Süper Anneler - 2011

CAnım hemen şimdi bakıyorum kitaba. Benin en küçük Kızım 10 yaşında tam günleri hatırlamıyorum sadece hangi aylarda hAmile kaldım biliyorum. Bu takvimdede gün önemlimi?

Kubra bak resim çektim cumartesi ile ilgili öyle birşey yok birde sen bak istersen

Eklentiler

• DSC_2230.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 45
Bacim bide burda erkegin menisi once gelirse erkek diyo hani herkekde once kadn orgazm olacakti ya.of bune ya valla sinirlenip kalkp laci aldam simdi ha

Kiz ocak ayi derken ne,bunda astrolojide iliski gunune bakiliyo ya sen takvimlerimi karistirdin yada ben haha
:) ay canım ya valla umut kapısı işte yani şunu diyorum yeni ay da ilişkiye girilse ocak ayı için ne oluyor
valla hala anlamamışsamda kusura bakma

CAnım benim doğum tarihim 03.02.1983 büyük Kızım 1988 aralıkta hamile kaldım. İkinci kızıma 2002 nisan ayında. Üçüncü kıza 2005 ağustos ayında hAmile kaldım

eyham .!.:
:) ay canım ya valla umut kapısı işte yani şunu diyorum yeni ay da ilişkiye girilse ocak ayı için ne oluyor
valla hala anlamamışsamda kusura bakma
Kiz bacim ocak ayi gelmeden bakilmiyo.senin ilkmi olcak dogum tarihini verde tam olarak cin biosundaki takvime bakayim bide son adet tarihini varsa digerlerindeki son adet tarihini

Kiz bacim ocak ayi gelmeden bakilmiyo.senin ilkmi olcak dogum tarihini verde tam olarak cin biosundaki takvime bakayim bide son adet tarihini varsa digerlerindeki son adet tarihini
16.05.1981 benim sat 14 aralık
bebişim var onuda aeylül 2011hamile kaldım haziran 2012 de doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…