Canım sendemi 3 kız anasının... Duana aminnnn diyorum, gecen seneki düşükde dr bana belkide erkekdi eşinin erkek hücreler inde bir sorun olabilir dedi... Rabbimden çok istemiştim hatimler, dualar 40 gün 40 gece ne dualar ne kuranlar, çok inanmıştım. Fizyolojik elimden geleni sonuna kadar yapmıştım, maneviyatın da sonuydu diye düşünüyorum fakat rabbim bana erkek evlat ihsan etmedi, teslim olmuşum Rabbime herşeyin en güzelini o bilir... Hakkımda hayırlı değilmiydi diye düşüncesine kapılarak bu gebelik fikrinden soğudum. Belkide bu da allahın bir lutfuydu bana, bazı şeyleri zorlamamak lazım, her oyuncak kamyon gördüğümde yaşlarımı tutamam duygulanırım, çoçuk mağzalarına girdiğimde özellikle erkek çocuk kıyafetleri ni gezerim hasretle bakarım... Eşiminde soyu burda kapanıyor tek çocuk kayınpederimde tekti onun babasıda hiç artamamışlar maddiyatları çok malları mülkleri çok ama erkek çocuk yok. Ama bu konu eşimi hiç üzmez, çok inançlıdır takılmaz bu durumlara, Rabbime vereceğim hesabı düşünürüm ben der, benden sonrasını düşünemem Rabbimin istediği olur der, bana pek belli etmez içinde fırtınalarını yaşar herhalde. Kadınlar daha duygusal dır, bende içimdeki leri burda paylaşabiliyorum. Sizlerle dertleşebiliyorum.. Ben eşime cinsiyet belirleme fikrinden bahsettim ben çok istedim drlar lâ bizzat konuştum hatta ikiz erkek olma riski bile çok yüksek miş, gel görki Rabbimin gücüne gider diye eşim manevi açıdan bu olayıda reddetti... işte böyle canım...