- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #59.181
Kizlar ben eski sayfalari Okudum biraz. Bu "pik" ve SILIK Nr zaman oluYor onu tam kavriyamadim
bende uzayan akinti kasik agrisi Falan oluyor iliski ozamanmi olmasi gerekiyor ?
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pik olunca testle aynı renk olmasını bekliyceksin sonra biraz daha silinecek tabi benimde okuduğum oydu bence kasık ağrın var akıntında yumurta akı gibiyse peşinden de çamaşırın ıslanmış gibi hissediyorsan yum çatlamıştır bende öyle oluyor herkesde farklı belki...Kizlar ben eski sayfalari Okudum biraz. Bu "pik" ve SILIK Nr zaman oluYor onu tam kavriyamadimbende uzayan akinti kasik agrisi Falan oluyor iliski ozamanmi olmasi gerekiyor ?
kızlar merhaba.sızce kondomla korunurken hamıle kalınırmı.hıc böyle bişey duydunuzmu.
yok yok merak ettım saadece.bende cok kasık sancısı oluyor adet olacagım bır ıkı gune kadar.ama bu adet sancısı dıl sankı yumurtalıklardamı bır sıkıntı var acaba bılmıyorum.kist falan olunca boyle sancı oluyormu kızlar.yanı ıgne gıbı tuhaf acı şeklınde oluyor.doktorada gıtmedım.adet bıttıkten sonra gıderım artık.Ben duydum. yırtılabiliyormuş. hayırdır sürpriz bir durum mu var yoksa?
İsallah erkek bebisler geluyordur :) icini ferah tut cok kardes cok cocuk herzaman iyidir...Slm kızlar ben üç kız annesiyim burda bnm gibi üç kız anneleri var uzun zamandır takip ediyorum bu topiği baştaki sayfalarıda çok okudum burdan öğrendiklerimi denemek istedim eşim çok istedi bir erkek çocuğu olsun bende buradan öğrendiklerimi denedim altıncı ayda tutturduk şuan 8+5 im ve dün doktora gittim ne öğrendim şok şok şok ikiiiiizzzzzz allahım napıcam ben şimdi dördüncü çocuğu düşünenler bidaha düşünsün dünden beri şoktayım
İnş cnm amiiinnn.sen üçüncü kızına hamilesin değilmi dördüncüyü düşünüyormusun yoksa bendemi anormallik var:)İsallah erkek bebisler geluyordur :) icini ferah tut cok kardes cok cocuk herzaman iyidir...
Bak siz vitamin deyince aklına geldi oğlumda yeni evlenmiştim sık ilişki oldu ama o zamanlar eşim deli gibi supradyn içerdi her gün mutlaka vücudumu dinç tutuo derdi bilmem erkek bebekle bağlantısı varmı
Defnem bugün gidecektın doktora bebek nasıl bitanemm öğrendin mi cinsiyetini merak ettim
Cnm bnm teşekkür ederim inş bende senin gibi kavuşurum oğluşuma yarın doktora gidicem tamnet belli olucak inş yazarım sonucu düşünsene bnm beş olucak ayy yandım ben:))Canım benim zmr3 senin adına çok sevindim umarım gönlünde ki erkek çocuğu na bircift kavuşur sun bende merak ettim bebisler tekmi çift mi yumurta ikizleri yalnız 4 çocuk delilik insanın gücü nede sabrı yetiyor Allah yardımcın olsun
Ay vallahi iki çocuk çok rahatlikmis 3 sınır 4 çingene yarar beşi hiç düşünemiyorum ama bide iki paşa geliyormu işte çifte bayram boşver gerisini ablalari bakar sende pasalarinin tadını çıkarırsin inşallahCnm bnm teşekkür ederim inş bende senin gibi kavuşurum oğluşuma yarın doktora gidicem tamnet belli olucak inş yazarım sonucu düşünsene bnm beş olucak ayy yandım ben:))
canım bende seni seviyorum insaALLAH hayırlı evlat olur teyzesi nasibin önüne gecilmiyo ama benim hala umudum var sanki birdaha ki kontrolde erkek diyecekmiş gibi hissediyorumçatladım bacım bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ne diyeceğimi bilemiyorum demekki hayırlısı buymuş. erkek olmasını çok istedik ama en önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olması. ben bu kadar çok dua ile doğacak çocuğun hayırsız olacağını düşünmüyorum. kızın evinize bol huzur bereket neşe getirsin arkadaşım her zaman yanındayım bunaldıkça yaz bana seni seviyorum :)
Canım harika bir haber süper,,, rabbim Tamam'ına erdirsin... bide 2 tane paşa geliyormu... Bende şimdi heyecanlandım... Canm neler yaptın hangilerini uyguladın, diyetine dikkat ettinmi????ay ben bu mesajı zmr3 e yazmıştım yanlışlık yaptım herhalde senaserra sana gelmiş senide öpüyorum tatlım allah yardımcımız olsun...İsallah erkek bebisler geluyordur :) icini ferah tut cok kardes cok cocuk herzaman iyidir...
Canım erken değilmi cinsiyeti nasıl belli olucak...Cnm bnm teşekkür ederim inş bende senin gibi kavuşurum oğluşuma yarın doktora gidicem tamnet belli olucak inş yazarım sonucu düşünsene bnm beş olucak ayy yandım ben:))
Canim ins dediğin gibi çıkar öyle umuyorumcanım bende seni seviyorum insaALLAH hayırlı evlat olur teyzesi nasibin önüne gecilmiyo ama benim hala umudum var sanki birdaha ki kontrolde erkek diyecekmiş gibi hissediyorumneden böyle düşündüğümü bilm,yorum bacım ama prensesede hazırladım kendimi sen nasılsın
Ayy ne güzel Rabbim sana çifte vermek istiyordur belki.ins gonlundeki ogluslarin gobisindedirCnm bnm teşekkür ederim inş bende senin gibi kavuşurum oğluşuma yarın doktora gidicem tamnet belli olucak inş yazarım sonucu düşünsene bnm beş olucak ayy yandım ben:))
Canim iyi olmanıza sevindim.hayirlisiyla saglikla kucagina al ins oglunu.bebek iyi bende daha iyiyim allaha şükür canım sen nasılsın oğlun nasıl? daha cinsiyeti belli değil bana verdiği usg kağıdında bacak arası açık o kadar inceledim inceledim ama ne kız diyebiliyorum ne de erkek bakalım ikili test için gittiğimde belki söyler daha zaten çok küçük teyzesi 11 haftalık erkek olsa 12 en geç 14. haftada gösterir bence :)