Süper Anneler - 2011

Kübra sen kalp hastası drğil miydin? 3. İmkansız diye sızlanıyordun, şimdi nasıl yapcan? Bir de bu kadar yakın genelde aynı cinsiyet oluyor
Ben istemedimki bacm,hatta ertesi gun hapi aldmda kullanmaya cesaret edemedim be kuzum bakalm hele hamileysem kalp doktoru kadn dogumcu derken dokuz ay mekik dokuruz hayrlisi

anneyi takip etme olayı doğru değil bence kızlar, ben de tutmadı mesela. çevremde dikkat ettiklerimde de hiç tutmadı. hayırlısını dileyerek dua etmek, gerisini Allah'a bırakmak en güzeli. Benim inandığım öncelikle dua, ama alkali diyeti de bana mantıklı gelmişti. denemeden 2 ay öncesinde hep pH'ı yüksek su içtik eşim de ben de. ve çokça maden suyu. ara ara karbonatlı su. kuru incir çok yedim, ha bir de sağ tarafa yatma olayını da yaptım bu sefer :) denediklerim bunlar faydası olacaksa fikir olması açısından paylaşmak istedim.

senin cinsiyet ne canım kaç çocuk var biz bu ay incir muz maden suyu ph yüksek su çok içtik ingiliz karnonatlı su sürekli içiyorum takdir yaradanım ona sığındım mevlam verir inşaAllah bizede erkek çocuk...

erkekmi oldu canım

bir kızım vardı 2.ye hamileyim 15-20 gün önce gittim erkek dedi doktorumuz evet ben de muz yemiştim ama daha çok incir, maden suyu, pHı yüksek su. maden suyunda da Magnezyum oranı yüksek olanları içmeye dikkat ettik. kalsiyumu olabildiğince düşük olanları. ama süt ve süt ürünlerinden uzak olmak gerek denior ama ona pek uymadık açıkçası. yoğurt kaymak peynir çok olmasa da yiyiyorduk. Allah gönlündekini vrsin hayırlısıyla sana da

olur canım dua et Allah gönlüne göre versin

maşaAllah canım oğlun kucagına alırsın ben sütü yoğurdu peyniri kestim ama ara sıra sütlü kekler falan kaçırıyorum sanki her oğlu olan kalsiyumu kesiyormu nasip nasip hepsi sınav ona eminimde işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…