Süper Anneler - 2011

Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma
aaa kızlar bu diana doğum kontrol hapımı benim kızkardeşimde yasmin kullanıyordu...3-4 ay sonra hamile kaldı oğlu oldu..ama bence de alakası yoktur yalnız şöyle bişey olur yumurtalarun çalışmasıyla alakalı olabilir ne bilim hemşire arkadaşımız çok daha iyi bilir de sadece akıl yürüttüm..

Evet doğum kontrol hapı cnm bende yasmin kullandım uzun zaman ama kızım oldu

Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma
evet canım onun için sordum hatta oğlu olan teravet buna kafayı takmış ama diana üstünde durmuş konu bile açmiş kk da gördüm ogün sormuş bi kaç kişiye burdada konuşulmuş bence yumurtalara iyi geliyor özellikle diana hormon düzenleyici çünkü ben 1 yıldır ne tesadüf diana içtim dr verdi pko var ve hormonlardan biride yüksekti ona rağmen yumumda oluşuyordu eşim ayrıca konunuyordu Allahtan rahime iyi geliyor galiba diyorum ben ama cinsiyeti bilemem belki ph falandamı yükseltiyor..

ama şu hormon tedavisi görüpte ikize hamile kalan çok bayan var biride annemin komşusu kadının 1 kızı vardı 15 16 yaşında dahada olmamış çok tüylü ve adetleri düzensizdi sonra tedavi oldu onunda bende olduğu gibi pko su vardı tabi sonra hamile kaldı ikiz kızlarına onlar erken doğdu 2 bebekde öldü doğar doğmaz aradan 1 yıl geçti oğluna hamile kaldı tabi tedavi görüyordu yine aşılama veya başka bir şey oldumu hatırlamıyorum ama çok tevavi gördü tüylerinden de kurtuldu..

merhaba öncelikle amacım kalp kırmak boş sözler sarf etmek değil. hayatım boyunca hiç bir zaman boş insan olmadım ben... aramızdaki samimiyete güvenerek bir şey yazdım sana tabiki unutmuş görmemiş olabilirsin. burada olduğum sürece kimseyi kırıp boş söz sarfetmedim.. şakalaşmaktı amacım ama sen yanlış algılamışsın ve benim samimiyetimi kalp kırmak olarak görmüşsün.. buradaki en eski tanıdığım sensin sonuçta canın sağ olsun hepinize iyi sohbetler umarım gönlünüzdekine kavuşursunuz hakkınızı helal edin bir dahada yazmam iyi akşamlar.

Sibel niye yazmıyorsun canım.burada hepimiz bir amaç icin toplandık.birbirimize destek oluyoruz.

Mer

Sibel buraya benim için değil kendin için geliyorsun. Tanıdığın en eski insan bensem benimde herkese herşeye cevap verdiğimide bilmen gerekirdi. Ha olmadı çok çok beni görmemezlikten gelirsin olur biter.

Sibel buraya benim için değil kendin için geliyorsun. Tanıdığın en eski insan bensem benimde herkese herşeye cevap verdiğimide bilmen gerekirdi. Ha olmadı çok çok beni görmemezlikten gelirsin olur biter.
hala ne demek istediğimi anlayamamışsın gördüğüm kadarıyla. kalp kırmak tan bahsediyorsun ama senin bir tek kelimen beni gerçekten incitti ve kırdı. benim ise seni bu kadar kızdıracak kelimem 'bu hatun beni neden takmıyor' dememdi. bunu da bunca zamanki samimiyetimize inandığım için yazmışımdır başka bir amacım zaten olamaz... bu cümle için bana hala beni görmezden gel benimle konuşma diyorsan bu bana verdiğin değeri ve sevgi gösterir canım. kimse kimse sevmek zorunda değil tabiki hamilesin duygusal olabilirsin ama sen benim için fikirlerine değer verdiğim değerli biriydin neyse çok ta uzatmaya gerek yok karıncayı bile incitmek düşüneceğim en son şey olur bu hayatta.

bizim için ikinizde çok değerli arkadaşlarımızsınız bence ufak bir yanlış anlama olmuş özelden konuşur halledersiniz umarım ....sonuçta insan değer verdiği kişiye kırılır sizi seviyoruz burda olmanızdan dolayı da mutluluyuz...ben sizden razıyım rabbimde razı olsun...

deneme olmadı galiba demi canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın demişler Allah gönlüne göre versin...

Sibel benim demek istediğim benim yüzümden gelmemezlik etme neticede olmadı beni görmemezlikten gel. Yoksa ben asla kimseye küsmem kırılmamda yine yazarsın yine konuşuruz. Bende seni düşündüğüm için dedim. Neticede burada birçok arkadaş ile fikir alışverişi yapıyoruz herkesin bir bildiği bir diğerinin işine yarar.

hayırlısı her şeyin günü saati var ....bende şuan yum testi arıyorum sen nerden sipariş verdin hangi marka

elimde surelap var fakat yine alayım diyorum sizce hangisi iyi kızlar gijnij sen bilirsin buralardasın galiba sence hangisi?? ayrıca surelapdan memnunum hassas bi test hemen gösteriyor..

İyice kafayı bozduk erkek çocukla hakkımızda hayırlısı inş :))

Cnm ben galenik kullandım çok net gösteriyordu
sağol canım galenikmi alsam surelapda kullanıyorum elimde şuan epey var. şu gülen yüzde iyi ama fiyat çok birde paraya değilde böyle şeylere kafa yormak ve durduk yere para vermek istemiyorum sanki oğlu olanlar bunlarımı denemş diyorum oluruna bırak demektende kendimi alamıyorum...

Hazal gittigidiyordan loboguik aldı genelde arkadaşlar fiyaıda uygun bende galenikte kullandım yalnız galenik bende üç gün pik kalıyordu sonra tek çizgi oluyordu onu yorumalmak daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…