Süper Anneler - 2011

Asosyalcim sen ne yaptın?
canım sabah ölçtüm ateşimi 36,6 ya düşmüş bugün düştü 3 gündür yükseliyordu bugün düştü benimde hevesim bittti bu aydan...artık kısmetse gelecek ay yoksa biz aynı ay mı hamiş kalacaz kız geçn ay senin olmadı bu ay benim olmadı..artık gelecek ay inşallah..

merhaba arkadaşlar ,
ben geçen ay 10 Aralıkta regl oldum.normalde 26 - max 27 gün.
21-22 aralıkta ovü testim pozitifti ilişkim olmadı eşim yoktu
23 aralıkta öğleden önce pozitifti , akşam 17:00 de silikleşmeye başlamıştı. gece ilişkimiz oldu.Eşim 1 haftadır perhizde gibi oldu. bilinçli değil , ayrıydık sadece.
24 aralıkta tamamen silikleşmişti. ve sadece tek ilişkimiz oldu o günlerde.
sonra ben 3 gün il dışındaydım işimden dolayı.
şimdi ilk öğrenmek istediğim silikleşince yumurta çatlamışmı oluyordu ?
ve ben normalde dün veya bugün regl olmam lazım.ama henüz gelen birşey yok.
Gögüslerim genelde çok ağrı yapar , şuan da öyle ama ilk defa bu kadar inanılmaz şişti ve çok acıyor.
yılbaşı günü yani 31 Aralıkta idrarda gebelik testi yaptım çizgiden eser yok. :KK43:
sizce beklemelimiyim 2-3 gün daha?
Bacm sesnin belli olmasi gerekmiyomu sen bendende once olmusun cunki

kızlar fitil kullandınızmı yada kullanacakmısınız 2 gündür kullanıyorum fakat boy abdesti almadanda ibadet yapmak istemiyorum çünkü bu biraz keyfi gibi oluyor hastalık için değil sonuçta siz ne düşünüyosunuz...

Bu gidişle hepimiz genetik bilim araştırmacısı olduk :)ph değeri,yumurta tespiti,diyetler,duşlar,fitiller derken kendimi fazlasıyla üzdüm..bazen düşünüyorum da ben bunları yapmak zorundamıyım?? Eşim tüm bunları saçma buluyor herkez böylemi erkeği buluyor diyor,aslında bi yerde oda haklı ama neylersin ...Eltimin ilk bebeği kızdı Kayınpederim erkek torun bekliyordu(benden umudu kesmiş belli ) eltim lohusa yatağında yemin etti ve dediki bunun ardından oğlum olacak ve yüzünü kayınpederime göstermeyeceğim dedi.2.doğurdu erkek ve yüzünü birgün göstermedi hep resimlerini videolarını izliyor.şimdi sizce bu adil mi ? tövbe Yarabi ben öyle büyük söylesem kesin ikiz kız dünyaya getirirdim bazen adaletin bunu dünya diyorum..kaderime gülüyorum yaş 37 kızlarımı büyüttüm sil baştan çoçuk büyütmek çok zor olacak..biliyorum ama üzerimde büyük bir baskı var:KK43:( uyku saatlerim bozuldu ..Allahım sen büyüksün iki kızdan sonra benimde bir oğlum olsun ..2.üniversiteye kayıt yaptırdım bu psikoloji ile oda arada gümledi gibime geliyor.
hepsini yaptınmı fitilde kullandınmı deneme oldumu bikter.çok zor bende uğraşıp duruyorum ...

merhaba arkadaşlar ,
ben geçen ay 10 Aralıkta regl oldum.normalde 26 - max 27 gün.
21-22 aralıkta ovü testim pozitifti ilişkim olmadı eşim yoktu
23 aralıkta öğleden önce pozitifti , akşam 17:00 de silikleşmeye başlamıştı. gece ilişkimiz oldu.Eşim 1 haftadır perhizde gibi oldu. bilinçli değil , ayrıydık sadece.
24 aralıkta tamamen silikleşmişti. ve sadece tek ilişkimiz oldu o günlerde.
sonra ben 3 gün il dışındaydım işimden dolayı.
şimdi ilk öğrenmek istediğim silikleşince yumurta çatlamışmı oluyordu ?
ve ben normalde dün veya bugün regl olmam lazım.ama henüz gelen birşey yok.
Gögüslerim genelde çok ağrı yapar , şuan da öyle ama ilk defa bu kadar inanılmaz şişti ve çok acıyor.
yılbaşı günü yani 31 Aralıkta idrarda gebelik testi yaptım çizgiden eser yok. :KK43:
sizce beklemelimiyim 2-3 gün daha?
erkek bebk için silikleştiğinde ilişki olmalı yani yumurta çatladıktan sonra oluyor.13 gün olmuş kanda çıkması lazım yerleşme herkeste farklı olabilir ort 4-10 gün arası değişir yerleştikten sonra bhcg salgılanır önce kanda sonra idrara geçer gebe olma ihtimalin tabiki var ama her yumrtlama zamanında zaten gebe kalma ihtimalin ort %25

hepsini yaptınmı fitilde kullandınmı deneme oldumu bikter.çok zor bende uğraşıp duruyorum ...
Yok canım hamile değilim rutin kontrollerden sonra düşünüyorum Allahın izni ile yazdıklarımı uygulayacağım diğer iki kızımda hiç birşey uygulamadım hatta kayınvalidem erkek bebek muskası verdi onu bile istemedim.Allah neyi uygun görürse o olur dedim hep ..görümce muskayı kullandı iki oğlu oldu:) tesadüf diyorum ben ...inançlı biriyim duaya varım ama büyüye muskaya karşıyım bilimsel veriler daha çok dikkatimi çekiyor , son söz Yüce ALLAH ın isteyen herkese nasip eder inşAllah canım:))

Kan tahlili ver onda daha çabuk çıkar
Kzlar az once saglk ocanda idrar tahlili yaptrdim tek cizgi cikti,hemsire hamile deglsin dedi,daha ayn 9 unda adt olcam,ilskiden 10 gun gecmis oluyo,ayn 27 sindeydi,dogrumudur kan tahliline gerek varmi,bu idrar tahlili dogrumudur

Sizce bu sure yeterlimiydi,ay istemiyodum ama yinede icimde bir burukluk oldu nedense,bir haftadir kendimi alstirmismiyim ki ya

Gjnjnki neydi hatrliyonmu?sen 16. Gunmu yuladn,iki adet arasi kac gunki canm?yum takibimi yaptindi 16. Un iliski oldu?son soru: tek iliskidemi hamile kaldn?
Gijnij inki 26 ekim di 28 gündü adet döngüm ovu testi kullandım yum günümü öyle buldum tek ilişki cnm ama altıncı aydı

Diyarbakır da Hz. Süleyman ve Sahabeler in türbesi var hiç gittin mi? Hamile olduğunu öğrendiği gibi 3 hafta boyunca her perşembe oraya gidip dua edenin Allahin izniyle oğlu oluyor. Benim giden bütün akrabalarimin oğlu oldu. Hatta annem bile gitmişti. Bende Mardin geliniyim hiç gidemedim:KK43:
Cnm ben istanbulda oturuyorum eşim ve ailesi buraya 30 yıl önce gelmişler

ayrıca yaklaşık 1 haftadır daha önce olmayan şekilde yoğun beyaz akıntım var?
regl öncesi pek yaşamıyordum bunu
ya hamile kalmayı çok istediğimden tamamen psikolojim bozuldu.
yada acaba hamilemiyim diyorum?
fikirlerinize ihtiyacım var.
artık kız erkek ayırmıyorum inanın.
Hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olsun istiyorum.
Çünkü bu ay 7 ayımız hamile kalamıyorum.
Kızımdada 26.ayda tedavi sonucu hamile kalabilmiştim.
yine aynı sıkıntılı günlere dönmek istemiyorum :KK43:
Cnm bikaçgün daha bekle yada kan testi yap çıkar silikleşince çatlamış oluyo tam gününde yapmışsın hadi hayırlısı inş hamişsindir

Kzlar az once saglk ocanda idrar tahlili yaptrdim tek cizgi cikti,hemsire hamile deglsin dedi,daha ayn 9 unda adt olcam,ilskiden 10 gun gecmis oluyo,ayn 27 sindeydi,dogrumudur kan tahliline gerek varmi,bu idrar tahlili dogrumudur
Cnm daha 4 günün var idrarda çıkmazki

Benim ilkinde hiç cizgi yoktu hamileymişim.kan tahlilinde 5-25 arası erken gebelik diye çıkar eğer varsa.keşke onu yaptırsaydın.

Back