Süper Anneler - 2011

Herkese selamlar biz 6 aylık olduk buyuyoruz Allah in izniyle inşaallah yüce Rabbim buradaki tüm arkadaslarin dualarini kabul buyursun
Daha dün kulağını çınlattım Zeyno. Hayırlı haberlere sevindim. Rabbim kolay doğumlar da nasip etsin.

evet canım surelap iyi kullandım bi kaç kez beğendim benim reglinin 9.günü bugün dün yaptım t çizgisi hiç yoktu çünkü daha var yum günüme geçen ay gg den sipariş verdim tam yumun 16.günü elime geçti gündüz hemen yaptım test hafif silikti o gecede çatladı yum zaten sancım vardı akıntım koyuydu bence tam gösterdi testten memnun kaldım ben benim yum geç çatlıyor geçen ay öyle oldu bakalım bu ay nasıl olacak bu ay denesemmi denemesemmi kararsızım eşim şubattta olsun deneme diyor ama ben kaçırmakda istemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.. birde fiyatı 40 lı aldım 45 verdim galiba...
canım benim ilk yaptıklarımda da silikti son yaptıklatımda t kaybolmuştu acaba ilk yaptığım zaman mı yumurtam çatlamıştı sen öyle diyince aklıma geldi..benimkide gelecek aya kaldı kısmetse....

Tam net yazamadım teravette gülen yüzüm monitör kullanmış bu çok sonradan çıktı ortaya. Bu monitör direk çat anını gösteriyormuş ekranda çatlayAn yum resmi çıkıyormuş isterseniz araştırın bir
Defneden haberin var mı? Cinsiyeti öğrendi mi acaba. InşaAllah her şey yolundadır.

Hee vallaha , hiç sorma, acaba ben mi fazla alıngan oldum bir yandan da acaba. Dün özür dileyip beni yemeğe götürdü, kredi kartı olmadığı için ben ödedim. Zorla yemeği bana seçtirdi. Sonra aldıklarımı beğenmedi. Kendime, kızıma bir şeyler alayım dedim, adam avm'nin çıkış kapısında boş boş oturdu. Herkesin eşi yanında fikir sunuyor, benim ki bir kilometre ötede, yarım saat sonra telefon ediyor, daha bitmedi mi diye. Hadi sevmiyor alışverişi de bari yorum yapma aldıklarıma. Kızıma aldığımı beğenmedi. Diğer aldıklarım da ben göstermedim.Eve gelince de bana bir atlet almadın diye sitem etti. Kendime, kızıma, doğacak yavruya kıyafet bakarken, onada niye çamaşır almamışım:KK57:. Eee boş oturacağına bakaydın ya kendine demi!! Sinirden erken uyumuşum... Aman işte süper kadın olup, her işi kendimiz yapacaz. Ne minnet ne yardım bekliyorsam....Neyse..
:))) valla güldürdün beni allahta seni güldürsün sabah bende eşime çocuklara söyledim kahvaltı masasında herkes dedim bundan sonra kendi işini kendi görsün herşeyi hazır beklemeyin yoruluyorum ya büyük kızım akşam yemeği beğenmedi yemedi yatana kadar açım açım dedi bende başka bişey hazırlamadım oda kalkıp almadı aynı babası ayağına bekliyo baktı olmadı enson kalktı bişey yedi demekki yapabiliyomuş

sağol canım galenikmi alsam surelapda kullanıyorum elimde şuan epey var. şu gülen yüzde iyi ama fiyat çok birde paraya değilde böyle şeylere kafa yormak ve durduk yere para vermek istemiyorum sanki oğlu olanlar bunlarımı denemş diyorum oluruna bırak demektende kendimi alamıyorum...
Çok dua et cnm bnm duaya çok inanıyorum böyle şeyler ilerde keşke deneseydim dememek için yapılabilir ama açıkcası çok inanmıyorum

Hayır Lohusaligimdan beri hiç adet olmadım. Ne kadar sinir oluyorum. Adet söktürücü ilaç mi kullansam. Eşimle 8 gün önce ve ondan 2 gün sonrada Korunmasız ilişkiye girdik. Bilmiyorum kalmısmiyim acaba.
Olabilir bence eltim daha kırkı çıkmadan sprail taktırmaya gitmiş korunmasız ilişkisi olmuş doktor demiş hamile kalabilirsin yumurta oluşuyor demiş

Oranı bilmiyorum, O aktardan almıştı suyu. Forumda bahsedenler olmuştu, iyice araştır istersen.

Yine de gidip hayır duasını al canım, hem yaşlı hem yürek yangını senden fazla. İçten dua ederse, belki duası daha makbul olur. Elini öpüp, niyetini söylesen, o da senin için olmasa da oğlu için, kendisinden sonra gelecek ve ona hayırlı dua edecek başka torunlar ister. Torun evlattan daha tatlı derler. İlerde senin gelinin de sana öyle iyi davranır.
Söylediklerinde haklısın ama elini verceğini sanmam gidiyorum bayram kandil falanda benimle hiç konuşmaz beni istemeyen o.tanımıyorsun emin ol çocuk istiom desem olmasın die dua eder beni sevmediğini istemedğini yüzüme söyledi zaten

Oğluda görüşmesin onunla belki kiymetinizianlar.
Eşim kabul etmio her hafta onda sadece ben bayram kandil özel günlerde gidiom istemioki beni zaten.ben 1.5 yıl birlikte yaşadım o süslü püslü zayıf çıtır gelin istio.eşim 16 yaş büyük benden ben yetmiom.5 yıl saçımı süpürge ettim herşeyini yaptım yine yaranamadım ben 36 beden gelin istiodum diodu bana ilk zamanlar ne yazıkki 42 bedenim ☺

Eşim kabul etmio her hafta onda sadece ben bayram kandil özel günlerde gidiom istemioki beni zaten.ben 1.5 yıl birlikte yaşadım o süslü püslü zayıf çıtır gelin istio.eşim 16 yaş büyük benden ben yetmiom.5 yıl saçımı süpürge ettim herşeyini yaptım yine yaranamadım ben 36 beden gelin istiodum diodu bana ilk zamanlar ne yazıkki 42 bedenim ☺
Yuh 16 daha gencide çocuğu yaşında olur

Ah bu kaynanalar ölümü düşünmüyorlar. Boşver senin eşinle aran iyi olsun gerisi bo sizin mutluluğunuzu görüp yada duyar catlar. Allah gönlüne göre versin canim:)

Ah bu kaynanalar ölümü düşünmüyorlar. Boşver senin eşinle aran iyi olsun gerisi bo sizin mutluluğunuzu görüp yada duyar catlar. Allah gönlüne göre versin canim:)
Tek bişi söylücem siz anlayın artık diğer çektiklerimi oğlum 4 yaşındayken kpss kazandım bu arada üniv mezunu hemşireyim dedim anne işe başlıyorum bana dedi ki o süt çocuğunu ellere bırakcaksın inşallah yanlış iğne yaparsın hapislerde çürürsünde oğlum kendine başkasını bulur o da çocuğuna bakar.artık pes.psikolojim bozuldu işe başladım uzun süre iğne yapamadım belki bedduası kabul olur die geri söylediklerini ve yaptıkarını siz düşünün artık ben artık düşünmek istemiyorum

Tek bişi söylücem siz anlayın artık diğer çektiklerimi oğlum 4 yaşındayken kpss kazandım bu arada üniv mezunu hemşireyim dedim anne işe başlıyorum bana dedi ki o süt çocuğunu ellere bırakcaksın inşallah yanlış iğne yaparsın hapislerde çürürsünde oğlum kendine başkasını bulur o da çocuğuna bakar.artık pes.psikolojim bozuldu işe başladım uzun süre iğne yapamadım belki bedduası kabul olur die geri söylediklerini ve yaptıkarını siz düşünün artık ben artık düşünmek istemiyorum

Çok iyi anliyorum seni. Bende az cekmedim eşimin annesi ve babasından. Daha şimdiye kadar ayrilmamizi istediler. Bizde hep sorunlar yyaşadık ama Allah a şükür birbirimizi çok sevdiğimiz için ayrılmadık hiç. Benim yerimde kim olsaydı kesin boşanmıştı. Artık en son esimde onlara darildı. 3 ay konuşmadık. Sonra kendileri bizimle konuşmaya başladı. Ama bizim eşlerimiz de salak biraz. Gerçekleri hiç görmüyorlar.

Çok iyi anliyorum seni. Bende az cekmedim eşimin annesi ve babasından. Daha şimdiye kadar ayrilmamizi istediler. Bizde hep sorunlar yyaşadık ama Allah a şükür birbirimizi çok sevdiğimiz için ayrılmadık hiç. Benim yerimde kim olsaydı kesin boşanmıştı. Artık en son esimde onlara darildı. 3 ay konuşmadık. Sonra kendileri bizimle konuşmaya başladı. Ama bizim eşlerimiz de salak biraz. Gerçekleri hiç görmüyorlar.
Aynen öyle canım sorun eşlerimizde gerçi benim eşimde biraz sorunlu kıskanç tek başıma asla dışarı salmaz işe bile çoğu zaman o götürür ve alır otobüs minibüs izin vermez zaten işim yakın yürüyorum.ama seviyorum napiim sevip evlendim salaklık birazda bende

Aynen öyle canım sorun eşlerimizde gerçi benim eşimde biraz sorunlu kıskanç tek başıma asla dışarı salmaz işe bile çoğu zaman o götürür ve alır otobüs minibüs izin vermez zaten işim yakın yürüyorum.ama seviyorum napiim sevip evlendim salaklık birazda bende

Allah sevginizi dahada arttirsin inşallah. Kaynanalari boşverelim biz evimizdeki huzura mutluluğa bakalım:KK69:

Riseboz canım defneden haberim yok en son 10 haftalıkken gelmişti şimdi 12 olmuştur Rabbim gönlüne göre versin onunda bizlerinde

Back