- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.981
aaa kızlar bu diana doğum kontrol hapımı benim kızkardeşimde yasmin kullanıyordu...3-4 ay sonra hamile kaldı oğlu oldu..ama bence de alakası yoktur yalnız şöyle bişey olur yumurtalarun çalışmasıyla alakalı olabilir ne bilim hemşire arkadaşımız çok daha iyi bilir de sadece akıl yürüttüm..Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma
Evet doğum kontrol hapı cnm bende yasmin kullandım uzun zaman ama kızım olduaaa kızlar bu diana doğum kontrol hapımı benim kızkardeşimde yasmin kullanıyordu...3-4 ay sonra hamile kaldı oğlu oldu..ama bence de alakası yoktur yalnız şöyle bişey olur yumurtalarun çalışmasıyla alakalı olabilir ne bilim hemşire arkadaşımız çok daha iyi bilir de sadece akıl yürüttüm..
bu tez de çürüdü desene canım...Evet doğum kontrol hapı cnm bende yasmin kullandım uzun zaman ama kızım oldu
evet canım onun için sordum hatta oğlu olan teravet buna kafayı takmış ama diana üstünde durmuş konu bile açmiş kk da gördüm ogün sormuş bi kaç kişiye burdada konuşulmuş bence yumurtalara iyi geliyor özellikle diana hormon düzenleyici çünkü ben 1 yıldır ne tesadüf diana içtim dr verdi pko var ve hormonlardan biride yüksekti ona rağmen yumumda oluşuyordu eşim ayrıca konunuyordu Allahtan rahime iyi geliyor galiba diyorum ben ama cinsiyeti bilemem belki ph falandamı yükseltiyor..Bende okumuştum biyerde diana yı kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalanların erkek oluyomuş bence saçma
merhaba öncelikle amacım kalp kırmak boş sözler sarf etmek değil. hayatım boyunca hiç bir zaman boş insan olmadım ben... aramızdaki samimiyete güvenerek bir şey yazdım sana tabiki unutmuş görmemiş olabilirsin. burada olduğum sürece kimseyi kırıp boş söz sarfetmedim.. şakalaşmaktı amacım ama sen yanlış algılamışsın ve benim samimiyetimi kalp kırmak olarak görmüşsün.. buradaki en eski tanıdığım sensin sonuçta canın sağ olsun hepinize iyi sohbetler umarım gönlünüzdekine kavuşursunuz hakkınızı helal edin bir dahada yazmam iyi akşamlar.Sibel neden takmıyor hatun bilmem ne gibi boş sözler sarf ediyorsun? İnasanız neticede görmemiş olabilirim yada o an unutmuş olabilirim. Ben elimden geldiği kadar herkese herşeyde cevap vermeye çalışıyorum. Boş yerekalp kırmaya gerek yok.
merhaba öncelikle amacım kalp kırmak boş sözler sarf etmek değil. hayatım boyunca hiç bir zaman boş insan olmadım ben... aramızdaki samimiyete güvenerek bir şey yazdım sana tabiki unutmuş görmemiş olabilirsin. burada olduğum sürece kimseyi kırıp boş söz sarfetmedim.. şakalaşmaktı amacım ama sen yanlış algılamışsın ve benim samimiyetimi kalp kırmak olarak görmüşsün.. buradaki en eski tanıdığım sensin sonuçta canın sağ olsun hepinize iyi sohbetler umarım gönlünüzdekine kavuşursunuz hakkınızı helal edin bir dahada yazmam iyi akşamlar.
Merevet canım onun için sordum hatta oğlu olan teravet buna kafayı takmış ama diana üstünde durmuş konu bile açmiş kk da gördüm ogün sormuş bi kaç kişiye burdada konuşulmuş bence yumurtalara iyi geliyor özellikle diana hormon düzenleyici çünkü ben 1 yıldır ne tesadüf diana içtim dr verdi pko var ve hormonlardan biride yüksekti ona rağmen yumumda oluşuyordu eşim ayrıca konunuyordu Allahtan rahime iyi geliyor galiba diyorum ben ama cinsiyeti bilemem belki ph falandamı yükseltiyor..
merhaba öncelikle amacım kalp kırmak boş sözler sarf etmek değil. hayatım boyunca hiç bir zaman boş insan olmadım ben... aramızdaki samimiyete güvenerek bir şey yazdım sana tabiki unutmuş görmemiş olabilirsin. burada olduğum sürece kimseyi kırıp boş söz sarfetmedim.. şakalaşmaktı amacım ama sen yanlış algılamışsın ve benim samimiyetimi kalp kırmak olarak görmüşsün.. buradaki en eski tanıdığım sensin sonuçta canın sağ olsun hepinize iyi sohbetler umarım gönlünüzdekine kavuşursunuz hakkınızı helal edin bir dahada yazmam iyi akşamlar.[/QU. Sibel neden böyle düşünüyorsun ne oldu
hala ne demek istediğimi anlayamamışsın gördüğüm kadarıyla. kalp kırmak tan bahsediyorsun ama senin bir tek kelimen beni gerçekten incitti ve kırdı. benim ise seni bu kadar kızdıracak kelimem 'bu hatun beni neden takmıyor' dememdi. bunu da bunca zamanki samimiyetimize inandığım için yazmışımdır başka bir amacım zaten olamaz... bu cümle için bana hala beni görmezden gel benimle konuşma diyorsan bu bana verdiğin değeri ve sevgi gösterir canım. kimse kimse sevmek zorunda değil tabiki hamilesin duygusal olabilirsin ama sen benim için fikirlerine değer verdiğim değerli biriydin neyse çok ta uzatmaya gerek yok karıncayı bile incitmek düşüneceğim en son şey olur bu hayatta.Sibel buraya benim için değil kendin için geliyorsun. Tanıdığın en eski insan bensem benimde herkese herşeye cevap verdiğimide bilmen gerekirdi. Ha olmadı çok çok beni görmemezlikten gelirsin olur biter.
Sibel buraya benim için değil kendin için geliyorsun. Tanıdığın en eski insan bensem benimde herkese herşeye cevap verdiğimide bilmen gerekirdi. Ha olmadı çok çok beni görmemezlikten gelirsin olur biter.
bizim için ikinizde çok değerli arkadaşlarımızsınız bence ufak bir yanlış anlama olmuş özelden konuşur halledersiniz umarım ....sonuçta insan değer verdiği kişiye kırılır sizi seviyoruz burda olmanızdan dolayı da mutluluyuz...ben sizden razıyım rabbimde razı olsun...hala ne demek istediğimi anlayamamışsın gördüğüm kadarıyla. kalp kırmak tan bahsediyorsun ama senin bir tek kelimen beni gerçekten incitti ve kırdı. benim ise seni bu kadar kızdıracak kelimem 'bu hatun beni neden takmıyor' dememdi. bunu da bunca zamanki samimiyetimize inandığım için yazmışımdır başka bir amacım zaten olamaz... bu cümle için bana hala beni görmezden gel benimle konuşma diyorsan bu bana verdiğin değeri ve sevgi gösterir canım. kimse kimse sevmek zorunda değil tabiki hamilesin duygusal olabilirsin ama sen benim için fikirlerine değer verdiğim değerli biriydin neyse çok ta uzatmaya gerek yok karıncayı bile incitmek düşüneceğim en son şey olur bu hayatta.
deneme olmadı galiba demi canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın demişler Allah gönlüne göre versin...bizim için ikinizde çok değerli arkadaşlarımızsınız bence ufak bir yanlış anlama olmuş özelden konuşur halledersiniz umarım ....sonuçta insan değer verdiği kişiye kırılır sizi seviyoruz burda olmanızdan dolayı da mutluluyuz...ben sizden razıyım rabbimde razı olsun...
deneme olmadı galiba demi canım hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın demişler Allah gönlüne göre versin...[/QUOTE yok be güzelim olmadı maalesef yumurtanın çatlamasını yakalayamadım galiba erken çatladı ben testlere 13.günü başladım geç kalmışım,çünkü 11. veya 12.günü afedersin ıslaklık hissetmiştim okuldaydım eve gelince de test yapamadım yorgundum şimdi onu düşünüyorum sanırım o gün çatlamış,ama bugünde ıslaklık hissettim iki kere yumurtlama olabiliyormuş bu seferde testlerim gelmedi yapamadım...kısmet bu ay değilmiş....ben hep rabbimden doğru zamanı iistiyorum...
İyice kafayı bozduk erkek çocukla hakkımızda hayırlısı inş :))evet canım onun için sordum hatta oğlu olan teravet buna kafayı takmış ama diana üstünde durmuş konu bile açmiş kk da gördüm ogün sormuş bi kaç kişiye burdada konuşulmuş bence yumurtalara iyi geliyor özellikle diana hormon düzenleyici çünkü ben 1 yıldır ne tesadüf diana içtim dr verdi pko var ve hormonlardan biride yüksekti ona rağmen yumumda oluşuyordu eşim ayrıca konunuyordu Allahtan rahime iyi geliyor galiba diyorum ben ama cinsiyeti bilemem belki ph falandamı yükseltiyor..
Cnm ben galenik kullandım çok net gösteriyorduhayırlısı her şeyin günü saati var ....bende şuan yum testi arıyorum sen nerden sipariş verdin hangi marka
sağol canım galenikmi alsam surelapda kullanıyorum elimde şuan epey var. şu gülen yüzde iyi ama fiyat çok birde paraya değilde böyle şeylere kafa yormak ve durduk yere para vermek istemiyorum sanki oğlu olanlar bunlarımı denemş diyorum oluruna bırak demektende kendimi alamıyorum...Cnm ben galenik kullandım çok net gösteriyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?