- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #59.001
Canım izmire dediğim gibi 31 ve 32 yaşının cinsiyet ve ayları aynı ...3 ayda erkek var canım...canım bende 83 eylül doğumluyum yani izmir benden 1 ay büyük sadece ozman bende 32 olmuyormuyum sen bilirsin biten yaşmı girdiğim yaşmı önemli bir baksan bana tekrar ....
izmir y leri ne öldürüyormuş....y lerin ölmemesi lazım.
Hayirli geceler ablalar / arkadaslar. Ben yeni katildim araniza. 2 yasinda kizim Var bende Yavas yavas ikinciyi düsünüyorum. Tabiyki bir kizim bir oglum olmasini Cok isteriz ama allah hayirlisini versin insallah. Bana neler önere bilirsinit. Ov Testle nasil oluyor. Yeni yeni hasladim arastirmaya pek Birsey bilmiyorum. Kusura bakmayin biraz uzun oldu
canım öğretmenim sen ne yaptın bu ay için karar verdin mi,ben kısmetse düşünüyorum...Bence de onlar bize lazim:)) iltihap mantar vs olmaması lazımmış bayanda.hem hamileliği zorlaştırıyormuş hem de y ler dayanıksız oldukları için onları öldürüyormuş. O yüzden bu ay o konuda çalışacağım inşallah.
Hoşgeldin canım bizde yeni sayılrız hoş ben 2 yıldır takip ediyorum öylesine şimdi düşünüyorum acemiyim yöntemlerde ov tesi yap yum takibi ol kendini akıntını reglinin bitimden sonra kontrol et önceki sayflarda ayrıntılı yazıyor. buralara kimse çok gelmiyor artık eskiler gelze keşke bizede biraz yardımcı olsa burda pek garip kaldıkHayirli geceler ablalar / arkadaslar. Ben yeni katildim araniza. 2 yasinda kizim Var bende Yavas yavas ikinciyi düsünüyorum. Tabiyki bir kizim bir oglum olmasini Cok isteriz ama allah hayirlisini versin insallah. Bana neler önere bilirsinit. Ov Testle nasil oluyor. Yeni yeni hasladim arastirmaya pek Birsey bilmiyorum. Kusura bakmayin biraz uzun oldu
sıkma canını hazal dur bakayım kötüye yorma.... dün yumurtam mı çatlıyor yoksa dediğinde bana tuhaf gelmişti anlam verememiştim....bu ay deneme yapmışmıydın...kızlar hormon ilaçlarını keseli 1 ay oldu işte iki yıldır 28 30 .günlerde regli olurdum biraz önce wc ye gittim kanamam olmuş daha 23 gün oldu niye böyle erken herşey karıştı birbirine demekki dün hisettiğim ağrı yum değil buymuş 2 yıldır hiç sivilcem çıkmıyordu reglimde 2 gündür vardı hiç buna yormamıştım bu ilaçları kesince hemen herşey eskiye donüyor kesin hormonlarda yükselmiştir yine kist zaten duruyor o kalıcı bu gidişle..
yok yapmadım benim niyetim önce bir kaç ay kendimi kontrol etmek bir sürü netten ov testi aldım.ama durum ne gösterir bilmiyorum birde şu çin kafamı karıştırmıyor değil of Allahım sana sığınıyorum hepsi boş biliyorum takvim neki sen takdir etdikten sonra....sıkma canını hazal dur bakayım kötüye yorma.... dün yumurtam mı çatlıyor yoksa dediğinde bana tuhaf gelmişti anlam verememiştim....bu ay deneme yapmışmıydın...
hoş geldin...eylem38 bizlerde şuan deneme aşamasındayız..eski sayfaları okuyarak bişeyler uygulamaya çalışıyoruz..ben ve diğer arkadaşlarda geçmiş sayfaları okuduk istersen sen de oku ,varsa etraftan duyduğun bişey burda paylaşabilirsin...bildiğimiz bir konuda sorun olursa tabiki de yardımcı oluruz...Hayirli geceler ablalar / arkadaslar. Ben yeni katildim araniza. 2 yasinda kizim Var bende Yavas yavas ikinciyi düsünüyorum. Tabiyki bir kizim bir oglum olmasini Cok isteriz ama allah hayirlisini versin insallah. Bana neler önere bilirsinit. Ov Testle nasil oluyor. Yeni yeni hasladim arastirmaya pek Birsey bilmiyorum. Kusura bakmayin biraz uzun oldu
ama aralık ayı senin için uygun değilimiydi....tabiki Rabbimin takdiri ona ne şüphe...dua okuyomusun canım..Yusuf suresi mesela..yok yapmadım benim niyetim önce bir kaç ay kendimi kontrol etmek bir sürü netten ov testi aldım.ama durum ne gösterir bilmiyorum birde şu çin kafamı karıştırmıyor değil of Allahım sana sığınıyorum hepsi boş biliyorum takvim neki sen takdir etdikten sonra....
yeni ilaçları bırakmıştım zaten aralıkta hiç düşünmedim yapacağım şeyler vardı dr kontrolü falan hiç kendimi eşim zaten çok istekli değildi değilde acele etmek istemiyorum hatime başladım kuran okuyorum yusuf suresi okycam aklımda çok şey varda nasip kısmet ne gösterecek Mevlam görecem...ama aralık ayı senin için uygun değilimiydi....tabiki Rabbimin takdiri ona ne şüphe...dua okuyomusun canım..Yusuf suresi mesela..
sarı olandan al medikal cilerde var 5 lira falandi ben alırken yum günlerinde ph artarmis anlamak için almıştım ben ve karbonat duş aldığımda yüksek çıkmıştı tahmini yum günlerinde akintindan al sür kağıda renge göre yorumlar sın ama tahmin etmek yinede zor bununlapeki ph ölçme kağıdı kullnıyormusunuz kızlar kırmızımı sarımı olacak kağıt .
canım öğretmenim sen ne yaptın bu ay için karar verdin mi,ben kısmetse düşünüyorum...
Forever ya kücük bebişinle bize yardım ediyorsun.Allah razı olsun senden.vajinal duşu çok derin mi yaptın? Bir de eşin proxed kullanmış mıydı ya da çakşır otu.eskileri okurken gördum yalelin oğlu olacakmış kısmetse.onun adına sevinmek için soruyorum. apranaksın bebişi oldu mu? Olduysa kız mı erkek mi?sarı olandan al medikal cilerde var 5 lira falandi ben alırken yum günlerinde ph artarmis anlamak için almıştım ben ve karbonat duş aldığımda yüksek çıkmıştı tahmini yum günlerinde akintindan al sür kağıda renge göre yorumlar sın ama tahmin etmek yinede zor bununla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?