Süper Anneler - 2011

Doğru söylüyorsun valla. Ama namaz ve dua faydali bence. Gerçi ben diğer hamileliklerimde de dua ettim hep ama hepsi kız oldu. Ama iyikide olmuşlar binlerce şükür Rabbim e.
Cnm belki biliyosundur erkek çocuk duası var ilişkiden önce okunan namaz ayetel kürsi o dua hamile kaldıktan sonra okunanda var hepsini denedim bakalım olursa sende denersin

Doğru söylüyorsun valla. Ama namaz ve dua faydali bence. Gerçi ben diğer hamileliklerimde de dua ettim hep ama hepsi kız oldu. Ama iyikide olmuşlar binlerce şükür Rabbim e.
O kadar cok
canım erkek çocuğu dualarından,fetih,yasin,Yusuf suresini de okumuşmuydun..yada sen farklı ne okudun...

Hamile kaldigimi ogrendigim ilk hafta 7 günyusuf suresini okudum.cinsiyetini ogrenene kadar yusuf suresini uüzerimde tasidim.ilişki öncesi erkek cçocuk duasi,hz zekeriyyanin duasi ve çeşitli dualar ve sureler okudum.hacet namazi bol bol dua.adet siklusum 28.ilişki 14.gece yani 15 güne girince gece 2 de oldu.8 gunluk perhiz.kahve,karbonatli duş,sabah 7 de düzenli olcuyodum atesimi .atesimde yükseldi.SAT tarihin 2.kizimla ayni denk geldi.20 temmuz.2.kizimda tek ilişkiyle olmuştu adetin 12.aksami yani 31 temmuz.bu da 3 agustoz gece 2 de.arada 2 buçuk gün kadar var.birde sünen akinti perşembe sabahi geldi iliski cumartesi iliski oldu.su gibi akintimvardi.ben herseyi eksiksiz uyguladim 5 senedir burda yazilanlari nerdeyse ezberlemistim.gerisini siz dusunun.demekki benim icin kiz evlat daha hayirliymis.ama hala o kadar cok erkek evlat aski varki bende bazen bu israrimdan korkuyorum.kendime soz geciremiyorum

İnş cnm benimde seninde isteyen herkesinde hayırlı sağlıklı oğulları olur inş
Amin
O kadar cok

Hamile kaldigimi ogrendigim ilk hafta 7 günyusuf suresini okudum.cinsiyetini ogrenene kadar yusuf suresini uüzerimde tasidim.ilişki öncesi erkek cçocuk duasi,hz zekeriyyanin duasi ve çeşitli dualar ve sureler okudum.hacet namazi bol bol dua.adet siklusum 28.ilişki 14.gece yani 15 güne girince gece 2 de oldu.8 gunluk perhiz.kahve,karbonatli duş,sabah 7 de düzenli olcuyodum atesimi .atesimde yükseldi.SAT tarihin 2.kizimla ayni denk geldi.20 temmuz.2.kizimda tek ilişkiyle olmuştu adetin 12.aksami yani 31 temmuz.bu da 3 agustoz gece 2 de.arada 2 buçuk gün kadar var.birde sünen akinti perşembe sabahi geldi iliski cumartesi iliski oldu.su gibi akintimvardi.ben herseyi eksiksiz uyguladim 5 senedir burda yazilanlari nerdeyse ezberlemistim.gerisini siz dusunun.demekki benim icin kiz evlat daha hayirliymis.ama hala o kadar cok erkek evlat aski varki bende bazen bu israrimdan korkuyorum.kendime soz geciremiyorum

Bazen doktor da yanılabiliyor.Kaç doktor kiz dedi. Çok kız diyipte erkek doğan bebekler oluyor.

Ben 3. Kızımın cinsiyetini öğrendiğimde o kadar çok üzülüp ağladım ki. Ama şimdi en çok sevdiğim kızım o. Hele eşim hepimizi ona kurban ediyor:) dün çay döktü koluna bebeğim. Korkudan eşime söylemedim. Duysa beni öldürür.

O kadar cok

Bu duaların karşılığı başka yerde sana güzellikler olarak döner inşallah.Ahiretini ve dünyanı kurtarır kızların hayırlısıyla.onları güzel yetiştirmek Cennet müjdesi Allahın izniyle.

Merhabalar ,

evet kan testi yaptırsam mutlaka çıkar.ama her ay o kadar çok umut bağlıyorum ki.Bu ay beklemek istiyorum.Cuma gününe kadar bekleyeceğim.eğer olmazsam kan testi yaptırırım.
Bu ay çok seyahat ettim , yorgunluktan , hava değişiminden dolayıda olabilir diyorum.
Bugün 28.günüm normalde 25 - 26 günde kesin oluyordum , hatta daha erken bile.30 günü bekleyeyim , inşallah hayırlı haberler veririm.

Merhabalar ,

evet kan testi yaptırsam mutlaka çıkar.ama her ay o kadar çok umut bağlıyorum ki.Bu ay beklemek istiyorum.Cuma gününe kadar bekleyeceğim.eğer olmazsam kan testi yaptırırım.
Bu ay çok seyahat ettim , yorgunluktan , hava değişiminden dolayıda olabilir diyorum.
Bugün 28.günüm normalde 25 - 26 günde kesin oluyordum , hatta daha erken bile.30 günü bekleyeyim , inşallah hayırlı haberler veririm.

İnşallah hayırlı haberler alir verirsin.belirtileri var mı adet olacak gibi misin?yum.testin varsa da onu da deneyebilirsin.

Kzlar daha ben 9 unda adet olacaktm az once benden duru pembe kan geldi daha 3-4 gunum vardi,ic camasirim kirlenmis pembe kan,bu nedir bacilar yoksa dollenme olduda tutmadimi dustumu,23-24. Gunum daha,26-27 gunu hic sasmazdi,bakalm kanama devam edecekmi ya,

Kzlar daha ben 9 unda adet olacaktm az once benden duru pembe kan geldi daha 3-4 gunum vardi,ic camasirim kirlenmis pembe kan,bu nedir bacilar yoksa dollenme olduda tutmadimi dustumu,23-24. Gunum daha,26-27 gunu hic sasmazdi,bakalm kanama devam edecekmi ya,[/Q
devam etmezse yerleşme kanaması olabilir

Allah iyiliğini versin bacım, şimdi annen çatladım, riseboz, çalıkuşu.. gibi mi dua edecek!! Sağ olsun. Sağlıcakla gidip gelsinler. Bize de kutsal toprakları görmek en kısa zamanda kısmet olsun inşallah. 12 haftadan sonra bulantılar yanmalar azalıyor.
riseboz cinsiyeti örendinmi neymiş merak ediyoz..yaa

kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
hayırlı olsun cnm..

İnşallah hayırlı haberler alir verirsin.belirtileri var mı adet olacak gibi misin?yum.testin varsa da onu da deneyebilirsin.

canım evde yum testim var , akşam yaparım ama doğru sonuç vermiyor diyenlerde var onun için kafam karışık aslında.
Belirti olarak inanılmaz derecede sağ kasığımda bazen de solumda kasılmalar yaşıyorum.kramp gibi yani.bu yaklaşık 4 gündür var.
gögüslerim çok şişti normalde de şişer ama bu sefer acısı fazla.sağıma soluma yatamıyorum baskı olunca çok acıyor.ve gögüslerim de uçlarıda normalde küçüktür.şuan uçları büyüdü.

dün kötü bir başdönmesi yaşadım , ama bunu işyerimde ki yoğunluğa ve strese bağlıyorum.tansiyonum düştü.
bu normalde oluyor bana.

yani öyle uykuya eğilim , halsizlik , iştah artması vs.. gibi belirtilerim yok.onun içinde çok ihtimal veremiyorum hamileliğe.
ilk hamileliğimde de yaşamamıştım hiç belirti.
ve kızımda reglimden hemen sonra hamile kalmıştım 21 şubat sat idi.ben 8 mart ta bhcg ile öğrenmiştim.15 martta sağlıklı gebelik olduğu netleşmişti.yani yumurtalama günüm 7.günüm idi ozamanlar.erken döllenme idi.klomen pregnyl kullandığım halde erken döllenme olmuştu ilginç yani.

bu sefer beklemedeyim :)

kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur

canım hayırlı olsun.evlat ayırmıyoruz asla , rabbim bizim için hayırlısı neyse onu veriyor.
sakın üzülme .sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
bende erkek bebek istiyorum ama bunu eşime bile hiç söylemedim.çünkü kızacağını biliyorum.o zaten 2.kız çocuk istiyor ben erkek bebeğim olsun istiyordum ama artık hiç önemi yok diyorum aylardır uğraşıyorum çünkü.
daha öncede tedavi ile hamile kalabildim.
hamileliğimden önce sağ yumurtalığım % 70 i alındı kötü kistten dolayı.
şimdi rabbim 2.bir evladı verecek mi tadacakmıyım aynı duyguyu diye düşünür oldum.
dolayısıyla erkek ile ilgili hiçbir çalışma yapmıyorum.yapmadımda , ne olursa rabbimden , burada bir çok yerde okudum herşeyi deneyen arkadaşlarımız var , yinede istedikleri cinsiyet olmuyor bazen.kız erkek farketmiyor.sanki birşeyler deneyince tersi oluyor gibi.

kim ne derse desin ben tamamen babadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum cinsiyet belirlemenin , babanın genleri , beslenmesi , spermin kalitesi ile ilgili.

rabbim hepimiz için hayırlısını versin.
Çok öpüyorum seni , ne olur üzülme :)

riseboz cinsiyeti örendinmi neymiş merak ediyoz..yaa
Merhaba, doktor Ocak ayının 15. sonra gel dedi. Ben de merak ediyorum sağlığını sıhhatini. Annem ve eşim doktora gidince fırça atıyorlar. Sanki çocuğu tek başıma yapmışım gibi kontrollere tek başıma gidiyorum. O yüzden de canım gitmek istemiyor. Doktora gidince de bi ton açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Şimdi eşime çok kızgınım. Öyle canı bir şeyler çekip insanları yoran biri değilim. Şunu alır mısın dediğim de hani üç ay diyordun aş yürüme, senin ki doğuma kadar sürecek herhalde diyor. Şimdide bir sorunumu paylaştım, yine beni anlamadı, kavga ettik.

egemenhalit egemenhalit , canm senin geçiyor hamilelik. Bebeğe bir hazırlığın felan oldu mu? Çarşıya çıksam ben de yawaş yawaş bir şeyler alacağım, tabi cinsiyeti de kesinleşsin de.

Kzlar daha ben 9 unda adet olacaktm az once benden duru pembe kan geldi daha 3-4 gunum vardi,ic camasirim kirlenmis pembe kan,bu nedir bacilar yoksa dollenme olduda tutmadimi dustumu,23-24. Gunum daha,26-27 gunu hic sasmazdi,bakalm kanama devam edecekmi ya,
Çok stres ve sıkıntı yapınca adet daha erken gelebiliyor. Benimde yazın öyle olmuştu. Kanama oldu 5 gün hasta olmadım, sonra hasta olmuştum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

canım evde yum testim var , akşam yaparım ama doğru sonuç vermiyor diyenlerde var onun için kafam karışık aslında.
Belirti olarak inanılmaz derecede sağ kasığımda bazen de solumda kasılmalar yaşıyorum.kramp gibi yani.bu yaklaşık 4 gündür var.
gögüslerim çok şişti normalde de şişer ama bu sefer acısı fazla.sağıma soluma yatamıyorum baskı olunca çok acıyor.ve gögüslerim de uçlarıda normalde küçüktür.şuan uçları büyüdü.

dün kötü bir başdönmesi yaşadım , ama bunu işyerimde ki yoğunluğa ve strese bağlıyorum.tansiyonum düştü.
bu normalde oluyor bana.

yani öyle uykuya eğilim , halsizlik , iştah artması vs.. gibi belirtilerim yok.onun içinde çok ihtimal veremiyorum hamileliğe.
ilk hamileliğimde de yaşamamıştım hiç belirti.
ve kızımda reglimden hemen sonra hamile kalmıştım 21 şubat sat idi.ben 8 mart ta bhcg ile öğrenmiştim.15 martta sağlıklı gebelik olduğu netleşmişti.yani yumurtalama günüm 7.günüm idi ozamanlar.erken döllenme idi.klomen pregnyl kullandığım halde erken döllenme olmuştu ilginç yani.

bu sefer beklemedeyim :)
Hamilelik varsa ov. testi koyu gösteriyor. Bende mesela 6-7 ay testte yumurta saatimi yakalayamamıştım, tam koyu olmadı hiç, ama gebelik testinde çift çizgiyi görünce ovulasyon testide yaptım, yumurtlayacakmış gibi koyu idi..

Hamilelik varsa ov. testi koyu gösteriyor. Bende mesela 6-7 ay testte yumurta saatimi yakalayamamıştım, tam koyu olmadı hiç, ama gebelik testinde çift çizgiyi görünce ovulasyon testide yaptım, yumurtlayacakmış gibi koyu idi..

o zaman bu akşam bi yapayım bakalım koyu çıkacak mı :)
gebelik testini kaç gün geçikince yapmıştın?

Back