- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.241
Canim gun olarak yazmamissin.ay her burcta ikibucukgun kaliyo.ben sana sonu dedigin icin 20 sinden sonrasini yazayimO zaman kasım-2010'a bak, kasım sonları. Yeğenim tutacak mı bakalım
25 araliktan 27 aralik aksamina kadar balik yani kiz.27den 30 aralik gece 2 ye kadar koc yani oglan.2 den sonra boga yani kizhemen yazıyorum bu cuma ctsi ve dün gece sat 17 aralık 2014 kız için uğraşıyorum bu gece de yapma durumum olabilir hala ovulasyon testi pozitif değil bi bakarmısın yeni okudum yazılanları :)
yani son 2 günde erkekmişmiş 26-27 aralık gece yarısından sonra 29 aralık 23.30 ilişki oldu yani bu gece olursa saat 2yi beklemem lazım peki 30 aralıktan ne zamana kadar kız malüm daha ovu testinde çift çizgi yok belki 31 aralık gecede olur25 araliktan 27 aralik aksamina kadar balik yani kiz.27den 30 aralik gece 2 ye kadar koc yani oglan.2 den sonra boga yani kiz
Canim 27 aralik aksam 5 de koca geciyo 30 aralik gece 2 ye kadar yani gece 2 deydi gecti yani.gece 2 den sonra boga oldu dun gece 2 den bu yana.ama bunuh dogrulu icin iliskibaamaninin gunun tam bilenler yazsin bakalim dedim kimse yazmiyoyani son 2 günde erkekmişmiş 26-27 aralık gece yarısından sonra 29 aralık 23.30 ilişki oldu yani bu gece olursa saat 2yi beklemem lazım peki 30 aralıktan ne zamana kadar kız malüm daha ovu testinde çift çizgi yok belki 31 aralık gecede olur
ilişki neyini yazayım tam anlamadım çok hasta var deli gibi geliyorlar ara ara bakabiliyorum tam saatimi istiyosun sen söyle bende herşey jayıtlı yazarım :)Canim 27 aralik aksam 5 de koca geciyo 30 aralik gece 2 ye kadar yani gece 2 deydi gecti yani.gece 2 den sonra boga oldu dun gece 2 den bu yana.ama bunuh dogrulu icin iliskibaamaninin gunun tam bilenler yazsin bakalim dedim kimse yazmiyo
Kız sana demedim,diger arkadaslar iliskiye girdikleri tam tarihi gün olarak yazsinlar dedimilişki neyini yazayım tam anlamadım çok hasta var deli gibi geliyorlar ara ara bakabiliyorum tam saatimi istiyosun sen söyle bende herşey jayıtlı yazarım :)
Merhaba , tam net değil ama 4Ekim 2014 de bakar mısın?Canim malesef 2010dan oncesi yok elimde
başka dr gittinmi canım ne saçma neden muaalak konuşmuş kiEvet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadım
Ay banada bak 4 haziran2012Kiz ne cabuk ciktin neyse bende gidiyorum.kimse inanmadi galiba bu hesaplamaya
Canım bu fizibiliteyi Haziran, temmuz annelerinde yaparsan daha çok katılım olur. Cinsiyeti yeni öğrenip, kesinlik bekleyenler ve öğrenmek üzere gün sayanlar var.Kız sana demedim,diger arkadaslar iliskiye girdikleri tam tarihi gün olarak yazsinlar dedim
Sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün erkek evlattır inşallah.Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadım
Canim 3:ekim 11 de kova burcuna yani erkek,5ekim 11 e kadar erkekMerhaba , tam net değil ama 4Ekim 2014 de bakar mısın?
Teşekkürler. Inşaallah öyledir. Daha net değil, iki hafta sonra doktora gideceğim. Hayırlısı olsun.Canim 3:ekim 11 de kova burcuna yani erkek,5ekim 11 e kadar erkek
son bişi kız için 30 aralık gece 2 başlıo demişsin ya son gün saat ne bu arada olursa ona göre deniyiim 1 saatle kaçırırsam üzülürüm :)Kız sana demedim,diger arkadaslar iliskiye girdikleri tam tarihi gün olarak yazsinlar dedim
başka dr gittinmi canım ne saçma neden muaalak konuşmuş ki
4haziran yay burcu canim erkek-dogrumu degilmi
1ocak aksam 7 ye kadar canimson bişi kız için 30 aralık gece 2 başlıo demişsin ya son gün saat ne bu arada olursa ona göre deniyiim 1 saatle kaçırırsam üzülürüm :)
Allah iyiliğini versin bacım, şimdi annen çatladım, riseboz, çalıkuşu.. gibi mi dua edecek!! Sağ olsun. Sağlıcakla gidip gelsinler. Bize de kutsal toprakları görmek en kısa zamanda kısmet olsun inşallah. 12 haftadan sonra bulantılar yanmalar azalıyor.Kızlar merhaba Annemler bugün umreye gitti hepinizin adını yazdım dua etsin diye. Cuma günüde kandil orada kandilde bir başka güzel olur. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki muradi hayırlı olarak nasip etsin inşallah. Bizde 9 haftalık olduk bulantılarım azaldı ama mide yanması var çok kötü. 11. Haftada ense ölçümü var bakAlım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
çok teşekkür ederim bakalım bugün ovu testi negatifse denicem yine pozitifse 2,5 saatle kaçırıom yani :)1ocak aksam 7 ye kadar canim
bizimde ismimizi söyleseydin gijnij oğlum olsun istiyorum bende :)Kızlar merhaba Annemler bugün umreye gitti hepinizin adını yazdım dua etsin diye. Cuma günüde kandil orada kandilde bir başka güzel olur. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki muradi hayırlı olarak nasip etsin inşallah. Bizde 9 haftalık olduk bulantılarım azaldı ama mide yanması var çok kötü. 11. Haftada ense ölçümü var bakAlım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım banada bak ama2 kızımada ne zaman hamile kaldım bilmiyorum ama bu bir kaç ay içinde düşünüyorum nasıl hesaplıycaz...Evet canim benim 2 kizim var.kucugu 10 aylik daha.bende erkek isteyip her yolu deneyip kiz bulanlardanim,yontemlerden ziyade cok komik ama tibbi astrolojiye takildim.duydunuzmu dr eugene jonasi bilmiyorum.onun teorisine gore iliski aninda gokteki ay hava ve ates burcunda sa erkek oluyomus yuzde 98 tahmin edebiliyomus.hava ve ates burcundayken ay kadinin rahmini etkiliyo alkali yapiyomus ayni denizlerdeki gelgit olayigibi,dogrulugunu hesaplayalim dedim ama kimse tam iliski tarihini yazmadi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?