• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım sendemi 3 kız anasının... Duana aminnnn diyorum, gecen seneki düşükde dr bana belkide erkekdi eşinin erkek hücreler inde bir sorun olabilir dedi... Rabbimden çok istemiştim hatimler, dualar 40 gün 40 gece ne dualar ne kuranlar, çok inanmıştım. Fizyolojik elimden geleni sonuna kadar yapmıştım, maneviyatın da sonuydu diye düşünüyorum fakat rabbim bana erkek evlat ihsan etmedi, teslim olmuşum Rabbime herşeyin en güzelini o bilir... Hakkımda hayırlı değilmiydi diye düşüncesine kapılarak bu gebelik fikrinden soğudum. Belkide bu da allahın bir lutfuydu bana, bazı şeyleri zorlamamak lazım, her oyuncak kamyon gördüğümde yaşlarımı tutamam duygulanırım, çoçuk mağzalarına girdiğimde özellikle erkek çocuk kıyafetleri ni gezerim hasretle bakarım... Eşiminde soyu burda kapanıyor tek çocuk kayınpederimde tekti onun babasıda hiç artamamışlar maddiyatları çok malları mülkleri çok ama erkek çocuk yok. Ama bu konu eşimi hiç üzmez, çok inançlıdır takılmaz bu durumlara, Rabbime vereceğim hesabı düşünürüm ben der, benden sonrasını düşünemem Rabbimin istediği olur der, bana pek belli etmez içinde fırtınalarını yaşar herhalde. Kadınlar daha duygusal dır, bende içimdeki leri burda paylaşabiliyorum. Sizlerle dertleşebiliyorum.. Ben eşime cinsiyet belirleme fikrinden bahsettim ben çok istedim drlar lâ bizzat konuştum hatta ikiz erkek olma riski bile çok yüksek miş, gel görki Rabbimin gücüne gider diye eşim manevi açıdan bu olayıda reddetti... işte böyle canım...
Maneviyatı bu kadar güçlü olan bir eşe sahip olduğu için kısmetlisin bacım. Biraz oluruna bıraksan aslında, bu kadar Rabbine teslim olmuş kulları Rabbim elbette ki duasını geri çevirmez. Maddi sıkıntı yoksa ve çalışan bir bayan değilsen, çocuk sayını artırsan ne güzel olur. Biz 7 kardeşiz, hiç okula gitmemiş, hayatı hep maddi zorluklar arasında geçmiş, çekmediği çile kalmayan anacım, bütün çocuklarını nasıl da güzel yetiştirdi. Allah Ondan ebede razı olsun. Kardeş gibi, abi gibi abla gibisi var mı! Çok şükür Rabbime.

Sizleri okudukca bazen icime dusen huzun kayboluyor yalniz degilim diyorum iyiki bu siteyi bulmusum diyorum.minik kizim 2 aylik oldu gaz sorunu uykusuzluk huzursuzluk derken kimi zaman esim cogu kezde annem sen istedin simdi cek bakalim diyorlar.sessizce aglamaktan baska bisey yapamiyorum.bugunlerde gececek elbet.sabir....isteyene gonlundekini versin rabbim olmayinca olmuyor iyi dusunmek lazim bu zamanda iki cocuk bile zorken ucuncu :)
"Bir çocuk hiç çocuk. İki çocuk az çocuk. Üç çocuk karar. Dört çocuk zarar." derler. Miniğin adı ne? Kız kardeşimde ikinci oğlundan sonra üçüncü oldu. Hepimiz niye hemen oldu diye çok kızdık, kendi istedi ceremesini çeksin dedik. Çünkü annemi de çok yoruyordu. Kardeşime üzülüyorduk, yaş farkları fazla değil, diğer çocuk daha anneye doymamış. Şimdi maşallah iikiz gibiler 2 ve 3 numara. Annem anlata anlata bitiremiyor, çok zeki çocuk diye. Şimdi iyi ki olmuş diyoruz. Anne biraz yoruluyor ama bir anda da yetiştiler yavrucaklar.
Hamilelik sıkıntılı olunca, bebekte ilk yıllarda çok huzursuz doğuyor. Benim kızımda kolik bir bebekti. Bana "üç çocuk büyürdü bu kızın eziyetiyle" dediler. Bıcır bıcır yürümeye başlasın eşinde annende sevmekten bir hal olacaklardır.

Selam kizlar bende bu ay laboguick test sipariş ettim.Pek umutlu değilim acikcasi iki kizim var cevre baskisindan üçüncüyü düşünmek zorundayim! 12 yıl aradan sonra çok zor gelecek biliyorum ama riske girip son şansımı da deneyecegim.Bu yıl 2. Üniversiteye kayit yaptirdim kafam karmakarisik bir yanda hamilelik planlari bir yanda geleceğim diger yanda tüm bunlari başarabilirmi yim endişesi.Allah a hep dua ediyorum onun izni olmadan hiçbirşey olmuyor.....

Selam kizlar bende bu ay laboguick test sipariş ettim.Pek umutlu değilim acikcasi iki kizim var cevre baskisindan üçüncüyü düşünmek zorundayim! 12 yıl aradan sonra çok zor gelecek biliyorum ama riske girip son şansımı da deneyecegim.Bu yıl 2. Üniversiteye kayit yaptirdim kafam karmakarisik bir yanda hamilelik planlari bir yanda geleceğim diger yanda tüm bunlari başarabilirmi yim endişesi.Allah a hep dua ediyorum onun izni olmadan hiçbirşey olmuyor.....

Ben de laboquic kullandım ama sonuç olumsuz tabi benim. Ateş ölçme yöntemini deniyor buradaki arkadaşlar.ayrı topik var.bence onu da dene.ben bir dahaki defa düşünürsem ateş de ölçeceğim inşallah.

2 kızdan sonra oğlu olan var birkaç örnek etrafımda.ama 3 kızı olan da.çok şartlanmamak lazım.inşallah gönlündekini verir Allahım.

Ben de laboquic kullandım ama sonuç olumsuz tabi benim. Ateş ölçme yöntemini deniyor buradaki arkadaşlar.ayrı topik var.bence onu da dene.ben bir dahaki defa düşünürsem ateş de ölçeceğim inşallah.

2 kızdan sonra oğlu olan var birkaç örnek etrafımda.ama 3 kızı olan da.çok şartlanmamak lazım.inşallah gönlündekini verir Allahım.
.

İzmirli0 . Olumsuz derken hamilemi kalamadin yoksa beklentilerini karşılama dı mı? Clear blue almayi düşünüyorum fikrin nedir.

İzmirli0 . Olumsuz derken hamilemi kalamadin yoksa beklentilerini karşılama dı mı? Clear blue almayi düşünüyorum fikrin nedir.

Tam kesin değil ama Sanırım hamile kalamadım. Gülen yüzlü olan herhalde o.ben kullanmadım ama tam yum.çatladığı günü gösteriyormuş.daha güzel.
Ama diğer testten de bulundur bence.çünkü erkek bebek için test pozitifse 12 saat sonra yapıyorsun silik olunca deneme yapın diyorlar.

Forever diye arkadaş bunlarla ilgili bilgi verebilirim yazmıştı.bence ondan dinleyelim.çünkü okudukça bilgiler karıştı:)

Kızlar nasılsınız aklım hep sizde neler yapıyorsunuz Defnem bebis nasıl belli olan varmı cinsiyeti gijnij canım kaç haftalık oldun catladim callkusu sizler nasılsınız hanzade varmı deneme ruseboz oglusun büyüyordur karnında ve unuttuklarim kusura bakmasın neolur yeni deneme yapacaklara da Allah gonlunuzdekini versin sizlere geçen sene bende sizler gibi araştırıyorum erkek bebek istiyordum Allahım a şükürler olsunki dunya yakışıklısı oğlum oldu ovulasyon testinde ben galenik marka kullanmistim tavsiye ederim sormak istedikleriniz varsa yanitlayabilrim size tavsiyem erkek bebek isteyenlere tabi hamile kalmadan once doktor muayenesinden bir geçin temiz bir rahim şart iltihabli ve mantar falan olmasın iyi geceler

Merhaba forever.Allahim saģlık versin çocuklarına inşallah.

Sen hamile kalmadan önce neler yaptın anlatır mısın bize lütfen. Bir de iltihaplı olmayacak demişsin onun için birsey yaptın mı? Benim arkadaş genta diye bir igne yaptırmıştım enfeksiyon için dedi.iğneden hemen sonra hamile kalmış oğlu var. Doğruluk payı var o zaman?

Tam kesin değil ama Sanırım hamile kalamadım. Gülen yüzlü olan herhalde o.ben kullanmadım ama tam yum.çatladığı günü gösteriyormuş.daha güzel.
Ama diğer testten de bulundur bence.çünkü erkek bebek için test pozitifse 12 saat sonra yapıyorsun silik olunca deneme yapın diyorlar.

Forever diye arkadaş bunlarla ilgili bilgi verebilirim yazmıştı.bence ondan dinleyelim.çünkü okudukça bilgiler karıştı:)
Evet geçmiş konular bilgiler hayli karıştı.Bazen kendime kiziyorum neler varmis ta haberim yokmuş,nasip kadar niyette önemli ,elimizden geleni yapip taktiri Allah a bırakacağız.Mesela teravet var o kadar geniş kapsamlı arastirma yapmis ki inanamadim.. Takdir ettim fevkalede bilgiler paylaşmış,analizler yapmiş,oğluna kavuşmuş:))
Benim durumunda olan çok arkadaşım var 3.cesaret edemiyorlar.Allah hepimize o duyguyu yaşatır ümidi ile...

Evet geçmiş konular bilgiler hayli karıştı.Bazen kendime kiziyorum neler varmis ta haberim yokmuş,nasip kadar niyette önemli ,elimizden geleni yapip taktiri Allah a bırakacağız.Mesela teravet var o kadar geniş kapsamlı arastirma yapmis ki inanamadim.. Takdir ettim fevkalede bilgiler paylaşmış,analizler yapmiş,oğluna kavuşmuş:))
Benim durumunda olan çok arkadaşım var 3.cesaret edemiyorlar.Allah hepimize o duyguyu yaşatır ümidi ile...

Evet cesaret meselesi.% 50 şansımız var.kısmetinde olan yaşıyor.biz de birşeyler yaptık demek için çabalıyoruz işte. Herkesin gönlüne göre olur inşallah

Kardeşim 8 haftalıkken doktoru yolk kesesi solda % 95 kız demişti şimdi kız olduğu kesinleşti.benimde 10 yıl evvel doktorum 2 buçuk aylıkken % 95 erkek demişti erkek oldu ama o neye göre söylemişti bilmiyorum

Kızlar nasılsınız aklım hep sizde neler yapıyorsunuz Defnem bebis nasıl belli olan varmı cinsiyeti gijnij canım kaç haftalık oldun catladim callkusu sizler nasılsınız hanzade varmı deneme ruseboz oglusun büyüyordur karnında ve unuttuklarim kusura bakmasın neolur yeni deneme yapacaklara da Allah gonlunuzdekini versin sizlere geçen sene bende sizler gibi araştırıyorum erkek bebek istiyordum Allahım a şükürler olsunki dunya yakışıklısı oğlum oldu ovulasyon testinde ben galenik marka kullanmistim tavsiye ederim sormak istedikleriniz varsa yanitlayabilrim size tavsiyem erkek bebek isteyenlere tabi hamile kalmadan once doktor muayenesinden bir geçin temiz bir rahim şart iltihabli ve mantar falan olmasın iyi geceler
canım şu yum gününü tam nasıl anlarız herkesin akıntısı farklı bende sünme çok olmuyor ama illa sünecek diyorlar ben 28 günde bir regli oluyorum ama geç yum oluşuyor geç olgunlaşıyor ona %80 eminim kesin diyemiyorum çünkü 1 yıldır diana kullndım değişti vücur fakat yum da oluştu bence yinede fitil içinde galiba şu bir gün kullanıp 3 gün ara verilen var onunu kullansak iltihap yok ama mantar oldu kullnadım geçti doktora sormadan kullansammı yinede..

Sizleri okudukca bazen icime dusen huzun kayboluyor yalniz degilim diyorum iyiki bu siteyi bulmusum diyorum.minik kizim 2 aylik oldu gaz sorunu uykusuzluk huzursuzluk derken kimi zaman esim cogu kezde annem sen istedin simdi cek bakalim diyorlar.sessizce aglamaktan baska bisey yapamiyorum.bugunlerde gececek elbet.sabir....isteyene gonlundekini versin rabbim olmayinca olmuyor iyi dusunmek lazim bu zamanda iki cocuk bile zorken ucuncu :)
Canım benim bebeğin doğmuş demek rabbim analı babalı sağlık lı sıhhatli büyütmek nasip etsin... 3. Bir başka oluyor, sevmesi bile bir başka herkeze vakit geçirmeden şiddetle tavsiye ederim... 4.yü düşünürmüsün tatlım...

Canım senin halvetini bile hatırlıyorum hatta Bebişin 5, 6 haftalıkken biraz leke görmüşdün nekadar korkmuşduk sana belli etmiyorduk ama endişelenmişdik o sıralar benle beraber bir kaç arkadaşda kimyasal düşükler yaşamıştık, hatta ben sana yazmıştım bizim yaşlılarımız derki hamilelik de 40 gün civarlarındayken leke görenin oğlu olur derler... heyecanlarımız muhabbetlerimiz bir başkaydı... Sen bu topiğin uğuru oldun... Rabbim sağlıklı sihatli huzurlu yetiştirmek nasip etsin sana,nazarlardan korusun onu,,Paşanı bizim içinde kokulu kokulu öp, ben geçen seneki mart ayındaki düşükden sonra tekrar bir deneme yapmadım tatlım, cesaretim yok, gücümde yok... 38 yaşındayım çok korkuyorum...

Günaydın kizlar,ovulasyon siparişim nihayet geldi.. Temizleninceye ilk defa teste baslıyacagım.Testte C ve T var...Şimdi burada önemli olan T mi ? Daha önce kullananlar T silik çikinca ertesi gün denemeye baslayin derken,bazi yerlere test iki gün koyu yani pozitif verir ikinci gün önemli mutlaka değerlendirin yaziyor.Bu konuda tecrübeli bacilar sizce yum en yakin belirti testte nasıl çikar???

Back