- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.341
Canim ocak erkek diyo okeyte canım evet kişi de kz doğru,haır enüz ilişki olmadı ayın 1 inde ola gibi ocak 1 veya 2 bakarmısın canım...
Canim 15 aralik 4 e kadar basak yani kiz ama gjnjn verdi tarihler hemenhemen hic tutmadicanım ya ben yanlış tarih vermişim benim işlişki tarihim 14-15 aralık gece saatleri
ben daha önce doğum tarihi anlamıştım çocukların meğer ilşki tarihimiş
ayy gerçektenmi ya ocak ayı pekiCanim 15 aralik 4 e kadar basak yani kiz ama gjnjn verdi tarihler hemenhemen hic tutmadi
Canim birinci kiz 2005 11 3 mu eger doruysa son adet tarihin bumu oyleyse erkek diyoBirinci erkek ikinci kız.dogrumu hemen cvb bekliyommm
Kiz ocak ayi derken ne,bunda astrolojide iliski gunune bakiliyo ya sen takvimlerimi karistirdin yada ben hahaayy gerçektenmi ya ocak ayı peki
2 side kız canım benim tutmadı ilk erkek diyosunBirinci erkek ikinci kız.dogrumu hemen cvb bekliyommm
İlk kzinda adet tarihin 2005 11 3 mu ay gun dogrumu son adet tarihinin2 side kız canım benim tutmadı ilk erkek diyosun
:) ay canım ya valla umut kapısı işte yani şunu diyorum yeni ay da ilişkiye girilse ocak ayı için ne oluyorKiz ocak ayi derken ne,bunda astrolojide iliski gunune bakiliyo ya sen takvimlerimi karistirdin yada ben haha
Kiz bacim ocak ayi gelmeden bakilmiyo.senin ilkmi olcak dogum tarihini verde tam olarak cin biosundaki takvime bakayim bide son adet tarihini varsa digerlerindeki son adet tarihinieyham .!.::) ay canım ya valla umut kapısı işte yani şunu diyorum yeni ay da ilişkiye girilse ocak ayı için ne oluyor
valla hala anlamamışsamda kusura bakma
Canim ilkmkzinda 18 den kucuk oldugun icin hesaplamiyo ama diger ikisi o aylarda kizCAnım benim doğum tarihim 03.02.1983 büyük Kızım 1988 aralıkta hamile kaldım. İkinci kızıma 2002 nisan ayında. Üçüncü kıza 2005 ağustos ayında hAmile kaldım
16.05.1981 benim sat 14 aralıkKiz bacim ocak ayi gelmeden bakilmiyo.senin ilkmi olcak dogum tarihini verde tam olarak cin biosundaki takvime bakayim bide son adet tarihini varsa digerlerindeki son adet tarihini
Canim kasimin kaci son adet tarihiEvet canım genelde büyük Kızım hesaplanmıyor hiçbir takvimde. Peki şimdikine ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?