- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.821
Yok ya erkek çocuk için de peygamber Efendimiz onermis diye biliyorum. Yanlış mı biliyorumEvet ama saga yatma olayi ic organlarn sagligi icin sunnet
Ben istemedimki bacm,hatta ertesi gun hapi aldmda kullanmaya cesaret edemedim be kuzum bakalm hele hamileysem kalp doktoru kadn dogumcu derken dokuz ay mekik dokuruz hayrlisiKübra sen kalp hastası drğil miydin? 3. İmkansız diye sızlanıyordun, şimdi nasıl yapcan? Bir de bu kadar yakın genelde aynı cinsiyet oluyor
ozaman buda tutmadı of of bir umut oda yaradnda sadeceAma canm biz 3 kz kardesiz digerlerinin oglu var,bizm komsunun gelini 5 kz hic erkek kardesi yok,kocasi 3 erkek ve kz kardesi yok,sonuc 2 oglu oldu arka arkaya
Arasi yakn olunca ayni cinsmi oluyo diyosun simdi ::Kübra sen kalp hastası drğil miydin? 3. İmkansız diye sızlanıyordun, şimdi nasıl yapcan? Bir de bu kadar yakın genelde aynı cinsiyet oluyor
Ama canm biz 3 kz kardesiz digerlerinin oglu var,bizm komsunun gelini 5 kz hic erkek kardesi yok,kocasi 3 erkek ve kz kardesi yok,sonuc 2 oglu oldu arka arkaya
Arasi yakn olunca ayni cinsmi oluyo diyosun simdi ::
Kzzzzzlar arasi ykn olunca aynimi oluyoooooooArasi yakn olunca ayni cinsmi oluyo diyosun simdi ::
Arasi yakn olunca ayni cinsmi oluyo diyosun simdi ::
Bizm komsunun kzi oldu lohusayken hamile kalms oglu oldu ve aralarinda 11 ay var cocuklarnBenim bi arkadaşım kız doğurdu kocası erkek istediği için daha kızı 3 aylıkken hamile kaldı ve oğlu oldu
senin cinsiyet ne canım kaç çocuk var biz bu ay incir muz maden suyu ph yüksek su çok içtik ingiliz karnonatlı su sürekli içiyorum takdir yaradanım ona sığındım mevlam verir inşaAllah bizede erkek çocuk...anneyi takip etme olayı doğru değil bence kızlar, ben de tutmadı mesela. çevremde dikkat ettiklerimde de hiç tutmadı. hayırlısını dileyerek dua etmek, gerisini Allah'a bırakmak en güzeli. Benim inandığım öncelikle dua, ama alkali diyeti de bana mantıklı gelmişti. denemeden 2 ay öncesinde hep pH'ı yüksek su içtik eşim de ben de. ve çokça maden suyu. ara ara karbonatlı su. kuru incir çok yedim, ha bir de sağ tarafa yatma olayını da yaptım bu sefer :) denediklerim bunlar faydası olacaksa fikir olması açısından paylaşmak istedim.
yok bence alakası kaç yaş var senin çocukların arasındaKzzzzzlar arasi ykn olunca aynimi oluyooooooo
erkekmi oldu canımanneyi takip etme olayı doğru değil bence kızlar, ben de tutmadı mesela. çevremde dikkat ettiklerimde de hiç tutmadı. hayırlısını dileyerek dua etmek, gerisini Allah'a bırakmak en güzeli. Benim inandığım öncelikle dua, ama alkali diyeti de bana mantıklı gelmişti. denemeden 2 ay öncesinde hep pH'ı yüksek su içtik eşim de ben de. ve çokça maden suyu. ara ara karbonatlı su. kuru incir çok yedim, ha bir de sağ tarafa yatma olayını da yaptım bu sefer :) denediklerim bunlar faydası olacaksa fikir olması açısından paylaşmak istedim.
bir kızım vardı 2.ye hamileyim 15-20 gün önce gittim erkek dedi doktorumuz evet ben de muz yemiştim ama daha çok incir, maden suyu, pHı yüksek su. maden suyunda da Magnezyum oranı yüksek olanları içmeye dikkat ettik. kalsiyumu olabildiğince düşük olanları. ama süt ve süt ürünlerinden uzak olmak gerek denior ama ona pek uymadık açıkçası. yoğurt kaymak peynir çok olmasa da yiyiyorduk. Allah gönlündekini vrsin hayırlısıyla sana dasenin cinsiyet ne canım kaç çocuk var biz bu ay incir muz maden suyu ph yüksek su çok içtik ingiliz karnonatlı su sürekli içiyorum takdir yaradanım ona sığındım mevlam verir inşaAllah bizede erkek çocuk...
20 haftalık hamileyim daha olmadı ama son kontrolde erkek olduğunu söyledi doktor.erkekmi oldu canım
olur canım dua et Allah gönlüne göre versinbenimde annem ilki kız sonra tek erkek ardından ikiz erkek sonra tekrar kız hiç düşük yok abilerimde öyle ilki kız sonra erkek ama ablamın 3 erkek benim ilki kız hadi bakalım anama çekmişsem erkek olur ama sanmıyom
Bende anne degilde gelin kaynana topragina ceker diye biliyorumBenim bi arkadaşım kız doğurdu kocası erkek istediği için daha kızı 3 aylıkken hamile kaldı ve oğlu oldu
maşaAllah canım oğlun kucagına alırsın ben sütü yoğurdu peyniri kestim ama ara sıra sütlü kekler falan kaçırıyorum sanki her oğlu olan kalsiyumu kesiyormu nasip nasip hepsi sınav ona eminimde iştebir kızım vardı 2.ye hamileyim 15-20 gün önce gittim erkek dedi doktorumuz evet ben de muz yemiştim ama daha çok incir, maden suyu, pHı yüksek su. maden suyunda da Magnezyum oranı yüksek olanları içmeye dikkat ettik. kalsiyumu olabildiğince düşük olanları. ama süt ve süt ürünlerinden uzak olmak gerek denior ama ona pek uymadık açıkçası. yoğurt kaymak peynir çok olmasa da yiyiyorduk. Allah gönlündekini vrsin hayırlısıyla sana da
ben çekmedim kaynana toprağına kaynanamın 3 oğlan 1 kız ...Bende anne degilde gelin kaynana topragina ceker diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?