- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.961
Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin. İstemende bir mahsur yok, tek kızı olanda ilk çocuğuna da yandım yanasıya erkek isteyen çok, ama ısrar ve isyan olmamalı. Her hafta gazete haberlerinde anne-baba katili olmuş, erkek evlat görüyorum. Geçen bir babada oğlunu öldürmek zorunda kalmış, ölen iki çocuk babası. Babası evlat katili oldu o yaşlı haliyle, öldürmese evladı babayı öldürecekmiş. Allah esirgesin, Rabbim verecekse de vatana millet ailesine hayırlı evlat versin. Rabbimin razı olabileceği kul olsun inşallah. Doğum tarihinizse 1985, belki sizinde 4. yapmak için vesiledir bir kız evlat daha olması. Abimlerin iki kızı vardı. Çok dua edip uğraştılar 3.ye oğlu oldu, çok şükür. Sonra yenge kazayla 4. hamile kaldı, hatta adet söktürücü ilaç felan kullanmıştı, 3. kızları sürpriz yapıp geldi. Nasiplerinde varmış 3 kız, tamamlandı yani oluruna.O kadar cok
Hamile kaldigimi ogrendigim ilk hafta 7 günyusuf suresini okudum.cinsiyetini ogrenene kadar yusuf suresini uüzerimde tasidim.ilişki öncesi erkek cçocuk duasi,hz zekeriyyanin duasi ve çeşitli dualar ve sureler okudum.hacet namazi bol bol dua.adet siklusum 28.ilişki 14.gece yani 15 güne girince gece 2 de oldu.8 gunluk perhiz.kahve,karbonatli duş,sabah 7 de düzenli olcuyodum atesimi .atesimde yükseldi.SAT tarihin 2.kizimla ayni denk geldi.20 temmuz.2.kizimda tek ilişkiyle olmuştu adetin 12.aksami yani 31 temmuz.bu da 3 agustoz gece 2 de.arada 2 buçuk gün kadar var.birde sünen akinti perşembe sabahi geldi iliski cumartesi iliski oldu.su gibi akintimvardi.ben herseyi eksiksiz uyguladim 5 senedir burda yazilanlari nerdeyse ezberlemistim.gerisini siz dusunun.demekki benim icin kiz evlat daha hayirliymis.ama hala o kadar cok erkek evlat aski varki bende bazen bu israrimdan korkuyorum.kendime soz geciremiyorum