- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.301
Yani hergün yapiimmi pozitifi görene kadarKız için sık ilişki diyorlar bence bişey olmaz benim üç kızımda sık ilişkiyle oldu onu biliyorum
Testleri hergün yaparsan yaklaştığını anlarsın gün gün koyulaşır bence bikaçgün daha varAkıntı bitti zannettim az önce yine uzayan akıntı geldi sence kaç gün sonra pozitifi görürüm
Sana göre hergün davam edeuiyimmi bu gece ara vereyimmi napiim kafam karışık çokTestleri hergün yaparsan yaklaştığını anlarsın gün gün koyulaşır bence bikaçgün daha var
Sen bol bol dua et rabbinin vereceğine inan ve tam t çizgisinden daha koyu hale gelmeden iki gün önce kesmen lazım ilişkiyi benim bildiğim kadarıyla ama ben bunu yapıp oğlu olanı da duydumYani hergün yapiimmi pozitifi görene kadar
Bence devam et koyulaşana kadarSana göre hergün davam edeuiyimmi bu gece ara vereyimmi napiim kafam karışık çok
Tamam bu gecede yapiim önceki aylar zaten 17.gün ağrım ve kremsi akıntım olurdu ama hiç test yapmadım hergün devam o zamanBence devam et koyulaşana kadar
Oglak yani kiz diyo canimmerhaba hkubra03 benimde 23 aralıkta bir ilişkim oldu
bakabilirmisin acaba , eğer hamileysem cinsiyeti ne olur
2007 şubatta hamile kalmıştım kızım var
9 kasim aksam 6 ya kadar ikizler yani hava erkekMerhaba hkubra03 benimkinede bakarmısın 8 kasım 2014 gece oldu ama 24den sonrası 9 kasım oluyor
Canim ya 10 kasim sabahindan 12 kasim oylene kadar yengec yani kiz malesefEvet canım yıllar doğru demekki hiçbirşey yüzde yüz değil. Birde bana kasım ayı için bakarmısın? 10 kasım ilişki 11 kasım çat günü 12 kasım ilişki 11 de ilişki yok
Canim dogrulu yari yariya oncelikki belli olanlarla dogrulunu denemeliyizCanim ya 10 kasim sabahindan 12 kasim oylene kadar yengec yani kiz malesef
hkübra bu takvimi banda öğret yada nerden bakıyosun deneme yaparsam bakarım seni burda bulabilrsem o vakte kadar sorarım sana ya bulamassam ogün topikde canım seni ya kafama her şeyi takar oldum halbuki herşey takdir ilahi ne varsa kısmetimizde o olacak !!!Canim dogrulu yari yariya oncelikki belli olanlarla dogrulunu denemeliyiz
Canim ya ctesi gecesi cimadan cocuk olursa alkolik olur dyo ama internette marifetnamedeKubra ben 9 haftalığım marifetname kitabı var bende ama cumartesi yapılırsa sarhoş olur diye birşey yok. Yumdan sonrada kız diye birşey yok. Mesea ateş ölçme topiği var orada gün aşırı deneme yApmışlar ve bazısıda yum çatladıktan sonra olmuş ama geneli erkek. Yumun ömrü evet 24 saat yum biterse hiçbir şekilde döllenme olmaz. Bu arada bana baktınmı?
İnş öyledir :))9 kasim aksam 6 ya kadar ikizler yani hava erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?