah'a dua etti ve duası kabul edilirse çocuğunu Beytül-Makdis'e hizmetçi olarak adadığını söyledi: "Bir zamanlar İmran'ın karısı şöyle demişti: Rabbim: Karnımda taşıdığım çocuğu sadece sana hizmet etmek üzere adadım. Bunu benden kabul et" (Alu İmran, 3/35). Hanna bu adamayı yaparken çocuğunun bir kız olma ihtimali aklına gelmemişti. Eğer çocuk kız olursa Beytül-Makdis'te hizmette bulunması nasıl mümkün olabilirdi. Kadınların özel durumları buna müsaade etmediği gibi, kurallara göre de bu imkansız bir şeydi. Bunun içindir ki, Meryem, dünyaya geldiği zaman annesi, Allah Teâlâ'ya şöyle seslenmişti:... Rabbim! Ben onu kız doğurdum; halbuki Allah onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. Erkek, kız gibi değildir. Ben onun adını Meryem" koydum. Onu ve neslini kovulmuş Şeytanın şerrinden sana emânet ediyorum"(Alu İmran, 3/30). Babası İmran, Meryem'in doğumundan önce vefat etmişti.
Hanna, çocuğu kundaklayıp, Beytül-Makdis'e götürerek, orada görevli bulunanlara teslim etti. Çocuğun gözetilmesi görevini Yahya (a.s)'nın babası Zekeriyya (a.s) üstüne aldı. Zira onun hanımı, Meryem'in teyzesi veya kardeşi idi (İbnül-Esir, a.g.e., I, 299; Ali Sabûnî, en-Nûbûvve vel-Enbiya, Dımaşk 1985, 201)."

Yaralarını deştim galiba. İlginç bir kayınvalideymiş.:KK35: Ama dobra dobra yüzüne konuşuyor, takdir de ettim teyzemi. Yaptığın bir şey yoksa bedduanın tutmayacağını bilmen lazım. Kız, gör sen de neler ettin bu teyzeye?:p
Aslında aranızı eşin yapamamış, eşine büyük iş düşüyor. Laf taşımamalı, her iki tarafa da laf ettirmemeliydi. Bizde de iki gelin var. Annem en son onlara Allah'ta size sizin gibi davranan gelinler nasip etsin demiş. İkisinden de çıt çıkmamış. Artık dua mı bedduamı bilemem tabi.
Benim kayınvalide iyidir de, kaynanayı aratmayan bir görümcem var. Allah'tan bir tane:KK49:, tüm aileye yetiyor falla. Eşim tek kızya çok şımardı diyor.
Yüzeme konuştu arkamdanda nerden kimlerden laflar geldi bir bilsen.ben bedduaya inanırım bişi yapmadım ona ama inandığım için kesin beni bulur fazla pimpiriğim

Kubra çok stres yaptın ondan erken olmuştur. Yeniden deneme yapmayı düşünebilirsin hazır kendini kaptırmışken

Birkaç gün daha olmazsan kan testi yaptır bence

evet cuma gününe kadar bekleyeyim diyorum.olmazsam kan testi yaptıracağım.hiç gecikmezdim.hatta erken olurum aslında.
ama dediğim gibi bu ay çok stresli ve yoğun geçti.sanırım psikolojik.Zaten eşimle sadece 1 kez beraber olabildik önemli günlerde

Sağ olasın. Eeee sen karışma o zaman, eşin alsın. Nasıl olsa O "hiç bir şey almayacam" dememiş. Haziran anneleri topiğinde yeni ciciler, hastane çıkışlarından bahsediliyor ara ara, özellikle ilk bebeği olacak olanlar çok hızlılar alım konusunda, bende bir heveslendim ki, illa ki bir çorap dahi olsa alacam dedim. Her şey ateş pahası, ala ala küçük bir tulum aldım dün. Bana beşik, puset, mama masası... lazım şimdiden fiyat araştırması yapayım dedim.
inanki herşey okadar kolay olurki anlayamassın bile..
çocuk nasibiyle gelir derler ya aynen öyle

kizlar merhabalar...
biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz...
yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim;
-oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi isimizi gorebilir...
idrarimizi icine dokuyoruz tam doldurmuyoruz kapagi tabiki...
sonra icine taze olmak sartiyla iki yada uc damla limon sıkıyoruz...
ve kaynatiyoruz arkadaslar sacma gelebilir igrenc olabilir ben mutfakta yapmadim piknik tupunu kullandim balkonda ama gercek yani cikiyo hakikaten bussuru para vermeye gerek yok neyse kaynatirken bakiyoruz kopuruyorsa hamilesinizdir :) yalniz kopukler deterjan kopugu gibi olcakbeyaz hemen kaybolmayan kopuklerden...

BUNU KK DA EVDE YAPILAN GEBELİK TESTI DİYE ARARKEN BULDUM. BUNU HAMILE BIR ARKADAS YAPSIN BAKALIM DOĞRU MU? BEN YAPTIM KőPűRMEDI.

Back