Süper Anneler - 2011

inş tutar burdan bızzat takıpe devam :KK9: gurbet abla burdada senın olmana çok sevınıyorum yoksa msj la zor olacktı.
düzenlı adetım ama sayıyorum çatlaması gereken gün ben hiç bir bulguya rastlamıyorum sorunda orda ya ablacım.emın olmak lazım kız bebek içinde ya bılmeden o gün yaparsam :2:
bakalım bu ay geçsinde eyllde olmadı dr gıdeyım dıyorum ama tepkıden korkuyom dr un hayırlısı olsun inş.

arkadaşlar adet süresi-14 gün ile yumurtlama gününüzü bulamazsınız.

kızlar ateş ölçerek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyordum ya bakın ateş tablom anlayan arkadaslar bakarmısınız
29 tem. 36.1 (adetımın 2.günü)
30 tem. 36.1
31 tem. 36.2
1 ağust.35.9
7 ağus. 36.4 (termometrem bozulmuştu buarada ölçemedım)
8 ağus. 36.1
9 ağus.36.0
10 ağus. ölçemedım
11 ağus 36.5
bide sizin yorumlarınızı almaya çalışayım dedım
10.gune dogru yukselmeye baslamis canim bakalim akintilar ne durumda

arkadaşlar adet süresi-14 gün ile yumurtlama gününüzü bulamazsınız.

e teravetim ne yapcaz nasil olacak yaa belirtileride dikkate almamis lazim dimi yada ovulasyon kiti almamiz sart

fionayı hatırlıyorum az çok, çok sevindim hayırlı uzun ömürlü sağlıklı bir evlad olur inşallahhh

klomen (veya gonaphane) + çat iğnesi beraber olduk canım

şu ph ölçme olayını hep denedim ama en fazla yükseldiği 5 yada 6 oldu

tuzlu yedim bol kırmızı et yedim, hurma ve kayısı yedim hergün

en önemlisi namaz kıldım hayatımda belki ilk defa , dua ettim , çevremdeki herkesin iyi dilekleri ile duaları ile belkide allah muradımızı verdi,hani derler ya başkasının ağzı ile edilen dua kabul olur diye ben çok inanıyorum, hele gurbetim taaa kutsal topraklarda dua etti benim için canım benim:))

antibiyotik fitil ve mantar ilacı kullandım ,ilk ay hamile kalamadım ama 2. Ay kaldım

aklıma ilk gelenler bunlar kızlar

antibiyotik fitil ve mantar ilacının isimlerini yazabilir misin? hamilelikten ne kadar süre önce kullandın ?

10.gune dogru yukselmeye baslamis canim bakalim akintilar ne durumda

e teravetim ne yapcaz nasil olacak yaa belirtileride dikkate almamis lazim dimi yada ovulasyon kiti almamiz sart

bacım ben hamilelik monitörü ile defalarca kontrol ettim. 14 gün değil 12 gün luteal faz bende. 25 gün süren siklusta 13. gün yumurtlama gösterdi monitör

bacım ben hamilelik monitörü ile defalarca kontrol ettim. 14 gün değil 12 gün luteal faz bende. 25 gün süren siklusta 13. gün yumurtlama gösterdi monitör
benim haftaya cuma 14.gun yumurtla ma gunum ama pazartesinden basliyor catlamaya bakalim belirtileride takip eder yazarim bide benim ovulasyon kitim var eyulde onuda kullanicam

kizlar diger topigimizde kimler ne denmis nasil gelismis ve sonuc ne ollmus takip altina aliyoruz

ERKEK BEBEK ICIN TABLOMUZ

Anne Adayimiz |Anne Adayimizin Yasi|Çocuk Sayisi|Anne Adayimizin Sati|Deneme Yaptigi Ay|Neler Denedi |Sonuc
mimoza||1 kiz||agustos|||
GurbetGuzeli|35|1 kiz 2 erkek||eylül|||
ORKDM||1 kiz|||||
|||||||
|||||||
|||||||

KIZ BEBEK ICIN TABLOMUZ

Anne Adayimiz |Anne Adayimizin Yasi|Çocuk Sayisi|Anne Adayimizin Sati|Deneme Yaptigi Ay|Neler Denedi |Sonuc
|||||||
|||||||
|||||||
|||||||
|||||||
|||||||

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz:KK71:[/QUOTE

merhaba kızlar demiştim ya benim 2 oğlum var.allahım onların sağlığını bozmasın kötü günlerini göstermesin herkesin evladına iyi günler göstersin.ama bide kızım olsun çokkk istiyorum.bunun için bi tablo duymuştum ama doğru olmadığını duydum babychoıce hiç deneyeniniz varmı yüzde 99 falan diyolar doğruluğu.off ya bişeyi çok istemekte ii değil galiba şu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun herkesin gönlündekini nasip etsin inş.
aslında ben 4 hamilelik yaşadım ilk ini eşim istemediği için ve dahada önemlisi işe yeni girdiğim ve iznim olmaması sebebiyle ve bakacak kimse olmaması sebebiyle aldırdım günlerce gözyaşı döktüm.keşke o ana geri dönebilsem.2. bebeğimin karnımda kalbi durdu aylarca kendime gelemedim.ve nur topu gibi 2 evladım var çok şükür ama bide kızım olsa ah ahhhh.kayınvalidem yaparsan aklın yok diyo ee malum çocuklara o bakıyo o yüzden bakmam demek istiyo sanırım.

ben et fazla yemem limon ve ekşi şeyleri çok severim.tatlıdan pek hoşlanmam yeşil çay içerim adet döngüm çok düzensiz o yüzden yumurta olayı oldumu ilişki ne zamana rastladı bilemiyorum ama 2 sindede de ilişki sıklığımız aydıydı.yani nadir oluyodu .bunlar erkek bebek için ne kadar etkili bilmem ama 2 de 2 oldu.

şu babychoıce la ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilirmi kızlar tşk:26:

babychoice para tuzağı. kimsede tutmadı. ben de almıştım tutmadı.

TAKVİM METHODU NEDİR?

Normal bir adet dönemi 28 gün olarak kabul edilirse (adet kanamasının başladığı ilk günden öteki adet kanamasının başladığı güne kadar geçen süre)
1.gün,2.,3.,4.,5.,6.,7.,8.,9. ve 10.gün

(1. ve 10. günler arasa gebe kalma şansı daha düşüktür)

11.,12.,13.,14.,15.,16.,17.,18.
Gebe kalma şansının en yüksek olduğu zamanlardır.

14.gün 15.gün(yumurtanın ideal çatlama ve döllenme zamanı olarak kabul edilir.

19.gün,20.,21.,22.,23.,24.,25.,26.,27.
ve 28.gün

(19. ve 28. günler arasa gebe kalma şansı daha düşüktür.)

Adet kanamasının başlamasıyla beraber ilk hafta ve kanamanın olacağı son hafta gebe kalmak için daha az ideal zamandır. Gebe kalmamak için demiyoruz, gebe kalmak için diyoruz !!!

ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz:KK43:
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....

hala saatiyle tutuyosan bana yazsana bi

ERKEK BEBEK ICIN TABLOMUZ

mimoza||1 kiz|||||
GurbetGuzeli|35|1 kiz 2 erkek|||||
ORKDM||1 kiz|||||
|||||||
|||||||
|||||||

KIZ BEBEK ICIN TABLOMUZ

|||||||
|||||||
|||||||
|||||||
|||||||
|||||||

BAYANLARIN UYGULAYACAGI KÜRLER

Kolay Hamile kalmak için Soğan

Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak ekleyerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yumurta sayısını arttırmak için Kuru İncir Kürü açıkladı. Hamile kalmak için yumurta sayısı nasıl arttırabilir. Bayanlarda yumurta sayısını arttırabilmek için doğal incir kürü tedavisi nasıl yapılır ve faydaları nelerdir açıklanıyor.
KURU İNCİR KÜRÜ YAPILIŞI:8-9 adet kuru inciri soğuk su ile iyice yıkadıktan sonra yarım litre suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.
HAZIRLANIŞI:
Her gün taze olarak hazırlanmalıdır. Kolaylık olsun diye fazla miktarda hazırlayamayın.
UYGULANIŞI:
Bu kür 20-25 gün uygulanmalıdır.
Bu kürü uygulamadan önce etkisini artırmak için yumurta büyüklüğünde kuru soğanı ince ince kıyıp üzerine 2-3 çay kaşığı sumak serperek yemekten 10-15 dakika önce yiyin.
..................................................

CÖREKOTU BAL TARCIN

KOLAY HAMILE KALMAK ICIN
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir
her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenir
..............................................
maydonoz kürleri ve deneyenler hamile kalanlar

yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile
kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
.................................................. .......
canım benım tesekkur ederım dıleklerın ıcın ben adetın 5.gunu basladım buyuk bır tencerenın ıcıne su doldurdum 2 demet maydanoz bır avuc karabıber koydum ve maydonozlar bıraz porsuyene kadar kaynattım daha sonra dayanabılecegım kadar sıcaklık olunca belıme buyuk bır battanıye sardım ve bacaklarımın arasına koydum suyu bu ıslemı gunde 3 defa 3 gun boyunca yapıyorsun ve bana sey demıslerdı her aksam ılıskıye gır fakat banyo sakın yapma cunku hıc usutmemen lazım 4. gun banyo yap allah bılıyor ne ıcın yaptıgımızı allahım benı affet dedım yanlız bunu yaparken bırının sana yardım etmesı gerekır suyu ısıtıp getırecek cunku sadece tuvalete kalkıyorsun usutmemek lazım umarım ısınıze yarar ben sadece 2 gun yaptım ve obur ay hamıle kaldıgımı ogrendım allah yardımcınız olsun
.................................................. ...
KIZLAR benim bildiğim adetin 4.5. ve 6. günü yapılıyor.3 gün üst üste fakat iyice terleniyr.sonra üstünü değiştirp yatağa giriysun yataktada terlersen tekrar kıyafetini değiştirysn ve 3 gün boyuca eşinle birlikte olmuyorsun.3 gün bittiktan sonra birlikte oluyosun bu sürede banyo yapmıyosun 3 gün boyunca.allah yardımcımız olsun.hepimiz duydugumuzu aktarıyrz işte ...

Erkek icin uygulanan kürler

Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.

3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın.

Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken eyinize icirin.

Bir hafta boyunca bu uygulamaya her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı esinize icirin. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayınız
............................................

Erkeklerde Cinsel Performansı Artırıcı Kuvvet Macunu Tarifi
1 kilo kaliteli bal

*2 çorba kaşığı kişniş

*3 çorba kaşığı toz zencefil

*4 tatlı kaşığı arı poleni

*3 çorba kaşığı kırmızı ginseng( dövülmüş halde)

*2 çorba kaşığı kakule

*4 tatlı kaşığı türk kahvesi

*100 gr. dövülmüş çam fıstığı

tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp macun kıvamına gelen kuvvet macununu (tahta kaşıkla karıştırın) yiyin.

slm hayirli sabahlar guzeller ilk kürümü ictim aksam ve gece baklaim 21 gun icicem odan sonrada cörekotunu icicem ins ilk ayda hamis kalirim mevlam neyler neylerse guzel eyler

Yaşam tarzları bile ortak

Türkiye'de ve İngiltere'de yapılan araştırmalar artık erkek çocuk modasının bittiğini gösteriyor. Çiftler, şimdi kız çocuğu istiyor. Telegraph gazetesi de Victoria Beckham ve Jessica Alba gibi ünlülere gönderme yaparak "Kadınlar; eğlence tarzlarını kızlarla paylaşıyor" diyor
Bu hafta gazeteleri karıştırırken, herhalde beni olduğu kadar birçoğunuzu şaşırtan bir araştırma gözüme çarptı. Türkiye Bilimler Akademisi Şeref Üyesi Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı, 1970'li ve 2000'li yıllarda olmak üzere Türk aile yapısı üzerine iki araştırma yapmış ve araştırmaları birbiriyle karşılaştırmıştı.

KIZLARIN DEĞERİ YÜKSELDİ
Türk ailesi üzerine birçok farklı saptamaya ulaşan profesör, beni çok şaşırtan şöyle bir tespitte bulunmuştu: "1970'li yıllarda aileler, kendilerine de bakacağını düşündükleri için erkek çocuk istiyordu. Ancak 2000'lerde durum değişti. Kentleşmeyle ve düzenli maaşla birlikte çocuk tercihi de farklılaştı. Kız çocuk isteyenlerin oranı yüzde 58.9'a yükseldi. Ekonomik fayda açısından çocuğun değeri düştü, manevi açıdansa yükseldi. Aileler şimdi sevgi motivasyonuyla çocuk yapıyor." Sevgi motivasyonuyla çocuk sahibi olan Türkler; erkek değil, kız çocuk istiyor. Hem de kız çocuk isteyenlerin oranı her geçen gün artıyor! Yavaş yavaş 'Erkek adamın erkek çocuğu olur' lafı tamamen tarihe karışıyor!

DÜNYADA YENİ TREND
Ataerkil Türk ailesinde erkek çocuk takıntısının sona ermiş olmasının şaşkınlığını yaşarken, bir de Daily Mail'de okuduğum başka bir haber bu durumun sadece Türkiye'de değil, dünyada da değiştiğini ortaya koyuyor. Daily Mail, bu değişikliği şöyle ifade ediyor: "Eskiden hamile kalan kadınlar, erkek çocuk sahibi olmak isterdi. Oysa şimdi durum tamamen değişti. Kadınlar, artık erkek çocuk doğurmak bile istemiyor! Kız çocuk sahibi olmayı gurur duyulacak bir durum olarak algılıyorlar."

BİNLERCE STERLİN GİDİYOR
Her duruma ve her yeni gelişmeye bir kısaltma koymayı seven İngilizler, kız çocuk sahibi olan kadınlara SMOG ('Smug mother of girl' yani gururlu kız çocuk annesi) ismini takmış! Daily Mail gazetesi gittikçe artan sayıda kadının, erkek çocuk sahibi olma fikrine bile dayanamadığını ifade etmiş. Gazete, İngiltere'de cinsiyet belirleme yasak olduğu için birçok İngiliz çiftin yurt dışında kliniklere giderek kız çocuk sahibi olmak için uğraştığını ve bu amaçla binlerce sterlin harcadığını yazmış.

KIZ BEBEKLE OYNAR
Mums.net isimli internet sitesi de kadınların 'iletişim sorunlu', 'kaba' ve 'gürültücü' erkek çocuklarını dünyaya getirmek istemediğini, artık birçok kadının, kız çocuk doğurana kadar çocuk yapmaya devam etmesinin de bunun somut bir göstergesi olduğunu ifade etmiş. Sahip olduğu çocuğun cinsiyetinden memnun olmayan annelerin durumu için de 'gender disappointment (cinsiyet memnuniyetsizliği)' ifadesi kullanılmaya ve Avrupa'da birçok klinikte erkek çocuk doğuracağı için psikolojisi bozulan kadınlara destek verilmeye başlanmış! Daily Mail'e konuşan psikolog Graham W. Price, "Hiç erkek bebekle oynayan kız çocuk gördünüz mü? Kızlar aslında oynadıkları bebekler gibi, giydirip, süsleyecekleri, birlikte zaman geçirecekleri bir kızı dünyaya getirmek ister" diyerek, kadınların yaşadıklarını ifade ediyor. İngiliz Telegraph gazetesine konuşan ve erkek çocuk doğurdukları için mutsuz olan kadınlardan biri ise yaşadıklarını şu sözlerle anlatıyor: "Eşim geç saatlerde eve geliyor. Oğlum ondan çok beni görüyor. Ben ise bir erkek ne yapar hiç bilmiyorum. Büyüsün ve evden ayrılsın istiyorum" diyor. Yani kadınlar erkeklerle ne yapacağını bilemiyor, kız çocuğunu yakın görüyor.

ÜÇ ERKEK ÇOCUKTAN SONRA GELEN KIZ!
Genelde çiftler, erkek çocuk istedikleri için üst üste bebek yaparlardı. Bu durum Victoria-David Beckham çiftinde ise terse döndü. Çift; Brooklyn, Romeo James ve Cruz isimlerindeki üç erkek çocuktan sonra kız çocuk istedi ve geçtiğimiz ay da Harper Seven Beckham isimli kızlarını kucaklarına aldı.

biteral antibiyotik + fitil biraradda kullan
veya
tombilibu (sanırım) kullandığı 2 ilaç vardı
fitil kullanıyorum...biteral aldım ama daha kullanmadım....
kullansam mı? yoksa antibiotik mi yazdırsam? hani antibiotik mesela? isim de olsa....

neyse canim yazdiklarimi okumussun herkes empati yapsa senin gibi boyle seyyler yasanmazdi ama neyse hayirlisi olsun
osman pasayi op benim icin arada gel iyi oldugunuzu bileyim :KK71:
orkidem hangi topicte yaşandı bunlar
neler oldu ben bilmiyorum...ama canını sıkma...kötü söz söz sahibinindir
antibiyotik fitil ve mantar ilacının isimlerini yazabilir misin? hamilelikten ne kadar süre önce kullandın ?

teroş cum sanıyorum vagihex kullandı...

bernurcum ALLAH analı babalı büyütsün prensesi inşallahh
sende baya baya yapıcan 3. cüyü:))))))))
üç değil ben dörtlayacam Allah nasip ederse bacımmmmmmm:KK49::KK49::KK49::KK49::21::KK9::KK9:

kızlar gurbet paylaşımda bulunmuş maydanoz kürünü ama ben öle yapmıyorum.halbuki sütle yapmak daha iiii neden biliyormusunuz.elimde bi fitil var içindekiler bölümünde laktik asit var yazıyor.laktik asit süttede var biliyormusunuz....maydanozda doğal antibakteriyel...çok mantıklı geldi bana.ama ben sütle yapmıyorum.diyet listemizde süt asidik yapar ya ne biliyim rahmide asidik yaparmı acaba diye bebek planladığım bir dönemde kullanmak istemedim.iki üç bardak phı yüksek suyu kaynattım.içine yarım demet maydanozu kaydum.küçük bir kaba alıp banyo kovasının içine koydum ve oturdum:KK17:arada bacaklarımı açtığım için haşlanmamak için çarşaf kapatmadım etrafıma.yarım saat kadar oturduktan sonrada temiz ütülenmiş bi havluyu koyup yattım.iki gündür yapıyorum.bugün üçüncüyü yapıcam....
iltahap aktı diyebilirim.çok rahatlık veriyior.tertemiz oldu iki günde akıntım yok.bugünde yapıcam ve bırakıcam.....

tamam cnm...bende yapayım bari belki faydası olur bana da ....
bende üzülüyorum sikluslar düzelmezse tarih alamam....kış ta geliyor
yazın böyleolduysa kışın hiç düzelmez benimkiler affffffffffffffffffffff:KK14::KK14::KK43::KK43:

hala saatiyle tutuyosan bana yazsana bi

7 mayıs
2 haziran saat 15
3 temmuz saat22
31 temmuz saat 22
ve bugün sabah yine gülenyüz çıkmadı.kaşırmış oma ihtimalim yok...10.gün başlamıştım....of ya gıık oldum.acaba ne zaman yum olacak.gerçi sol yumurtaığımda hafif sancı var ama lh artışı hala başlamadı

X