Süper Anneler - 2011

kızlar tam okuyamadım oğluşu olanmı var :)

Askolsun arkadaslar 10 ay sonra ilkkez giriyorum yazan bile yok.enazindan sultan arkadas gibi bi tablo yapsaydiniz ordan bakardik.kustum bi 10 ay daha girmeyecegim siteye...
Canım ben 2010 senesinde 25 temmuz da 3.kızıma hamile kaldım... bakalım doğru mu çıkacak ...

Kızlar yakın akrabam 2 yıldır bebek istiyordu çatlama iğnesiyle hamile kaldı bu hafta doğum bekliyor hayırlısı ile sağlıklı bir kız bebek gelecek Rabbim tüm anne adaylarına kolaylıklar versin..Başta bu topikteki anne adaylarına:))

aaaa tekmiş valla inan herşeyde var bi hayır
Evet cnm herşeyde var bir hayır ama nasıl çift gördü onu hala anlamadım iki kalp atışı var dedi bugünkü doktora üstüne basa basa ikiz mi dedim hayır tek dedi anlamadım

Ay valla çatladım kaç gündür bugün eski doktoruma gittim uzak diye ona gitmemiştim buradaki doktor ikiz deyince eski doktoruma gittim bi şok daha tekmiş ben bu işten bişey anlamadım bune yaa
canım inşallah oğlun olur tek olsun da tek sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir erkek evlat olsun sonra yine yaparsın sen kendini çift e hazırlamışsin

canım inşallah oğlun olur tek olsun da tek sağlıklı sıhhatli olsun hayırlı bir erkek evlat olsun sonra yine yaparsın sen kendini çift e hazırlamışsin
Cnm benim yok valla ikiye hazır değildim ailece şoktaydık tek olmasına sevindim ama şunu anlamadım nasıl iki gördü neyse hayırlısı güzel duan için de teşekkür ederim amiinnn

Kızlar merhaba Annemler bugün umreye gitti hepinizin adını yazdım dua etsin diye. Cuma günüde kandil orada kandilde bir başka güzel olur. İnşallah Rabbim hepimizin gönlündeki muradi hayırlı olarak nasip etsin inşallah. Bizde 9 haftalık olduk bulantılarım azaldı ama mide yanması var çok kötü. 11. Haftada ense ölçümü var bakAlım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

İnş cnm amiiinnn.sen üçüncü kızına hamilesin değilmi dördüncüyü düşünüyormusun yoksa bendemi anormallik var:)
Yok cnm sen gayet normalsin :) esim dorduncuyude dusunelim der bazen iki üc sene gecsin dusunelim diyorum ikimizde cocugu seviyoruz rabbim izin verirse olur isallah biz bes kardesiz iyiki dogurmussun bes tane deriz hep anneme harika bir duygu :)

Canım sen eskilerdensin denememi düşünüyorsun, sendeki çocuk trafiği nasıl sevgileramanım...
Evet canim benim 2 kizim var.kucugu 10 aylik daha.bende erkek isteyip her yolu deneyip kiz bulanlardanim,yontemlerden ziyade cok komik ama tibbi astrolojiye takildim.duydunuzmu dr eugene jonasi bilmiyorum.onun teorisine gore iliski aninda gokteki ay hava ve ates burcunda sa erkek oluyomus yuzde 98 tahmin edebiliyomus.hava ve ates burcundayken ay kadinin rahmini etkiliyo alkali yapiyomus ayni denizlerdeki gelgit olayigibi,dogrulugunu hesaplayalim dedim ama kimse tam iliski tarihini yazmadi malesef

Canim senin tam iliski tar
Yok cnm sen gayet normalsin :) esim dorduncuyude dusunelim der bazen iki üc sene gecsin dusunelim diyorum ikimizde cocugu seviyoruz rabbim izin verirse olur isallah biz bes kardesiz iyiki dogurmussun bes tane deriz hep anneme harika bir duygu :)
İhin gun ay olarak neydi bi baksam

Kiz ne cabuk ciktin neyse bende gidiyorum.kimse inanmadi galiba bu hesaplamaya

hemen yazıyorum bu cuma ctsi ve dün gece sat 17 aralık 2014 kız için uğraşıyorum bu gece de yapma durumum olabilir hala ovulasyon testi pozitif değil bi bakarmısın yeni okudum yazılanları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…