- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.901
canım gebelik için erkek bebek istiyorumya burda arkdaşlar fitil kullan dediler bende kafama göre başladı dr a sormadan biokadin diye bir fitil önceden kullanmıştım 2 kere mantar olmuştum sen kullanmadınmı neden ???Cnm bn kullanmadım ne için kullanıyorsun
Hemsireye sordum dedimki daha 4-5 gunum var kan tahlilide yaptirmam gerekirmi yoksa bu kesinmi?yok abla degilsin kan tahliline gerek yok dedi,ay napaym ya,hemsirenin ddigi dogrumuCnm daha 4 günün var idrarda çıkmazki
Of canm ya hem istemiyom hemde olursaydi iyimi olurdu dyom bide okadar ruya gordum bugunde bir tabak icinde bana irirli ufakli balik verdiler,nebileym karisik bi durum,yas 34 oluyo yaslaniyomda,olsa iyimi olurdu dyom nebileym,kalkp hastaneye gidip bu kuskudan kurtulmak icin kan tahlilimi versem ama onada erken dimi dahaKubra her gebelik aynı değildir. Benimki idrarda hiç çıkmadı günüme 1 gün kala kan verdim ozaman bile 8 çıktı herkes kimyasal dedi ama değerim adet gününden birkaç gün sonra yükselmeye başladı acele etme birde bu kadar stres yapma oluruna bırAk nasipten ötesi olmayacaksa boşuna neden kendini yıpratıyorsun yazık değilmi sana?
Balk gormek salih evlat olarakta yorumlaiyomus sen hic ruya gormedinmiEvet daha erken sabır göster ve bekle en azından çarşamba perşembeye kadar sonra kan verirsin
Belki daha önce kullanmışımdır mantar içinse ama hatırlamıyorum kız fitil erkek bebek nealaka :)))canım gebelik için erkek bebek istiyorumya burda arkdaşlar fitil kullan dediler bende kafama göre başladı dr a sormadan biokadin diye bir fitil önceden kullanmıştım 2 kere mantar olmuştum sen kullanmadınmı neden ???
Ya sen hemşireye bakma bnm ikinci kızımda adetim dört gün geçti idrarda çıkmadı sekiz gün geçti öyle çıktı hepsi bir olmuyoki bundada ikigün geçti çıktıHemsireye sordum dedimki daha 4-5 gunum var kan tahlilide yaptirmam gerekirmi yoksa bu kesinmi?yok abla degilsin kan tahliline gerek yok dedi,ay napaym ya,hemsirenin ddigi dogrumu
Canım ben o hemşirelerden biriyim gebelik yerleşmesi kişiden kişiye değişir ort 4.10 gün arasıdır ve yerleştikten donra önce kanda sonra idrarda bhcg yükselir idrarda neg çıkması kesin değilsin anlamına gelmez idrara henüz geçmemiş de olabilir kanda yaptırsaydın keşke tüp bebekte bile yerleştirdikten 12 gün sonra kanda baktır derler.kanda baktır kesin sonuç oHemsireye sordum dedimki daha 4-5 gunum var kan tahlilide yaptirmam gerekirmi yoksa bu kesinmi?yok abla degilsin kan tahliline gerek yok dedi,ay napaym ya,hemsirenin ddigi dogrumu
Bende aynı durumdayım 27 sinde ilişki oldu sadece. Öncesinde hafif enfeksiyon vardı fitil kullanmıştım.şimdiye kadar korunuyodum bakalım ihtimal vermiyorum ama kısmet iki kızım var benimde.Hemsireye sordum dedimki daha 4-5 gunum var kan tahlilide yaptirmam gerekirmi yoksa bu kesinmi?yok abla degilsin kan tahliline gerek yok dedi,ay napaym ya,hemsirenin ddigi dogrumu
Valla burdaki arkadaşların yalancısıyım :) öyle diyorlar ph da yükseltiyormuş rahim temiz olacakmış gebelikten önce ve y ler için ph önemli diyorlar ondanBelki daha önce kullanmışımdır mantar içinse ama hatırlamıyorum kız fitil erkek bebek nealaka :)))
Birdeazeri bir Doktor söylemiş hamile kaldığınız yaşı vehamile kaldığınız ay kaçıncı aysa ikisi toplanıyor ve çıkan sonuçtan 9 sayısı çıkartılıyor. Eğer tek sayı çıkarsa erkek çift sayı çıkarsa kız buda çin takvimi gibi birşey sanırım
Bnm kızımın biri tutmadıBirdeazeri bir Doktor söylemiş hamile kaldığınız yaşı vehamile kaldığınız ay kaçıncı aysa ikisi toplanıyor ve çıkan sonuçtan 9 sayısı çıkartılıyor. Eğer tek sayı çıkarsa erkek çift sayı çıkarsa kız buda çin takvimi gibi birşey sanırım
selam kızlar karbonatla vajinal duşu çok duymuştum ancak sağlıklı bulmadığım için pek ilgilenmemiştim.benim 1 kızım var dr a erkek çocuk için ne yapabilirim dedim oda karbonatlı vajinal duş diyince şok oldum bu sitede bu yöntemi yapıp sonuç alan arkadaşlar lütfen cevap yazarmısınız
Ben hesaplayayım dedim iki kızımda da doğru çıktı.yani çift sayı çıktı.hesaplayın kızlar tutacak mı? Biraz da buna kafa yoralım:))
benim iki kızımda da tek rakam tutmadı....Ben hesaplayayım dedim iki kızımda da doğru çıktı.yani çift sayı çıktı.hesaplayın kızlar tutacak mı? Biraz da buna kafa yoralım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?