Süper Anneler - 2011

o dr kız bebk içinde sirkeli vajinal duş uygunmu diye sora bilirmisin canım her dr sorulmuyor çünkü

canım ben kimyasal gebelik yaşadım bugün kontrole gidince baktım dr çok keyifli fırsattan istifade sordum benim 1 kızım var 1 de oğlum olsun istiyorum mevlam nasip ederse tam yumurtama günü ilişki olursa erkek olur diyorlar yumurtam ne zaman çatlar bakarmısınız dedim geç bunları dedi bunlar boş işler kromazomlarla ilgili y dönlerse erkek olur sen karbonatlı duş yap dedi.çok duymuş umursamamıştım burda yapanlar vardı onlar cevap yazarsa daha iyi olur

Walla ben sirkeli olanını yaptım kız için ilişkiden yarım 1 saat önce falan elma sirkesi su 1 e 10 oranında

2011 yılından kızlar.inanarak yapalım inşallah

Rabbim banada 1 erkek çocuğu nasip etse ne olur ki hayırlısı ile tabi. Yine aynı bebek sadece küçücük bi pipisi olacak. Oyy yerim ben onun pipisini

Zmr beninde küçük kız tutmadı oda çoğul gebelik olduğu için. Çin takvimi ve bu tür takvimler sadece tek ve doğal yoldan olan gebeliklerde doğru çıkıyormuş
Benimki doğal cnm ikinci kızım tutmadı bnm çin de ilk kızımda tutmuyor amaann hepsi fasafiso:)

Benimki doğal cnm ikinci kızım tutmadı bnm çin de ilk kızımda tutmuyor amaann hepsi fasafiso:)

Slm canım merak ettim sen hamile kalmadan ince karbonatlı duş yaptın mi? Herkes öneriyor da. Sende Allah'ın izniyle bikaç haftaya öğrenirsin cinsiyetini ve burda mutlu haberi paylasirsin bizimle inşallah:)

Slm canım merak ettim sen hamile kalmadan ince karbonatlı duş yaptın mi? Herkes öneriyor da. Sende Allah'ın izniyle bikaç haftaya öğrenirsin cinsiyetini ve burda mutlu haberi paylasirsin bizimle inşallah:)
Hayır cnm ben onu yapmadım inş bakalım öğrenir öğrenmez paylaşırım :) tabi her doktorda hemen söylemiyo bn bidahaki randevuda 13 haftalık olcam söylermi bilmem yada bir hafta geç gidiyim 14 ü bitiriyim belki söyler ozaman

Erkek bebek kendini çabuk belli eder. Inşallah hayırlı saglikli bi oğlun olur. Sonrada yaptıklarını burdan bana anlatirsin bende yaparım aynılarını:)

İki rekat namaza hacer namazı diye niyet edeceksiniz. Yarabbim niyet ettim senin rızan için iki rekat hacet namazı kılmaya

Ben yaptim karbonatli dusu ama kizim
olacak.ayri yeten bütün yontemleride denedim.ben çok kafama taktim ama olmadi.buraya yeni gelen arkadaslarin yazdiklariniI takip ediyorum.kizlar bende siz gibiydim o kadar caba gosterdimki.5 sene arastirdim.ovulasyon testini ateş olcmeyle birlikte buldum.sonuç 3.kizim geliyo. Benden size tavsiye birazda oluruna birakin.nasipten öteye gidilmiyo

Doğru söylüyorsun valla. Ama namaz ve dua faydali bence. Gerçi ben diğer hamileliklerimde de dua ettim hep ama hepsi kız oldu. Ama iyikide olmuşlar binlerce şükür Rabbim e.

canım erkek çocuğu dualarından,fetih,yasin,Yusuf suresini de okumuşmuydun..yada sen farklı ne okudun...

Kizlar ister doğulu olsun ister batılı, şu erkek evlat sevdası olmasa nufus bu kadar artmazdı bizim ülkemizde, bu da durumun hayırlı tarafı.
Ama batılı aileler maddi durumu yetersizse en fazla 3'e kadar deniyor genelde.
Ama doğulular icinde oldugumdan biliyorum: 5 veya 6'ya kadar belki erkek olur diye şansını deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…