yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz
[/QUOTE
merhaba kızlar demiştim ya benim 2 oğlum var.allahım onların sağlığını bozmasın kötü günlerini göstermesin herkesin evladına iyi günler göstersin.ama bide kızım olsun çokkk istiyorum.bunun için bi tablo duymuştum ama doğru olmadığını duydum babychoıce hiç deneyeniniz varmı yüzde 99 falan diyolar doğruluğu.off ya bişeyi çok istemekte ii değil galiba şu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun herkesin gönlündekini nasip etsin inş.
aslında ben 4 hamilelik yaşadım ilk ini eşim istemediği için ve dahada önemlisi işe yeni girdiğim ve iznim olmaması sebebiyle ve bakacak kimse olmaması sebebiyle aldırdım günlerce gözyaşı döktüm.keşke o ana geri dönebilsem.2. bebeğimin karnımda kalbi durdu aylarca kendime gelemedim.ve nur topu gibi 2 evladım var çok şükür ama bide kızım olsa ah ahhhh.kayınvalidem yaparsan aklın yok diyo ee malum çocuklara o bakıyo o yüzden bakmam demek istiyo sanırım.
ben et fazla yemem limon ve ekşi şeyleri çok severim.tatlıdan pek hoşlanmam yeşil çay içerim adet döngüm çok düzensiz o yüzden yumurta olayı oldumu ilişki ne zamana rastladı bilemiyorum ama 2 sindede de ilişki sıklığımız aydıydı.yani nadir oluyodu .bunlar erkek bebek için ne kadar etkili bilmem ama 2 de 2 oldu.
şu babychoıce la ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilirmi kızlar tşk:26: