Süper Anneler - 2011

Cnm bnm üç günde hiç bişey belirti vermez bence sen üşütmüşsün ayaklardan falan olabilir

Kiz hava burcunda oldunu ne biliyon sendemi benim gibi arastirdindami iliskiye girdin canim neolur acik yuregimi ferahlat
Birisi yazmışta ay eğer hava burcundayken ilişkiye girilirse kız diye, o mesaja nispeten yazdım ilgisi yok diye.Ben hesaplayarak kız olsun oğlan olsun metodları izlemedim oyüzden ne nezaman nasıl yapılır bilmem herşey takdiri ilahi

Canim hava kiz degil erkek ama

Arkadaslar yeni bi takvim daha buldum onceden cogu kisininki tutmu hatta tutmayana rastlamadim,hehe deliriyom galiba,ama benim iki kızdada tuttu ve bunda hamileysem errrrrrkek diyo.dogum tarihi ay gün yıl ve gebe kaldıgın son adet tarihi ay gün yıl lazim hadiyin gı buna bari cevap verin

hkubra bana da şu takvimi öğret canım yada nerden bakılıyor alınıyor...bende deneme yaparsam bakarım...
Canim astrolojikosesi dye bi site var orda hangi aya bakacaksan mesela 2014 aralikta ayin konumu diyosun hangi gunlerde ay hangi burclarda yaziyo ona gore sende gunu auarliyosun.dr eugenenin teorisine gore ay hava ve ates burcundayken gebe kalinirsa erkek olur dyo ama gjnjin verdigi tarihler e gore yari yariya tuttu be buda gülüm

Ana son buldugum takvim kardesimin iki cocundada tuttu ya hadi dogum tarihinizi ve son adet tarihinizi yazin yahu

canım bana bakarmısın 04.10.1978 doğum,eğer bu ay olursa 18 aralık 2014 sat.acil cevap bekliyorum.bide neye bakılıyor canım çin takvimi gibi bişey mi?

canım kızların sat.ları ise 05.01.2005 -------2.kızım 08.08.2008 kızlarıma da bakrmısın?netin başındayım hadi ...sana zahmet..

canım kızların sat.ları ise 05.01.2005 -------2.kızım 08.08.2008 kızlarıma da bakrmısın?netin başındayım hadi ...sana zahmet..
Valla bacim bunun ikiside kiz cikiyo,cinastrolojinde o ayki bioritmine gore bakiliyomus canim,bu ayki iliski nezaman oldu yada oldumu.onuda yazda diger astrolojide hava burcundami su burcundami ona bakim.gunun yazarmisin

Yok canım oda erkekti oda tutmadı. Hiçbirşey yüzde yüz değil. Hazalında iki kızı var biri tutmamış

Valla bacim bunun ikiside kiz cikiyo,cinastrolojinde o ayki bioritmine gore bakiliyomus canim,bu ayki iliski nezaman oldu yada oldumu.onuda yazda diger astrolojide hava burcundami su burcundami ona bakim.gunun yazarmisin
te canım evet kişi de kz doğru,haır enüz ilişki olmadı ayın 1 inde ola gibi ocak 1 veya 2 bakarmısın canım...

Yok canım oda erkekti oda tutmadı. Hiçbirşey yüzde yüz değil. Hazalında iki kızı var biri tutmamış
Ozaman o astroloji dogru degil.su marifetnameye baktinmi canim.ctesi icin ne diyo.bide dogum tarihini ve kazlardaki son adet tarihlerini yazarmisin bu tutuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…