Süper Anneler - 2011

Tam net yazamadım teravette gülen yüzüm monitör kullanmış bu çok sonradan çıktı ortaya. Bu monitör direk çat anını gösteriyormuş ekranda çatlayAn yum resmi çıkıyormuş isterseniz araştırın bir

Bende laboguik kullanıyorum hem uygun hem yanıltmıyor fiyatı da iyi öneririm kızlar size

hayırlısı her şeyin günü saati var ....bende şuan yum testi arıyorum sen nerden sipariş verdin hangi marka
canım ben gitti gidiyordan labuguik marka sipariş verdim 20 olandan deneyecem bakalım ama ikinci bir teste düşünüyorum surelap almışın sen nerden kaça aldın tatlım...ama bu ay prodiktor gibi bişeydi adı....

bak o da farklı bir şeymiş araştıralım bakalım...

Kızın doğduğundan beri hiç adet olmadınmı ?

Hayır Lohusaligimdan beri hiç adet olmadım. Ne kadar sinir oluyorum. Adet söktürücü ilaç mi kullansam. Eşimle 8 gün önce ve ondan 2 gün sonrada Korunmasız ilişkiye girdik. Bilmiyorum kalmısmiyim acaba.

hayırlı haberler olsun cnm..

egemenhalit , canm senin geçiyor hamilelik. Bebeğe bir hazırlığın felan oldu mu? Çarşıya çıksam ben de yawaş yawaş bir şeyler alacağım, tabi cinsiyeti de kesinleşsin de.
hiç bişey almıyacam hiç bişeyde yapmıycam..sağ salim olsun hiiiiç bişiyi olmasın..
eşim çok hevesleniyo aldırmıyom..kızımın bebeklik kıyafetleri var giyisin pembiş pembiş.
ama eşim durmaz alır..benimde içim gidiyo ama almiyacan..

Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma
cinsiyetle çok alakalı olup olmadığını bilmiyorum ama doğum kontrol hapları hem östrojen hem progesteron içerir o yüzden zaten 2 gün unutmada bile hamile kalan hastalarım var yumurtalar hakkında gayet başarılı:) ama cinsiyet bilmiyorum

Herkese selamlar biz 6 aylık olduk buyuyoruz Allah in izniyle inşaallah yüce Rabbim buradaki tüm arkadaslarin dualarini kabul buyursun

evet canım surelap iyi kullandım bi kaç kez beğendim benim reglinin 9.günü bugün dün yaptım t çizgisi hiç yoktu çünkü daha var yum günüme geçen ay gg den sipariş verdim tam yumun 16.günü elime geçti gündüz hemen yaptım test hafif silikti o gecede çatladı yum zaten sancım vardı akıntım koyuydu bence tam gösterdi testten memnun kaldım ben benim yum geç çatlıyor geçen ay öyle oldu bakalım bu ay nasıl olacak bu ay denesemmi denemesemmi kararsızım eşim şubattta olsun deneme diyor ama ben kaçırmakda istemiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı.. birde fiyatı 40 lı aldım 45 verdim galiba...

evet canım teravet hamilelik monitörünü gülen yüzle beraber kullanmış monitör 400 tl gibi fiyatı olmasa laboguik alıyım bende çoğu kullanıyor arkadaşların...

Herkese selamlar biz 6 aylık olduk buyuyoruz Allah in izniyle inşaallah yüce Rabbim buradaki tüm arkadaslarin dualarini kabul buyursun
Mrb Zeyno coktandır ugramiyordun.ben de seninle aynı dönemlerde hamile kalanlardanim takip ediyordum formu .ama ben tutturamayanlardanim .benim ikinci oluşum yolda. Senin kızın olcak ne güzel ben de yöntemleri denedim olmadı malesef. Simdi birazcik alistirdim kendimi ama O dönemler çok üzüldüm neden olmadı ki diye ve sana da imrendim doğrusu senin tuttu diye. Ben sirkeli dusu hamile kalamiyorum diye o ay yapmadim yuzeysel silmistim o bolgeyi sadece. Ne dersin sence sirkeli dusun etkisi mi oldu cinsiyete. ucuncu bebekte diyet falan değil de tek o yöntemi denerim artik diye dusunuyorum .Ama keske rabbim hic ummadigim bir anda bir kiz evlat nasip etse ne güzel olur cunku o sitresi tekrar yasamak istemiyorum.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah kızını.

Sağ olasın. Eeee sen karışma o zaman, eşin alsın. Nasıl olsa O "hiç bir şey almayacam" dememiş. Haziran anneleri topiğinde yeni ciciler, hastane çıkışlarından bahsediliyor ara ara, özellikle ilk bebeği olacak olanlar çok hızlılar alım konusunda, bende bir heveslendim ki, illa ki bir çorap dahi olsa alacam dedim. Her şey ateş pahası, ala ala küçük bir tulum aldım dün. Bana beşik, puset, mama masası... lazım şimdiden fiyat araştırması yapayım dedim.

Hee vallaha , hiç sorma, acaba ben mi fazla alıngan oldum bir yandan da acaba. Dün özür dileyip beni yemeğe götürdü, kredi kartı olmadığı için ben ödedim. Zorla yemeği bana seçtirdi. Sonra aldıklarımı beğenmedi. Kendime, kızıma bir şeyler alayım dedim, adam avm'nin çıkış kapısında boş boş oturdu. Herkesin eşi yanında fikir sunuyor, benim ki bir kilometre ötede, yarım saat sonra telefon ediyor, daha bitmedi mi diye. Hadi sevmiyor alışverişi de bari yorum yapma aldıklarıma. Kızıma aldığımı beğenmedi. Diğer aldıklarım da ben göstermedim.Eve gelince de bana bir atlet almadın diye sitem etti. Kendime, kızıma, doğacak yavruya kıyafet bakarken, onada niye çamaşır almamışım. Eee boş oturacağına bakaydın ya kendine demi!! Sinirden erken uyumuşum... Aman işte süper kadın olup, her işi kendimiz yapacaz. Ne minnet ne yardım bekliyorsam....Neyse..

yumurtlamadan 4-5 gün önce ilişkiye girip hamile kalan var mı kızlar?adetim 16 aralıktı 25 aralıkta oldu ilişk. 29 aralık ya da 30 aralık ovulasyonumdu.bana yardım edebilecek var mı

Bi de benim merak ettiğim bu sirkeli vajinal duşu ne oranda yapıyorlar az ya da çok mu yapıyorum acaba 2 ml elma sirkesine 20 ml su koyuyorum
Oranı bilmiyorum, O aktardan almıştı suyu. Forumda bahsedenler olmuştu, iyice araştır istersen.
Yine de gidip hayır duasını al canım, hem yaşlı hem yürek yangını senden fazla. İçten dua ederse, belki duası daha makbul olur. Elini öpüp, niyetini söylesen, o da senin için olmasa da oğlu için, kendisinden sonra gelecek ve ona hayırlı dua edecek başka torunlar ister. Torun evlattan daha tatlı derler. İlerde senin gelinin de sana öyle iyi davranır.

yumurtlamadan 4-5 gün önce ilişkiye girip hamile kalan var mı kızlar?adetim 16 aralıktı 25 aralıkta oldu ilişk. 29 aralık ya da 30 aralık ovulasyonumdu.bana yardım edebilecek var mı
Gebelik ya da ovulasyon testi yaptın mı. Hamile isen testte çıkar, bayağı olmuş çünkü.

kızlar iyi akşamlar birde ilk sayfalarda okumuştum şu d.kontrollerin cinsiyetle alakası olup olmadığını tartışıyorlardı diana mesela sizin bir bilginiz varmı ??
Zannetmiyorum, bu testte ben ve arkadaşımda çürüyor. Çocuk gelişimci bir arkadaşım diana35 tavsiye etmişti bana. O bu hapı bıraktıktan bir ay sonra hamile kalmıştı, kızı oldu. (iki sene kullandı yanılmazsam) Ben hapı bıraktıktan üç ay sonra hamile kalmıştım, kızım oldu. (10-11 ay kullanmıştım.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…