Süper Anneler - 2011

Keske herkes Kürtler kadar sıcak ve hoşgörülü olsa. Ben DIYARBAKIRLIYIM Ve KÜRDÜM. Hiç insan ayrımı yapmadım bugüne kadar. Ama biliyorum ki batıda Diyarbakır denilince insanlara bi korku ve tiksinti geliyor. Öyle insanlarda Allah indan bulsun.
Cnm bn batılıyım ama diyarbakır geliniyim gerçekten aile bağı nedir değer nedir insanlık nedir burda gördüm benim ailem beni vermek istemedi şimdi utanıyorlar eniyi damatları oldu eşim heryerin iyisi kötüsü var önyargılı olmayalım ha bu arada isminden tahmin etmiştim seni:))

Cnm bn batılıyım ama diyarbakır geliniyim gerçekten aile bağı nedir değer nedir insanlık nedir burda gördüm benim ailem beni vermek istemedi şimdi utanıyorlar eniyi damatları oldu eşim heryerin iyisi kötüsü var önyargılı olmayalım ha bu arada isminden tahmin etmiştim seni:))
Canm ya sen hic ruya gormedinmi hamile kaldgn hafta,ben hergun birsey goruyom?senin sat ve iliski tarihin neydi,gjnjle aynimiydin canm

Evet sat 25 ekim ilşki tarihi 9 kasım psikolojik bence seninki inanki hamile kaldığım ay hiçbir belirtimde yoktu sakin ol biraz
Gjnjnki neydi hatrliyonmu?sen 16. Gunmu yuladn,iki adet arasi kac gunki canm?yum takibimi yaptindi 16. Un iliski oldu?son soru: tek iliskidemi hamile kaldn?

Diyarbakır da Hz. Süleyman ve Sahabeler in türbesi var hiç gittin mi? Hamile olduğunu öğrendiği gibi 3 hafta boyunca her perşembe oraya gidip dua edenin Allahin izniyle oğlu oluyor. Benim giden bütün akrabalarimin oğlu oldu. Hatta annem bile gitmişti. Bende Mardin geliniyim hiç gidemedim:(

Canm benim ayn 9 unda yani cuma gunu ama kzmda adet tarihinden iki gun once ogrenmistim yani carsambaya belli olmali diye dusunuyom

Zaten az kaldı canım biraz daha sabret bence. Bide gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz. Sen hamile kalmak istediğin için psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Bendede oluyordu. Kendini o kadar kaptırma sonra adet olduğunda üzülürsűn. Inşallah hamilesindir:)

Zaten az kaldı canım biraz daha sabret bence. Bide gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz. Sen hamile kalmak istediğin için psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Bendede oluyordu. Kendini o kadar kaptırma sonra adet olduğunda üzülürsűn. Inşallah hamilesindir:)
Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandm

Canm benim ayn 9 unda yani cuma gunu ama kzmda adet tarihinden iki gun once ogrenmistim yani carsambaya belli olmali diye dusunuyom
canım ilişkinin üzerinden 10 gün geçmişse idrarda belli olur ama 3-4 gün geçmişse kanda belli olur sende ne kadar geçti...bence bir baktır...

[QUOTE post: 38681667, member: 465756"]Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandm[/QUOTE]
Niye korkuyorsun ki bebekler çok güzel ya. Herhalde Rabbim bana 10 tanede verse Hayır demem:)

Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.
Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.
Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir.

merhaba arkadaşlar ,
ben geçen ay 10 Aralıkta regl oldum.normalde 26 - max 27 gün.
21-22 aralıkta ovü testim pozitifti ilişkim olmadı eşim yoktu
23 aralıkta öğleden önce pozitifti , akşam 17:00 de silikleşmeye başlamıştı. gece ilişkimiz oldu.Eşim 1 haftadır perhizde gibi oldu. bilinçli değil , ayrıydık sadece.
24 aralıkta tamamen silikleşmişti. ve sadece tek ilişkimiz oldu o günlerde.
sonra ben 3 gün il dışındaydım işimden dolayı.
şimdi ilk öğrenmek istediğim silikleşince yumurta çatlamışmı oluyordu ?
ve ben normalde dün veya bugün regl olmam lazım.ama henüz gelen birşey yok.
Gögüslerim genelde çok ağrı yapar , şuan da öyle ama ilk defa bu kadar inanılmaz şişti ve çok acıyor.
yılbaşı günü yani 31 Aralıkta idrarda gebelik testi yaptım çizgiden eser yok. :(
sizce beklemelimiyim 2-3 gün daha?

ayrıca yaklaşık 1 haftadır daha önce olmayan şekilde yoğun beyaz akıntım var?
regl öncesi pek yaşamıyordum bunu
ya hamile kalmayı çok istediğimden tamamen psikolojim bozuldu.
yada acaba hamilemiyim diyorum?
fikirlerinize ihtiyacım var.
artık kız erkek ayırmıyorum inanın.
Hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olsun istiyorum.
Çünkü bu ay 7 ayımız hamile kalamıyorum.
Kızımdada 26.ayda tedavi sonucu hamile kalabilmiştim.
yine aynı sıkıntılı günlere dönmek istemiyorum :(

[QUOTE post: 38681667, member: 465756"]Kz yok ben istemiyom ben hamileyim diye korkuyomda ondan goruyom boyle,kocamin oyununa geldim ben hazrliksiz plansiz yakalandm
Niye korkuyorsun ki bebekler çok güzel ya. Herhalde Rabbim bana 10 tanede verse Hayır demem:)[/QUOTE]
Canm ben calisan bi bayanm,kalp hastasiym,esimle ayri yerlerde calisiyoz bi hafta sonu iki gun gelip gidiyo,kucuk kzm daha 10 aylik....gibi sorunlar iste

Back