Süper Anneler - 2011

Kızlar bir olay daha umutlandırdı beni:)
Kızımın kreş müdiresi hamileydi.bugün cinsiyeti sordum.erkek dedi.tabi ben durur muyum:)) hemen sordum.yum.günlerinde mi oldu diye.evet dedi.internetten hesaplamış.o bir haftada 1 er gün arayla deneme olmuş. ovulasyon testiyle de takip etmiş.çift çizgi sabah çıkmış.akşam deneme olmuş.ertesi gün değil diğer gün de deneme olmuş.çift çizginin 1 öncesi günde de deneme olmuş.sonuç erkekķ
Allahım bizlere de nasip eder inşallah.

:))) hayır cnm dördüncü böyle söyleyince bi tuğaf oldum ağza dolu dolu geliyor

offf süper birşey bu, çok isterim en az 4 çocuğum olsun.
ama hem yaşım pek müsait değil hemde maddi durumum :)

sağlıkla büyüsün hepsi inşallah
3 kızın mı var ? 4. ne zaman belli olacak ?

Gjnij bacm,öyle böyle saglik sorunlarima ragmen göze alm hadi dicemde heveslenmisken,e koca basmda yok baska sehirde askeri personel,hafta sonlari geliyo,eyhamada anlattigm gibi galiba benm yum 12. Gun aksami catliyo kz o gun adami evede bulmak zor denk gelmiyoki gi,anam icime binkurt dustu simdi,3. Yude dogursammiki ya
canım senin yanına gitme ihtimalin yok mu?yoksa hafta sonuna denk getirmek biraz zor..

Kızımın kreş müdiresi hamileydi.bugün cinsiyeti sordum.erkek dedi.tabi ben durur muyum:)) hemen sordum.yum.günlerinde mi oldu diye.evet dedi.internetten hesaplamış.o bir haftada 1 er gün arayla deneme olmuş. ovulasyon testiyle de takip etmiş.çift çizgi sabah çıkmış.akşam deneme olmuş.ertesi gün değil diğer gün de deneme olmuş.çift çizginin 1 öncesi günde de deneme olmuş.sonuç erkekķ

bu iş çok karmaşa bir iş
benim işyerinden iki arkadaşımda aynı ay hamile haberi verdiler şimdi 8 aylıklar.
ikiside sık ilişki bir gün arayla , hiç bir takip vs yok ikiside yeni evli , ikisi de erkek bekliyor.
bir arkadaşım sık sık ilişki sürekli yapıyoruz der , 2 oğlu var
çok ilginç bu olaylar , artık kafa yormamak lazım aslında
hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur..

alın size sütün korumadığına bir örnek yarın bebeğinin 6 aylık aşısına gelecek hastam hala adet olmamasına karşın 2.5 aylık hamile

Kubra bizim önce anlamamız gereken durum şu. Eğer sen ve eşinin nasibinde yanisizden doğacak 5 çocuk var diyelim misal olarak o 5 çocukta öyle veya böyle kız veya erkek olarak cinsiyette nasip işi çünkü dünyaya gelecektir istediğin kadar korun istersen rahmini bile çıkar Allah bir şekilde denk getirir ve o bebekler dünyaya gelir. İşte biz nasibimizdekini bilmediğimiz için bu kadar uğraşıyoruz aslında boşuna uğraşıyoruz ama nedense bunu anlayabilmek için bu yöntemler bize maddi manevi zarar verdiği zaman farkına varıyoruz. Bugüne kadar burada ve yöntemle uğraşan birçok kişide bunu fark ettim. Oysa tevekkül edip oluruna bırAksak en azından hem bedenen hem madden hemde kafa olarak bu kadar yorulmıycaz. Bak ateş ölçme topiğini aç oradakilerin cinsiyet değil çocuk s

canım ya akşam deneme olmuşdan sonrasını anlayamadım bir gün atlayarak mı yapmışlar,bide çift çizgiyi görmeden buraları açıklarmısın canım...

Ateş topiğindekiler sadece hamile kalabilmek için deneme yapıyorlardı cinsiyet için değil ama üç beş kişi hariç hepsi erkek genelde hepside ilk sayfada ilişki günleri var. Adetten hemen sonra başlıyorlar birgün değil birgün yani gün aşırı ilişki yaparak yumdan birkaç gün sonraya kadar deneme yapıpta erkekği buldular. Ozaman bizim yıllarca uğraştığımız bu yöntemler çöpe gitmiş olmuyormu?

Kubra artık sen kendini benden daha iyi bilirsin vücudunu eşini maddiyatını psikolojini ona göre karar ver deneme yap yada bekle. Birde biz korunarak sadece nasibimizde olanı erteliyoruz yoksa olacak doğacak olana hiçbirşey engel olamaz

canım ya akşam deneme olmuşdan sonrasını anlayamadım bir gün atlayarak mı yapmışlar,bide çift çizgiyi görmeden buraları açıklarmısın canım...

Canım ilk çocuk onlarınki hamile kalmakmış amaç. internetten yum.günlerini hesaplamış 6 günde 3 deneme olmuş.deneme olmuş.ertesi gün olmamiş.diğer gün ovu testi sabah çift çizgiymiş.o gece olmuş.ertesi gün değil diğer gün deneme olmuş.
Acelem vardı ayrıntı soramadım.beslenmeye falan dikkat ettin mi diye.yarın sorarım inşallah.
Bir de çin takvimine göre tuttu diyor.

bu iş çok karmaşa bir iş
benim işyerinden iki arkadaşımda aynı ay hamile haberi verdiler şimdi 8 aylıklar.
ikiside sık ilişki bir gün arayla , hiç bir takip vs yok ikiside yeni evli , ikisi de erkek bekliyor.
bir arkadaşım sık sık ilişki sürekli yapıyoruz der , 2 oğlu var
çok ilginç bu olaylar , artık kafa yormamak lazım aslında
hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur..

Sık ilişki ama bunların muhtemel günlerde gün aşırı. Verecek olan Rabbim her türlü verir inşallah. Acaba sık ilişki ile erkek sürekli yenileniyor ondan mı bilemedim.

offf süper birşey bu, çok isterim en az 4 çocuğum olsun.
ama hem yaşım pek müsait değil hemde maddi durumum :)

sağlıkla büyüsün hepsi inşallah
3 kızın mı var ? 4. ne zaman belli olacak ?
Sağol cnm seninkilerde inş evet üç kızım var dördüncü erkek niyetine inş 14. Haftada belli olur heralde

Alman bir siteden yani forumdan. Ordada kiz ve erkek bebek icin denemeler yapiliyor. Erkek Bebek isteyenler eslerine Ananassuyu icirdiklerini yazmislar.

Back