kızla ben geldim bugun doktora gittim kızım oluyo ücüncü kızım geliyo üzülmedim desem yalan olur herkesede söyledim hep teselli duydum cok sükür kayınvalidem suan yanımda bosver kızım üzülme kız evladı daha hayırlıdır dedi eşimede üzülme oğlum oğlunda olur inşaALLAH dedi eşimde daha cocuk mu yapıcaz yeter anne üc kızım var dedi tek tesellim destek olan ALLAH korkusu olan ailelere sahibim kendi annemde hayırlısı olsun dedi ama gelde gönlüme söyle taktir ilahi işte iki kızımın tam tersi bir hamilelik bütün erkek belirtileri ama kız benden size nacizane tavsiyem kendinizi hiç yıpratmayın ALLAH nederse o olur
canım hayırlı olsun.evlat ayırmıyoruz asla , rabbim bizim için hayırlısı neyse onu veriyor.
sakın üzülme .sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
bende erkek bebek istiyorum ama bunu eşime bile hiç söylemedim.çünkü kızacağını biliyorum.o zaten 2.kız çocuk istiyor ben erkek bebeğim olsun istiyordum ama artık hiç önemi yok diyorum aylardır uğraşıyorum çünkü.
daha öncede tedavi ile hamile kalabildim.
hamileliğimden önce sağ yumurtalığım % 70 i alındı kötü kistten dolayı.
şimdi rabbim 2.bir evladı verecek mi tadacakmıyım aynı duyguyu diye düşünür oldum.
dolayısıyla erkek ile ilgili hiçbir çalışma yapmıyorum.yapmadımda , ne olursa rabbimden , burada bir çok yerde okudum herşeyi deneyen arkadaşlarımız var , yinede istedikleri cinsiyet olmuyor bazen.kız erkek farketmiyor.sanki birşeyler deneyince tersi oluyor gibi.
kim ne derse desin ben tamamen babadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum cinsiyet belirlemenin , babanın genleri , beslenmesi , spermin kalitesi ile ilgili.
rabbim hepimiz için hayırlısını versin.
Çok öpüyorum seni , ne olur üzülme :)