Süper Anneler - 2011

O kadar cok

Hamile kaldigimi ogrendigim ilk hafta 7 günyusuf suresini okudum.cinsiyetini ogrenene kadar yusuf suresini uüzerimde tasidim.ilişki öncesi erkek cçocuk duasi,hz zekeriyyanin duasi ve çeşitli dualar ve sureler okudum.hacet namazi bol bol dua.adet siklusum 28.ilişki 14.gece yani 15 güne girince gece 2 de oldu.8 gunluk perhiz.kahve,karbonatli duş,sabah 7 de düzenli olcuyodum atesimi .atesimde yükseldi.SAT tarihin 2.kizimla ayni denk geldi.20 temmuz.2.kizimda tek ilişkiyle olmuştu adetin 12.aksami yani 31 temmuz.bu da 3 agustoz gece 2 de.arada 2 buçuk gün kadar var.birde sünen akinti perşembe sabahi geldi iliski cumartesi iliski oldu.su gibi akintimvardi.ben herseyi eksiksiz uyguladim 5 senedir burda yazilanlari nerdeyse ezberlemistim.gerisini siz dusunun.demekki benim icin kiz evlat daha hayirliymis.ama hala o kadar cok erkek evlat aski varki bende bazen bu israrimdan korkuyorum.kendime soz geciremiyorum
Rabbim göz aydınlığı olacak evlatlar nasip etsin. İstemende bir mahsur yok, tek kızı olanda ilk çocuğuna da yandım yanasıya erkek isteyen çok, ama ısrar ve isyan olmamalı. Her hafta gazete haberlerinde anne-baba katili olmuş, erkek evlat görüyorum. Geçen bir babada oğlunu öldürmek zorunda kalmış, ölen iki çocuk babası. Babası evlat katili oldu o yaşlı haliyle, öldürmese evladı babayı öldürecekmiş. Allah esirgesin, Rabbim verecekse de vatana millet ailesine hayırlı evlat versin. Rabbimin razı olabileceği kul olsun inşallah. Doğum tarihinizse 1985, belki sizinde 4. yapmak için vesiledir bir kız evlat daha olması. Abimlerin iki kızı vardı. Çok dua edip uğraştılar 3.ye oğlu oldu, çok şükür. Sonra yenge kazayla 4. hamile kaldı, hatta adet söktürücü ilaç felan kullanmıştı, 3. kızları sürpriz yapıp geldi. Nasiplerinde varmış 3 kız, tamamlandı yani oluruna.

o zaman bu akşam bi yapayım bakalım koyu çıkacak mı :)
gebelik testini kaç gün geçikince yapmıştın?
Adet tarihinde yada 1-2 geçmişti sanırım. Ama geç dölllenme değilse ilişkiden 10 gün sonra, adetten 5 gün öncesine kadar bile testte çıkabiliyor. İnşaallah hamilesindir ya, Rabbim gönlüne göre, uğraştırmadan versin.

izmir01, post: 38700767, member: 641840"]Bu duaların karşılığı başka yerde sana güzellikler olarak döner inşallah.Ahiretini ve dünyanı kurtarır kızların hayırlısıyla.onları güzel yetiştirmek Cennet müjdesi Allahın izni
Bu duaların karşılığı başka yerde sana güzellikler olarak döner inşallah.Ahiretini ve dünyanı kurtarır kızların hayırlısıyla.onları güzel yetiştirmek Cennet müjdesi Allahın izniyle.
Bundan sonra tek dilegim kizlarimi cok iyi yetistirip hayirli evlat olmalari zaten

Bir hemşire arkadaşta sirkeli vaj. duşla, iki oğlundan sonra kızına kavuştu. Ama çok Kur'an da okuıyan biri imiş. Kız kardeşim hemşire de, onun iş arkadaşı. Eşi çocuk olursa boşarım seni demesine rağmen, sabırla denedi. Yalnız vaj. duşlar gebe kalmayı da zorlaştırabiliyor bazı kişilerde. Bahsettiğim kişi 5-6 ay denemişti. İnşaallah sizinde kayıvalideniz, zeynonun annesinin sevinci gibi sevinç yaşar. Buraya yazan Zeyno arkadaşta annesi için özellikle kız istiyordu, inşallah sağlıcakla da kucağına alır bebişini.

Çok stres ve sıkıntı yapınca adet daha erken gelebiliyor. Benimde yazın öyle olmuştu. Kanama oldu 5 gün hasta olmadım, sonra hasta olmuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Galiba öyle oldu canm kanama devam ediyo,adet kanamasi gibi ve sag kasigimda agri var biraz,hayrlisi,zaten ben istemiyodm yinede uzuldm be,yas 35 olcak,iki kzm var,kalp hastasym ustelik bunlara ragmen bide oglum olsun cok isterdim be bacm,napalm üçünçüyü yapmaya cesaretm yok,esim cok üzülecek,oglu olursa babasinin ismini koyacakti babasini cok severms kucukken kaybetmis,kzlarmda hep öyle niyetlendiydi,e saglikli biri degilimki 3-5 tane dogurim,ben hamile kalirm dye uzulurken o cok seviniyodu belki sonuncuda tutturmusuzdur oglani diye,ksmet degilmis,bu defteride bu sekilde kapatms olduk,hayrlisi

Galiba öyle oldu canm kanama devam ediyo,adet kanamasi gibi ve sag kasigimda agri var biraz,hayrlisi,zaten ben istemiyodm yinede uzuldm be,yas 35 olcak,iki kzm var,kalp hastasym ustelik bunlara ragmen bide oglum olsun cok isterdim be bacm,napalm üçünçüyü yapmaya cesaretm yok,esim cok üzülecek,oglu olursa babasinin ismini koyacakti babasini cok severms kucukken kaybetmis,kzlarmda hep öyle niyetlendiydi,e saglikli biri degilimki 3-5 tane dogurim,ben hamile kalirm dye uzulurken o cok seviniyodu belki sonuncuda tutturmusuzdur oglani diye,ksmet degilmis,bu defteride bu sekilde kapatms olduk,hayrlisi
Böyle deme, ne zaman hangi duamızın kabul olacağını bilemeyiz. Ben sağlık konusuna bir şey diyemem ama yaş konusu için Hz. Hatice annemizi örnek alıyorum ve annemi. Anneminde 41. yaşından sonra çocuğu oldu. Ben 37 yaşındayım ikinci bebeğimi bekliyorum. Rabbim nasip ederse 3. olsun isterim. Belki kısmet olursa ve şartlar yerinde olursa 4. nasip olur. Yani defteri yaş için kapatıyorsan kapatma. Ne güzel adı da belliymiş oğlan olursa. Vakti zamanı gelince diye dua etmek lazım.
Benimde görümcem ilk bebeğimde isim konusunda epey bir baskı yapmıştı, bunda da geçen gebeliği açıkladığımızda, illa kız olursa benim adımı koyun diyor. Bir çift laf söyleyemedim içime oturdu. Benden sonra tedaviyle kendisinin de bir kızı oldu, ne görümcesinin ne kendinin adını koydu. Hele kayınvalidesini yaklaştırmadı bile.
İnşaallah bir oğlum olurda yine bir isim krizi yaşamam.

Böyle deme, ne zaman hangi duamızın kabul olacağını bilemeyiz. Ben sağlık konusuna bir şey diyemem ama yaş konusu için Hz. Hatice annemizi örnek alıyorum ve annemi. Anneminde 41. yaşından sonra çocuğu oldu. Ben 37 yaşındayım ikinci bebeğimi bekliyorum. Rabbim nasip ederse 3. olsun isterim. Belki kısmet olursa ve şartlar yerinde olursa 4. nasip olur. Yani defteri yaş için kapatıyorsan kapatma. Ne güzel adı da belliymiş oğlan olursa. Vakti zamanı gelince diye dua etmek lazım.
Benimde görümcem ilk bebeğimde isim konusunda epey bir baskı yapmıştı, bunda da geçen gebeliği açıkladığımızda, illa kız olursa benim adımı koyun diyor. Bir çift laf söyleyemedim içime oturdu. Benden sonra tedaviyle kendisinin de bir kızı oldu, ne görümcesinin ne kendinin adını koydu. Hele kayınvalidesini yaklaştırmadı bile.
İnşaallah bir oğlum olurda yine bir isim krizi yaşamam.

inşallah rabbim gönlündekini verir arkadaşım.

Bir hemşire arkadaşta sirkeli vaj. duşla, iki oğlundan sonra kızına kavuştu. Ama çok Kur'an da okuıyan biri imiş. Kız kardeşim hemşire de, onun iş arkadaşı. Eşi çocuk olursa boşarım seni demesine rağmen, sabırla denedi. Yalnız vaj. duşlar gebe kalmayı da zorlaştırabiliyor bazı kişilerde. Bahsettiğim kişi 5-6 ay denemişti. İnşaallah sizinde kayıvalideniz, zeynonun annesinin sevinci gibi sevinç yaşar. Buraya yazan Zeyno arkadaşta annesi için özellikle kız istiyordu, inşallah sağlıcakla da kucağına alır bebişini.
İnşallah yalnız ben eşim için istiyorum çok sevinci o yaşasın ☺kayınvalidemle artık aram sınırlı saygımdan başka bişeyim yok ona karşı tabiki görüşüyorum ama artık 10 yıl önceki çocuk ben yok malesef

Bi de benim merak ettiğim bu sirkeli vajinal duşu ne oranda yapıyorlar az ya da çok mu yapıyorum acaba 2 ml elma sirkesine 20 ml su koyuyorum

Merhaba, doktor Ocak ayının 15. sonra gel dedi. Ben de merak ediyorum sağlığını sıhhatini. Annem ve eşim doktora gidince fırça atıyorlar. Sanki çocuğu tek başıma yapmışım gibi kontrollere tek başıma gidiyorum. O yüzden de canım gitmek istemiyor. Doktora gidince de bi ton açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Şimdi eşime çok kızgınım. Öyle canı bir şeyler çekip insanları yoran biri değilim. Şunu alır mısın dediğim de hani üç ay diyordun aş yürüme, senin ki doğuma kadar sürecek herhalde diyor. Şimdide bir sorunumu paylaştım, yine beni anlamadı, kavga ettik.
Merhaba, doktor Ocak ayının 15. sonra gel dedi. Ben de merak ediyorum sağlığını sıhhatini. Annem ve eşim doktora gidince fırça atıyorlar. Sanki çocuğu tek başıma yapmışım gibi kontrollere tek başıma gidiyorum. O yüzden de canım gitmek istemiyor. Doktora gidince de bi ton açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Şimdi eşime çok kızgınım. Öyle canı bir şeyler çekip insanları yoran biri değilim. Şunu alır mısın dediğim de hani üç ay diyordun aş yürüme, senin ki doğuma kadar sürecek herhalde diyor. Şimdide bir sorunumu paylaştım, yine beni anlamadı, kavga ettik.
Cnm benim sıkma canını hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyoki allah başka dert vermesin inanki hamileliğimi öğrendiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı çok kötü günler geçirdim bunları bir sınav olduğunu düşünüp kendimi ancak öyle rahatlatıyorum eğerki hamilelikten önce olsaydı bu sorunlar heralde bi çocuk daha yapmazdım erkekler çok ilginçler 15 yıllık eşimi hiç tanımamışım :((

İnşallah yalnız ben eşim için istiyorum çok sevinci o yaşasın ☺kayınvalidemle artık aram sınırlı saygımdan başka bişeyim yok ona karşı tabiki görüşüyorum ama artık 10 yıl önceki çocuk ben yok malesef
Canım inan bende eşim için istiyorum benimde bi kızım var 10 aylık ikinciye hamile kalmak için erken diyorum ama bi yanımda istiyor ben bi kaç ay sonra ev değiştirecem o zaman rahat kafayla yapmayı düşünüyorum inşallah bide ev değiştirme belki cinsiyetede etki eder benim kaldığım apartmana kim geldiyse kız doğurdu bende dahil en az 6 doğum oldu ve hepsi de kız çocuğu oldu sizce bi alakası olabilir mi yaa neler düşünüyorum Allahım hayırlısıyla istediğimiz cinsiyette çocuk nasip etsin

Bende kızımı sütten kestiğimden beri adet olmadım. Eşimde bu sefer dikkat etmedi. Inşallah hamile kalmam. Bu sefer planlı yapmak istiyordum.

Cnm benim sıkma canını hayat insanın karşısına öyle şeyler çıkarıyoki allah başka dert vermesin inanki hamileliğimi öğrendiğimden beri başıma gelmeyen kalmadı çok kötü günler geçirdim bunları bir sınav olduğunu düşünüp kendimi ancak öyle rahatlatıyorum eğerki hamilelikten önce olsaydı bu sorunlar heralde bi çocuk daha yapmazdım erkekler çok ilginçler 15 yıllık eşimi hiç tanımamışım :KK43:(

Bütün erkeklerin bazen kafayı yedikleri oluyor canim. Bosver kafana takma. hersey duzelir Allah in izniyle....

kızlar iyi akşamlar birde ilk sayfalarda okumuştum şu d.kontrollerin cinsiyetle alakası olup olmadığını tartışıyorlardı diana mesela sizin bir bilginiz varmı ??

Canım inan bende eşim için istiyorum benimde bi kızım var 10 aylık ikinciye hamile kalmak için erken diyorum ama bi yanımda istiyor ben bi kaç ay sonra ev değiştirecem o zaman rahat kafayla yapmayı düşünüyorum inşallah bide ev değiştirme belki cinsiyetede etki eder benim kaldığım apartmana kim geldiyse kız doğurdu bende dahil en az 6 doğum oldu ve hepsi de kız çocuğu oldu sizce bi alakası olabilir mi yaa neler düşünüyorum Allahım hayırlısıyla istediğimiz cinsiyette çocuk nasip etsin
Yok ya zannetmrm dicem ama annemlerin eski kirada oturdukları evde kim otursa ev alıp çıktı annem öyle diodu nitekim onlarda ev alıp çıktı☺

Doğru söylüyorsun valla. Ama namaz ve dua faydali bence. Gerçi ben diğer hamileliklerimde de dua ettim hep ama hepsi kız oldu. Ama iyikide olmuşlar binlerce şükür Rabbim e.

hayatım teşekkür derim cevabın için . her şeyi denemiş ama tutmamış diyeceğimiz bir mesaj yazdın.allah evlatlarını bağişlasın. bencede en iyisi oluruna bırakmak bugün arkadşlarım,ablam,kayın validem bunların hiç kızları yok 2,3 erkek çocukları var ve hiç biri erkek olması için çaba sarfetmemiş .diyeceğim o ki rabbim isterse verir .gerisi booşşş.

kızlar iyi akşamlar birde ilk sayfalarda okumuştum şu d.kontrollerin cinsiyetle alakası olup olmadığını tartışıyorlardı diana mesela sizin bir bilginiz varmı ??
Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma

Back