- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.781
Batili derken izmirli hemdeEvet canm benim esimde batılı,benm iki kzm var ve esim olsun ücüncü de kz olursa olsn diyo ama gecenlerde agzndan kacrdı aslnda icten ice üzülüyo,gecenlerde bizim kasabada oglu olmayanları adam yerine koymazlar dedi,ben üzülmeym dye sesini ckarmıyo
Kz ne ates dusmesi,adete 4-5 gun var ben yaniyom,icim kuruyo,bi su iciyomki sorma,bide kaynanam ruyamda bi koli yumurta aldim,okadar coktuki sayamadm hamilemisin yoksa diye sordu,ruyada yum almak hamilelikmis oyle dyo,bendevdaha haftaya belli olacak bilmiyom dedm
Evet canm benim esimde batılı,benm iki kzm var ve esim olsun ücüncü de kz olursa olsn diyo ama gecenlerde agzndan kacrdı aslnda icten ice üzülüyo,gecenlerde bizim kasabada oglu olmayanları adam yerine koymazlar dedi,ben üzülmeym dye sesini ckarmıyo
Kz carsamba gunu test yaptircam bakalim yumurtalar neymisBu kayınvalidelerin de maşallahı var.rüyalar bilinçaltı da olabilir tabi yorumlayan da onemli:) sen yanıyorsun ayrı da ateş ölçer ne diyecek bakalım.adet gününe kadar ölç.erken haberin olur.
o güvenilir değil diyorlar of ne zor bu işler..Ben laboquick kullandım netti.
Sezeryanda 5 e kadar oluyo artik canim,ya,benm ilk normal ikinci sezeryanBenim eşim de basezeryane şeyler konuşuyor ama hayırlısı dedi.arkadaşları gelir oglumuzu istersin, para birakma damada vs.sinir bozucu şeyler söylüyorlar.3.son hakkım diyorum.keşke normal dogum olsaydı da 4 5 yapsaydık.bu da kız olursa napar bilmem.
deneme yapacakmısın izmir bu ay erteledinmi yoksaAteş yukseliyorsa güzel.benim akşam bile yüksekti yum günü.test silikleşti gece yum.olurken düştü ateş biraz.yaptılarına saat yaz öğretmenim yok mu tahta kalemin:)
Sezeryanda 5 e kadar oluyo artik canim,ya,benm ilk normal ikinci sezeryan
deneme yapacakmısın izmir bu ay erteledinmi yoksa
canım sabret inan beb hiç tahmin etmiyom bence bizim yum. ozamana jadar ölmüşlerdirCanim ya bide 2-3 gundur cok usuyom hayatta bukadar uşüdügumu titredigimi bilmem,icim yaniyo bi su iciyomki sorma,buyuk ihtimalle hamileyim cunku hormonlarm degisiyo galiba ondan usuyom bukadar,eh artk 9 undaydi adet gunum,kzmdav2 gun once ogrenmstim bundada carsambaya belli olur ne oldugm,of ya
Bide arkadaslar sag sol olayina inanmiyom,ilk kzmda hatrlamiyom ama ikinci kzmda sagdaydi,burda okudugum cogu seyi yaptim sagma yattm hep,vaj dus,kahve falan,12. Gece iliski ama 13. Gece aksami sag kasigimda cok siddetli agrm vardi,nce kadinin orgazm olmasi olayinada inanmiyom,sultan arkadasimiz once ben org oluyom demisti ve 3. Kzı dogurdu.benm kardesimin esi kardesimden 14 yas buyuk iki oglu var,bu orgazmdan bahsettim once kadn olmalyms.sende öylemi olduda iki oğlun oldu dedim,yo bizimki iki dakkalk ben öyle birsey pek bilmem dedi
Kzben kndimi ice alstirdm sen nediyon,eger deglsem sok olcam ama sevincemde cunki ani oldu esimin oyununa geldimcanım sabret inan beb hiç tahcunktmiyom bence bizim yum. ozamana jadar ölmüşlerdir
Ikizde guzel ya. Keşke benim ikiz oglanlarım olsaydı . Ikiz olmasi içinde bişey yokmu ya:)Yok yok tekmiş çok şükür :)))
Hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı olsunda birtane olsun cnm bende belfıtığı var zehirli guatr var pek sağlam değilim çok zorlanırdım eşim keyfine düşkündür sağolsun kalkıp bi su almaz bana yardım edecek kimsem yok çokzor olurdu hayırlısı bakalımIkizde guzel ya. Keşke benim ikiz oglanlarım olsaydı . Ikiz olmasi içinde bişey yokmu ya:)
benim bugün 6.gün ama bu ay denemiycem şubatta inşaaAllah benimde dualarımdasınız hepiniz dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize...Evet canım erteledim.yoksa bugün yum günüm :) .ilaçlar 1 aylık.bitsin doktora gideceğim.2 ayda ancak etkili olur ilaç dedi.ama eşim diğer ayda ısrarlı.hayırlısı artık.1 haftadır ilaç iciyorum hiç ağrımı kesmedi.hamile olursam katlanacağız artık.dua edin bana.ben her duamda ediyorum sizlere.mevlam kabul eyler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?