Süper Anneler - 2011

hemen yazıyorum bu cuma ctsi ve dün gece sat 17 aralık 2014 kız için uğraşıyorum bu gece de yapma durumum olabilir hala ovulasyon testi pozitif değil bi bakarmısın yeni okudum yazılanları :)
25 araliktan 27 aralik aksamina kadar balik yani kiz.27den 30 aralik gece 2 ye kadar koc yani oglan.2 den sonra boga yani kiz

25 araliktan 27 aralik aksamina kadar balik yani kiz.27den 30 aralik gece 2 ye kadar koc yani oglan.2 den sonra boga yani kiz
yani son 2 günde erkekmişmiş 26-27 aralık gece yarısından sonra 29 aralık 23.30 ilişki oldu yani bu gece olursa saat 2yi beklemem lazım peki 30 aralıktan ne zamana kadar kız malüm daha ovu testinde çift çizgi yok belki 31 aralık gecede olur

Canim 27 aralik aksam 5 de koca geciyo 30 aralik gece 2 ye kadar yani gece 2 deydi gecti yani.gece 2 den sonra boga oldu dun gece 2 den bu yana.ama bunuh dogrulu icin iliskibaamaninin gunun tam bilenler yazsin bakalim dedim kimse yazmiyo

Canim 27 aralik aksam 5 de koca geciyo 30 aralik gece 2 ye kadar yani gece 2 deydi gecti yani.gece 2 den sonra boga oldu dun gece 2 den bu yana.ama bunuh dogrulu icin iliskibaamaninin gunun tam bilenler yazsin bakalim dedim kimse yazmiyo
ilişki neyini yazayım tam anlamadım çok hasta var deli gibi geliyorlar ara ara bakabiliyorum tam saatimi istiyosun sen söyle bende herşey jayıtlı yazarım :)

ilişki neyini yazayım tam anlamadım çok hasta var deli gibi geliyorlar ara ara bakabiliyorum tam saatimi istiyosun sen söyle bende herşey jayıtlı yazarım :)
Kız sana demedim,diger arkadaslar iliskiye girdikleri tam tarihi gün olarak yazsinlar dedim

Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadım
başka dr gittinmi canım ne saçma neden muaalak konuşmuş ki
Kiz ne cabuk ciktin neyse bende gidiyorum.kimse inanmadi galiba bu hesaplamaya
Ay banada bak 4 haziran2012

Kız sana demedim,diger arkadaslar iliskiye girdikleri tam tarihi gün olarak yazsinlar dedim
Canım bu fizibiliteyi Haziran, temmuz annelerinde yaparsan daha çok katılım olur. Cinsiyeti yeni öğrenip, kesinlik bekleyenler ve öğrenmek üzere gün sayanlar var.

Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadım
Sağlıklı, sıhhatli, eli yüzü düzgün erkek evlattır inşallah.

Allah iyiliğini versin bacım, şimdi annen çatladım, riseboz, çalıkuşu.. gibi mi dua edecek!! Sağ olsun. Sağlıcakla gidip gelsinler. Bize de kutsal toprakları görmek en kısa zamanda kısmet olsun inşallah. 12 haftadan sonra bulantılar yanmalar azalıyor.

bizimde ismimizi söyleseydin gijnij oğlum olsun istiyorum bende :)

canım banada bak ama2 kızımada ne zaman hamile kaldım bilmiyorum ama bu bir kaç ay içinde düşünüyorum nasıl hesaplıycaz...

Söyledim kızlar hepinizi. İsmini bildiklerimin ismini bilmediklerimin buradaki adını yazdım. Allah bilir edilen duada yerini bulur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…